Test: Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem |

- 30,99 €
Hozelock Auto Reel-slangbox met 40 m-slang
Hozelock Auto Reel-slangenbox met 40 m slang *
Met een actieradius van 180 graden kunt u elke hoek van uw tuin bereiken; Kinderslot om misbruik te voorkomen.
€184,50 - € 30,99 €153,51
Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem
Test: Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem | 51

Wanneer Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem het is een waterslang voor de tuin, die is opgerold in een Behuizing aan de muur kan worden bevestigd. Door middel van een zelf-stratificatiesysteem is het mogelijk dat deze waterslang automatisch zonder te knikken rolt automatisch terug in de doos. Met een actieradius van 180 Grad elke hoek van de tuin is te bereiken. De fabrikant belooft daardoor niet alleen meer ruimte in de tuin, maar ook andere voordelen.

Wandslangenbox in vergelijking

Hozelock Auto Reel-slangbox met 40 m-slangHozelock Auto Reel-slangenbox met 25m slangHozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 St. Groen, grijs ...GF Garden, Rewall 30, muurslangbox, automatisch, 30 meter, tot...as - Schwabe - Schwabe automatische waterslanghaspel - met...MSW slanghaspel slangbox slanghaspel PRO-W 30 (30 m,...as - Schwabe automatische persluchtslanghaspel - 10 m ...Amazon Basics - Slanghaspel voor wandmontage met slang,...MAXTOOLS AR200, luchtslanghaspel met PVC, lucht en ...Gardena Soporte Muurschildering Roll up de 15 metros Modelo Blanco,...
€168,65€135,98€138,70€92,88€85,49€159,00€66,97€94,43€46,09Controleer prijs
Hozelock Auto Reel-slangenbox met 40 m slang *Hozelock Auto Reel-slangenbox met 25m slang *Hozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 St. Groen, Grijs ... *GF Garden, Rewall 30, wandslangenbox, ... *als - Zwabisch – Zwabisch...*MSW slanghaspel slangbox slanghaspel ... *as - Schwabe automatische persluchtslanghaspel ... *Amazon Basics - slanghaspel voor wandmontage, ... *MAXTOOLS AR200, luchtslanghaspel met PVC, ... *Gardena Soporte Muurschildering Roll up de 15 metros Modelo...*
◼️ Deze wandgemonteerde slangenbox met ...◼️ De slang die zichzelf opbergt.◼️ Hozelock Auto Reel 30 2403 0000 1 stuk Groen, grijs ...◼️ Bevestigd aan de muur, de slang kan gemakkelijk en ...◼️ Slanghaspels: Eindelijk een betrouwbare waterpijp ...◼️ Automatische slanghaspel met 30 + 2 m◼️ Slanghaspel: de persluchttrommel is uitgerust met een ...◼️ Slanghaspel met automatische haspel en 25 m lang ...◼️ Professionele luchtslanghaspel met PVC-slang, 8 mm ...◼️ GARDENA biedt een breed scala aan producten voor alle banen in en ...
◼️ Met een actieradius van 180 graden kun je elke hoek bereiken ...◼️ Aan de muur gemonteerd met een actieradius van 180 °.◼️ Inhoud: 1 stuk◼️ Complete set met: 30 m weefselversterkte 1/2 ”slang, ...◼️ Kabel: met de 20 meter lange slang en de ...◼️ Flexibel dankzij de 180 ° draaibare slanghaspel◼️ Slang: onze 10 meter PVC-stoffen slang (10 mm binnenkant & 3 ...◼️ Dankzij het ruimtebesparende ontwerp omvat wandmontage ...◼️ Inzetbaar voor lucht en water (tot 45 ° C) in iedere garage ...◼️ Nvt
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteemHozelock wandslangenbox met oprolsysteem Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem
€168,65€135,98€138,70€92,88€85,49€159,00€66,97€94,43€46,09Controleer prijs
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 16:58 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Structuur en indruk - Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

De eerste stap is om het Waterslang box opbouw, wat gelukkig maar een paar stappen kost. De Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem zelf is gemaakt van kunststof en heeft een goede maat met ongeveer 55x65x27cm. De De waterslang is uiteraard bij de levering inbegrepen, in mijn geval is het een slang met 40 Meter Lengte.

De structuur is gebaseerd op een praktisch kliksysteem, de behuizing moet zelfs UV-bestendig zijn. Nu moet de doos aan de muur worden bevestigd. Hiervoor moeten geschikte gaten worden geboord. Alles wat je nodig hebt voor de montage is ook inbegrepen opgenomen.

Wanneer dit is gebeurd, moet de waterslang nu worden opgerold, zoals vermeld in de instructies, en worden aangesloten op het bijbehorende apparaat.

Daarna klikte ik de behuizing in elkaar. De complete waterslang was nu geïntegreerd in de stijlvolle behuizing die geschikt was voor de tuin.

In mijn test deed het dat ook echt alles werkte meteen, Ik hoefde ook geen connectoradapter te kopen. Alleen een tweede persoon om te helpen is aan te raden.

Sproeikop, waterslang en slangaansluiting werden meegeleverd.

- 30,99 €
Hozelock Auto Reel-slangbox met 40 m-slang
Hozelock Auto Reel-slangenbox met 40 m slang *
Met een actieradius van 180 graden kunt u elke hoek van uw tuin bereiken; Kinderslot om misbruik te voorkomen.
€184,50 - € 30,99 €153,51

Gebruik van de Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik en testen. Tot nu toe heb ik alleen Gardena-tuingereedschap gekend. Ik heb eerst getest of de slang echt terug de bak in rolt door er zachtjes aan te trekken. Ik heb de slang eerst uitgerold of uitgetrokken tot 10 meter en nu de eerste bloemen water gegeven. Ik merkte de sproeikop meteen positief op, omdat je de kunt zien Pas de sterkte en intensiteit van de waterstraal aan kan. Tot nu toe heb ik altijd het probleem gehad dat ik kleine bloemen te veel water heb gegeven of zelfs heb vernietigd met een te harde waterstraal. Met dit mondstuk is het heel gemakkelijk en plezierig!

Nu trok ik iets aan de slang om te testen of het wel rolt automatisch terug​ Dit mechanisme werkte onmiddellijk. Het rolde vanzelf terug in de doos, zonder te kreuken. Dat werkte prima!

Wat ik ook handig vind, is dat de doos opzettelijk aan één kant opslagruimte voor accessoires heeft gelaten. Daar kunnen meer sproeikoppen etc. worden opgeborgen.

Opmerkingen en functies

De behuizing is UV-bestendig en gemaakt van polypropyleen, waardoor de waterslang en behuizing een lange levensduur profeteert.

De waterslang kan worden aangesloten op een verschillende lengte kan worden verworven. Ze hebben een lengte van 10m, 15m, 20m, 25m, 30m, 35m en 40m. Zo kan voor elke tuin de passende lengte worden gekocht, wat natuurlijk ook bepalend is voor de totale aankoopprijs.

Door de ogenschijnlijk zeer robuuste muurbeugel heeft de zogenaamde auto reel functie er een Actieradius van 180 °zodat elke hoek van de tuin kan worden bewaterd.

Vooral voor gezinnen is het belangrijk om te weten dat de Hozelock wandgemonteerde slangenbox met oprolsysteem een kinderslot zodat misbruik kan worden uitgesloten.

Het bedrijf Hozelock biedt er een aan bij de aankoop Garantie meer dan 2 jaar!

Hozelock 30 m vrijstaande slangenbox met 15 m slang
Hozelock 30 m vrijstaande slangenbox met 15 m slang *
Voor het opbergen van maximaal 30 m losse slang met een diameter van 12,5 mm.; Vrijstaand met handvat voor eenvoudig transport door de tuin.
€36,99

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Die Voordelen en nadelen?

Voordelen

 • Zeer ruimtebesparend
 • Gemakkelijkste bediening (alles inbegrepen)
 • Zeer goede sproeikop met instelbare sterkte
 • Automatische haspelfunctie (slang rolt vanzelf terug)
 • Hoek van 180 ° mogelijk
 • kinderslot

 Nadelen

 • Twee mensen moeten de behuizing monteren
 • Verhoogd prijssegment

Tips voor de Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

De koffer is een kunsthoofd, namelijk van kunststof. Het is daarom raadzaam om voorzichtig met de behuizing om te gaan om defecten te voorkomen.

Test bij het eerste gebruik van de sproeikop eerst de verschillende sterktes en functies zonder op de bloemen te richten. Toen ik hem voor het eerst gebruikte, stelde ik aanvankelijk de hardste jet als basisinstelling in.

Voordat u koopt, moet worden gecontroleerd of de ½ inch aansluiting past of er moet een adapter worden gekocht. Anders zou het vervelend zijn als je niet kunt starten vanwege een ontbrekende adapter.

Conclusie: Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Het bedrijf Hozelock heeft met zijn Schlauchbox en de geïntegreerde auto-reel-functie heeft naar mijn mening een geweldig product ontwikkeld. Het is een grote hulp in de tuin en absoluut ruimte te besparenwat ik zie als het grootste voordeel. Over het algemeen ziet het product er professioneel verwerkt en goed doordacht uit. Hozelack zou de prijs een beetje kunnen aanpassen, omdat het simpelweg een waterslang is. Desalniettemin verhoogt het bedrijf de druk op de concurrentie op Gardena aanzienlijk.

Al met al beschouw ik de aanschaf van € 154,99 echter als nuttig en een aanwinst voor de tuin.

verdere wandslangenboxen

Vind in de top 10 de beste & best verkochte wandslangbox producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 69,99 €1. Topverkoper
Gardena Wandslangenbox RollUp XL (wit) 35 m: flexibel...*
 • Duurzame oproltechnologie: automatisch, veilig en betrouwbaar oprollen dankzij de centrifugaalrem en geïntegreerde slanggeleiding -...
 • Ruimtebesparende en flexibele opslag: de doos kan meer dan 180 graden worden gedraaid en is geschikt voor wandmontage - met de muurbeugel kunt u ...
 • Handig & simpel: niet bukken, niet slingeren en geen vieze handen, dat is wat tuiniers waarderen aan de Gardena wandslangboxen -...
 • Vorstbestendig: dankzij de innovatieve Gardena-vorstbeschermingstechnologie is de RollUp XL-slangendoos voor wandmontage vorstbestendig en kan het hele jaar door worden gebruikt ...
2. Topverkoper
Amazon Basics - Slanghaspel voor wandmontage, met slang,...*
 • Slanghaspel met automatische haspel en 15 m lange slang; ideaal voor kleine tuinen en terrassen
 • Dankzij het ruimtebesparende ontwerp voor wandmontage behoren vervelend bukken en vuile handen tot het verleden; 180 graden draaibaar...
 • Gebruiksgemak: geen klitten & gemakkelijk toegankelijk; Anti-drup ontwerp voorkomt waterlekkage
 • Waterdichte, duurzame constructie die jaren meegaat (overleeft zomer en winter)
- 10,00 €3. Topverkoper
HAUSHOF professionele slanghaspel 20+2m...
219 beoordelingen
HAUSHOF professionele slanghaspel 20+2m...*
 • 【Uniek slangvergrendelingsmechanisme】 Veerbelaste terugspoeling: met een korte trekkracht aan de slang na gebruik, wordt de ...
 • 【180° draaibare muurpluggen】 20 + 2 m (20 + 2 m) uitschuifbare slang: de nieuwe innovatieve, intrekbare slanghaspel van Haushof is slanker ...
 • 【UV-gestabiliseerde beschermslang】 Weerbestendig: de PVC-slang met 3-laags ontwerp is duurzaam en bestand tegen algen en ...
 • 【9-patroonmondstuk inbegrepen】 Breed scala aan toepassingen: 2-slangmondstukken met max. 360 PSI en 9-sproeimodi zoals douche, ...
- 10,00 €4. Topverkoper
Slanghaspel 20m+2m muurslangbox, 180° draaibaar...
61 beoordelingen
Slanghaspel 20m+2m muurslangbox, 180° draaibaar...*
 • 🌼 Automatische tuinslanghaspel 🌼 1) Dankzij de sterke veer en slanggeleider kan de waterslanghaspel uw waterslang bewegen ...
 • 🌼Wandmontage + 180° zwenkbaar🌼 Deze 20m waterslanghaspel is voorzien van een stabiele muurbeugel. Supermakkelijk op de...
 • 🌼8-in-1 spuitpistool inbegrepen🌼 De tuinmuurslangbox wordt geleverd met een spuitpistool met 8 spuitmodi om ...
 • 🌼Weerbestendig🌼 Deze slangenbox is gemaakt van PP, slang van PVC. Het is duurzaam, weerbestendig en UV-bestendig! Het laat...
- 20,00 €5. Topverkoper
KESSER® slanghaspel 30 + 2m slanghaspel water | ... *
 • Met het automatische oprolmechanisme en de centrifugaalrem kan de slang eenvoudig op de gewenste lengte worden uitgetrokken en rolt...
 • Eenvoudig aan een muur gemonteerd, bespaart u het gedoe van bukken en slingeren. Dankzij de afneembare muurbeugel is de...
 • Flexibel gebruik en eenvoudig transport: de praktische muurbeugel maakt het mogelijk: de slangbox kan in een hoek van 180° worden gedraaid...
 • 9-functie: de praktische handdouche heeft in totaal 9-instelfuncties.
6. Topverkoper
Arebos slanghaspels | 30 m draaibare slanghaspel | ...
41 beoordelingen
Arebo's slanghaspel | 30 m zwenkbare slanghaspel |...*
 • Dankzij het automatische oprolmechanisme is vervelend slingeren verleden tijd
 • De slanghaspel kan aan de muur worden gemonteerd en kan 180 graden worden gedraaid en een soepel lopende slangontkoppeling is...
 • De slang kan op elke lengte worden vastgeklikt dankzij het geïntegreerde stopmechanisme
 • Handige draaggreep op de behuizing, de behuizing is UV-bestendig en beschermt de slang tegen slijtage
7. Topverkoper
GARDENA Slanghaspel voor wandmontage, intrekbaar, 35 m,...*
 • Moeiteloos oprollen: de 35 m lange slang is gemaakt in Italië, hoogwaardige slang klikt automatisch op zijn plaats op de gewenste lengte...
 • Flexibel gebruik: de intrekbare slanghaspel kan dankzij de praktische muurbeugel 180 graden worden gedraaid, voorkomt knikken bij ...
 • RollControl: RollControl-technologie zorgt voor een langzaam en veilig oprollen, ongeacht hoe ver de slang wordt afgerold, terwijl de ...
 • Praktisch: Sproeiers, toverstokken en wasborstels kunnen aan de muurbeugel worden opgehangen en opgeborgen, terwijl de slangenbox zowel...
8. Topverkoper
Arebo's slanghaspel | 15 m zwenkbare slanghaspel |...*
 • Dankzij het automatische oprolmechanisme is vervelend slingeren verleden tijd
 • De slanghaspel kan aan de muur worden gemonteerd en kan 180 graden worden gedraaid en een soepel lopende slangontkoppeling is...
 • De slang kan op elke lengte worden vastgeklikt dankzij het geïntegreerde stopmechanisme
 • Handige draaggreep op de behuizing, de behuizing is UV-bestendig en beschermt de slang tegen slijtage
9. Topverkoper
LZQ slangtrommel water 20m+2m slanghaspel met...*
 • 【Tuinslanghaspel】 Slanglengte: 20m (uitlaat) + 2m (inlaat), waterinlaataansluiting: 3/4", slangdiameter: 1/2", ...
 • 【Praktische kwaliteit】 De afdekking van de waterslanghaspel is gemaakt van drukbestendig en veilig PP-materiaal met een lage dichtheid, hoge ...
 • 【Uitstekend telescopisch ontwerp】 Waterslanghaspel heeft een ingebouwde veerconstructie die automatisch elke 3 m vergrendelt, de ...
 • 【8 functies handdouche】 De handdouche van slanghaspel water heeft de functies douchekop, zuigkop, spoelkop, platte kop, ...
10. Topverkoper
TECPO Pro+ waterslang trommelhaspel automatisch 20m tuin...*
 • geschikt voor wand- en vloermontage met verstelbare slangstopper
 • kan worden ontgrendeld door kort aan de slang te trekken, zwenkt naar de zijkant
 • met montagebeugel en schroeven, inclusief sproeikop met 8 functies, UV-bestendig
 • Slangmateriaal: speciale rubberen slang + PVC-commercial (hybride slang)
- 69,99 €aanbod
- 10,00 €aanbod
HAUSHOF professionele slanghaspel 20+2m...
HAUSHOF professionele slanghaspel 20+2m...*
€89,99 - € 10,00 €79,99
- 10,00 €aanbod
- 20,00 €aanbod
KESSER® slanghaspel 30 + 2m slanghaspel water | ...
KESSER® slanghaspel 30 + 2m slanghaspel water | ... *
9-functie: de praktische handdouche heeft in totaal 9-instelfuncties.
€114,80 - € 20,00 €94,80

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter