Colofon Gegevensbescherming

Afdruk

Information provided according to Sec. 5 German Telemedia Act (TMG):

WiP|m3dia – Patrick Witte
kamer straat 19 | Eberswalde 16225

BTW-ID-nummer:

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß § 27 a Umsatzsteuergesetz:
DE351933128

Redactionele verantwoordelijkheid

e|Tests – Patrick Witte
Zimmerstrae 19e
16225 Eberswalde

Dispute resolution

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Contact

Telefoon: +49 0176/55424947
E-mail: info[ ät ]ehrliche-tests.de

Deze opdruk geldt ook voor de social media accounts: Instagram, Facebook, Youtube, Twitter, Pinterest,

Responsible for contents acc. to Sec. 55, para. 2 German Federal Broadcasting Agreement (RstV):

Patrick Witte is een deelnemer aan het Amazon EU-partnerprogramma, dat is ontworpen om een ​​medium te bieden voor websites waarmee advertentiekosten kunnen worden terugbetaald door het plaatsen van advertenties en links naar Amazon.de. Als Amazon-partner verdien ik gekwalificeerde aankopen.

Bitte beachten Sie:

Eerlijke testen is een informatieportaal voor consumenten.Bij ons:

 • Geen laboratoriumtests of informatie van een testcentrum vinden

Wij zijn geen testlaboratorium of testinstituut!

 • ze kunnen geen producten of diensten bestellen, reserveren, boeken of aanvragen
 • vraag geen informatie aan bij bestelde producten van partners en winkels

Vraag in dit verband rechtstreeks naar de betreffende winkel.

Opmerking: We hebben op de website commissielinks (affiliatelinks) gebruikt en deze gemarkeerd met “*” of reclame. Als via deze links een bestelling wordt geplaatst, ontvangt Ehrliche-tests.de een commissie van de verkoper; er zijn geen extra kosten voor de klant.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Volgens § 7 Abs.1 TMG, als dienstverlener, zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij echter niet verplicht toezicht te houden op verzonden of opgeslagen informatie van derden of om omstandigheden te onderzoeken die een illegale activiteit aanduiden.

Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren volgens de algemene wetten blijven onverlet. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Als we zich bewust worden van dergelijke inbreuken, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wier inhoud we geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De betreffende provider of operator van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde pagina's. De gekoppelde pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke schendingen op het moment van koppeling. Onwettige inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppeling.

Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte
Pagina's zijn echter onredelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken die door de exploitanten op deze pagina's zijn opgesteld, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Het kopiëren, verwerken, distribueren en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik.

Als de inhoud op deze site niet door de operator is aangemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder worden de inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij een bijbehorende nota. Als we bewust worden van wettelijke schendingen, verwijderen we deze inhoud onmiddellijk.

Privacybeleid

We zijn erg tevreden over uw interesse in ons bedrijf. Gegevensbescherming heeft een zeer hoge prioriteit voor het beheer van de e-tests. Een gebruik van de webpagina's van de e-tests is in principe mogelijk zonder enige aanduiding van persoonlijke gegevens. Als een getroffen persoon via onze website de speciale services van ons bedrijf wil gebruiken, kan het echter nodig zijn om persoonsgegevens te verwerken. Als de verwerking van persoonsgegevens vereist is en er geen wettelijke basis is voor een dergelijke verwerking, vragen we doorgaans toestemming van de betrokkene.

De verwerking van persoonsgegevens, zoals naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer van een betrokkene, gelden altijd in overeenstemming zijn met de verordening inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de regels die van toepassing zijn op e-toetsen landspecifieke regelgeving inzake gegevensbescherming. Via dit privacybeleid probeert ons bedrijf het publiek te informeren over de aard, omvang en doel van de persoonlijke informatie die we verzamelen, gebruiken en verwerken. Bovendien worden betrokkenen op de hoogte gebracht van hun rechten op grond van dit privacybeleid.

De e-tests, als de controller, hebben talrijke technische en organisatorische maatregelen geïmplementeerd om de meest volledige bescherming mogelijk te maken voor persoonlijke gegevens die via deze website worden verwerkt. Niettemin kunnen op internet gebaseerde datatransmissies over het algemeen beveiligingslekken hebben, zodat absolute bescherming niet kan worden gegarandeerd. Om deze reden is elke betrokken persoon vrij om persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken op alternatieve manieren, bijvoorbeeld per telefoon.

1. Definities

Het privacybeleid van de e-tests is gebaseerd op de terminologie die wordt gebruikt door de Europese richtlijn en regelgevende instantie bij de goedkeuring van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (DS-GVO). Ons privacybeleid moet gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn voor zowel het publiek als onze klanten en zakelijke partners. Om dit te waarborgen, willen we van tevoren de gebruikte terminologie uitleggen.

Wir verwenden in dieser Datenschutzerklärung unter anderem die folgenden Begriffe:

 • a) persoonlijke gegevens

  Personenbezog tot Daten Informationen sind alle, sterven sich auf eine oder identifiziert identifizierbar natürlich tot persoon (im folgenden "betroffen tot Person") beziehen. Als identifizierb wird eine natürlich Een Persoon angeseh, sterven direkt oder indirect, insbesondere mittels Zuordnung zu einer Kennung wie einem Namen, zu einer Kennnumm, z, Standortdat, zu einer Online-Kennung oder zu einem oder mehrere de besonderen Merkmale, sterven Ausdruck der Physisch dat physiologisch dat, Genetisch dat, psychisch dat wirtschaftlich dat kulturelle oder sozialen Identität dieser Person sind natürlich dat vanaf identifiziert waren kann.

 • b) betrokkene

  Betroffene Persoon ist gede identifizierte oder identifizierbare naturliche Persoon, deren personenbezogene Gedaan van dem die Verarbeitung Verantwortlichen verarbeitet werden.

 • c) verwerking

  Verarbeitung ist jeder mit oder ohne Hilfe Automatisierte is Verfahren ausgeführt om Vorgang oder jede Solche Vorgangsreih im Zusammenhang mythe personenbezogen Dat wie das Erheb dat, das Erfass, sterven Organization, das Ordner, sterven Speicherung, sterven Anpassung oder Veränderung, das Auslese dat, das Abfrag, sterven Verwendung, durch die Offenlegung Übermittlung, Verbreitung oder eine andere der Vorm Bereitstellung, Abgleich de oder die Verknüpfung, Einschränkungen sterven, das Verwijder oder die Vernichtung.

 • d) beperking van de verwerking

  Einschränkungen der Verarbeitung ist die Markierung CONFIRMED is personenbezogen is Daten mit dem Ziel, ihre Verarbeitung einzuschränk de künftig.

 • e) Profilering

  Profiling ist jede Art der Automatisierte de Verarbeitung personenbezogen Date, sterven Darin besteht, dass diese personenbezogen de Daten Werden, um bestimmte persönliche verwendet in Aspekte, sterven sich auf eine natürlich Een Persoon beziehen, zu bewerten, insbesondere, Aspei in bezüglich Arbeitsleistung, wirtschaftlich Lage, Gesundheit, persönlicher Vorliebe dat Interessen, Zuverlässigkeit, Verhalten, Aufenthaltsort Ortswechsel oder zu dieser Person natürlichen analysier oder vorherzusag dat.

 • f) pseudonimisering

  Pseudonymisierung ist die Verarbeitung personenbezogen Date in einer Weise, auf welche sterven personenbezogen Dat ohne Hinzuziehung zusätzlich Informationen nicht mehr einer spezifisch de betroffen De Persoon zugeordnet Werden können, sofern diese zusätzlich Informationen gesondert aufbewahrt Werden und technischen und organisatorisch dat Maßnahmen unterlieg, sterven aan gewährleis, dass sterven personenbezogen de Daten nicht einer identifizierten oder identifizierbaren natürlichen Persoon zugewiesen werden.

 • g) verwerkingsverantwoordelijke of verwerkingsverantwoordelijke

  Verantwortlich oder für die Verarbeitung verantwortlich ist die natürlich oder juristisch de Persoon, in Behör, Einrichtungen oder andere Stella, sterven allein oder gemeinsam mit Anderen über die Zweck und Mittel der Verarbeitung von personenbezogen de Daten entscheidet. Sind die Zweck und Mittel dieser Verarbeitung durch das Unionsrecht oder das Recht der Mitgliedstaat de vorgegeb dat, zo kann der verantwortlich om beziehungsweis te können sterven bestimmt de Kriterien seiner Benennung nach dem Unionsrecht oder Werden dem Recht der Mitgliedstaat de vorgeseh dat.

 • h) Verwerkers

  Auftragsverarbeit ist natürlich eine oder juristisch de Persoon, in Behör, Einrichtungen oder andere Stella, sterven Daten im Auftrag des personenbezog tot de verarbeitet verantwortlich.

 • i) ontvanger

  Empfänger ist eine natürlich oder juristisch de Persoon, in Behör, zegt Einrichtungen oder andere Stella personenbezog tot Daten offengelegt Werden, unabhängig davon, ob es sich bei ihr um einen Drita van handelt oder nicht. Vanaf Behör, sterven im Rahmen eines bestimmt de Untersuchungsauftrags Unionsrecht oder nach dem dem Recht der Mitgliedstaat de möglicherweis om tot Daten erhalten, jedoch nicht als Empfänger gelt personenbezog.

 • j) derde partij

  Dritter ist eine natürlich oder juristisch de Persoon, in Behör, Einrichtungen oder andere Stella Ausser der betroffen de Persoon, dem verantwortlich dat, hoewel ik Auftragsverarbeit und den Personen, sterven unter der unmittelbarer de Verantwortung des verantwortlich oder des Auftragsverarbeiters befugt sind, sterven personenbezogen Dat zu verarbeit dat.

 • k) Toestemming

  Einwilligung ist jede von der betroffen de Persoon freiwillig für den bestimmt Fall in informiert Weise und unmissverständlich abgegeb tot Willensbekundung in Form einer Erklärung oder einer sonstige de eindeutig de bestätigen dan Handlung, mit der sterven betroffen belangrijkste persoon zu verstehen gibt, dass sie mit der Verarbeitung der sie Betreff dan personenbezogen de Daten dan einverst ist.

2. Naam en adres van de verantwoordelijke voor de verwerking

Verantwortlich im Sinne der Datenschutz-Grundverordnung, sonstige in den Mitgliedstaat der Europäische Union und andere de gelt uit Datenschutzgesetz datenschutzrechtliche Bestimmung mit Charakter ist die:

e-testen

Heegermühlerstr. 64

16225 Eberswalde

Duitsland

Tel .: binnenkort

E-mail: info@ehrliche-tests.de

Website: ehrlich-tests.de

3. Cookies

De websites van de e-tests gebruiken cookies. Cookies zijn tekstbestanden die via een internetbrowser op een computersysteem worden opgeslagen en opgeslagen.

Zahlreiche Internetseiten und Server verwenden Cookies. Viele Cookies enthalten eine sogenannte Cookie-ID. Eine Cookie-ID is een eine eindeutige Kennung des Cookies. Sie besteht aus einer Zeichenfolg aan, durch welche Internetseite und dem Server konkrete de Internetbrows is zugeordnet Werden können, Cookie CONFIRMED wurde das in den. Dies ermöglicht es de besuch van Internetseite und Servern, die ook individuelle Browser von der anderen Internetbrowsern betroffen Perso, sterven Anderen Cookies enthalten, zu unterschei. E bestimmt is Internetbrows kann über die eindeutig Cookie-ID wiedererkannt identifiziert und Werden.

Door het gebruik van cookies kunnen e-testen gebruikers van deze website voorzien van gebruiksvriendelijkere diensten die niet mogelijk zouden zijn zonder cookies.

Cookies können sterven Informationen und eines mittels Angebot auf unserer Internetseite im Sinne des Benutzers Optimiert Werden. Cookies ermöglich uns, wie bereits erwähnt, sterven Benutzer unserer Internetseite wiederzuerkenn dat. Wiedererkennung Zweck Dieser ist es, den sterven Verwendung Nutzern zu unserer Internetseite erleichtern. Der Benutzer einer Internetseite, zeg Cookies verwendet, muss beispielsweis nicht bei jedem Besuch der Internetseite erneut seine Zugangsdaten eingebunden dat, weil diese von der Internetseite und dem auf dem Computersystem des Benutzers abgelegt Cookie übernommen wird. Ein weiteres Beispiel ist das Cookie eines Warenkorbes im Online-Shop. Merkt sterven sich der Online-Shop Artikel, sterven ein in den Warenkorb gelegt K virtuell de lijn, über ein Cookie.

Die betroffen tot Persona kann durch die Setzung Cookies unsere Internetseite von einer jederzeit mittels entsprechenden und damit der Einstellung des genutzten internetbrowsers verhindern Setzung von Cookies dauerhaft widersprech dat. Fern können jederzeit Cookies gesetzt bereits über einen oder andere Internetbrows Softwareprogram op gelöscht Werden. Dies ist in allen gängig de Internetbrowsern möglich. Deaktiviert sterven voordat betroffen persoon Setzung sterven von dem cookies in genutzten Internetbrows is, uit nicht alle sind unter Umständen Funktionen unsere Internetseite vollumfänglich nutzbar.

4. Verzameling van algemene gegevens en informatie

De website van het gedetecteerd door elk gesprek met het internet door middel van een individu of een geautomatiseerd systeem een ​​set van algemene gegevens en informatie e-testen. Deze algemene gegevens en informatie worden opgeslagen in de logbestanden van de server. kan worden gedetecteerd, de aard van de gebruikte browser (1) en uitvoeringen (2) van het besturingssysteem van de toegang tot het systeem (3) van de website van waaruit een ontsluitingssysteem op onze website komt (de zogenaamde referrer) (4) de sub-websites die over een ontsluitingssysteem worden aangestuurd op onze website (5) de datum en het tijdstip van de toegang tot de website (6) een Internet-protocol (IP-adres), (7) de internet service provider van het ontsluitingssysteem en (8) andere vergelijkbare gegevens en informatie die worden gebruikt in het geval van aanvallen op onze informatietechnologiesystemen.

Bij gebruik van deze algemene gegevens en informatie, wordt de e-tests geen conclusies over de persoon te tekenen. Deze informatie is vrij nodig (1) om de inhoud van onze website correct (2) te leveren aan de inhoud van onze website en de reclame voor deze te optimaliseren, (3) naar de verdere werking van onze IT-systemen en de technologie van onze website en ervoor te zorgen ( 4) wetshandhavingsinstanties in het geval van een cyberaanval om de nodige informatie om de rechtshandhaving te bieden. Deze anonieme gegevens verzameld en informatie per e-testen, dus aan de ene kant statistisch en verder geanalyseerd met als doel om de privacy en beveiliging van gegevens in ons bedrijf te verhogen om uiteindelijk te komen tot een optimaal niveau van bescherming die we persoonsgegevens verwerken. De anonieme gegevens van de server logbestanden worden apart van alle gespecificeerd door een betrokkene persoonlijke gegevens opgeslagen.

5. Contactmogelijkheden via de website

Wegens wettelijke voorschriften bevat de website van e-testen informatie die ons in staat stelt snel contact op te nemen met ons bedrijf en rechtstreeks met ons te communiceren, waaronder ook een algemeen adres van de zogenaamde elektronische post (e-mailadres). Als een getroffen persoon contact opneemt met de verantwoordelijke voor de verwerking per e-mail of via een contactformulier, worden de door de betrokkene verstrekte persoonlijke gegevens automatisch opgeslagen. Dergelijke persoonlijke gegevens die vrijwillig door een persoon aan de verantwoordelijke worden doorgegeven, worden opgeslagen met het doel deze te verwerken of contact op te nemen met de betrokkene. Er is geen openbaarmaking van deze persoonlijke gegevens aan derden.

6. Kommentarfunktion im Blog auf der Internetseite

De e-tests bieden gebruikers de mogelijkheid individuele opmerkingen over individuele blogposts achter te laten op een blog op de website van de controller. Een blog is een op het web gebaseerde, meestal publiek toegankelijke portal waarin een of meer mensen, die bloggers of webbloggers worden genoemd, artikelen kunnen plaatsen of gedachten kunnen opschrijven in zogenaamde blogposts. De blogposts kunnen meestal door derden worden becommentarieerd.

Hinterlässt eine betroffen belangrijkste persoon einen Kommentar in dem auf dieser Internetseite veröffentlich een blog, de Werden Neben von der betroffen de Persoon hinterlassen de Commentaar auch Angaben zum Zeitpunkt der Kommentareingab sowie zu dem von der betroffen de Persoon gewählt de Nutzern Bremen (pseudoniem) CONFIRMED und Recruiters. Ferner wird die vom Internet Service Provider (ISP) zegt dat Persoon vergeben betroffen totdat IP-Adresse mitprotokolliert. Diese Speicherung erfolgt aus der IP-Adresse Sicherheitsgr und für den Fall, dass sterven voordat betroffen persoon durch einen Kommentar abgegeben die sterven Rechte dritter verletzt Inhalt oder rechtswidrig te PosteAll. Die Speicherung dieser Daten personenbezogen het genie erfolgt im eigenen Interesse des für die Verarbeitung verantwortlich dat, damit diese sich im Fall einer Rechtsverletzung gegebenenfalls exkulpier de könnte. Es erfolgt keine Weitergab in dieser Daten erhoben de personenbezogen moment Dritte, sofern Solche Weitergab oder eine der ist nicht Gesetzliche vorgeschrieb Rechtsverteidigung des für die Verarbeitung dat diente verantwortlich.

7. Routine verwijderen en blokkeren van persoonsgegevens

Der für die Verarbeitung verantwortlich om verarbeitet onder speichert personenbezog totdat Daten der betroffen Perso nur für den Zeitraum, der zur Erreichung des Speicherungszwecks erforderlich ist oder sofern sterft durch den Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb oder einen Anderen Gesetzgeb stamt Gesetz oder uit Vorschriften, welche für der sterven Verarbeitung verantwortlich aan unterliegt, vorgeseh de wurde.

Entfällt der Speicherungszweck oder läuft eine vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb oder einem Anderen zuständig die Gesetzgeb vorgeschrieb tot Speicherfrist EU Werden sterven personenbezogen de Daten routinemäßig onder entsprechend de Gesetzliche de Vorschriften gesperrt oder gelöscht.

8. Rechten van de betrokkene

 • a) Recht op bevestiging

  Jet betroffen tot Persoon hat das vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb wordt eingeräumt aan Recht, von dem für die Verarbeitung verantwortlich eine Bestätigung darüb zu Verlangen, ob sie Betreff carrière personenbezog tot Daten verarbeitet Werden. Möchte dieses eine Person klep betroffen Bestätigungsrecht in Anspruch nehmen, kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer de jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

 • b) Recht op informatie

  Jede von der Verarbeitung personenbezogener Personenbezogener Personenbezogenen Personenbezogenen Daten und eine Kopie dieser Auskunft zu erhalten. Ferner hat der Europäische Richtlinien- und Verordnungsgeber der deferent Persoon Auskunft über folgende Informationen zugestanden:

  • die Verarbeitungszwecke
  • die Categorie personenbezogener Daten, die verarbeitet werden
  • Categorieën zullen sterven Empfänger oder von Empfängern, gegenüber genoemd offengelegt Worden sind die Daten personenbezogen de offengelegt noch oder Werden, insbesondere bei Empfängern in Drittländern oder bei internationalen Organisationen
  • geplant valt möglich sterven Dauer, für die sterven Daten personenbezogen de CONFIRMED Werden, oder, valt diese nicht möglich ist, sterven dieser Kriterien für die Dauer Festlegung
  • BESTEHEN oder eines Rechts auf das Löschung Berichtigung der Sie auf oder Betreff dan personenbezogen Dat Einschränkung Verarbeitung der durch den gegen diese verantwortlich Widerspruchsrechts Verarbeitung eines oder
  • das Bestehen eines Beschwerderechts bei einer Aufsichtsbehörde
  • wenn nicht bei der sterven personenbezogen Dat betroffen De Persoon erhob werden: Alla Verfügbare Informationen über die Daten der Herkunft
  • das BESTEHEN einer Automatisierte de Entscheidungsfindung einschließlich Profiling gemäß Artikel 22 abs.xnumx und 1 DS-GVO und - zumindest in diesen Fallen - aussagekräftig Informationen über die involviert Logik sowie sterven Tragweite und die angestrebt de Auswirkung einer derartig de Verarbeitung für die betroffen belangrijkste persoon

  Steht der Ferne betroffen Perso ein zu Auskunftsrecht darüb, ob ein Drittland personenbezog even totdat Daten oder eine internationale Organisatie übermittelt wurden ogenblik. Sofer sterft der Fall ist, steht der betroffen Perso dus im übrig das zu Recht, Auskunft über die geeignet Garantie im Zusammenhang Übermittlung mit der zu erhalten.

  Möchte dieses eine Person klep betroffen Auskunftsrecht in Anspruch nehmen, kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer de jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

 • c) Recht op rectificatie

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Date totdat de betroffen persoon hat das Europäische de Richtlinien- vom Recht und Verordnungsgeb de gewährt, sterven sie unverzüglich om Berichtigung zu betreffend wordt unrichtig wordt personenbezogen Date Verlangen. Fern steht das Recht zu der betroffen Perso, Berücksichtigung unter der Zweck der Verarbeitung, sterven Vervollständigung unvollständig wordt personenbezogen is Daten - mittels auch einer Erklärung dan ergänzen - zu Verlangen.

  Möchte dieses eine Person klep betroffen Berichtigungsrecht in Anspruch nehmen, kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer de jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

 • d) Recht op verwijdering (recht om te worden vergeten)

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Data betroffen tot Persoon hat das vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb wordt gewährt aan Recht, von dem verantwortlich zu Verlangen, dass sterven sie Betreff dan personenbezogen de Daten unverzüglich gelöscht Werden, sofern einer der folgenden Grinda zutrifft und soweit sterven Verarbeitung nicht erforderlich ist:

  • Die personenbezogenen Daten wurden für solche Zwecke erhoben oder auf sonstige Weise verarbeitet, für welche sie nicht mehr notwendig sind.
  • Die betroffene Person widerruft ihre Einwilligung, auf die sich die Verarbeitung gemäß Art. 6 Abs. 1 Buchstabe een DS-GVO oder Art. 9 Abs. 2 Buchstabe a DS-GVO stützte, und es fehlt an einer anderweitigen Rechtsgrundlage für die Verarbeitung.
  • Die betroffen persoon legt tot gemäß Art. 21 Abs. GVO Widerspruch gegen sterven Verarbeitung 1 DS-eun, liege und es keine vorrangig de berechtigt in Gran für die Verarbeitung vor, oder die tot betroffen persoon legt gemäß Art. 21 Abs. 2 DS-GVO Widerspruch gegen sterven Verarbeitung e.
  • Die personenbezogenen Daten wurden unrechtmäßig verarbeitet.
  • Die Löschung ist der Daten zur Erfüllung personenbezogen de rechtlich de Verpflichtung einer oder nach dem dem Recht der Mitgliedstaat Unionsrecht de erforderlich, der dem verantwortlich te unterliegt.
  • Die personenbezogenen Daten wurden in Bezug auf angebotene Dienste der Informationsgesellschaft gemäß Art. 8 Abs. 1 DS-GVO erhoben.

  Als een van de bovenstaande redenen juist is en een getroffen persoon wenst te zorgen voor verwijdering van persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in de e-tests, kunnen deze op elk moment contact opnemen met een medewerker van de controller. De medewerker van de e-tests zorgt ervoor dat het blusverzoek onmiddellijk wordt nagekomen.

  de persoonlijke gegevens van de e-tests werden openbaar gemaakt, en ons bedrijf als de persoon die verantwoordelijk is in overeenstemming met art. 17 par. 1 DS-GMO verplicht om verwijdering van persoonsgegevens, het zal e-testen, gezien de beschikbare technologie en de kosten van de uitvoering passende maatregelen naar een andere instellen voor de verwerking verantwoordelijken dat de gepubliceerde persoonsgegevens verwerken over het opnemen van technische kennis gesteld dat het betrokken product uit deze andere voor de verwerking verantwoordelijke het wissen van alle links op deze persoonlijke gegevens of kopieën of herhalingen van deze persoon heeft verzocht om persoonlijke gegevens, voor zover de verwerking is niet vereist. De medewerkers van e-tests zullen doen wat in individuele gevallen nodig is.

 • e) Recht op beperking van de verwerking

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Data betroffen tot Persoon hat das vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb wordt gewährt aan Recht, von dem verantwortlich sterven Einschränkungen der Verarbeitung zu Verlangen, wenn eine der folgenden Voraussetzung de gegeb ist:

  • Die Richtigkeit der personenbezogen Dat wird von der betroffen de Persoon van bestrit, und zwar für eine Daur, sterven es dem verantwortlich de ermöglicht, sterven Richtigkeit der personenbezogen Dat zu überprüfen.
  • Unrechtmäßig Die Verarbeitung ist, Die betroffen personenbezogen de belangrijkste persoon lehnt sterven Daten der Löschung verlangte stattdess ab und die Nutzung der Einschränkungen de Daten der personenbezogen.
  • Der verantwortlich om benötigt sterven Daten für die personenbezogen dat Zweck der Verarbeitung länger nicht, sterven sie jedoch betroffen tot zur Person benötigt Geltendmachung, Ausübung oder Verteidigung von Rechtsansprüch dat.
  • Die betroffene Persoon hoed Widerspruch gegen die Verarbeitung gem. Art. 21 Abs. 1 DS-GVO eingelegt und es steht noch nicht fest, ob die berechtigten Gründ des Verantwortlichen gegenüber den der betroffenen Persoon überwiegen.

  Als aan een van de bovenstaande voorwaarden is voldaan en een betrokkene de beperking van persoonsgegevens die zijn opgeslagen in de e-tests wenst aan te vragen, kan hij op elk moment contact opnemen met een medewerker van de controller. De medewerker van de e-tests veroorzaakt de beperking van de verwerking.

 • f) Recht op overdraagbaarheid van gegevens

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Data betroffen tot Persoon hat das vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb wordt gewährt aan Recht, sterven sie Betreff dan personenbezogen de Daten, welche durch die betroffen tot Persona einem verantwortlich de bereitgestellt wurden, in einem strukturiert dat gängig und maschinenlesbar Formats zu erhalten. Zijlijnen Außerdem das Recht, diese Daten einem Anderen verantwortlich ohne Behinderung durch den verantwortlich dat, dem sterven personenbezogen de Daten bereitgestellt wurden, zu übermitteln, sofern sterven Verarbeitung auf der Einwilligung gemäß Art. 6 Abs. 1 Buchstabe een DS-GVO oder Art. 9 Abs. 2 Buchstabe een DS-GVO oder auf einem Vertrag gemäß Art. 6 Abs. 1 Buchstabe b DS-GVO beruht und die Verarbeitung mithilf om Automatisierte is Verfahren erfolgt, sofern sterven Verarbeitung nicht für die Wahrnehmung einer Aufgabe erforderlich ist, sterven im öffentlichen Interesse liegt oder in Ausübung öffentlichen Gewalt erfolgt, welche dem verantwortlich de übertrag de wurde.

  Ferner hat die bei der Ausübung betroffen tot Persona ihres Rechts auf Datenübertragbarkeit gemäß Art. 20 Abs. 1 DS-GVO das Recht, zu erwirk dat, dass sterven personenbezogen Dat direkt von einem verantwortlich het moment einen Anderen verantwortlich de übermittelt Werden, soweit diese technischer machbar ist und sofern hiervo nicht sterven Rechte und Freiheit die anderer Personen beeinträchtigt Werden.

  Om het recht op gegevensportabiliteit te doen gelden, kan de betrokkene op elk moment contact opnemen met een medewerker van de e-tests.

 • g) Recht van bezwaar

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Data betroffen tot Persoon hat das vom Europäische de Richtlinien- onder Verordnungsgeb wordt gewährt aan Recht, aus Grande uit, sterven sich aus ihrer besonderen Situatie ergeben, jederzeit gegen sterven Verarbeitung hebben betreffend wordt personenbezogen Date, sterven Aufgrund von Art. 6 Abs. 1 Buchstaben e oder f DS-GVO erfolgt de Widerspruch einzuleg. Dies gilt auch für ein auf diese Bestimmung Profiling de gestütztes.

  De e-tests verwerken persoonsgegevens niet langer in geval van bezwaar, tenzij we overtuigende legitieme gronden voor verwerking kunnen aantonen die zwaarder wegen dan de belangen, rechten en vrijheden van de betrokkene, of de verwerking met het doel om te beweren, te oefenen of Verdediging van juridische claims.

  Als de e-tests persoonsgegevens verwerken om direct mail te beheren, heeft de betrokkene het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens met het doel dergelijke advertenties te maken. Dit geldt ook voor de profilering, voor zover deze is gekoppeld aan dergelijke direct mail. Als de betrokkene bezwaar maakt tegen de verwerking van de e-tests voor directmarketingdoeleinden, zullen de e-tests de persoonsgegevens voor deze doeleinden niet langer verwerken.

  Daarnaast heeft de betrokkene het recht heeft om redenen die voortvloeien uit hun specifieke situatie, waartegen het desbetreffende verwerking van persoonsgegevens voor wetenschappelijk bij de e-testing of historisch onderzoek doeleinden of voor statistische doeleinden in overeenstemming met art. 89 par. 1 DS GGO's maken bezwaar, tenzij een dergelijke verwerking noodzakelijk is om een ​​taak van openbaar belang te vervullen.

  Om het recht op verzet uit te oefenen, kan de betrokkene rechtstreeks contact opnemen met een e-testmedewerker of een andere werknemer. De betrokkene zijn ook gratis, in verband met het gebruik van de diensten van de informatiemaatschappij, ongeacht de richtlijn 2002 / 58 / EG om hun recht uit te oefenen door middel van geautomatiseerde processen waarin technische specificaties gedefinieerd.

 • h) Geautomatiseerde beslissingen in individuele gevallen, inclusief profilering

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Data betroffen de belangrijkste persoon hat das vom Europaische de Richtlinien- und Verordnungsgeb wordt gewährt aan Recht, nicht einer ausschließlich auf einer Automatisierte de Verarbeitung - einschließlich Profiling - beruh van Entscheidung unterworf zu werden, sterven ihr gegenüber rechtlich om Wirkung entfaltet oder sie in ähnlich Weise erheblich beeinträchtigt, sofern sterven Entscheidung (1) nicht für den Abschluss oder die Erfüllung eines Vertrags zwischen der betroffen Perso und dem verantwortlich de erforderlich ist, oder (2) Aufgrund von Rechtsvorschrif der Unie oder der Mitgliedstaat, de zogenaamde der verantwortlich om unterliegt, zulässig ist und diese Rechtsvorschrif van angemessene Maßnahmen Rech und der zur Währungen Freiheiter de sowie der berechtigt betroffen van de Interesse der Person enthalten oder (3) mit der ausdrücklich is Einwilligung betroffen de persoon erfolgt.

  Indien de beslissing (1) is vereist, of voor de sluiting of uitvoering van een overeenkomst tussen de betrokkene en de verantwoordelijke persoon (2) is het gedaan met de uitdrukkelijke toestemming van het individu, de e-tests te nemen passende maatregelen om de rechten en vrijheden te beschermen, evenals de legitieme belangen van de betrokkene, waaronder ten minste het recht op tussenkomst van een persoon door de voor de verwerking verantwoordelijke, om zijn / haar eigen standpunt kenbaar te maken en om de beslissing te betwisten.

  Möchte sterven auf mit Bezug Rech Persoon betroffen totdat de geltend Automatisierte Entscheidung machen kann sie sich einen Mitarbeiter des Hierzer het moment jederzeit für die Verarbeitung verantwortlich de wenden.

 • i) Recht om toestemming in te trekken op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming

  Jet von der Verarbeitung personenbezogen Date totdat de betroffen persoon hat das Europäische de Richtlinien- vom Recht und Verordnungsgeb de gewährt, eine Einwilligung jederzeit zu Daten zur Verarbeitung personenbezogen is Widerruf dat.

  Möchte sterven betroffen exp belangrijkste persoon Recht auf einer Einwilligung Widerruf geltend machen kann sie sich einen Mitarbeiter Hierzer de jederzeit des für die Verarbeitung verantwortlich Wanda.

9. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van affilinet

De controller heeft geïntegreerde componenten van affilinet op deze website. Affilinet is een Duits affiliate netwerk dat affiliate marketing aanbiedt.

Affiliate Marketing is een op internet gebaseerde verkoop vorm die commerciële exploitanten van internetsites, bekend als Merchants of adverteerders toelaat, die meestal door middel van klikken of verkoop commissies adverteren op websites van derden, dus als distributeurs die ook filialen of uitgevers wordt vergoed worden genoemd, laten zien. The Merchant stellen, via het affiliate-netwerk een advertentie, dus een banner advertentie of een ander geschikt middel van reclame op het internet beschikbaar, die betrokken zijn bij of in de nasleep van een filiaal op hun eigen websites via andere kanalen, zoals de keyword advertising of e-mail Marketing, geadverteerd worden.

De werkmaatschappij van Affilinet is de affilinet GmbH, Sapporobogen 6-8, 80637 München, Duitsland.

Affilinet zet een cookie in het informatietechnologiesysteem van de persoon in kwestie. Welke cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. De tracking-cookie van Affilinet slaat geen persoonlijke informatie op. Alleen het identificatienummer van de aangeslotene, dwz de partner die de potentiële klant bemiddelt, evenals het rangnummer van de bezoeker van een website en van het aangeklikte reclamemedium worden opgeslagen. Het doel van de opslag van deze gegevens is de verwerking van commissiebetalingen tussen een handelaar en de aangeslotene, die worden verwerkt via het aangesloten netwerk, dwz Affilinet.

De getroffen persoon kan op elk moment het instellen van cookies via onze website, zoals hierboven weergegeven, voorkomen door middel van een overeenkomstige instelling van de gebruikte internetbrowser en is dus permanent in tegenspraak met de instelling van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou Affilinet ook verhinderen om een ​​cookie in het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon in te stellen. Bovendien kunnen cookies die al door Affilinet zijn ingesteld op elk moment worden verwijderd via een internetbrowser of andere softwareprogramma's.

Het toepasselijke privacybeleid van Affilinet is te vinden op https://www.affili.net/en/footeritem/datenschutz.

10. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Facebook

Der für die Verarbeitung auf dieser Internetseite verantwortlich lijnen Component des Unternehmens Facebook integriert. Facebook ist ein soziales Netzwerk.

E soziales Netzwerk ist ein im Internet betrieben is Sozialer Treffpunkt, eine Online-Gemeinschaft, sterven es de Nutzern in der Regel ermöglicht, untereinand zu kommunizier und im virtuell Raum zu interagier dat. E soziales kann als Plattform Netzwerk und Meinung zum Austausch von Erfahrungen diener ermöglicht es oder der Internetgemeinschaft, persönliche Informationen oder unternehmensbezog totdat de bereitzustell. Facebook ermöglicht den Nutzern des sozialen Netzwerkes unter anderem sterven Erstellung von privat Profile, den uploaden Fotos von und über eine Vernetzung Freundschaftsanfrag dat.

Betreibergesellschaft von ist die naar Facebook Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Für die Verarbeitung personenbezogen Data verantwortlich ist, wenn eine betroffen tot Persoon außerhalb der USA oder Canada lebt, zeggen Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland.

Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit de dieser Internetseite, sterven durch den für die Verarbeitung verantwortlich de Betrieb wird und auf welche eine Facebook-Komponente (Facebook Plug-In) integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch het systeem der betroffen de Persoon Automatisch durch die jeweiligen Facebook -Komponent naar veranlasst, eine Darstellung von der entsprechenden Facebook-Component Facebook herunterzula. Eine Gesamtübersicht über alle Facebook Plug-Ins Werden kann unter https://developers.facebook.com/docs/plugins/?locale=de_ in abgeruf. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten Facebook Kenntnis darüb is, welche konkrete Unterseit in unserer Internetseite wird durch die betroffen tot besucht persoon.

Sofer sterven betroffen tot Persoon gleichzeitig bei Facebook eingeloggt ist erkennt Facebook mit jedem Aufruf unserer Internetseite durch die betroffen tot Persona und während der gesamt Daun des jeweiligen Aufenthaltes auf unserer Internetseite, welche konkrete Unterseit in unserer Internetseite sterven betroffen tot Persoon besucht. Diese Werden durch die Informationen und durch Facebook Facebook-Component A gesammelt dem der jeweiligen Facebook-account betroffen De Persoon zugeordnet. Betätigt betroffen sterven voordat Persona einer der auf unserer Internetseite integriert Facebook-knoppen, de de beispielsweis "Gefällt mir" -Butto's, oder gibt sterven betroffen tot Persoon einen Kommentar EU ordnet Facebook diese Information'm persönliche Facebook-Benutzerkonto der betroffen Perso zu und speichert diese personenbezogen de Daten .

Facebook erhalten über die immer Facebook-Component dann eine Informatie darüb is, dass sterven betroffen tot Persoon unsere Internetseite besucht lijn, Wenn die betroffen tot Persona zum Zeitpunkt des Aufrufs unserer Internetseite gleichzeitig bei Facebook eingeloggt ist; diese findet statt unabhängig davon, ob sterven totdat betroffen Persoon-Component A anklickt Facebook oder nicht sterven. Ist eine derartig om Übermittlung diese Informationen moment dat Facebook von der betroffen Perso nicht Gewollt, kann diese sterven Übermittlung dadurch verhindern, dass sie sich vor einem Aufruf unserer Internetseite aus ihrem Facebook-account ausloggt.

Die von Facebook veröffentlich in Datenrichtlini, sterven unter https://de-de.facebook.com/about/privacy/ abrufb ist, gibt Aufschluss über die Erhebung, Verarbeitung und Nutzung durch Date personenbezogen Facebook. Ferner wird dort erläutert, welche zum Schutz der Privatsphäre Facebook Einstellungsmöglichkeit De Persoon bietet der betroffen. Mijn Zude Unterschiedliche Applikationen erhältlich sind, sterven es ermöglich dat, eine zu Datenübermittlung Facebook unterdrück het moment. Solche Applikationen können durch die tot betroffen persoon genutzten Werden, um eine zu Datenübermittlung Facebook unterdrück het moment.

11. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van functies van Amazon Affiliate-programma

De controller, als deelnemer aan het Amazon Affiliate-programma, heeft Amazon-componenten op deze site geïntegreerd. De Amazon-componenten zijn ontworpen door Amazon om adverteerders te helpen adverteren op verschillende Amazon Group-websites, waaronder Amazon.co.uk, Local.Amazon.co.uk, Amazon.com, BuyVIP.com, Amazon.fr , Amazon.it en Amazon.es. BuyVIP.com tegen betaling van een commissie om te bemiddelen. De controller genereert advertentie-inkomsten door de Amazon-componenten te gebruiken.

De werkmaatschappij van deze Amazon-componenten is Amazon EU S.à.rl, 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg, Luxemburg.

Amazon maakt een cookie op het informatietechnologiesysteem van de persoon in kwestie. Welke cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. Door elk individueel gesprek voor een van de afzonderlijke pagina's van deze website die wordt beheerd door de controller en waarop een Amazon component is geïntegreerd, wordt de internetbrowser automatisch gestart op het IT-systeem van de bij de desbetreffende component data Amazon persoon Doeleinden van online adverteren en facturering van commissies aan Amazon. Als onderdeel van dit technische proces zal Amazon op de hoogte zijn van persoonlijk identificeerbare informatie die Amazon gebruikt om de herkomst van de door Amazon ontvangen bestellingen te volgen en vervolgens de afwikkeling van de commissie mogelijk te maken. Amazon begrijpt onder andere dat de persoon op een partnerkoppeling op onze website heeft geklikt.

De getroffen persoon kan op elk moment het instellen van cookies via onze website, zoals hierboven weergegeven, voorkomen door middel van een overeenkomstige instelling van de gebruikte internetbrowser en is dus permanent in tegenspraak met de instelling van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Amazon een cookie plaatst op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon. Bovendien kunnen cookies die al door Amazon zijn ingesteld, op elk moment worden verwijderd via een internetbrowser of andere softwareprogramma's.

Aanvullende informatie en het privacybeleid van Amazon zijn te vinden op https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=3312401.

12. Privacybeleid over gebruik en gebruik van Google AdSense

De controller heeft Google AdSense geïntegreerd op deze website. Google AdSense is een online service die reclame-bemiddeling door derden biedt. Google AdSense is gebaseerd op een algoritme dat advertenties selecteert die worden weergegeven op websites van derden in overeenstemming met de inhoud van de desbetreffende website van derden. Google AdSense maakt op interesses gebaseerde targeting van de internetgebruiker mogelijk, die wordt geïmplementeerd door individuele gebruikersprofielen te genereren.

De werkmaatschappij van de Google AdSense-component is Alphabet Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, VS.

Het doel van de Google AdSense-component is om advertenties op onze website op te nemen. Google AdSense zet een cookie in het informatietechnologiesysteem van de betrokkene. Welke cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. Door deze cookie te gebruiken, verstrekt Alphabet Inc. een analyse van het gebruik van onze website. Elk bezoek aan een van de pagina's van deze site die wordt beheerd door de controller en waarin een Google AdSense-component is geïntegreerd, start automatisch de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon via de respectievelijke Google AdSense-component Gegevens verzenden naar Alphabet Inc. voor online-advertentie- en commissie-vereffening. Op grond van deze procedure, de technische alfabet Inc. verkrijgt kennis van persoonlijke gegevens, zoals het IP-adres van de betrokkene in het belang van Alphabet Inc., onder andere persoon te volgen, de herkomst van de bezoekers en klikken en te kunnen verstrekken berekeningen als gevolg.

De getroffen persoon kan op elk moment het instellen van cookies via onze website, zoals hierboven weergegeven, voorkomen door middel van een overeenkomstige instelling van de gebruikte internetbrowser en is dus permanent in tegenspraak met de instelling van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Alphabet Inc. een cookie op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon plaatst. Bovendien kan een cookie die al door Alphabet Inc. is ingesteld, op elk gewenst moment worden verwijderd via de internetbrowser of andere softwareprogramma's.

Google AdSense maakt ook gebruik van zogenaamde telpixels. Een telpixel is een miniatuurafbeelding die is ingesloten in webpagina's om registratie van logbestanden en analyse van logbestanden mogelijk te maken, waarbij een statistische evaluatie kan worden uitgevoerd. Op basis van het ingebedde aantal pixels kan Alphabet Inc. detecteren of en wanneer een internetpagina is geopend door een getroffen persoon en welke links de betrokken persoon heeft aangeklikt. Telpixels worden onder meer gebruikt om de bezoekersstroom naar een website te evalueren.

Google AdSense zal persoonlijke informatie en informatie, inclusief het IP-adres dat nodig is om de weergegeven advertenties te verzamelen en te factureren, overdragen aan Alphabet Inc. in de Verenigde Staten van Amerika. Deze persoonlijke informatie wordt opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten van Amerika. Alphabet Inc. kan dergelijke persoonlijke informatie die via het technische proces is verzameld, overdragen aan derden.

Google Adsense wordt uitgelegd op https://www.google.com/intl/en/adsense/start/.

13. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Google Analytics (met anonimiseringsfunctie)

Der für die Verarbeitung Verantwortliche auf dieser Internetseite die Komponente Google Analytics (mit Anonymisierungsfunktion) integriert. Google Analytics is een Web-Analyse-Dienst. Web-analyse van ist die Erbeung, Sammlung und Auswertung von Daten über das Verhalten von Besuchern von Internetseiten. E Web-Analyse-Dienst erfasst unter anderem Daten darüb is, von welcher Internetseite eine betroffen tot Persona auf eine Internetseite gekommen ist (Sogenannter Referrer), auf welche Unterseit der Internetseite zugegriff oder wie oft und für welche Verweildau eine Unterseit aan betrachtet wurde. Eine Web-Analyse wird überwiegend zur Optimierung einer Internetseite und zur Kosten-Nutzen-Analyse von Internetwerbung eingesetzt.

De werkmaatschappij van de Google Analytics-component is Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, VS.

De verantwoordelijke voor de verwerking gebruikt de toevoeging "_gat._anonymizeIp" voor webanalyse via Google Analytics. Met deze toevoeging wordt het IP-adres van de internetverbinding van de betrokkene door Google ingekort en geanonimiseerd als de toegang tot onze website afkomstig is van een lidstaat van de Europese Unie of van een andere verdragsluitende staat tot de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte.

Der Zweck der Google-Analytics-Component ist die Analyse der auf unserer Internetseite te Besucherströ. Google Nutzt sterven Gewonnen de Daten und Informationen unter anderem dazu, sterven Nutzung unserer Internetseite auszuwert dat, um für uns Online-rapporten, welche sterven Aktivitäten auf unseren Internetseite de aufzeig dat zusammenzustell, und um weitere mit der Nutzung unserer Internetseite in Verbindung stehen carrière Dienstleistungen zu Erbring dat.

Google Analytics setzt Cookie auf dem ein System der betroffen informationstechnologisch van de Persoon. Was sind Cookies, wurde bereits oben erläutert. Mitte des Setzung Google wird eine Analyse der Benutzung Cookies unserer Internetseite ermöglicht. Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit de dieser Internetseite, sterven durch den für die Verarbeitung verantwortlich de Betrieb wird und auf welche eine Google-Analytics-Komponente integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch het systeem der betroffen de Persoon Automatisch durch die jeweiligen Google-Analytics-Komponente veranlasst , Daten zum Zweck der Online-Analyse Google zu übermitteln ogenblik. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten Google Kenntnis über personenbezog tot Daten, wie der IP-Adresse der betroffen de Persoon, zeggen dat Google unter anderem dazu dien, sterven Herkunft der Besucher und klicks nachzuvollzieh und in der takers Provisionsabrechnung zu ermöglich dat.

Cookies Werden Informationen des mittels tot personenbezog, beispielsweis Zugriffszeit sterven der Ort von welchem ​​e Zugriff ausging Häufigkeit und die Besuche unserer Internetseite der durch die tot betroffen persoon, CONFIRMED. Bei jedem Besuch unserer Internetseite Werden diese personenbezogen de Daten, einschließlich der IP-Adresse des von der betroffen De Persoon genutzten Internetanschlusses, toen Google in den Vereinigten Staaten von Amerika übertrag dat. Diese Werden durch Google personenbezogen Dat Vereinigten in den Staaten von Amerika CONFIRMED. Google gibt das technical Verfahren über diese erhoben de personenbezogen Dat unter ogenblik Umständen Dritte weiter.

Die betroffen tot Persona kann durch die Setzung unsere Internetseite von Cookies, wie bereits oben dargestellt, jederzeit mittels entsprechenden einer Einstellung des genutzten internetbrowsers und damit der verhindern Setzung von Cookies dauerhaft widersprech dat. Eine Einstellung des Solche genutzten internetbrowsers verhindern würde auch, dass ein Cookie Google informationstechnologisch de System der auf dem betroffen De Persoon setzt. Zude Ik kann ein von Google Analytics Cookie jederzeit gesetzt bereits über den Internetbrows oder andere Softwareprogram op gelöscht Werden.

Ferner besteht für sterven betroffen tot Persona sterven Möglichkeiten, einer Erfassung der durch Google Analytics erzeugt dat, auf eine Nutzung dieser Internetseite bezogen de Daten sowie der Verarbeitung dieser Daten durch Google zu widersprech und eine Solche zu verhindern. Hierzer muss sterven voordat betroffen Persoon e-Browser Add-On unter dem Link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout herunterladen und installieren. Dieses-Browser Add-On teilt Google Analytics JavaScript über mit, dass keine Daten und Informationen zu den Besuch von Internetseite het moment dat Google Analytics übermittelt Werden dürfen. Installatie Die-des Browser Add-Ons wird von Google Widerspruch gewertet ALS. Wird das informationstechnologisch System der betroffen Perso zu einem später dat Zeitpunkt gelöscht, formatiert oder neuer installiert, muss durch die betroffen tot Persoon eine erneut Installatie des Browser-Add-Ons erfolg dat, um Google Analytics zu deaktivieren. Sofer das Browser-Add-On durch die betroffen tot Persona oder einer Anderen persoon, sterven ihrem Machtbereich zuzurechn ist, deinstalliert oder deaktiviert wird, besteht sterven Möglichkeiten der Neuinstallation oder der erneut de Aktivierung des Browser-Add-Ons.

Weitere Informationen und die dan gelt Datenschutzbestimmung von Google und können unter https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ Werden unter http://www.google.com/analytics/terms/de.html abgeruf. Google Analytics wird unter diesem Link https://www.google.com/intl/de_de/analytics/ genauer erläutert.

14. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Google+

De verwerkingsverantwoordelijke heeft de Google+-knop als onderdeel op deze website geïntegreerd. Google+ is een zogenaamd sociaal netwerk. Een sociaal netwerk is een sociaal ontmoetingspunt dat wordt geëxploiteerd op internet, een online gemeenschap die gebruikers gewoonlijk in staat stelt met elkaar te communiceren en interactief te zijn in de virtuele ruimte. Een sociaal netwerk kan dienen als platform voor het uitwisselen van meningen en ervaringen of stelt de internetgemeenschap in staat persoonlijke of bedrijfsgerelateerde informatie te verstrekken. Met Google+ kunnen gebruikers van het sociale netwerk onder meer privéprofielen aanmaken, foto's uploaden en netwerken via vriendschapsverzoeken.

Google+ wordt beheerd door Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, VS.

Bij elk bezoek aan een van de pagina's van deze website die door de controller wordt beheerd en waarin een Google+ knop is opgenomen, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van het onderwerp automatisch geactiveerd door de betreffende Google+ knop, een weergave van de overeenkomstige Google+ Downloadknop van Google. Als onderdeel van dit technische proces zal Google weten welke specifieke onderkant van onze website door de betrokkene wordt bezocht. Meer informatie over Google+ is beschikbaar op https://developers.google.com/+/.

Als de betrokken persoon tegelijkertijd is ingelogd op Google+, herkent Google bij elk bezoek aan onze website door de betrokken persoon en voor de gehele duur van het betreffende verblijf op onze website welke specifieke subpagina van onze website de betrokken persoon bezoekt. website. Deze informatie wordt verzameld door de Google+-knop en door Google toegewezen aan het respectieve Google+-account van de betrokkene.

Als de betrokkene een van de op onze website geïntegreerde Google+-knoppen activeert en daardoor een Google+1-aanbeveling doet, wijst Google deze informatie toe aan het persoonlijke Google+ gebruikersaccount van de betrokkene en slaat deze persoonlijke gegevens op. Google slaat de Google +1-aanbeveling van de betrokkene op en maakt deze openbaar beschikbaar in overeenstemming met de voorwaarden die de betrokkene in dit verband heeft aanvaard. Een Google +1-aanbeveling van de betrokkene op deze website wordt vervolgens samen met andere persoonlijke gegevens gebruikt, zoals de naam van het Google +1-account dat door de betrokkene wordt gebruikt en de foto die daarin is opgeslagen in andere Google-services, voor bijvoorbeeld de zoekmachineresultaten van de Google-zoekmachine, het Google-account van de betrokkene of andere plaatsen, bijvoorbeeld op websites of in verband met advertenties, worden opgeslagen en verwerkt. Verder kan Google het bezoek aan deze website koppelen aan andere door Google opgeslagen persoonsgegevens. Google legt deze persoonsgegevens ook vast met het oog op het verbeteren of optimaliseren van de verschillende Google-diensten.

Via de Google+-knop ontvangt Google altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijkertijd met onze website is ingelogd op Google+; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op de Google+ knop klikt of niet.

Als de betrokkene niet wil dat persoonlijke gegevens naar Google worden verzonden, kan hij deze overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn Google+-account voordat hij onze website oproept.

Aanvullende informatie en het privacybeleid van Google zijn te vinden op https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Aanvullende Google-verwijzingen naar de knop Google + 1 zijn te vinden op https://developers.google.com/+/web/buttons-policy.

15. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Google AdWords

De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website Google AdWords geïntegreerd. Google AdWords is een internetadvertentieservice waarmee adverteerders advertenties kunnen plaatsen in de zoekresultaten van Google en in het advertentienetwerk van Google. Google AdWords stelt een adverteerder in staat om vooraf bepaalde trefwoorden te definiëren waarmee een advertentie pas in de zoekmachineresultaten van Google wordt weergegeven als de gebruiker met de zoekmachine een trefwoordrelevant zoekresultaat oproept. In het advertentienetwerk van Google worden de advertenties met behulp van een automatisch algoritme en rekening houdend met de vooraf gedefinieerde trefwoorden op onderwerpgerelateerde websites verspreid.

De exploitant van de diensten van Google AdWords is Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, VS.

Het doel van Google AdWords is om reclame te maken voor onze website door het tonen van relevante advertenties op de websites van externe bedrijven en in de zoekmachineresultaten van de Google-zoekmachine en door het tonen van advertenties van derden op onze website.

Als een betrokkene onze website bereikt via een Google-advertentie, wordt een zogenaamde conversiecookie door Google op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene opgeslagen. Wat cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. Een conversiecookie verliest zijn geldigheid na dertig dagen en wordt niet gebruikt om de betrokkene te identificeren. Als de cookie nog niet is verlopen, wordt de conversiecookie gebruikt om te bepalen of bepaalde subpagina's, bijvoorbeeld het winkelwagentje van een online winkelsysteem, op onze website zijn bezocht. De conversiecookie stelt zowel wij als Google in staat om te begrijpen of een betrokken persoon die via een AdWords-advertentie op onze website is gekomen, verkopen heeft gegenereerd, d.w.z. een aankoop heeft voltooid of geannuleerd.

De gegevens en informatie die door het gebruik van de conversiecookie worden verzameld, worden door Google gebruikt om bezoekstatistieken voor onze website op te stellen. Deze bezoekstatistieken worden op hun beurt door ons gebruikt om het totale aantal gebruikers te bepalen dat via AdWords-advertenties naar ons is doorverwezen, d.w.z. om het succes of falen van de betreffende AdWords-advertentie te bepalen en om onze AdWords-advertenties voor de toekomst te optimaliseren. Noch ons bedrijf, noch andere Google AdWords-adverteerders ontvangen informatie van Google die de betrokken persoon zou kunnen identificeren.

De conversiecookie wordt gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan, zoals de websites die door de betrokkene worden bezocht. Bij elk bezoek aan onze website worden persoonsgegevens, waaronder het IP-adres van de internetverbinding die door de betrokkene wordt gebruikt, doorgegeven aan Google in de Verenigde Staten van Amerika. Deze persoonsgegevens worden door Google opgeslagen in de Verenigde Staten van Amerika. Google kan deze persoonlijke gegevens die via het technische proces zijn verzameld, doorgeven aan derden.

De betrokkene kan het plaatsen van cookies door onze website, zoals hierboven al weergegeven, te allen tijde door middel van een overeenkomstige instelling in de gebruikte internetbrowser voorkomen en zo permanent bezwaar maken tegen het plaatsen van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Google een conversiecookie op het informatietechnologiesysteem van de betrokkene plaatst. Bovendien kan een reeds door Google AdWords geplaatst cookie op elk moment via de internetbrowser of andere softwareprogramma's worden verwijderd.

Ferner besteht sterven für betroffen sterven voordat Möglichkeiten persoon, interessenbezogen der Werbung zu durch Google widersprech dat. Hierzer muss sterven voordat betroffen persoon von jedem der von ihr aus den Link www.google.de/settings/ads genutzten Internetbrows aufrufen und dort sterven gewünschte van Einstellungen vornehmen.

Weitere Informationen und die die Datenschutzbestimmungen von Google können unter https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ abgerufen werden.

16. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Instagram

De controller heeft geïntegreerde componenten van de Instagram-service op deze website. Instagram is een service die zich kwalificeert als een audiovisueel platform, waarmee gebruikers foto's en video's kunnen delen en die ook kunnen verspreiden naar andere sociale netwerken.

De werkmaatschappij voor de diensten van Instagram is Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, VS.

Door elk gesprek een van de afzonderlijke pagina's van deze website die wordt beheerd door de controller en was waarop een Instagram component (Insta-knop) is geïntegreerd, de internetbrowser op het IT-systeem van de betrokkene wordt automatisch door de respectievelijke Instagram component oorzaken om een ​​representatie van het corresponderende onderdeel van Instagram te downloaden. Als onderdeel van dit technische proces weet Instagram welke specifieke onderkant van onze website door de betrokken persoon wordt bezocht.

Als de betrokkene tegelijkertijd op Instagram is ingelogd, erkent Instagram bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en gedurende de gehele duur van het respectieve verblijf op onze website welke specifieke subpagina de getroffen persoon bezoekt. Deze informatie wordt verzameld via het onderdeel Instagram en via Instagram toegewezen aan het Instagram-account van de betreffende persoon. Als de betrokken persoon een van de Instagram-knoppen activeert die op onze website zijn geïntegreerd, worden de gegevens en informatie die ermee wordt overgedragen, toegewezen aan de persoonlijke Instagram-gebruikersaccount van de betreffende persoon en opgeslagen en verwerkt door Instagram.

Via het onderdeel Instagram ontvangt Instagram altijd informatie dat de betrokken persoon onze website heeft bezocht, als de betrokken persoon tegelijkertijd is ingelogd op Instagram op het moment dat hij onze website bezoekt; dit gebeurt ongeacht of de persoon op de component Instagram klikt of niet. Als de betreffende persoon deze informatie niet naar Instagram wil verzenden, kan de laatstgenoemde voorkomen dat de uitzending uitlogt op zijn Instagram-account voordat hij onze website belt.

Verdere informatie en het privacybeleid van Instagram zijn te vinden op https://help.instagram.com/155833707900388 en https://www.instagram.com/about/legal/privacy/.

17. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van LinkedIn

De controller heeft op deze website geïntegreerde componenten van LinkedIn Corporation. LinkedIn is een op internet gebaseerd sociaal netwerk waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met bestaande zakelijke contacten en nieuwe zakelijke contacten kunnen leggen. 400 miljoen geregistreerde mensen gebruiken LinkedIn in meer dan 200-landen. Dit maakt LinkedIn momenteel het grootste platform voor zakelijke contacten en een van de meest bezochte websites ter wereld.

De werkmaatschappij van LinkedIn is LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, VS. Buiten de VS worden privacykwesties behandeld door LinkedIn Ireland, Privacybeleid, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ierland.

Telkens wanneer u onze website bezoekt, die een LinkedIn-component (LinkedIn plug-in) heeft, zorgt deze component ervoor dat de browser die door het onderwerp wordt gebruikt een overeenkomstige weergave van het LinkedIn-onderdeel downloadt. Meer informatie over de LinkedIn plug-ins is te vinden op https://developer.linkedin.com/plugins. Als onderdeel van dit technische proces leert LinkedIn over de specifieke onderkant van onze website die de getroffen persoon bezoekt.

Als de betrokkene tegelijkertijd op LinkedIn is ingelogd, erkent LinkedIn bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en gedurende de gehele duur van het respectieve verblijf op onze website welke specifieke onderkant van onze website de betrokkene bezoekt. Deze informatie wordt verzameld via het LinkedIn-onderdeel en via LinkedIn gekoppeld aan het Linked LinkedIn-account. Als de getroffen persoon een LinkedIn-knop activeert die op onze website is geïntegreerd, wijst LinkedIn deze informatie toe aan het persoonlijke LinkedIn-gebruikersaccount van de persoon in kwestie en slaat deze deze persoonlijke gegevens op.

LinkedIn ontvangt altijd informatie via het LinkedIn-onderdeel dat de betrokken persoon onze website heeft bezocht als de betrokken persoon tegelijkertijd is ingelogd op LinkedIn op het moment dat hij onze website bezoekt; dit gebeurt ongeacht of de persoon op het LinkedIn-onderdeel klikt of niet. Als de betreffende persoon deze informatie niet naar LinkedIn wil verzenden, kan deze laatste voorkomen dat deze zich afmeldt van zijn LinkedIn-account voordat hij onze website bezoekt.

Op https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls, biedt LinkedIn de mogelijkheid om u af te melden voor e-mailberichten, tekstberichten en gerichte advertenties, evenals het beheren van advertentie-instellingen. LinkedIn maakt ook gebruik van partners zoals Quantcast, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua en Lotame, die cookies kunnen instellen. Dergelijke cookies kunnen worden geweigerd op https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Het privacybeleid van LinkedIn is beschikbaar op https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Het cookiebeleid van LinkedIn is beschikbaar op https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

18. Privacybeleid voor het gebruik en gebruik van Myspace

De controller heeft op deze website geïntegreerde componenten van Myspace LLC. Myspace is een zogenaamd sociaal netwerk. Een sociaal netwerk is een op internet gebaseerde sociale ontmoetingsplaats, een online community die gebruikers in het algemeen in staat stelt om met elkaar te communiceren en interactief in virtuele ruimte te werken. Een sociaal netwerk kan dienen als een platform om meningen en ervaringen uit te wisselen, of laat de internetgemeenschap persoonlijke of zakelijke informatie verstrekken. Myspace biedt gebruikers van het sociale netwerk onder meer de mogelijkheid gratis blogs of groepen in te stellen op gebruikersprofielen met foto's en video's.

De werkmaatschappij van Myspace is Myspace LLC, 8391 Beverly Blvd., #349, Los Angeles, California 90048, VS.

Telkens wanneer een van de afzonderlijke pagina's van deze website door de controller wordt opgeroepen en waarop een myspace-component (myspace plug-in) is geïntegreerd, wordt de internetbrowser op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon automatisch vervangen door de respectieve myspace. Component zorgt ervoor dat een representatie van de corresponderende myspace-component van Myspace wordt gedownload. Meer informatie over Myspace is te vinden op https://myspace.com. Als onderdeel van dit technische proces ontvangt Myspace informatie over welke specifieke onderkant van onze website door de betrokken persoon wordt bezocht.

Als de betrokkene tegelijkertijd op Myspace is ingelogd, herkent Myspace bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en tijdens de volledige duur van het respectieve verblijf op onze website, welke specifieke onderkant van onze website de getroffen persoon bezoekt. Deze informatie wordt verzameld door de myspace-component en toegewezen door Myspace aan het myspace-account van de getroffen persoon. Als de betrokken persoon een myspace-knop activeert die op onze website is geïntegreerd, wijst Myspace deze informatie toe aan de persoonlijke myspace-gebruikersaccount van de betreffende persoon en slaat deze deze persoonlijke gegevens op.

Myspace krijgt op Myspace component altijd een informatie over het feit dat de betrokkene onze website heeft bezocht, als de persoon is ingelogd op het moment van de oproep zijn op hetzelfde moment op Myspace online beschikbaar; dit gebeurt ongeacht of de getroffen persoon klikt op de myspace-component. Als een dergelijke overdracht van deze informatie aan Myspace door de betrokkene niet gezocht, kan deze de transmissie in dat ze inloggen voordat u onze website bezoekt van haar MySpace-account te voorkomen.

Het publiceren Myspace privacybeleid, dat beschikbaar is op https://myspace.com/pages/privacy, geeft informatie over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonsgegevens door Myspace.

19. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Pinterest

De controller heeft op deze website componenten van Pinterest Inc. geïntegreerd. Pinterest is een zogenaamd sociaal netwerk. Een sociaal netwerk is een sociaal ontmoetingspunt dat wordt geëxploiteerd op internet, een online gemeenschap die gebruikers gewoonlijk in staat stelt met elkaar te communiceren en interactief te zijn in de virtuele ruimte. Een sociaal netwerk kan dienen als platform voor het uitwisselen van meningen en ervaringen of stelt de internetgemeenschap in staat persoonlijke of bedrijfsgerelateerde informatie te verstrekken. Pinterest stelt gebruikers van het sociale netwerk onder meer in staat om beeldverzamelingen en individuele afbeeldingen evenals beschrijvingen op virtuele prikborden (zogenaamde pinning) te publiceren, die op hun beurt kunnen worden gedeeld (zogenaamde repinning) of becommentarieerd door anderen gebruikers.

De werkmaatschappij van Pinterest is Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, VS.

Door elk gesprek een van de afzonderlijke pagina's van deze website die wordt beheerd door de controller en waarop een Share-component (opties plug-in) is geïntegreerd, de internetbrowser op het IT-systeem van de betrokkene wordt automatisch door de respectievelijke opties Component zorgt ervoor dat een representatie van het overeenkomstige Pinterest-onderdeel van Pinterest wordt gedownload. Meer informatie over Pinterest is beschikbaar op https://pinterest.com/. Als onderdeel van dit technische proces ontvangt Pinterest informatie over welke specifieke subpagina van onze website door de betrokken persoon wordt bezocht.

Als de betrokkene tegelijkertijd is ingelogd op Pinterest, herkent Pinterest bij elk bezoek aan onze website door de betrokken persoon en voor de gehele duur van het respectievelijke verblijf op onze website, welke specifieke subpagina van onze website de betrokken persoon bezoekt. Deze informatie wordt verzameld door de Pinterest-component en toegewezen aan het respectievelijke Pinterest-account van de betrokkene. Als de betrokkene een Pinterest-knop activeert die op onze website is geïntegreerd, wijst Pinterest deze informatie toe aan het persoonlijke Pinterest-gebruikersaccount van de betrokkene en slaat deze persoonlijke gegevens op.

Pinterest ontvangt via de Pinterest-component altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijk met onze website is ingelogd op Pinterest; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op de Pinterest-component klikt of niet. Als de betrokkene niet wil dat deze informatie naar Pinterest wordt verzonden, kan hij de overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn Pinterest-account voordat hij onze website oproept.

Pinterest's Privacybeleid, beschikbaar op https://about.pinterest.com/privacy-policy, biedt inzicht in het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke informatie door Pinterest.

20. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Shariff

De controller heeft de Shariff-component op deze website geïntegreerd. De component Shariff biedt sociale mediaknoppen die voldoen aan gegevensbescherming. Shariff is ontwikkeld voor het Duitse computermagazine c't en wordt uitgegeven door GitHub, Inc.

Ontwikkelaar van het component is GitHub, Inc. 88 Colin P. Kelly Junior Street, San Francisco, CA 94107, VS.

Gewoonlijk verzenden de knopoplossingen van de sociale netwerken persoonlijke gegevens naar het respectieve sociale netwerk wanneer een gebruiker een website bezoekt waarin een knop voor sociale media is geïntegreerd. Door de Shariff-component te gebruiken, worden persoonlijke gegevens alleen naar sociale netwerken verzonden wanneer de bezoeker van een website actief op een van de sociale mediaknoppen klikt. Meer informatie over de Shariff-component wordt verstrekt door het computermagazine c't op http://www.heise.de/newsticker/meldung/Datenschutz-und-Social-Media-Der-ct-Shariff-ist-im-Einsatz-2470103. html klaar. Het gebruik van de Shariff-component heeft als doel de persoonlijke gegevens van bezoekers van onze website te beschermen en tegelijkertijd een knopoplossing voor sociale netwerken op deze website te integreren.

Aanvullende informatie en het van toepassing zijnde privacybeleid van GitHub zijn te vinden op https://help.github.com/articles/github-privacy-policy/.

21. Privacybeleid over het gebruik en gebruik van SlideShare

De controller heeft SlideShare-componenten op deze website geïntegreerd. LinkedIn SlideShare, als file hosting service, maakt het delen en archiveren van presentaties en andere documenten zoals PDF's, video's en webinars mogelijk. Met de filehosting-service kunnen gebruikers media-inhoud uploaden in alle populaire formaten, waarbij de documenten openbaar toegankelijk zijn of privé zijn gelabeld.

De werkmaatschappij van SlideShare is de LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, VS. Privacybeleid buiten de Verenigde Staten wordt verstrekt door LinkedIn Ireland, Privacybeleid, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ierland.

LinkedIn SlideShare biedt zogenaamde insluitcodes voor de daarin opgeslagen media-inhoud (presentaties, PDF-bestanden, video's, foto's, enz.). Insluitcodes zijn programmacodes die zijn ingesloten in websites met als doel externe inhoud op hun eigen website weer te geven. Insluitcodes maken het mogelijk om inhoud op de eigen website af te spelen zonder deze op zijn eigen server op te slaan en mogelijk de reproductierechten van de respectieve auteur van de inhoud te schenden. Een ander voordeel van het gebruik van een insluitcode is dat de betreffende operator van een website zijn eigen geheugenruimte niet gebruikt en de eigen server daarmee wordt ontlast. Een insluitcode kan overal op een andere website worden geïntegreerd, zodat een externe inhoud ook in uw eigen tekst kan worden ingevoegd. Het doel van LinkedIn SlideShare is om onze server te ontlasten en inbreuk op het auteursrecht te voorkomen bij het gebruik van inhoud van derden.

Bij elke toegang tot onze website, die is uitgerust met een Slideshare component (embed code) de oorzaak van deze component die de browser gebruikt wordt door hen in overeenstemming downloads ingesloten gegevens van SlideShare. Als onderdeel van dit technische proces leert LinkedIn over de specifieke onderkant van onze website die de getroffen persoon bezoekt.

Als de betrokkene tegelijkertijd is aangemeld bij SlideShare, herkent SlideShare bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en gedurende de gehele duur van het respectieve verblijf op onze website, welke specifieke subpagina de getroffen persoon bezoekt. Deze informatie wordt verzameld via SlideShare en via LinkedIn toegewezen aan het betreffende SlideShare-account van de betreffende persoon.

LinkedIn krijgt op Slideshare component altijd een informatie over het feit dat de betrokkene onze website heeft bezocht, als de persoon is ingelogd op het moment van de oproep zijn tegelijkertijd Slideshare online beschikbaar; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene wel of niet op de ingesloten mediagegevens klikt. Als de getroffen persoon deze informatie niet naar LinkedIn wil verzenden, kan deze persoon voorkomen dat deze zich afmeldt bij zijn SlideShare-account voordat hij onze website bezoekt.

LinkedIn maakt ook gebruik van partners zoals Quantcast, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua en Lotame, die cookies kunnen instellen. Dergelijke cookies kunnen worden geweigerd op https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Het privacybeleid van LinkedIn is beschikbaar op https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

22. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Tumblr

De controller heeft geïntegreerde componenten van Tumblr op deze website. Tumblr is een platform waarmee gebruikers een blog kunnen maken en beheren. Een blog is een run op een website openbaar toegankelijke meestal portal waarin één of meer personen, de blogger of weblogger te worden genoemd, post artikelen of kan gedachten in zogenaamde blog posts te schrijven. In een blog op Tumblr, bijvoorbeeld, kan de gebruiker teksten, afbeeldingen, links en video's publiceren en deze in de digitale ruimte distribueren. Bovendien kunnen Tumblr-gebruikers inhoud van externe websites overbrengen naar hun eigen blog.

De werkmaatschappij van Tumblr is Tumblr, Inc., 35 East 21st St, Ground Floor, New York, NY 10010, VS.

Door elk gesprek een van de afzonderlijke pagina's van deze website die wordt beheerd door de controller en was waarop een Share component (Share-knop) is geïntegreerd, de internetbrowser op het IT-systeem van de betrokkene wordt automatisch door de respectievelijke delen component om een ​​weergave van de corresponderende Tumblr-component van Tumblr te downloaden. Meer informatie over de Tumblr-knoppen is beschikbaar op https://www.tumblr.com/buttons. Als onderdeel van dit technische proces krijgt Tumblr kennis van welke specifieke onderkant van onze website door de betrokken persoon wordt bezocht. Doel van de integratie van Tumblr component is om onze gebruikers te voorzien van een heruitzending van de inhoud van deze website te verstrekken aan deze website te maken in de digitale wereld bekend en om onze bezoekersaantallen te verhogen.

Als de betrokkene tegelijkertijd is aangemeld bij Tumblr, erkent Tumblr bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en tijdens de volledige duur van het respectieve verblijf op onze website, welke specifieke onderkant van onze website de betrokkene heeft bezocht. Deze informatie wordt verzameld via de Tumblr-component en toegewezen door Tumblr aan de respectieve Tumblr-account van de betreffende persoon. Als de betrokken persoon een van de Tumblr-knoppen activeert die op onze website zijn geïntegreerd, worden de gegevens en informatie die ermee wordt overgedragen, toegewezen aan de persoonlijke Tumblr-gebruikersaccount van de betreffende persoon en opgeslagen en verwerkt door Tumblr.

Tumblr zal altijd informatie ontvangen over de Tumblr-component dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijkertijd is ingelogd bij Tumblr op het moment van toegang tot onze website; dit gebeurt ongeacht of de getroffen persoon op de component Tumblr klikt of niet. Als een dergelijke overdracht van deze informatie naar Tumblr niet wordt gewenst door de persoon in kwestie, kan deze de overdracht voorkomen door zich af te melden bij hun Tumblr-account voordat onze website wordt gebeld.

De toepasselijke gegevensbeschermingsbepalingen van Tumblr zijn beschikbaar op https://www.tumblr.com/policy/en/privacy.

23. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van Twitter

De verwerkingsverantwoordelijke heeft op deze website componenten van Twitter geïntegreerd. Twitter is een meertalige, publiek toegankelijke microblogdienst waarop gebruikers zogenaamde tweets, d.w.z. korte berichten van maximaal 140 tekens, kunnen publiceren en verspreiden. Deze korte berichten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die niet zijn ingelogd op Twitter. De tweets worden ook getoond aan de zogenaamde volgers van de betreffende gebruiker. Volgers zijn andere Twitter-gebruikers die de tweets van een gebruiker volgen. Twitter maakt het ook mogelijk om een ​​breed publiek aan te spreken via hashtags, links of retweets.

De werkmaatschappij van Twitter is Twitter, Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, VS.

Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit de dieser Internetseite, sterven durch den für die Verarbeitung verantwortlich de Betrieb wird und auf welche eine Twitter-Komponente (Twitter-knop) integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch het systeem der betroffen de Persoon Automatisch durch die jeweiligen Twitter-Komponente veranlasst, eine Darstellung der entsprechenden Twitter-Komponente von Twitter uit herunterzula. Weitere Informationen zu den Twitter-knoppen sind unter https://about.twitter.com/de/resources/buttons is abrufb. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten Twitter Kenntnis darüb is, welche konkrete Unterseit in unserer Internetseite wird durch die betroffen tot besucht persoon. Zweck der Integration der Twitter-Komponente ist es, unseren Nutzern eine Weiterverbreitung der Inhalt diese Internetseite zu ermöglich dat, diese Internetseite in der digitale Welt bekannt zu machen und unsere Besucherzahl zu erhöh dat.

Als de betrokkene tegelijkertijd bij Twitter is ingelogd, herkent Twitter bij elk bezoek aan onze website door de betrokkene en voor de gehele duur van het respectievelijke verblijf op onze website, welke specifieke subpagina van onze website de betrokkene bezoekt . Deze informatie wordt verzameld door de Twitter-component en toegewezen aan het respectieve Twitter-account van de betrokkene. Als de betrokkene op een van de op onze website geïntegreerde Twitter-knoppen klikt, worden de daarmee overgedragen gegevens en informatie toegewezen aan het persoonlijke Twitter-gebruikersaccount van de betrokkene en door Twitter opgeslagen en verwerkt.

Twitter ontvangt via de Twitter-component altijd informatie dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijkertijd is ingelogd op Twitter met het bezoeken van onze website; dit gebeurt ongeacht of de betrokkene op de Twitter-component klikt of niet. Als de betrokkene niet wil dat deze informatie naar Twitter wordt verzonden, kan hij de overdracht voorkomen door uit te loggen bij zijn Twitter-account voordat hij onze website oproept.

Die geltenden Datenschutzbestimmungen von Twitter sind unter https://twitter.com/privacy?lang=de abrufbar.

24. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Xing

De controller heeft geïntegreerde componenten van Xing op deze website. Xing is een op internet gebaseerd sociaal netwerk waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met bestaande zakelijke contacten en nieuwe zakelijke contacten kunnen leggen. De individuele gebruikers kunnen een persoonlijk profiel maken op Xing. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld bedrijfsprofielen maken of vacatures publiceren op Xing.

De werkmaatschappij van Xing is XING SE, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Duitsland.

Door iedere oproep een van de afzonderlijke pagina's van deze website die wordt beheerd door de controller en waarop een Xing component (Xing plug-in) is geïntegreerd, de internetbrowser op het IT-systeem van de betrokkene wordt automatisch door de respectievelijke Xing Component zorgt ervoor dat een representatie van de corresponderende Xing-component van Xing wordt gedownload. Meer informatie over de Xing-plug-ins is te vinden op https://dev.xing.com/plugins. Als onderdeel van dit technische proces weet Xing welke specifieke onderkant van onze website door de betrokken persoon wordt bezocht.

Als de persoon is ingelogd op hetzelfde moment op Xing Xing erkent met elkaar bellen met onze website door de betrokkene en gedurende de looptijd van elk verblijf op onze website, welke concrete onderkant van onze website bezocht de getroffen persoon. Deze informatie wordt verzameld door het Xing-onderdeel en door Xing toegewezen aan het betreffende Xing-account. Operated de betrokkene een geïntegreerd op onze website Xing knoppen, zoals de knop "Delen", Xing Xing wijst deze informatie om persoonlijke account van de betrokkene en slaat deze persoonsgegevens.

Xing ontvangt altijd informatie van de Xing-component dat de betrokkene onze website heeft bezocht als de betrokkene tegelijkertijd is aangemeld bij Xing op het moment dat hij onze website bezoekt; dit gebeurt ongeacht of de getroffen persoon klikt op de Xing-component. Als een dergelijke overdracht van deze informatie aan Xing door de betrokkene niet is bedoeld, kan deze de overdracht voorkomen door zich af te melden bij uw Xing-account voordat u onze website belt.

Het privacybeleid van Xing, beschikbaar op https://www.xing.com/privacy, biedt informatie over het verzamelen, verwerken en gebruiken van persoonlijke informatie door Xing. Daarnaast heeft Xing privacykennisgevingen geplaatst voor de XING Share-knop op https://www.xing.com/app/share?op=data_protection.

25. Gegevensbeschermingsbepalingen over de toepassing en het gebruik van YouTube

Der für die Verarbeitung Verantwortliche hat auf dieser Internetsectie Komponenten von YouTube integriert. YouTube ist ein Internet-Videoportal, dass das Video-Publisher Videoclips vrij om Einstellungen von und Anderen sterven ebenfalls Nutzern kostenfreier om Betrachtung, Kommentierung dieser Bewertung und ermöglicht. YouTube gestattet sterven Publikation aller Arten von Videos, weshalb Fernsehsendung Film- und Sowohl de complete, aber auch Musikvideos, Trailer Nutzern von selbst oder über das Internetportal abrufb angefertigt Video sind.

YouTube wordt beheerd door YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, VS. YouTube, LLC is een dochteronderneming van Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, VS.

Durch jeden Aufruf einer der Einzelseit de dieser Internetseite, sterven durch den für die Verarbeitung verantwortlich de Betrieb wird und auf welche eine YouTube-Komponente (YouTube-Video) integriert wurde, wird der Internetbrows auf dem informationstechnologisch het systeem der betroffen de Persoon Automatisch durch die jeweiligen YouTube-Komponente veranlasst, eine Darstellung der entsprechenden YouTube-component van YouTube herunterzuladen. Weitere Informationen zu YouTube können unter https://www.youtube.com/yt/about/de/ abgerufen werden. Im Rahmen dieses technischen Verfahrens erhalten und YouTube Google is Kenntnis darüb, welche konkrete Unterseit in unserer Internetseite wird durch die betroffen tot besucht persoon.

Sofer sterven betroffen tot Persoon gleichzeitig bei YouTube eingeloggt ist erkennt YouTube mit dem Aufruf einer Unterseit, sterven ein YouTube-video enthält, welche konkrete Unterseit in unserer Internetseite sterven betroffen tot Persoon besucht. Diese Informationen werden durch YouTube en Google gesammelt und dem jeweiligen YouTube-account der betroffenen Persoon zugeordnet.

YouTube onder Google erhalten über die youtube-Component immer dann eine Informatie darüb is, dass sterven betroffen tot Persoon unsere Internetseite besucht lijn, Wenn die betroffen tot Persona zum Zeitpunkt des Aufrufs unserer Internetseite gleichzeitig bei YouTube eingeloggt ist; diese findet statt unabhängig davon, ob sterven totdat betroffen Person oder nicht ein YouTube-video anklickt. Ist eine derartig om Übermittlung diese Informationen ogenblik YouTube onder Google von der betroffen Perso nicht Gewollt, kann diese sterven Übermittlung dadurch verhindern, dass sie sich vor einem Aufruf unserer Internetseite aus ihrem YouTube-account ausloggt.

Die von YouTube veröffentlich van Datenschutzbestimmung, sterven sind unter https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/ abrufb, zwanger Aufschluss über die Erhebung, Verarbeitung und Nutzung durch personenbezogen Date YouTube onder Google.

26. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Zanox

De controller heeft geïntegreerde componenten van Zanox op deze website. Zanox is een Duits affiliate netwerk dat affiliate marketing aanbiedt. Affiliate Marketing is een op internet gebaseerde verkoop vorm die commerciële exploitanten van internetsites, bekend als Merchants of adverteerders toelaat, die meestal door middel van klikken of verkoop commissies adverteren op websites van derden, dus als distributeurs die ook filialen of uitgevers wordt vergoed worden genoemd, laten zien. The Merchant stellen, via het affiliate-netwerk een advertentie, dus een banner advertentie of een ander geschikt middel van reclame op het internet beschikbaar, die betrokken zijn bij of in de nasleep van een filiaal op hun eigen websites via andere kanalen, zoals de keyword advertising of per e-mail Marketing, geadverteerd worden.

De werkmaatschappij van Zanox is ZANOX AG, Stralauer Allee 2, 10245 Berlin, Duitsland.

Zanox zet een cookie in het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon. Welke cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. De tracking-cookie van Zanox slaat geen persoonlijke gegevens op. Alleen het identificatienummer van de aangeslotene, dwz de partner die de potentiële klant bemiddelt, evenals het rangnummer van de bezoeker van een website en van het aangeklikte reclamemedium worden opgeslagen. Het doel van de opslag van deze gegevens is de verwerking van commissiebetalingen tussen een handelaar en de aangeslotene, die worden verwerkt via het aangesloten netwerk, dus Zanox.

De getroffen persoon kan op elk moment het instellen van cookies via onze website, zoals hierboven weergegeven, voorkomen door middel van een overeenkomstige instelling van de gebruikte internetbrowser en is dus permanent in tegenspraak met de instelling van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Zanox een cookie plaatst op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon. Bovendien kunnen cookies die al door Zanox zijn ingesteld, op elk moment worden verwijderd via een internetbrowser of andere softwareprogramma's.

Het toepasselijke Zanox-privacybeleid is te vinden op http://www.zanox.com/en/about-zanox/data-protection/.

27. Privacybeleid voor gebruik en gebruik van Adcell

De controller heeft Adcell-componenten op deze website geïntegreerd. Adcell is een Duits affiliate netwerk dat affiliate marketing aanbiedt. Affiliate Marketing is een op internet gebaseerde verkoop vorm die commerciële exploitanten van internetsites, bekend als Merchants of adverteerders toelaat, die meestal door middel van klikken of verkoop commissies adverteren op websites van derden, dus als distributeurs die ook filialen of uitgevers wordt vergoed worden genoemd, laten zien. The Merchant stellen, via het affiliate-netwerk een advertentie, dus een banner advertentie of een ander geschikt middel van reclame op het internet beschikbaar, die betrokken zijn bij of in de nasleep van een filiaal op hun eigen websites via andere kanalen, zoals de keyword advertising of e-mail Marketing, geadverteerd worden.

De Adcell-werkmaatschappij is Firstlead GmbH, Rosenfelder Str. 15-16, 10315 Berlin, Duitsland.

Adcell plaatst een cookie op het informatietechnologiesysteem van de persoon in kwestie. Welke cookies zijn, is hierboven al uitgelegd. De tracking-cookie van Adcell bewaart geen persoonlijke informatie. Alleen het identificatienummer van de aangeslotene, dwz de partner die de potentiële klant bemiddelt, evenals het rangnummer van de bezoeker van een website en van het aangeklikte reclamemedium worden opgeslagen. Het doel van de opslag van deze gegevens is de verwerking van commissiebetalingen tussen een handelaar en de aangeslotene, die worden afgehandeld via het aangesloten netwerk, dus Adcell.

De getroffen persoon kan op elk moment het instellen van cookies via onze website, zoals hierboven weergegeven, voorkomen door middel van een overeenkomstige instelling van de gebruikte internetbrowser en is dus permanent in tegenspraak met de instelling van cookies. Een dergelijke instelling van de gebruikte internetbrowser zou ook voorkomen dat Adcell een cookie plaatst op het informatietechnologiesysteem van de betrokken persoon. Bovendien kunnen cookies die al door Adcell zijn ingesteld op elk moment worden verwijderd via een internetbrowser of andere softwareprogramma's.

Het toepasselijke privacybeleid van Adcell is te vinden op https://www.adcell.com/agb.

28. Rechtsgrondslag voor verwerking

Art 6 I verlicht. Een DS-GMO dient ons bedrijf als de wettelijke basis voor verwerkingsoperaties waarbij we toestemming verkrijgen voor een bepaald verwerkingsdoel. Als de verwerking van persoonsgegevens aan een contract te vervullen, de contractant is de persoon die, zoals het geval is met het verwerken van handelingen die nodig zijn voor een levering van goederen of het verlenen van een andere dienst of vergoeding zijn, is de verwerking gebaseerd op Art 6 I verlicht. b DS-GMO. Hetzelfde geldt voor een dergelijke verwerking, de precontractuele uit te voeren maatregelen vereist zijn, zoals in het geval van aanvragen voor onze producten of diensten. Ons bedrijf is onderworpen aan een wettelijke verplichting, waardoor een verwerking van persoonsgegevens nodig is, zoals voor de vervulling van de fiscale verplichtingen, de verwerking is gebaseerd op art. 6 I branden c DS-GMO. In zeldzame gevallen kan de verwerking van persoonsgegevens vereist zijn om de vitale belangen van de betrokkene of een andere natuurlijke persoon te beschermen. Dit zou het geval zijn als een bezoeker in ons bedrijf zou worden gekwetst en dan zijn naam, zijn leeftijd, zijn gezondheid verzekering gegevens of andere belangrijke informatie aan een arts, ziekenhuis of andere derde partijen zouden moeten worden doorgegeven. De verwerking zou dan gebaseerd zijn op Art 6 I lit. d DS-GMO zijn gebaseerd. Uiteindelijk kunnen bewerkingen worden gebaseerd op artikel 6 I lit. f DS-GGO's zijn gebaseerd. Op basis van deze rechtsgrondslag gebaseerd verwerkingen die niet vallen onder een van de bovengenoemde rechtsgronden bij de verwerking van een rechtmatig belang van ons bedrijf of een derde partij nodig is wil beschermen, moet zwaarder wegen dan het belang van de fundamentele rechten en vrijheden van de betrokkene. Dergelijke verwerkingen zijn ons in het bijzonder toegestaan ​​omdat ze specifiek zijn genoemd door de Europese wetgever. Hij mate van mening dat een legitiem belang zou kunnen worden aangenomen als de persoon is een klant van lading (overweging 47 2 set DS-GMO).

29. Gerechtvaardigde belangen bij de verwerking die worden nagestreefd door de verantwoordelijke of een derde partij

Basiert die Verarbeitung personenbezogener Literature auf Artikel 6 I lit. DS-GVO ist unser Interesse für die berechtigtes Durchführung unserer Geschäftstätigkeit zuguns uit alle unsere Mitarbeiter des Wohlergehens und unserer is Anteilseign.

30. Duur waarvoor de persoonsgegevens worden bewaard

Kriterium das für die Dauer von der Speicherung personenbezogen Dat ist die jeweiligen Gesetzliche Aufbewahrungsfrist. Nach Ablauf der Frist Werden sterven Daten routinemäßig entsprechenden gelöscht, sofern oder sie nicht mehr zur Vertragserfüllung Vertragsanbahnung erforderlich sind.

31. Wettelijke of contractuele bepalingen voor het verstrekken van persoonsgegevens; Noodzaak voor het sluiten van het contract; Verplichting van de betrokkene om de persoonsgegevens te verstrekken; mogelijke gevolgen van niet-voorziening

We verduidelijken dat het verstrekken van persoonsgegevens gedeeltelijk wettelijk vereist is (bijv. Belastingvoorschriften) of ook kan voortvloeien uit contractuele bepalingen (bijvoorbeeld informatie over de contractant). Af en toe kan het nodig zijn dat een contract wordt gesloten dat een getroffen persoon ons persoonlijke gegevens verstrekt die vervolgens door ons moeten worden verwerkt. De betrokkene is bijvoorbeeld verplicht om ons persoonlijke informatie te verstrekken wanneer ons bedrijf een contract met haar sluit. Het niet verstrekken van de persoonlijke gegevens zou betekenen dat het contract met de betrokkene niet kon worden gesloten. Voordat de persoonsgegevens door de betrokken persoon worden verstrekt, moet de betrokken persoon contact opnemen met een van onze medewerkers. Onze medewerker zal de persoon per geval informeren of het verstrekken van de persoonsgegevens wettelijk of contractueel is vereist of vereist is voor het sluiten van het contract, of er een verplichting is om de persoonlijke gegevens te verstrekken en de gevolgen van het niet verstrekken van de persoonsgegevens.

32. Bestaan ​​van geautomatiseerde besluitvorming

Als verantwortungsbewusstes Unternehmen verzichten wir auf eine automatische Entscheidungsfindung oder ein Profiling.

33. PRIVACYBELEID VOOR EZOIC-DIENSTEN

//g.ezoic.net/privacy/ehrliche-tests.de

Diese Datenschutzerklärung wurde durch den Datenschutzerklärungs-Generator von den Privacybeleid Wuppertal Samenwerking mit der RC GmbH, die gebrauchte notebooks gerecycled en de Filesharing advocaten gemaakt door WBS-LAW.