Gardena ComfortCut 450/25 – grastrimmer met snoer voor de ideale maaibeurt

Gardena ComfortCut 450/25

De reden dat ik de Gardena ComfortCut 450/25 kocht, was dat het bed en gazon in mijn tuin aangrenzend zijn en het gras altijd in overgang groeit. Deze overgang kan worden gedaan met mijn grasmaaier kon het niet aan, dus stapte ik over op deze Gardena grastrimmer.

Met een draaibare trimmerkop kan aan elke plek worden gewerkt, de traploos verstelbare telescoopsteel zorgt ook voor comfortabel trimmen dat gemakkelijk op de rug is.

Voordelen: Een grastrimmer met snoer heeft vandaag de dag nog steeds zijn bestaansrecht. Het is lichter, vaak goedkoper en je hoeft niet altijd volle batterijen bij de hand te hebben.

Ik heb de trimmer getest en doe nu verslag van mijn ervaringen.

Grastrimmer in vergelijking

Gardena Grastrimmer SmallCut Plus 350/23: Elektrische trimmer met 350...Gardena accu trimmer SmallCut Li-23R: grastrimmer 230 mm ...Gardena accutrimmer ComfortCut 23/18V P4A zonder accu:...Gardena Snoerloze Trimmer ComfortCut 23/18V P4A Gebruiksklare Set:...Gardena Grastrimmer SmallCut 300/23: Trimmer met een kleine...Accu grastrimmers inclusief accu en oplader incl. 10...Einhell elektrische grastrimmer GC-ET 4530 set (motorkop 4-voudig...Bosch grastrimmer EasyGrassCut 23 (280 Watt, ...Bosch accu-grasschaar Isio, accu, oplader, grasschaarmes,...Bosch accu grastrimmer UniversalGrassCut 18 (zonder accu, 18 volt...
€40,63€95,99€89,75€139,00€39,99Controleer prijs€34,80€37,99€103,13€129,01
Gardena Grasmaaier SmallCut Plus 350/23:...*Gardena accu trimmer SmallCut Li-23R: ... *Gardena accutrimmer ComfortCut 23/18V P4A zonder...*Gardena Snoerloze Trimmer ComfortCut 23/18V P4A...*Gardena Grastrimmer SmallCut 300/23: Trimmer met...*Snoerloze grastrimmers inclusief accu en oplader...*Einhell elektrische grastrimmer GC-ET 4530 Set...*Bosch grastrimmer EasyGrassCut 23 (280 Watt, ... *Bosch accu grasschaar Isio, accu, lader,...*Bosch accu-grastrimmer UniversalGrassCut 18 (zonder ... *
◼️ De veelzijdige trimmer: Ideaal voor kleinere...◼️ Extra lichte accutrimmer ideaal voor kleinere tuinen◼️ Moeiteloos trimmen: dankzij het lage gewicht van 2.5 kg...◼️ Moeiteloos trimmen: dankzij het lage gewicht van 2.5 kg...◼️ De veelzijdige elektrische trimmer: Ideaal voor kleinere...◼️ Verstelbare lengte: de lengte van de grastrimmer kan...◼️ Handig en robuust: de elektrische grastrimmer voor fijne...◼️ Het Easy tuingereedschap van Bosch - voor kleine en ...◼️ De accugrasschaar Isio met telescopisch handvat - De perfecte...◼️ Het universele tuingereedschap van Bosch - flexibel en ...
◼️ Extra grote werkhoogte en ergonomische handgreep: De grote...◼️ Tweede handgreep voor een perfecte handpositie en optimale...◼️ Snoerloos gazon trimmen: met zijn krachtige 18V-accu...◼️ Snoerloos gazon trimmen: met zijn krachtige 18V-accu...◼️ Tip automatisch: De gecontroleerde draadverlenging zal...◼️ Instelbare hoek: de hoek van de snijkop kan...◼️ Beheers kritieke gebieden gemakkelijk: met de Einhell...◼️ Snijden op verschillende hoogtes met comfortabele...◼️ Voor veelzijdige toepassingen met de nieuwe...◼️ Comfortabel werken: rugvriendelijk, ergonomisch ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€40,63€95,99€89,75€139,00€39,99Controleer prijs€34,80€37,99€103,13€129,01
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 3 juni 2023 23:51 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Eerste indruk / inbedrijfstelling

De Gardena ComfortCut 450/25 grastrimmer wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor direct gebruik. Allereerst hoeft alleen de beschermende behuizing aan de trekkabel te worden bevestigd, die zich naast de Bescherming tegen verwondingen en verstrooiing van het gazon moet vermijden.

Voor het eerste gebruik wordt de telescoopsteel eerst op de gewenste maat gebracht. Ook de trimmerkop is af te stellen op de manier waarop jij het gazon wilt maaien. In mijn geval heb ik het gewoon ingesteld voor normale gazonranden. Nu is alleen de stroomkabel aangesloten en dat apparaat is al klaar voor gebruik.

Hantering Gardena ComfortCut 450/25

De extra lange en gemakkelijk verstelbare extra handgreep maakt een comfortabel en ergonomische werkhouding. Voor meer comfort op het werk kan de telescopische handgreep worden aangepast aan de betreffende lichaamslengte. Zelfs overhangende randen kunnen worden verwijderd dankzij de um 90° draaibare trimmerkop heel gemakkelijk worden gesneden. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken geïntegreerd geleidewiel.

Gardena_Rasentrimmer_Elektro_Ebay-b1755309

Dankzij de buigbare handgreep wordt werken op moeilijk bereikbare plekken nog makkelijker. Ik was zelfs in staat om het gazon onder een houten bank te trimmen.

Het apparaat zelf weegt 3,1 kg heel weinig en daardoor kan de trimmer ook voor een langere tijd gebruikt worden. met de sterke 450 Watt motor trimmen gebeurt in een kwestie van seconden.

De werking hiervan trimmer is daarom absoluut eenvoudig en naar mijn mening geschikt voor iedereen.

Gardena ComfortCut 450/25 grastrimmer
- 10,00 €
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescopisch handvat...
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescoopsteel...*
Leveringsomvang omvat: 1x Gardena grastrimmer ComfortCut 450/25
€79,99 - € 10,00 €69,99

Om meer te weten

De Gardena grastrimmer ComfortCut 450/25 biedt een veelheid aan mogelijkheden, enerzijds om het werk zo aangenaam mogelijk te maken en anderzijds om het gazon optimaal te trimmen.

Wat moet ik weten over de grastrimmer en welke opties heb ik?

 de Snijcirkel diameter is 25 cm en zorgt voor een grootschalige trimming.

De trimmer heeft een geïntegreerde, 6 meter lange, staaldraad, die tijdens het dragen gemakkelijk kan worden verwijderd. Dit elimineert de noodzaak van volledige vervanging, zoals het geval is bij vergelijkbare trimmers met plastic mesjes. De draaddiameter is 1,6 mm.

Gardena ComfortCut 450/25 grastrimmer

Om planten niet te beschadigen, heeft het apparaat een gewasbeschermingsmiddelen in de vorm van een metalen beugel. Zo wordt altijd een afstand tot de plant aangehouden.

Een geïntegreerd geleidingswiel maakt vlak trimmen mogelijk. door het draaibare trimmerkop je kunt ook op plekken komen die anders niet getrimd kunnen worden, bijvoorbeeld onder een bankje.

Eerste gebruik / kwaliteit van trimmen

Het eerste gebruik heeft me geraakt snel positief verrast, want de staaldraad is echt heel robuust en snijdt het gazon gelijkmatig. De trimmer ligt goed in de hand en de in hoogte verstelbare telescoopsteel is erg comfortabel en gemakkelijk op de rug.

De eerste keer dat ik het gebruikte, maaide ik het gazon en het wilde onkruid onder mijn heg direct, wat in mijn geval geweldig werkte. De motor heeft echt goede prestaties, wat betekent dat u grotere gebieden op een tijdbesparende manier kunt trimmen.

ik kom uit de verwerking van het apparaat zeer overtuigd en na mijn eerste snede kan ik zeggen dat de kwaliteit van het apparaat en in het bijzonder de snede zeer succesvol is.

In tegenstelling tot een grasmaaier met snoer heb ik bij de Gardena ComfortCut 450/25 nooit last van het snoer.

Helaas is het bij deze trimmer ook zo dat de snijlijn raakt met steen slijt snel. Het moet dus ook zorgvuldig en grondig worden bijgesneden.

Video's | Gardena ComfortCut 450/25

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 10,00 €
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescopisch handvat...
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescoopsteel...*
Leveringsomvang omvat: 1x Gardena grastrimmer ComfortCut 450/25
€79,99 - € 10,00 €69,99

Voordelen en nadelen 

Voordelen

 • Super prijssegment
 • Lichtgewicht
 • Individueel ergonomisch verstelbaar
 • Trimkoord is gemakkelijk uit te trekken, niet nodig om te veranderen
 • Snel klaar voor gebruik
 • Schoon en egaal resultaat
 • Gebruiksaanwijzing eenvoudig
 • Reserveonderdelen beschikbaar

Nadelen

 • Lang netsnoer vereist voor gebruik
 • Snelle beschadiging van de kunststof behuizing mogelijk

Conclusie: Gardena ComfortCut 450/25

De Gardena Trimmer Comfortcut 450/25 heeft me in mijn test gehaald absoluut overtuigd. De inbedrijfstelling ging snel en het toestel biedt verschillende ergonomische instellingen. Bij slijtage kan de staaldraad snel van de 6 meter lange spoel worden getrokken, waardoor het tijdrovende wisselen van bijvoorbeeld kunststof messen wordt vermeden.

Het resultaat is goed beheerd, ik heb er een gelijkmatige en schone trim Gedaan. De beugel beschermt ook planten.

- 10,00 €
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescopisch handvat...
Gardena Grastrimmer ComfortCut 450/25: Trimmer met telescoopsteel...*
Leveringsomvang omvat: 1x Gardena grastrimmer ComfortCut 450/25
€79,99 - € 10,00 €69,99
- 20,96 €
Gardena Elektrische Trimmer EasyCut 450/25: Grastrimmer met...
Gardena Elektrische Trimmer EasyCut 450/25: Grastrimmer met...*
Leveringsomvang omvat: 1x Gardena elektrische trimmer EasyCut 450/25
€69,99 - € 20,96 €49,03 Amazon Prime

Dus als je op een simpele manier je gazonranden wilt verfraaien en trimmen, dan doe je dat met de Gardena grastrimmer helemaal goed.

Als je onafhankelijker wilt zijn, moet je naar een gaan Batterijpakket-trimmer te stellen.

Vind in de top🔟 de beste en best verkochte grastrimmerproducten met snoer 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 40,05 €1. Topverkoper
Einhell elektrische grastrimmer GC-ET 4530 set (motorkop 4-voudig...*
 • Handig en robuust: de elektrische grastrimmer voor fijn werk en nauwkeurige resultaten.
 • Beheers kritieke punten gemakkelijk: met de Einhell "Flowerguard" en een extra handgreep voor veilige geleiding.
 • Met de vier keer kantelbare en 180° draaibare motorkop en de traploos telescopische ...
- 54,04 €2. Topverkoper
Bosch Home and Garden elektrische bosmaaier bosmaaier AFS 23-37...
6.139 beoordelingen
Bosch Home and Garden elektrische bosmaaier bosmaaier AFS 23-37...*
 • De bosmaaier AFS 23-37 voor uitzonderlijke snijresultaten
 • Optimale balans voor elke gebruiker dankzij verstelbare riem en handvat
 • Indrukwekkende maairesultaten dankzij de krachtige 950 W-motor
3. Topverkoper
HECHT elektrische bosmaaier bosmaaier - krachtig met 1400...
275 beoordelingen
HECHT elektrische bosmaaier bosmaaier - krachtig met 1400...*
 • HOGE SNIJPRESTATIES - De trimmer met hoge snijprestaties wordt geleverd in een set met 3-tands mes 25,4 cm snijcirkel en lijnspoel 42 cm. Dus hij geeft er om...
 • KRACHTIG - Met een krachtige 1400 W elektromotor zorgt de Motor Sense voor verzorgde gazonranden in de tuin. Zelfs hoog gras en onkruid...
 • GEMAKKELIJK WERKEN - Vermoeidheidsvrij werken is mogelijk dankzij het lage gewicht, verstelbare 2-hands stuurhendel en comfortabele schouderriem ...
- 15,99 €4. Topverkoper
Black+Decker BESTE630 elektrische grastrimmer (E-Drive, handmatig...
212 beoordelingen
Black+Decker BESTE630 elektrische grastrimmer (E-Drive, handmatig...*
 • Krachtige 550 W elektromotor met een maaioppervlak van 30 cm voor comfortabel en gemakkelijk maaien van middelgrote gazons
 • Koppel en vermogen blijven constant hoog dankzij de gepatenteerde E-Drive tandwielaandrijving, zelfs lang of nat gras kan gemakkelijk...
 • Meer comfort bij het tuinieren: uitschuifbare telescopische handgreep en verstelbare handgreep met twee handen maken het gemakkelijker te geleiden en kunnen individueel worden ...
- 14,00 €5. Topverkoper
Gardena PowerCut 650/28 elektrische trimmer: grastrimmer met 280 mm...*
 • Voor veeleisend werk: de elektrische trimmer verwijdert eenvoudig hoog gras, begroeiing en robuuste planten, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
 • Nauwkeurig snijden: Superieure snijprestaties. Door de trimmerkop te kantelen en uit te schuiven - ideaal voor verticaal snijden van...
 • Werken zonder vermoeidheid: met een gewicht van slechts 3 kg is het trimmen van uw gazon eenvoudig, zelfs met een langere ...
6. Topverkoper
AL-KO elektrische grastrimmer BC 1200 E (1200 watt motorvermogen, 35...
599 beoordelingen
AL-KO elektrische grastrimmer BC 1200 E (1200 watt motorvermogen, 35...*
 • FLEXIBEL: Kan voor verschillende activiteiten worden gebruikt. Werkbreedte mes 23 cm en draad 35 cm
 • Ergonomie: optimale balans, laag gewicht en bedieningselementen geïntegreerd in het handvat
 • Deelbare as voor eenvoudig transport en ruimtebesparende opslag
- 42,99 €7. Topverkoper
Bosch Home and Garden 06008C1A03 Bosch grastrimmer EasyGrassCut...*
 • Het Easy tuingereedschap van Bosch - voor kleine en middelgrote tuinen
 • Eenvoudig in gebruik: lichtgewicht ontwerp en krachtige motor voor eenvoudig, moeiteloos trimmen Eenvoudig in gebruik: lichtgewicht ontwerp en krachtige...
 • Continu snijden: ononderbroken snijden met de Bosch-batterijtrimmer door de draad te volgen elke keer dat u de ...
8. Topverkoper
Makita UR3000 grastrimmer 450 W, blauw*
 • Compacte en handige grastrimmer voor gebruik in huis en tuin
 • Werkhoogteverstelling zonder gereedschap
 • Met randbescherming
- 2,00 €9. Topverkoper
Bosch grastrimmer EasyGrassCut 23 (280 Watt, ...
3.754 beoordelingen
Bosch grastrimmer EasyGrassCut 23 (280 Watt, ... *
 • Het Easy tuingereedschap van Bosch - voor kleine en middelgrote tuinen
 • Maaien op verschillende hoogtes met een comfortabele werkhouding: licht en uitgebalanceerd met een verstelbare extra handgreep voor gemakkelijk ...
 • Permanent maaien en gazon trimmen: ononderbroken maaien dankzij de lijntoevoer, die wordt geactiveerd telkens wanneer de schakelaar wordt losgelaten ...
- 21,00 €10. Topverkoper
WORX WG163E.1 20V draadloze grastrimmer -​ incl. Li-Ion accu,...*
 • De WORX-grastrimmer met 20V-batterijvoeding overtuigt door zijn praktische 2-in-1-functie: grastrimmer en graskantelaar in één...
 • Moeilijk bereikbare plaatsen? Geen probleem dankzij de draaibare snijkop: de grastrimmer kan elke hoogte bereiken dankzij de 90° draaibare snijkop...
 • Comfortabel grasmaaien: de telescopische stang en het handvat zijn in hoogte verstelbaar en bieden zo maximale veiligheid en werken in ...
- 40,05 €aanbod
Einhell elektrische grastrimmer GC-ET 4530 set (motorkop 4-voudig...
Einhell elektrische grastrimmer GC-ET 4530 set (motorkop 4-voudig...*
In de set inclusief drie draadklossen om te veranderen.
€74,95 - € 40,05 €34,90 Amazon Prime
- 54,04 €aanbod
Bosch Home and Garden elektrische bosmaaier bosmaaier AFS 23-37...
Bosch Home and Garden elektrische bosmaaier bosmaaier AFS 23-37...*
De AFS 23-37 bosmaaier voor uitzonderlijke snijresultaten; Optimale balans voor elke gebruiker dankzij verstelbare riem en handgreep
€170,99 - € 54,04 €116,95 Amazon Prime
- 15,99 €aanbod
Black+Decker BESTE630 elektrische grastrimmer (E-Drive, handmatig...
Black+Decker BESTE630 elektrische grastrimmer (E-Drive, handmatig...*
Leveringsomvang: elektrische gazontrimmer 1x
€79,95 - € 15,99 €63,96 Amazon Prime
- 14,00 €aanbod
Gardena PowerCut 650/28 Elektrische Trimmer: Grastrimmer met 280 mm...
Gardena PowerCut 650/28 elektrische trimmer: grastrimmer met 280 mm...*
Leveringsomvang omvat: 1x Gardena PowerCut 650/28 elektrische trimmer
€109,99 - € 14,00 €95,99 Amazon Prime
Nieuw!
Nofaner trimmer handvat, 26 mm grastrimmer trimmer handvat schakelaar...
Nofaner-trimmerhendel, 26 mm grastrimmer-hendelschakelaar...*
Gemaakt van hoogwaardig kunststof, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur; Een snelle manier om de oude en kapotte te vervangen
€11,79

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*