Reisgids: Stofzuiger - Stofzuiger

Foto door de auteur

Maren

irobot robosauger
Gids: Robotstofzuigers - Robotstofzuigers 72 Gids: Robotstofzuigers - Robotstofzuigers

Stofzuigen met robotstofzuiger

Je bent de hele dag op pad en 's avonds heb je geen zin om de plaats schoon te maken. Zo nu en dan verkruimelt iemand het tapijt vol. Huisdieren die overal permanent haar zijn. En dan kom je uit je werk en kun je alles weer wegzuigen. Dat hoeft niet zo te zijn! De trend is voor stofzuigerrobots die gewoon werken wanneer u er niet bent. Zeer comfortabel Heel simpel. Deze gids gaat over de wonderwapenrobots. Voor uw huis. Je kunt er een krijgen voor de tuin grasmaaimachine robot Kopen. Voor het zwembad een pool robot. Misschien ontbreken een dweilrobot en deze, de stofzuiger, nog. Oké, daar komt hij. Wat een stofzuigerrobot eigenlijk is, voor wie hij de moeite waard is, welke techniek er in zit, wat het kost en wat het bespaart, wat de voor- en nadelen zijn. Dit alles lees je hier in de gids voor robotstofzuiger bestsellers 2024: De beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen. – Robotstofzuiger – Robotstofzuiger

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Vacuum robot - vacuum robot - in vergelijking

iRobot Roomba 960 vacuümrobot met sterke zuigkracht, 2 ...iRobot Roomba 671 robotstofzuiger, zwartZACO V5sPro vacuümrobot met wisfunctie, automatisch ...ECOVACS DEEBOT N79S vacuümrobot, batterij voor 100 minuten, ...iRobot Roomba 671 robotstofzuiger, zwartNeato Robotics D450 robotstofzuiger exclusief pakket,...ECOVACS DEEBOT OZMO T8 vacuümrobot met dweilfunctie (2in1), ...ZACO V5sPro vacuümrobot met wisfunctie, automatisch ...Proscenic 850T WLAN stofzuigerrobot, stofzuigerrobot, Alexa &...
iRobot Roomba 960 stofzuigerrobot met krachtige ... *iRobot Roomba 671 robotstofzuiger, zwart*ZACO V5sPro vacuümrobot met wisfunctie, ... *ECOVACS DEEBOT N79S vacuümrobot, batterij voor 100 ... *iRobot Roomba 671 robotstofzuiger, zwart*Neato Robotics D450 robotstofzuiger exclusief pakket,...*ECOVACS DEEBOT OZMO T8 vacuümrobot met ... *ZACO V5sPro vacuümrobot met wisfunctie, ... *Proscenic 850T WiFi robotstofzuiger, stofzuiger ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B01IEEVDOK" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Wat is een stofzuigerrobot?

Een robotstofzuigrobot is een kleine robot die niet alleen uw huis zuigt, maar ook slim genoeg kan zijn om een ​​kaart van uw huis te maken. Hij kan verschillende kamers zuigen. Wat uw robot uiteindelijk kan doen, hangt sterk af van wat u wilt investeren. Hoe meer geavanceerde technologie, hoe hoger de prijs.
In de robot moet alles worden geïnstalleerd: een motor, sensoren, borstels, containers voor het vuil.

Waarom hebben robots voor het stofzuigen altijd een diameter van ongeveer 30 cm?
Dat bleek een goede en geschikte maat te zijn. Hoewel minder diameter zou betekenen dat het in kleinere hoeken komt, aan de andere kant, is er veel minder technologie in de ruimte. Groter is ook onpraktisch, anders kan hij niet tussen stoelpoten komen.

Zelfs het ronde ontwerp vindt zijn rechtvaardiging in het feit dat de stofzuigerrobot zich het best in deze vorm kan omdraaien. Sommige fabrikanten proberen het in ovaal en komen tot een vergelijkbaar resultaat. Zijborstels en hoekborstels maken de ronde compleet.

Vorm en grootte zijn daarom gebonden aan bepaalde richtlijnen, evenals de hoogte, die gemiddeld met 3-5 cm is, omdat hij ook onder een kast moet passen.
Tegelijkertijd krijg je de eerste hint: als je een klein appartement met veel hoeken hebt, kun je beter een robot met minder diameter kopen.
Als u een relatief klein gebied en veel vierkante meters heeft, zou een groter model uw keuze zijn.

Optioneel kunnen de vacuümrobots worden ingesteld met een app. Gekoppeld aan Amazon Alexa ©, kan ze dat ook. Andere modellen hebben een afstandsbediening. Verschillende reinigingsprogramma's inbegrepen.

- 105,28 €1e beste product

Vacuümrobot met extra's

Hier ziet u zuigrobots met extra functies

Voor wie is hij geschikt?

Of je houdt van nieuwe technologieën, of een vacuümrobot kan ook compleet andere, zeer nuttige achtergronden bieden voor je bestsellers 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Wees een eerlijke testbeslissing:

 • na het werk na het werk - en niet ook het appartement stofzuigen
 • Je hebt er gewoon geen zin in
 • Zuigen in de avond is niet omdat de kinderen slapen of de buren geïrriteerd zijn
 • Misschien ben je fysiek beperkt
 • Misschien is een reinigingshulp geen geschikt alternatief
 • Omdat u uw appartement ten minste op elk gewenst moment ruwweg wilt opruimen en schoonmaken
 • Je hebt een of meer huisdieren die hun haar of strooisel rondgooien

Er zijn voldoende redenen. Misschien is zo'n robot het perfecte cadeau voor lieve mensen, die misschien niet meer zo krachtig zijn?

Vacuümrobot - wat werkt en wat werkt niet?

Toch kunnen ze geen muren opstarten of Schiet spinnen weg, Wat ze kunnen doen:

Geschikte toepassingen Robotstofzuiger

Robots houden ervan rechtlijnig. Hoewel ze rond een tafel en de stoelen rond kunnen zijn, maar zeer hoeken zijn een uitdaging.
Gladde oppervlakken zijn ook geweldig, kort tapijt - de verandering tussen de vloerbedekkingen werkt op zichzelf.

Een go-lijst:

 • Fliesen
 • Kort tapijt
 • Rechte lijnen
 • Kattenbakvulling of vergelijkbaar

Ongeschikte toepassingen Vacuümrobot

Alles wat uw nieuwe reiniger irriteert, kan verdwijnen. Dat betekent sokken die rondslingeren, legoblokjes, vloervazen ​​... Als je veel decoratieve items in de kamer hebt, is het beter om ze op zijn minst op te ruimen, zodat de stofzuiger een groot gebied heeft om te stofzuigen.
Gevoelige dingen moeten ook in veiligheid worden gebracht.
Pluizige tapijten komen net zo niet in aanmerking en tapijten die erg dik zijn. Hij kan daar niet heen.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 EICOBOT robotstofzuiger, 2300 Pa sterke zuigkracht, geen... EICOBOT robotstofzuiger, 2300 Pa sterke zuigkracht, geen...* Momenteel geen beoordelingen €109,99Amazon Prime
2 Tikom L9000 vacuümrobot met veegfunctie, LiDAR-navigatie,... Tikom L9000 stofzuigrobot met veegfunctie, LiDAR-navigatie,...* Momenteel geen beoordelingen €249,99Amazon Prime

Een no go - lijst:

 • legos
 • sokken
 • Papieren handdoeken en dergelijke
 • trap
 • Pluizige tapijten
 • Alles dat groter is dan de grootte van een kat
 • Kabel

Kamers

Als u meerdere kamers wilt stofzuigen, kunt u een robot meenemen die het zelf aankan, of verplaatsen van kamer naar kamer. Tegelijkertijd bestaan ​​er afbakeningsbanden voor de robots. Met wie je hem kunt vertellen. "Tot nu toe en niet verder!"

oppervlak

Hoeveel doet de robot? Dat hangt van verschillende dingen af:

 • Hoe lang gaat de batterij mee?
 • Hoe netjes is het oppervlak
 • Hoeveel vierkante voet moet hij zuigen
 • Hoe lang de laadtijd is
 • Leistung
 • Volume vuilcontainer

ondergronds

Tegels vormen geen probleem, maar sommige modellen vinden het moeilijk hun weg te vinden op zwarte en witte tegels. Dit komt door de technologie die denkt in de zwarte vlekken dat ze op het punt staat in de afgrond te duiken.
Kort tapijt is ook mogelijk wanneer er veel haar rondslingert, maar de vloerborstels raken gemakkelijk in de knoop en verstoppen de wielen, dan draait er niets.

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Lijst van fabrikanten van vacuümrobots

Bekijk de apparaten van de betreffende fabrikant.

Technologie stofzuiger robot

Laten we naar het spannende gedeelte gaan, de technologie. Hier is de ontwikkeling in de afgelopen jaren enorm gevorderd en men is verbaasd, als men lange tijd niet heeft gekeken, hoeveel potentieel zich daar heeft ontwikkeld.
De apparaten zijn niet langer luid en in het beste geval kun je na het eten nog steeds praten, terwijl de robot ooit onder de tafel zuigt.

Hoe is een stofzuigerrobot georiënteerd?

Stofzuigerrobots hebben infraroodsensoren, een lasermeetsysteem of een camera om zich te oriënteren. Er is een systeem geïnstalleerd of zelfs een paar die elkaar aanvullen.
Iedereen heeft zijn voor- en nadelen. Sommige sensoren detecteren obstakels niet gemakkelijk en dit leidt tot een neergeslagen vloervaas. Infrarood houdt niet van diepzwart. Het kijkt eenvoudig over dit gebied heen omdat het infrarood niet wordt weerspiegeld.
Echografie daarentegen heeft moeite met nauwe doorgangen. Je moet op je stoelen letten, die mogelijk te dicht bij de tafel staan.
Goede apparaten hebben ook een afstandsmeter. Tegelijkertijd kunnen ze vervolgens berekenen hoe ver het is om het volgende object te bereiken dat staat, zoals een kast, en dit vervolgens gebruiken om slimme routes te berekenen.
Zorg er dus voor dat uw robot de juiste sensoren heeft, afhankelijk van uw huis. Hoe meer ervan, hoe beter. Vooral als je je creatief hebt opgesteld.
Er zijn ook verschillende strategieën. Of je assistent zuigt per ongeluk, wat verrassend goed kan werken. Een wall-tracking is geweldig omdat deze apparaten ook een extra zijborstel hebben voor deze taak.
Anderen gaan in de spiraalbeweging en robots van zeer hoge kwaliteit maken eerst een plan en gaan dan.

accumulator

De levensduur van een batterij is afhankelijk van het ontwerp en ook hoeveel stroom moet worden gebruikt. De robotstofzuigers hebben reinigingsprogramma's die u hier van tevoren kunt instellen. Anderen denken dat ze veel meer vuil zuigen. Daarnaast is er de metro. Een tapijt zuigen eet meer energie dan tegels.
Diepe ontlading is goed voor elke batterij en u moet ook direct zonlicht vermijden.
Gemiddeld zuigt zo'n robotstofzuiger 1-2 uren per keer.

Laad tijd met vacuümrobots

De oplaadtijd is net zo verschillend, afhankelijk van welke batterijen zijn geïnstalleerd. Maar zelfs hier kunt u maximaal twee uur verwachten totdat de batterij weer vol is.

Docking station

Dit is erg handig als je meerdere kamers wilt stofzuigen of als je heel lang woont. De robot detecteert wanneer hij geen stoom meer heeft en keert vervolgens terug naar zijn dockingstation.
Hoogwaardige modellen hebben ook een grotere prullenbak bij de hand, de robotstofzuiger kantelt zijn eigen vuilcontainer.

Beperking van de vacuümrobot

Als je niet wilt dat je helper bepaalde hoeken of kamers binnenrijdt, heb je twee opties: of je kunt met een Sonic Wall werken, de robot beseft dan dat hij daar niet heen moet gaan. Of u neemt afbakeningsbanden, vaak magnetische banden die voorkomen dat u verder reist.

Accessoires

Is er genoeg!

Fernbedienung

U kunt voor sommige apparaten een afstandsbediening kopen, zodat u uw robot kunt bedienen. Hij moet bijvoorbeeld stoppen met zuigen of starten. Zelfs waar hij heen moet is mogelijk.

app

Beter nog, je hebt een app op je smartphone. Vervolgens kunt u vanaf daar bedienen via Bluetooth. Nog praktischer, als u Amazon Alexa © bezit, afhankelijk van de fabrikant, is er de mogelijkheid om de vacuümrobot te bedienen met spraakopdrachten.

verwisselbare

Hier is een lijst met dingen die u meestal gemakkelijk en eenvoudig kunt kopen:

 • vloerborstel
 • Lamellar borstel
 • zijborstel
 • hoofdborstel
 • Verschillende wielmodules en hele wielen
 • Hepa-filter, filter
 • vuilhouder
 • Laadstations en kabels
 • Grenzende band of sonische muur
 • Bumper (bescherming)

Tip voor mensen met allergieën: Als je gezondheidsproblemen hebt, kun je een Hepa-filter kopen en sommige vacuümrobots hebben een UV-licht dat bacteriën doodt.

- 148,98 €1e beste product

Wat heeft een vacuümrobot gekost?

Als een robot weinig technologie heeft geïnstalleerd en vrij eenvoudig werkt, krijg je het voor heel weinig geld. Hoogwaardige apparaten die alles kunnen en de nieuwste technologie hebben geïnstalleerd, kunnen tot enkele honderden euro's waard zijn.
U moet daarom altijd beslissen wat voor u het meest zinvol is.
Daarnaast zijn er de kosten voor reserveonderdelen en / of accessoires. Gelukkig heeft hij niet langer een stofzak.
Over het algemeen zijn de bedrijfskosten niet hoger dan die van een normale stofzuiger.

Wat u kunt krijgen van de bestseller van 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Er moet rekening worden gehouden met eerlijke tests

Je bent misschien al lang verliefd geworden op het idee om een ​​huisrobot te kopen. Goed!
Dan hangt het alleen af ​​van de volgende punten:

★ Hoe is uw appartement of uw kamer gestructureerd? Minder technologie betekent een goedkopere prijs en is goed geschikt voor grote vrije ruimtes.

★ Ben je een allergische persoon en heb je speciale filters nodig?

★ Heb je huisdieren en moet de robotstofzuiger veel haar of zwerfvuil oppakken?

★ Moet de stofzuiger alleen werken, bij voorkeur tijdens uw afwezigheid? Dan moet hij op afstand kunnen werken. Een spraakbesturing door Alexa © biedt zichzelf en ook dat de stofzuigerrobot zichzelf kan rijden om op te laden.

★ Hoeveel kosten de accessoires? U kunt gemiddeld ongeveer 50 Euro per jaar verwachten als u nieuwe onderdelen nodig heeft).

★ En kunt u de reserveonderdelen zelf goed vervangen?

★ Hoe hoog zijn uw meubels? En je tapijten? Kijk, als de afmetingen van uw huis voldoende zijn, kan de stofzuiger overal handig zijn.

En: zorg ervoor dat je sokken en Legostenen en vloervazen ​​van tevoren opruimt. Kabels die rondslingeren kunnen ook een val worden. De robots proberen ze erin te zuigen.

Voor- en nadelen Vacuümrobot

De voor- en nadelen van vacuümrobots:

Voordelen

✔ Ze zuigen vanzelf - zelfs als je er niet bent

✔ Ook geschikt voor dierenhaar en strooisel

✔ Geschikt voor mensen met allergieën

✔ U kunt veel reserveonderdelen en slimme accessoires kopen

✔ Maakt u veel werk en produceert altijd een bepaalde basiszuiverheid

✔ Als u een vrij eenvoudige leefruimte hebt, volstaat in de meeste gevallen een goedkoop model

Nadelen

✘ Heb je een creatief ingericht appartement of is dit erg groot, dan heb je meer ondersteuning van de technologie nodig

✘ Sommige huisdieren zijn bang

✘ Of begin met spelen met de robotstofzuiger

✘ Kleine kinderen moeten van de robot worden gescheiden

✘ Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles wordt opgeruimd, wat de robot of uw bezittingen kan beschadigen

✘ Een robot vervangt geen stofzuiger

Conclusie - vacuümrobot - vacuümrobot

Een slimme helper die zuigt als je er niet bent. In het gunstigste geval. En dat is een enorme opluchting. Stel je voor dat je thuiskomt en de robot heeft alles al gedaan. Is dat cool
Misschien zou zo'n technische ondersteuning het perfecte geschenk zijn voor lieve mensen in uw omgeving, die niet meer zo krachtig zijn. Dat kan een enorme opluchting zijn.
Zoals u kunt zien, is er niet veel om op te letten bij het kopen van vacuümrobots, en als u eerder goed geïnformeerd bent over de kunst van de tepel, dan zult u ook genieten van het apparaat. Je moet gewoon zien dat je rijk "robotachtig" is.
Een ding dat je niet moet vergeten. Een robot vervangt geen normale stofzuiger. Hij is slechts een supplement. Als u niet van kabel houdt, kunt u er ook een doen Draadloze stofzuiger . Koop

Ik wens je er veel plezier mee!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte robotstofzuigerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte robotstofzuigerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 31,00 €aanbod
- 40,00 €aanbod
- 60,99 €aanbod
Nieuw!
Suanzua watertank voor Deebot N9+ robotstofzuiger...
Suanzua watertank voor Deebot N9+ robotstofzuiger...*
Compatibel model: voor Deebot N9+; Gloednieuw en van hoge kwaliteit.; Duurzaamheid: het hoogwaardige materiaal maakt deze watertank ...
€117,83
Nieuw!
Minghunian poetsdoek en stofzakaccessoiresets voor Q11...
Minghunian accessoiresets voor doekjes en stofzakken voor Q11...*
Het kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen als onderdeel van normaal onderhoud; Leeg de tank snel en efficiënt zonder...
€11,57

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

LEFANT 210PG robotstofzuiger met 2200 Pa, WiFi robotstofzuiger compatibel met Alexa en APP-bediening, 120 min looptijd, robotstofzuiger geoptimaliseerd voor tapijten, dierenharen, harde vloeren met laadstation

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het vacuümrobotproduct.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen:
https://www.akku-und-roboter-staubsauger.de/
https://saugroboter4u.de/ratgeber-informationen-und-tipps/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 19.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

Ontdek en vergelijk de huidige bestsellers van robotstofzuigers Bestsellers 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests voor 2024 – Vind en koop eenvoudig de top 10 producten in directe vergelijking.

De Bestsellers van robotstofzuigers 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Eerlijke testen was op een gemaakt en bijgewerkt op een bepaald moment. Prijzen, productinformatie en percentages kunnen afwijken. Actuele waarden vindt u op de productpagina's in de partnershop. Wij willen u erop wijzen dat Honest Tests geen testinstituut is! Je kunt je eigen tests & handleidingen vinden in onze blog en in de respectievelijke categorie!

Wilt u een ander product zoeken? >>klik hier!

Eerst over bestsellers voor vacuümrobots 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Lees meer over eerlijke tests en koop dan!

Gidsen, ervaringen, meningen, tests en vergelijkingen kunnen u helpen de juiste aankoopbeslissing te nemen

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte robotstofzuigerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte robotstofzuigerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 31,00 €aanbod
- 40,00 €aanbod
- 60,99 €aanbod
Nieuw!
Suanzua watertank voor Deebot N9+ robotstofzuiger...
Suanzua watertank voor Deebot N9+ robotstofzuiger...*
Compatibel model: voor Deebot N9+; Gloednieuw en van hoge kwaliteit.; Duurzaamheid: het hoogwaardige materiaal maakt deze watertank ...
€117,83
Nieuw!
Minghunian poetsdoek en stofzakaccessoiresets voor Q11...
Minghunian accessoiresets voor doekjes en stofzakken voor Q11...*
Het kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen als onderdeel van normaal onderhoud; Leeg de tank snel en efficiënt zonder...
€11,57

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Laat een bericht achter