Test: Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem |

Dirk Re.

Geen reacties

V

- 13,90 €
HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 40 M: Automatische...
HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 40 M: Automatisch...*
Garantieperiode: 5 jaar *
€183,89 - € 13,90 €169,99 Amazon Prime
Holzelock

Wanneer Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem het is een waterslang voor de tuin, die is opgerold in een Behuizing aan de muur kan worden bevestigd. Door middel van een zelf-stratificatiesysteem is het mogelijk dat deze waterslang automatisch zonder te knikken rolt automatisch terug in de doos. Met een actieradius van 180 Grad elke hoek van de tuin is te bereiken. De fabrikant belooft daardoor niet alleen meer ruimte in de tuin, maar ook andere voordelen.

Wandslangenbox in vergelijking

HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 40 M: Automatische...Hozelock Auto Reel-slangenbox met 25m slangHOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 30 M: Automatische...GF Garden, Rewall 30, muurslangbox, automatisch, 30 meter, tot...as - Schwabe - Schwabe automatische waterslanghaspel - met...MSW slanghaspel slangbox slanghaspel PRO-W 30 (30 m,...as - Schwabe automatische persluchtslanghaspel - 10 m ...Amazon Basics Wandslanghaspel met slang,...MAXTOOLS AR200, luchtslanghaspel met PVC, lucht en ...Gardena Soporte Muurschildering Roll up de 15 metros Modelo Blanco,...
€169,99€178,11€119,00€132,19€71,51€149,00€89,52€109,58€42,33Controleer prijs
HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Haspel 40 M:...*Hozelock Auto Reel-slangenbox met 25m slang *HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Haspel 30 M:...*GF Garden, Rewall 30, wandslangenbox, ... *als - Zwabisch – Zwabisch...*MSW slanghaspel slangbox slanghaspel ... *as - Schwabe automatische persluchtslanghaspel ... *Amazon Basics slanghaspel voor wandmontage, met...*MAXTOOLS AR200, luchtslanghaspel met PVC, ... *Gardena Soporte Muurschildering Roll up de 15 metros Modelo...*
◼️ Comfortabel en praktisch: de automatische ...◼️ De slang die zichzelf opbergt met 35% meer ...◼️ Comfortabel en praktisch: de automatische ...◼️ Bevestigd aan de muur, de slang kan gemakkelijk en ...◼️ Slanghaspels: Eindelijk een betrouwbare waterpijp ...◼️ Automatische slanghaspel met 30 + 2 m◼️ Slanghaspel: de persluchttrommel is uitgerust met een ...◼️ Slanghaspel met automatische haspel en 25 m lang ...◼️ Professionele luchtslanghaspel met PVC-slang, 8 mm ...◼️ GARDENA biedt een breed scala aan producten voor alle banen in en ...
◼️ Compact en ergonomisch: de 180° muurbeugel maakt ...◼️ Deze wandgemonteerde slangenbox met ...◼️ Compact en ergonomisch: de 180° muurbeugel maakt ...◼️ Complete set met: 30 m weefselversterkte 1/2 ”slang, ...◼️ Kabel: met de 20 meter lange slang en de ...◼️ Flexibel dankzij de 180 ° draaibare slanghaspel◼️ Slang: onze 10 meter PVC-stoffen slang (10 mm binnenkant & 3 ...◼️ Dankzij het ruimtebesparende ontwerp omvat wandmontage ...◼️ Inzetbaar voor lucht en water (tot 45 ° C) in iedere garage ...◼️ Nvt
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
€169,99€178,11€119,00€132,19€71,51€149,00€89,52€109,58€42,33Controleer prijs
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
Laatst bijgewerkt op 8 december 2023 20:28 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Structuur en indruk - Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

De eerste stap is om het Waterslang box opbouw, wat gelukkig maar een paar stappen kost. De Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem zelf is gemaakt van kunststof en heeft een goede maat met ongeveer 55x65x27cm. De De waterslang is uiteraard bij de levering inbegrepen, in mijn geval is het een slang met 40 Meter Lengte.

De structuur is gebaseerd op een praktisch kliksysteem, de behuizing moet zelfs UV-bestendig zijn. Nu moet de doos aan de muur worden bevestigd. Hiervoor moeten geschikte gaten worden geboord. Alles wat je nodig hebt voor de montage is ook inbegrepen opgenomen.

Wanneer dit is gebeurd, moet de waterslang nu worden opgerold, zoals vermeld in de instructies, en worden aangesloten op het bijbehorende apparaat.

Daarna klikte ik de behuizing in elkaar. De complete waterslang was nu geïntegreerd in de stijlvolle behuizing die geschikt was voor de tuin.

In mijn test deed het dat ook echt alles werkte meteen, Ik hoefde ook geen connectoradapter te kopen. Alleen een tweede persoon om te helpen is aan te raden.

Sproeikop, waterslang en slangaansluiting werden meegeleverd.

- 13,90 €
HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 40 M: Automatische...
HOZELOCK - Wandslangenbox Auto Reel 40 M: Automatisch...*
Garantieperiode: 5 jaar *
€183,89 - € 13,90 €169,99 Amazon Prime

Gebruik van de Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik en testen. Tot nu toe heb ik alleen Gardena-tuingereedschap gekend. Ik heb eerst getest of de slang echt terug de bak in rolt door er zachtjes aan te trekken. Ik heb de slang eerst uitgerold of uitgetrokken tot 10 meter en nu de eerste bloemen water gegeven. Ik merkte de sproeikop meteen positief op, omdat je de kunt zien Pas de sterkte en intensiteit van de waterstraal aan kan. Tot nu toe heb ik altijd het probleem gehad dat ik kleine bloemen te veel water heb gegeven of zelfs heb vernietigd met een te harde waterstraal. Met dit mondstuk is het heel gemakkelijk en plezierig!

Nu trok ik iets aan de slang om te testen of het wel rolt automatisch terug​ Dit mechanisme werkte onmiddellijk. Het rolde vanzelf terug in de doos, zonder te kreuken. Dat werkte prima!

Wat ik ook handig vind, is dat de doos opzettelijk aan één kant opslagruimte voor accessoires heeft gelaten. Daar kunnen meer sproeikoppen etc. worden opgeborgen.

Opmerkingen en functies

De behuizing is UV-bestendig en gemaakt van polypropyleen, waardoor de waterslang en behuizing een lange levensduur profeteert.

De waterslang kan worden aangesloten op een verschillende lengte kan worden verworven. Ze hebben een lengte van 10m, 15m, 20m, 25m, 30m, 35m en 40m. Zo kan voor elke tuin de passende lengte worden gekocht, wat natuurlijk ook bepalend is voor de totale aankoopprijs.

Door de ogenschijnlijk zeer robuuste muurbeugel heeft de zogenaamde auto reel functie er een Actieradius van 180 °zodat elke hoek van de tuin kan worden bewaterd.

Vooral voor gezinnen is het belangrijk om te weten dat de Hozelock wandgemonteerde slangenbox met oprolsysteem een kinderslot zodat misbruik kan worden uitgesloten.

Het bedrijf Hozelock biedt er een aan bij de aankoop Garantie meer dan 2 jaar!

Hozelock 30 m vrijstaande slangenbox (zonder slang)
Hozelock 30 m vrijstaande slangenbox (zonder slang)*
Gemaakt van kunststoffen van de hoogste kwaliteit.; De robuuste frameconstructie maakt snel en eenvoudig...
€41,99 Amazon Prime

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Die Voordelen en nadelen?

Voordelen

 • Zeer ruimtebesparend
 • Gemakkelijkste bediening (alles inbegrepen)
 • Zeer goede sproeikop met instelbare sterkte
 • Automatische haspelfunctie (slang rolt vanzelf terug)
 • Hoek van 180 ° mogelijk
 • kinderslot

 Nadelen

 • Twee mensen moeten de behuizing monteren
 • Verhoogd prijssegment

Tips voor de Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

De koffer is een kunsthoofd, namelijk van kunststof. Het is daarom raadzaam om voorzichtig met de behuizing om te gaan om defecten te voorkomen.

Test bij het eerste gebruik van de sproeikop eerst de verschillende sterktes en functies zonder op de bloemen te richten. Toen ik hem voor het eerst gebruikte, stelde ik aanvankelijk de hardste jet als basisinstelling in.

Voordat u koopt, moet worden gecontroleerd of de ½ inch aansluiting past of er moet een adapter worden gekocht. Anders zou het vervelend zijn als je niet kunt starten vanwege een ontbrekende adapter.

Conclusie: Hozelock wandslangenbox met oprolsysteem

Het bedrijf Hozelock heeft met zijn Schlauchbox en de geïntegreerde auto-reel-functie heeft naar mijn mening een geweldig product ontwikkeld. Het is een grote hulp in de tuin en absoluut ruimte te besparenwat ik zie als het grootste voordeel. Over het algemeen ziet het product er professioneel verwerkt en goed doordacht uit. Hozelack zou de prijs een beetje kunnen aanpassen, omdat het simpelweg een waterslang is. Desalniettemin verhoogt het bedrijf de druk op de concurrentie op Gardena aanzienlijk.

Al met al beschouw ik de aanschaf van € 154,99 echter als nuttig en een aanwinst voor de tuin.

verdere wandslangenboxen

Vind in de top🔟 de beste & best verkochte wandslangboxproducten 2023 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 45,00 €1. Topverkoper
GARDENA Wandslangenbox Rollup M/L (wit) 25 m: Flexibel...*
 • Duurzame oproltechnologie: automatisch, veilig en betrouwbaar oprollen dankzij de centrifugaalrem en geïntegreerde slanggeleiding...
 • Ruimtebesparend en flexibel opbergen: de box kan meer dan 180 graden worden gedraaid en is geschikt voor wandmontage op de muurbeugel ...
 • Handig en simpel: niet bukken, niet aanzwengelen en geen vieze handen, dat waarderen tuiniers meer aan de Gardena wandslangenboxen...
2. Topverkoper
KESSER® slangtrommel water 30+2m slanghaspel incl....*
 • Met het automatische oprolmechanisme en de centrifugaalrem kan de slang eenvoudig op de gewenste lengte worden uitgetrokken en rolt...
 • Eenvoudig aan een muur gemonteerd, bespaart u het gedoe van bukken en slingeren. Dankzij de afneembare muurbeugel is de...
 • Flexibel gebruik en eenvoudig transport: de praktische muurbeugel maakt het mogelijk: de slangbox kan in een hoek van 180° worden gedraaid...
- 50,77 €3. Topverkoper
Gardena muurslangenbox Rollup L (wit) 30 m: Flexibel...*
 • Duurzame oproltechnologie: automatisch, veilig en betrouwbaar oprollen dankzij de centrifugaalrem en geïntegreerde slanggeleiding -...
 • Ruimtebesparend en flexibel opbergen: de box kan meer dan 180° worden gedraaid en is geschikt voor wandmontage - de muurbeugel kan worden gebruikt om ...
 • Handig en gemakkelijk: niet bukken, niet zwengelen en geen vuile handen, dat is wat tuiniers waarderen aan de Gardena wandslangboxen -...
- 32,00 €4. Topverkoper
Gardena Original wandslangenbox Rollup M 20 m: Flexibel...*
 • Duurzame oproltechnologie: automatisch, veilig en betrouwbaar oprollen dankzij de centrifugaalrem en geïntegreerde slanggeleiding -...
 • Ruimtebesparend en flexibel opbergen: de box kan meer dan 180° worden gedraaid en is geschikt voor wandmontage - de muurbeugel kan worden gebruikt om ...
 • Handig & simpel: niet bukken, niet slingeren en geen vuile handen, dat is wat tuiniers waarderen aan de Gardena wandslangboxen - bovendien...
5. Topverkoper
Amazon Basics - Slanghaspel voor wandmontage, met slang,...*
 • Slanghaspel met automatische haspel en 15 m lange slang; ideaal voor kleine tuinen en terrassen
 • Dankzij het ruimtebesparende ontwerp voor wandmontage behoren vervelend bukken en vuile handen tot het verleden; 180 graden draaibaar...
 • Gebruiksgemak: geen klitten & gemakkelijk toegankelijk; Anti-drup ontwerp voorkomt waterlekkage
- 26,00 €6. Topverkoper
Gardena muurslangenbox Rollup S (wit) 15 m: Flexibel...*
 • Duurzame oproltechnologie: automatisch, veilig en betrouwbaar oprollen dankzij de centrifugaalrem en geïntegreerde slanggeleiding -...
 • Ruimtebesparend en flexibel opbergen: de box kan meer dan 180 graden worden gedraaid en is geschikt voor wandmontage - de muurbeugel kan worden gebruikt ...
 • Handig en eenvoudig: niet bukken, niet slingeren en geen vieze handen, dat is wat tuinders waarderen aan de Gardena wandslangenboxen -...
7. Topverkoper
UISEBRT slanghaspel 15+1m slanghaspel met handdouche...
4 beoordelingen
UISEBRT slanghaspel 15+1m slanghaspel met handdouche...*
 • ✅Slanghaspel: gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal en PVC-waterslang, PP-buitenmantel is hard en drukbestendig, PVC-waterslang is ...
 • ✅Automatisch blokkeren en opwinden: de slanghaspel is uitgerust met een automatische blokkering om de 3m en een vergrendelingskogel ...
 • ✅ Flexibel gebruik: de slanghaspel is uitgerust met een beugel die 180 ° kan worden gedraaid, zodat u hem aan de muur of aan de ...
8. Topverkoper
Slanghaspel 20m+2m muurslangbox, 180° draaibaar...
240 beoordelingen
Slanghaspel 20m+2m muurslangbox, 180° draaibaar...*
 • 🌼 Veilig, langzaam en gelijkmatig oprollen 🌼 Deze automatische slanghaspel kan de slang langzaam en netjes oprollen...
 • 🌼Any Length Lock🌼 Trek de slang naar de gewenste plek om water te geven. De vergrendelingsratel vergrendelt het ...
 • 🌼Specificaties🌼 Afmeting: 49x33x35cm (LxBxH). Slanglengte: 20m + 2m. Slangmateriaal: PVC. Materiaal kast: PP. Slangdiameter:...
9. Topverkoper
HAUSHOF slanghaspel 20+2m slanghaspel, 9 straalsoorten...*
 • 【Praktisch oprolmechanisme】 De slang van de waterslangtrommel kan gemakkelijk worden uitgetrokken en kan in elke positie worden geplaatst ...
 • 【Eenvoudig te monteren】Met muurbeugel en montageaccessoires kan de automatische slanghaspel eenvoudig aan de muur worden geïnstalleerd. Na...
 • 【Hoogwaardige slang】 De 3-laagse PVC-slang is bestand tegen algen en UV-stralen en zal na langdurig gebruik niet breken. Tips:...
10. Topverkoper
Giraffe Tools tuinslangbox wandmontage 30m+2m, automatisch...*
 • Maximale bewegingsvrijheid - dankzij het ingebouwde vergrendelingssysteem klikt de tuinslang automatisch op zijn plaats op de gewenste lengte. 
 • Veilig oprollen - de geïntegreerde stalen veer wordt geactiveerd met een lichte trekkracht en rolt de slang automatisch en betrouwbaar weer op...
 • Flexibele besproeiing - dankzij de praktische muurbeugel kan de slangbox in een hoek van 180° worden gedraaid. 
- 45,00 €aanbod
- 50,77 €aanbod
- 32,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending