Raadgever

Hier vindt u alle handleidingen over verschillende onderwerpen. De handleidingen ondersteunen u bij uw productzoek- en aankoopbeslissing.

Startenset voor auto-sprong | Jump starter voor auto-accu

Hoe je super makkelijk je auto start met een Jump Starter en een lege auto accu

Maren

Lage batterij? Vorst? Lange levensduur? Stroomslurpers in de auto? Deze handleiding gaat over het starten van de voertuigaccu. Jumpstartkits tegen een lege auto-accu in de winter. U kunt nu lezen wat u moet weten over batterijboosterkits voordat u ze koopt.

ergonomische bureaustoel

Ergonomische bureaustoel met hoofdsteun - perfect om te zitten en te werken

Dirk Re.

Tijdens het thuiskantoor nam de aanschaf van bureaustoelen enorm toe. De vraag die hierbij opkomt is: kan ik een stoel kopen of waar moet ik specifiek op letten? Wat is belangrijk en hoe moet ik de stoel verstellen? Ik spreek platte tekst en geef informatie over wat belangrijk is.

Popcornlus

popcornlus | Hoe maak je je eigen bioscooppopcorn?

Niko

Als popcornkenners en -liefhebbers laat u zich verleiden door de popcornloop. Bij het kopen van een popcornloop kun je verschillende mixen voor popcorn proberen. De onopvallende hulp bij het maken van popcorn in een pot lijkt meer op een badmuts.

Koop een snowboard

Hoe beginners gemakkelijk een snowboard kunnen kopen met 5 tips

Patrick

Hier lees je waar beginners op moeten letten bij het kopen van een snowboard.

Sneeuwkettingen - meer grip in de winter - top 10

Sneeuwkettingen - meer grip in de winter

Maren

In deze gids bespreken we de grip en hebben we het belangrijkste van sneeuwkettingen samengebracht.

Draadloze kerstboomkaarsen Top 10

Draadloze kerstboomkaarsen Top 10

Patrick

Er zijn altijd nieuwere varianten. Of het nu gaat om kleine LED's, kleurrijke lichten, grote of kleine lampen. Onlangs vindt u meer en meer aanbiedingen over draadloze kerstboomkaarsen.

Hagelbescherming auto top 10

Hagelbescherming auto top 10

Maren

Hagelbescherming auto Top 10 Als u geen eigen garage heeft, wilt u toch uw auto beschermen. Hagel gehoord, naast regen, ...

Infrarood sauna - infraroodcabine - top 10 - de zon in de kelder

Infraroodsauna - Infraroodcabine Top 10 - De zon in de kelder

Maren

Infrarood kan het lichaam ook van binnenuit verwarmen en verwarmen. Hoe dit werkt, lees hier. Daarnaast zult u ontdekken voor wie een infraroodcabine geschikt is, die moet letten op waar de verschillende opties van een therapie zijn en waar u op moet letten bij het kopen.

Gids: Sneeuwruimwerktuigen - winterdienst

Gids: Sneeuwruimwerktuigen - winterdienst

Maren

We hebben deze gids geschept: wat moet een goede sneeuwschop, sneeuwschuiver of sneeuwruimer doen, hoe kunnen ze worden gemaakt, welke modellen zijn mogelijk en hoe duur is al het plezier?

Zonnecapsules - advies voor een bruine huid zonder zon

Zonnecapsules - advies voor een bruine huid zonder zon

eTests

De vervulling van het verlangen naar een zachte, natuurlijke en langdurige zomerkleur zonder grote inspanningen en gezondheidsproblemen. Maar zijn deze verleidelijke beloften waar? Wat kunnen zonnecapsules echt doen? En voor wie is welk product geschikt? Deze en fundamentele vragen over zonnecapsules zullen nu worden onderzocht.

123...43 meer