Test: Silvercrest Monsieur Cuisine keukenmachine | SKMC 1200 E5

Silvercrest Monsieur Keuken

De keukenmachine Silvercrest Monsieur Keuken (Het eigen merk van LIDL) is bedoeld om de tegenhanger en een goedkoper alternatief voor de bekende Thermomix te vertegenwoordigen. De fabrikant prijst dit model als een echt "multitalent" voor een prijs van 349 EURO Bij. Het biedt een verscheidenheid aan kookopties en bediening en kookprocessen moeten bijzonder eenvoudig zijn met behulp van digitaal in kaart gebrachte recepten.

Ik heb deze Silvercrest foodprocessor getest en vertel je over mijn ervaringen.

Kookmachine in vergelijking

Monsieur Cuisine connect van SilverCrest keukenmachine ...Koken met Monsieur Cuisine: de 100 beste recepten voor iedereen...BROTECT-film van gehard glas compatibel met SilverCrest Monsieur...Krups CZ8568 Cook4Me + Grameez multicooker incl. Netwerk ...Aigostar Power cook - 1200W Multifunctionele keukenrobot, 36...Krups Prep & Cook XL foodprocessor met kookfunctie HP50A8 |...Klarstein GrandPrix - keukenmachine multifunctioneel,...Cecotec multicooker Mambo Zwart. LED-display roestvrij staal...Cecotec multicooker Mambo 9090. Keramisch gecoat...mix-slider® I De onzichtbare slider voor de Thermomix TM5 &...
€444,00€15,99€9,99€319,00€109,99€1.291,99€227,99Controleer prijs€349,00€8,99
Monsieur Cuisine connect van SilverCrest ... *Koken met Monsieur Cuisine: de 100 beste ... *BROTECT-film van gehard glas compatibel met SilverCrest...*Krups CZ8568 Cook4Me + Grameez multicooker incl .... *Aigostar Powercook - 1200W Multifunctionele...*Krups Prep & Cook XL keukenmachine met...*Klarstein GrandPrix - keukenmachine...*Cecotec multicooker Mambo Zwart. Led scherm...*Cecotec multicooker Mambo 9090....*mix-slider® I De onzichtbare schuif voor ... *
◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ [Beste kwaliteit] Dankzij de exclusieve AirGlass-schermbeschermer ...◼️ De eerste genetwerkte multicooker inclusief externe intelligente ...◼️ 【Eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel】 Er zijn 4 automatische modi ...◼️ Multifunctionele keukenmachine met kookfunctie: 12 ...◼️ KÜCHENPROFI: De Klarstein GrandPrix ...◼️ Nvt◼️ Multifunctionele keukenmachine met 37 functies: hakken,...◼️ SPARE THE SCALE - Bewegen zonder tillen en schokken is zachtaardig ...
◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ [Hoogste krasvastheid] Deze flexibele AirGlass van...◼️ Multi-cooker 6 kookniveaus: snelkookpan, koken met stoom, ...◼️ 【Ontwerp je eigen gerechten】 Wordt geleverd met 3 handleiding ...◼️ Grote capaciteit: kook voor maximaal 10 personen ...◼️ PERFECTE ROERRESULTATEN: de universele keukenmachine heeft ...◼️ Nvt◼️ 5" TFT-scherm met zachte aanraking voor meer comfort Verander de...◼️ KLEIN & INCONENTIEF - de 2 x 7 cm glijdende basis is ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€444,00€15,99€9,99€319,00€109,99€1.291,99€227,99Controleer prijs€349,00€8,99
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 31 januari 2023 0:14 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Technische gegevens: Monsieur Cuisine keukenmachine

Basics:

Silvercrest Monsieur Keuken
 • Kookfunctie: 1.000 Watt
 • mengen: 800 Watt
 • Drehzahl: ca. 120 tot 5.200 tpm
 • temperatuurinstelling van 37 tot 130 ° C
 • Afmetingen apparaat: ongeveer 49,5 x 31,0 x 37,5 cm
 • Netsnoer lengte: ca. 110 cm - met trekkoord
 • inrichting: ca. 7,1 kg
 • Apparaat inclusief accessoires: ca. 10,6 kg

Kenmerken:

 • Instelbare temperatuur (in stappen van 5 ° C, voor nauwkeurig koken)
 • 10-staps snelheidsinstelling
 • turbofunctie
 • 7-inch touchscreen display
 • WLAN
 • 99 minuten timer
 • Cooking Pilot (meer dan 164 vooraf geïnstalleerde recepten)
 • toegang tot Online receptendatabase (met honderden recepten)
 • Recepten app


Eerste indruk: Silvercrest Monsieur Cuisine keukenmachine

De Monsieur Cuisine SKMC 1200 E5 keukenmachine maakt een geweldige eerste indruk. Het formaat van het apparaat is optimaal en past perfect in de keuken. Na het aansluiten licht het 7 inch display direct op. De gekleurde afbeeldingen lijken mij groot genoeg en lijken volledig toereikend voor alledaags gebruik.

Er zijn al verschillende accessoires meegeleverd, die naar wens snel en eenvoudig kunnen worden geplaatst en verwisseld.

Met deze foodprocessor heeft LIDL zeker al bereikt dat je direct aan de slag wilt met koken!

De eerste stappen met Monsieur Cuisine

Na het inschakelen heb ik mij eerst met het apparaat vertrouwd gemaakt aan de hand van de gebruiksaanwijzing. In eerste instantie lijken de vele functies nogal intimiderend. Het menu, dat digitaal wordt weergegeven, leidt u echter duidelijk door verschillende stappen en instellingen.

Silvercrest Monsieur Keuken

Nadat ik mezelf al had geïnformeerd over keukenmachines van fabrikanten als Bosch, Kenwood of Aldi, leek dit model van LIDL mij qua prijs-prestatieverhouding geschikt.

Met behulp van het menu realiseerde ik me al snel wat er allemaal mogelijk is met de machine. Naast koken en braden kan het ook worden gebruikt voor stomen, roeren en kneden, emulgeren, pureren, mixen, hakken en wegen. Dat klinkt voor mij ongelooflijk veelzijdig!

Voorbeeld:

De meegeleverde accessoires kunnen worden gebruikt om soepen, risotto's en stoofschotels te bereiden door de mesbevestiging tegen de klok in te draaien. Door met de klok mee te draaien, kunnen ingrediënten zoals uien en aardappelen worden fijngehakt. Dit alles werkt op een eenvoudige manier met een druk op de knop!

Wat me bij het eerste gebruik al snel opviel, is dat je er echt van geniet en ook gerechten durft te proberen die voorheen heilig leken.

Eerste kook- en smaaktest

Maar nu wil ik eindelijk naar de praktijk en heb ik strikt het recept gevolgd dat mij op de display werd getoond. Het zou een bonenstoofpot moeten zijn!

Ik heb alle ingrediënten. De instructies bepaalden dat allesen kruiden moeten in de pot worden gedaan, d.w.z. aardappelen, bonen, gehakt, wortels, zout en peper en groentebouillon. Door het geïntegreerde schaal de ingrediënten kunnen worden toegevoegd zoals voorgeschreven, dus het is niet meer nodig om elk item afzonderlijk te wegen! Dan stel je de temperatuur en tijd digitaal in en begint het koken vanzelf. Nu hoeft u alleen maar te wachten! In het begin was het een raar gevoel voor mij, want anders bleef ik altijd bij de kachel. Nu heb ik ondertussen gestofzuigd en de was gedaan! Ondertussen was het hakken van de ui een beetje luidruchtig.

Als de timer is afgelopen, wordt het einde van de bereiding aangekondigd door een niet hinderlijk akoestisch signaal. Attentie, de pot wordt hier ook erg heet! Het resultaat zag er minstens één keer erg smakelijk uit.

Maar smaakt het ook lekker?

Om het kort samen te vatten EN! Ondanks minimale inspanning smaakt de stoofpot heerlijk, net zoals traditioneel gekookt. De kruiden zijn ook geweldig geworden! Over het algemeen is het resultaat zeer succesvol.

Ik denk dat je je kookhorizon kunt verbreden door de enorme keuze aan recepten!

Schoonmaak ​ Silvercrest Monsieur Cuisine keukenmachine

Is het schoonmaken tijdrovend? Ik heb het getest:

Een groot voordeel van Silvercrest Monsieur Cuisine is dat het een zelfreinigend programma bevat. Hiervoor heb ik een liter water op kamertemperatuur en wat afwasmiddel nodig. Doe nu gewoon het water en het afwasmiddel in de blenderkan en verwarm ze (2 minuten op 90 ° C / niveau 2). Voor een optimaal reinigingsresultaat dient het water nu minimaal 45 ° C warm te zijn. Als dit niet het geval is, verleng het proces dan met een paar seconden. 

Roer vervolgens het spoelwater met de geplaatste maatbeker geleidelijk oplopend (30 seconden op niveau 7-10).

Als alternatief kunnen sommige in de vaatwasser worden gedaan. Attentie: Het basisapparaat mag niet binnen zijn! Diverse potten, inzetstukken en messen kunnen zonder zorgen in de vaatwasser. Het neemt echter soms veel ruimte in beslag, maar is comfortabel.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Verwijder de verbrande Monsieur Cuisine

Tip: Hoe verwijder ik aangebrand voedsel uit de Silvercrest Monsieur Cuisine-keukenmachine?
Lies hier naar!

Die Voordelen en nadelen?

Voordelen

 • Grote verscheidenheid aan kookmogelijkheden
 • Grote keuze aan recepten
 • Stapsgewijze instructies
 • Geïntegreerde schaal
 • Duidelijke presentatie op het display
 • Zelfreiniging mogelijk

Nadelen

 • Complexiteit lijkt in eerste instantie intimiderend
 • het “kookgevoel” kan verloren gaan
 • soms luid bij het hakken
 • Neemt ruimte in beslag in de vaatwasser
 • Sommige accessoires moeten apart worden aangeschaft

Korte tips van mij

LIDL verkoopt de keukenmachine Monsieur Cuisine met diverse accessoires. Wil je bijvoorbeeld iets culinair koken, dan heb je soms extra opzetstukken en roerstokjes nodig. Deze kunnen gemakkelijk online worden gekocht, maar ze kosten natuurlijk geld.

Ondanks de garantie kan het voorkomen dat onderdelen bij regelmatig gebruik defect raken. Reserveonderdelen kunnen snel en eenvoudig online worden bijbesteld.

Ik kan je aanraden om voor te wassen met het zelfreinigingsprogramma voordat je gaat reinigen met de vaatwasser. Anders blijven er resten achter, vooral bij hardnekkig ingebrande voorwerpen.

Silvercrest verkoopt een lidmaatschap waarmee gratis aanvullende recepten online kunnen worden verkregen. Om dit te doen, moet iedereen eerst de bestaande recepten doornemen. Als deze voldoende zijn, hoeft u geen geld meer uit te geven aan het lidmaatschap.

Conclusie: Silvercrest Monsieur Cuisine keukenmachine

Hierdoor neemt de foodprocessor mij enorm veel werk uit handen en heb ik de tijd om tussendoor andere dingen te doen. Naar mijn mening rechtvaardigt de verscheidenheid van deze machine absoluut de prijs van ongeveer 349 EURO.

Ik vind dat de Monsieur Cuisine absoluut competitief is in vergelijking met de Thermomix. Bij mij slaagde ze voor de test, ook al kon het een of het ander worden verbeterd. Dat zou echter "op hoog niveau mopperen" zijn.

De keukenmachine is Monsieur Cuisine Visueel, functioneel en qua prijs een zeer geslaagd product met de mogelijkheid van een grote uitbreiding van het assortiment.

overige producten & accessoires Silvercrest Monsieur Cuisine

Vind de beste en bestverkochte Silvercrest Monsieur Cuisine-producten 2022 in eerlijke tests in de top🔟

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Monsieur Cuisine Smart model 2022, wit*
 • NIEUWE GROTERE PARAMETERS alleen in de nieuwste versie van 2022
 • Spraakherkenning met de Google Assistent (met wifi aan) NIEUW 2022!!
 • Groter en responsiever 8-inch scherm
2. Topverkoper
3. Topverkoper
4. Topverkoper
5. Topverkoper
Wundermix - WunderGrip® eenhandsgreep voor Monsieur Cuisine...*
 • EENHANDIGE HANDGREEP VOOR MONSIEUR CUISINE MENGPOT - Voor comfortabel werken met de mengkom! Onze WunderGrip maakt comfortabele...
 • COMFORTABEL EN STABIEL - Dankzij de veilige bevestiging kunt u de mengkom nu eenvoudig met één hand optillen met de WunderGrip. Door het...
 • EENVOUDIGE MONTAGE EN REINIGING - Monteer WunderGrip in een mum van tijd: lijmen of boren is niet nodig! De eenhandsgreep is gemaakt...
6. Topverkoper
Wundermix - WunderPeeler® dunschiller opzetstuk Monsieur Cuisine...
90 beoordelingen
Wundermix - WunderPeeler® dunschilleropzet Monsieur Cuisine...*
 • PEELER BIJLAGE VOOR MONSIEUR CUISINE - Onze WunderPeeler maakt moeiteloos schillen van aardappelen, wortelen, rode biet of iets dergelijks mogelijk ...
 • SNEL, EENVOUDIG & EFFECTIEF - Aardappelen schillen is een van de minst populaire stappen in de keuken. Vanaf nu kan je MC ook...
 • EENVOUDIGE MONTAGE & REINIGING - De raspplaat wordt eenvoudig aan het mengmes bevestigd, draait tijdens het schilproces en zorgt ervoor dat ...
7. Topverkoper
Glijplank voor SILVERCREST ® MONSIEUR CUISINE CONNECT / Lidl ... *
 • Verplaats gewoon uw SILVERCREST Monsieur Cuisine Connect
 • Biedt stabiliteit en gemakkelijk te verplaatsen
 • De schuifplank voor de SILVERCREST Monsieur Cuisine Connect is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
8. Topverkoper
Klop met vlinder, vervanging, voor Monsieur cuisine...*
 • 👨‍🍳 Accessoires silvercrest lidl vervangende borstel geschikt voor uw Silvercrest Monsieur Cuisine Connect keukenmachine. Ontdek de...
 • 🔸 Is uw originele garde beschadigd of kapot? We hebben de accessoires om alle functies van je favoriete robot te krijgen...
 • ✔️ Het ontwerp, ontwikkeld voor de Lidl-robot MCC, zorgt voor langzaam roeren van alle ingrediënten. Bereid met...
9. Topverkoper
Wundermix - Simsafix® stoomextractor inzetstuk voor Monsieur...*
 • STEAM JUICER INSERT VOOR MONSIEUR CUISINE - Onze Simsafix is ​​​​de perfecte aanvulling voor de bereiding van fruit- en kruidensappen, ...
 • VEELZIJDIGE TOEPASSING - Simsafix-sapcentrifuge is geschikt voor het stomen van sap, maar ook voor het fermenteren van yoghurt, het smelten van chocolade, het maken van ...
 • VEILIG EN SCHOON - Het sap blijft in de Thermomix totdat het wordt verwijderd met de spatel en de praktische uitlooplip zorgt voor een druppelvrije, ...
10. Topverkoper
Schuifplank ondertapijt voor Monsieur Cuisine Connect Smart Trend ,...*
 • 【Werkbladbeschermende onderlaag voor Monsieur Cuisine Connect】 Door de speciaal voor MCC ontwikkelde maat wordt uw werkblad ...
 • 【Kan het helpen glijden?】 In feite heeft het een deel van de functie om te helpen glijden, maar zorg ervoor dat je ...
 • 【AntislipAls je de monsieur cuisine niet verplaatst, staat de monsieur cuisine stevig op tafel en heeft geen invloed op je kookkunsten
- 3,00 €Nieuw!
MixFino® slacentrifuge voor Monsieur Cuisine Connect Trend &...
MixFino® slacentrifuge voor Monsieur Cuisine Connect Trend &...*
Gratis blad saladeprimer als e-book, passend bij uw nieuwe MixFino slacentrifuge
€29,95 - € 3,00 €26,95
- 1,00 €Nieuw!
Nieuw!
daniplus menghulpstuk garde vlinderroerder compatibel met...
daniplus menghulpstuk garde vlinderroerder compatibel met...*
Mengopzetstuk Butterfly Mixer Menginzetstuk; Compatibel met Lidl Silvercrest Monsieur Cuisine Connect + Smart
€7,99

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Heeft u een product te koop gevonden, informatie over een product of onderwerp?

Klik op de sterren om te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale netwerken!


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 29.12.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

One Response

 1. www.tolid.co 15. November 2021

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*