Review: Apple Watch Series 6 | slimme horloge

Foto door de auteur

Katharina

Apple Watch Series 6 in de test

De Apple Watch Series 6 werd in oktober geadverteerd als de nieuwste fitnessgadget van Apple met diverse nieuwe functies. ik heb de Apple Watch Series 6 nu een paar weken gekocht en getest. Hier is mijn testrapport.

Voordat u koopt, kunt u een Apple Watch ter plaatse configureren in de Apple Store of online. Het werkt geweldig online omdat je de armbanden met de verschillende hoesjes kunt uitproberen. Zoals typerend voor Apple, zat de Apple Watch Series 6 weer heel mooi verpakt. Een doos die bijna vanzelf opent, geeft u een "Apple Ervaring". 

Apple Watch Series in vergelijking

Apple Watch Series 6 (GPS, 44 mm) aluminium kast spacegrijs,...Apple Watch Series 6 (GPS + mobiel, 40 mm) aluminium kast...Apple Watch Series 5 (GPS, 44 mm) Kast van spacegrijs aluminium -...Apple 2020 Watch SE (GPS + mobiel, 40 mm) aluminium kast...Apple Watch Series 6 (GPS + mobiel, 40 mm) roestvrijstalen kast...Apple 2020 Watch SE (GPS + mobiel, 44 mm) aluminium kast...Apple Watch Series 3 GPS, 38 mm aluminium kast, spacegrijs,...Apple Watch Series 6 (GPS, 40 mm) aluminium kast goud,...Apple Watch Series 3 GPS + Cellular, 38 mm aluminium kast,...Misxi zwarte harde hoes met glazen schermbeschermer compatibel met...
Apple Watch Series 6 (GPS, 44 mm) ... *Apple Watch Series 6 (GPS + mobiel, 40 mm)...*Apple Watch Series 5 (GPS, 44 mm) ... *Apple 2020 Watch SE (GPS + mobiel, 40 mm)...*Apple Watch Series 6 (GPS + mobiel, 40 mm)...*Apple 2020 Watch SE (GPS + mobiel, 44 mm)...*Apple Watch Series 3 GPS, 38 mm aluminium kast,...*Apple Watch Series 6 (GPS, 40 mm) ... *Apple Watch Series 3 GPS + mobiel, 38 mm...*Misxi Zwart Hard Case Met Glazen Screenprotector... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B08J6HN3CH" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Ontwerp | Apple Watch 6

De smartwatch heeft een geweldig design. Door het Aluminium frame het is ook erg licht en comfortabel om te dragen, vooral tijdens het sporten. Het heeft hetzelfde design als de Apple Watch Series 4 en 5. Het zit in de maten 40 mm en 44 mm beschikbaar. Daarnaast heeft de smartwatch van Apple een gebogen display, waardoor ze er geweldig uitzien in sommige ontwerpen waarbij de wijzerplaten naar de rand van het scherm gaan. 

Armband | Solo loops

Het wordt moeilijk met hen nieuwe solo-loops(zo noemt Apple de armbanden), maar Apple zorgt ook voor een remedie met behulp van een strook papier. Helaas zijn ze Originele armbanden erg duur. Een sportarmband kost bijvoorbeeld ongeveer 50 €, de nnieuwe gevlochten sololus is in de buurt €100, net als de Milanese armband. Maar er zijn ook goede polsbandjes van derden waarvan ik denk dat ze in orde zijn en een stuk goedkoper. 

Functies en kenmerken

De Apple Watch Series 6 biedt een aantal functies die enerzijds geweldig zijn voor de fitnessruimte, maar ook het dagelijkse leven kunnen vereenvoudigen of anderzijds nuttig kunnen zijn. Deze functies zijn bijvoorbeeld:

De Bloed zuurstofmeting. Het lijkt relatief nutteloos in het dagelijks leven, maar het is erg nuttig in de fitnessruimte. Er is ook de ECG-functie. Je moet je wijsvinger 30 seconden op de kruin houden. De smartwatch maakt een ECG, dat zelfs in vergelijking met een professionele ECG zeer nauwkeurig is. 

IMG 2546
Test: Apple Watch Serie 6 | Smartwatch 42-test: Apple Watch Series 6 | Slim horloge

Daarnaast heeft het fitnesshorloge een valdetectiewat gunstig kan zijn voor bijvoorbeeld alleenstaande ouderen. Wat ik echt geweldig vind, is dat je hierdoor hulp kunt krijgen als je bent gevallen. Dit is vooral handig als je alleen reist of alleen woont (bijv. Senioren) als er niet binnen een minuut gereageerd wordt op de valmelding (gedurende deze tijd trilt de Apple smartwatch erg sterk), dan wordt automatisch een noodoproep geactiveerd en de huidige locatie wordt verzonden. 

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er ten onrechte een alarm afgaat bij de alarmcentrale, want een alarmoproep wordt alleen geactiveerd als het alarm niet met een klik wordt uitgeschakeld. Verder heeft Apple Watch Series 6 uiteraard alle features die niet mogen ontbreken in een fitnesshorloge. 

fitness functies

Deze omvatten pedometer, Activiteitsdetectieverschillend trainingen, Heart Rate Monitor GPS tracker en een altimeter. Wat ik leuk vind, is als je naar de wijzerplaat wilt kijken dagelijkse activiteiten kan weergeven. 

Dit wordt gedaan door 3 activiteitenringen. De ene staat voor calorieën verbruikt, de 2e voor trainingsminuten en de 3e voor de dagelijkse sta-uren. Ik vind het ook goed dat je je eigen doelen kunt stellen in de Activiteiten-app. 

Ik vind het echter jammer dat je je daar alleen op concentreert moet de gestelde doelen beperken, dus calorieën, minuten trainen en staan. De stappen worden weergegeven en bijgehouden wanneer u op het app-symbool klikt, maar dat kan Stel niet je eigen stapdoel vast (bijvoorbeeld als je eigen ring). Hiervoor heb je een Extra app.

Slaapfunctie?

Ik vind het ook jammer dat de Slaap kan niet worden gevolgd. De polsslag wordt 's nachts gemeten, maar je hebt er ook weer een nodig voor bijvoorbeeld lichte en diepe slaapfasen Extra app waarvoor u een maandelijks abonnement moet nemen. Zelfs op Een eenvoudig fitnesshorloge van een derde partij biedt u deze functie zonder abonnement en deze functie is niet inbegrepen in een smartwatch van € 429. 

Presentatie - wijzerplaat

Nu voor de Kijk gezichten. Apple heeft er veel voorgeïnstalleerd die er erg goed uitzien. U kunt dit posten configureer volgens zijn wensen, zoals veel functies weergegeven wat moet worden weergegeven, waar het moet worden weergegeven enzovoort ... er zijn Tal van mogelijkheden, ook eigen foto's kan als achtergrond en gebruik de wijzerplaat. 

comfort

Het draagcomfort is met de Aluminium variant vanwege de laag gewicht zeer aangenaam. Afhankelijk van welke armband je gebruikt is dit ook erg prettig. 

accumulator ​ Apple Watch Series 6

De batterij van Apple Watch 6 is echt prima. Er zijn fitnesshorloges waarmee de batterij beduidend langer meegaat (bijvoorbeeld Fitbit), maar deze hebben niet zoveel functies en zoiets Briljant (altijd aan) scherm. De batterijduur is afhankelijk van hoe u de Apple Watch gebruikt. 

Als de Fitness horloge is altijd aan (met de Always-On Display), dan HDe batterij wordt ongeveer 2 dagen oud. Als het always-on display is uitgeschakeld, gaat de batterij zelfs fvertakking twee keer zo lang, d.w.z. ongeveer 3-4 dagen en als dan de functie "Activeer de display door uw arm op te heffen“Is uit, het duurt nog langer. Ik vind de batterijduur echt acceptabel, en omdat de smartwatch relatief snel oplaadt, kun je hem ook tussendoor opladen.

Video | Apple Watch Series 6 recensie

Apple Watch Series 6 Test Fazit nach einer Woche
Apple Watch Series 6 (GPS, 44MM) Kast van spacegrijs aluminium...
Apple Watch Series 6 (GPS, 44MM) Kast van spacegrijs aluminium...*
Meet je bloedzuurstof met een nieuwe sensor en app; Controleer uw hartritme met de ECG-app
€305,77 Amazon Prime
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular, 44 mm spacegrijs...
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular, 44 mm spacegrijs...*
Meet je bloedzuurstof met een nieuwe sensor en app; Controleer uw hartritme met de ECG-app
€279,00

Voordelen nadelen

Voordelen:

  • chic ontwerp
  • veel fitnessfuncties, ook voor het bewaken van de gezondheid
  • heel gemakkelijk
  • aangenaam draagcomfort
  • goede batterij 
  • veel instelmogelijkheden en toegang tot de AppStore

Tegens:

  • Originele armbanden erg duur
  • Extra app voor slaapregistratie
  • Extra app voor het weergeven van stappen op de wijzerplaat
  • Geen eigen doelen

Fazit: Apple Watch Series 6

Ik vind Apple Watch Series 6 geweldig en kan hem van harte aanbevelen. Ik vind het jammer dat de Apple Watch bijvoorbeeld geen eigen slaapregistratie heeft en dat je niet je eigen doelen kunt stellen. U kunt bijvoorbeeld de huidige activiteitsstatus weergeven, evenals het batterijniveau, hartslag, herinneringen en nog veel meer. Daarnaast geeft de Apple Smartwatch je toegang tot de AppStore, waar je veel extra apps kunt downloaden. 

De Apple Watch Series 6 biedt vele manieren om fit te blijven en uw gezondheid te bewaken. De batterij is niet de beste, maar hij voldoet perfect. Afhankelijk van het gebruik gaat de batterij tussen de 2 en 5 werkdagen mee. 


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Katharina

Hallo, mijn naam is Katharina. Leuk dat je mijn post hebt gevonden;) Ik zou hier graag mijn ervaring met producten willen publiceren en schrijf wat advies.

Laat een bericht achter