Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Foto door de auteur

Redactie ET

Als het om doe-het-zelf gaat, draait het allemaal om het juiste gereedschap, en ik kreeg de kans om de Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i te kopen. Wat me opviel zodra ik hem oppakte, was hoe licht hij was en hoe gemakkelijk hij te gebruiken was - perfect voor lange dagen op projecten.

Met zijn 18 V vermogen en 44 Nm koppel biedt deze klopboormachine van Einhell voldoende kracht om op de meest uiteenlopende materialen te werken. Hoewel het apparaat compact is, kan het zwaardere taken prima aan, waardoor het een veelzijdige hulp is.

Einhell Accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)...

Bijzonder praktisch is de meegeleverde 22-delige bitset, waardoor alles netjes kan worden opgeborgen. De batterij gaat verrassend lang mee en wordt geleverd met een snellader, zodat hij binnen een mum van tijd weer klaar is voor gebruik.

Bent u op zoek naar een flexibele en krachtige partner voor alle schroef- en boorwerkzaamheden? Dan is de accuklopboormachine van Einhell misschien wel iets voor jou. Met zijn gebruiksgemak, krachtige prestaties en snel opladen is het een topkandidaat voor uw gereedschapsarsenaal.

Aarzel dus niet, Klik hier en koop direct de Einhell accuboormachineom uw doe-het-zelf-projecten naar een hoger niveau te tillen!

Overzicht van de Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +22

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en stevige hulp in je gereedschapsarsenaal, dan kan de Einhell accu-klopboormachine je nieuwe beste vriend zijn. Het lidmaatschap van de Power X-Change-familie garandeert compatibiliteit met andere Einhell-apparaten en batterijen, waardoor het werken in uw huis of werkplaats veel eenvoudiger wordt. Met de krachtige transmissie met twee versnellingen zult u het merkbare koppel van 44 Nm waarderen, dat fijn kan worden afgesteld via 20 verschillende koppelniveaus.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 56 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Dankzij het ergonomische ontwerp en de zachte gripgebieden is de bediening zeer comfortabel, zelfs bij langere projecten. Het geïntegreerde LED-licht zorgt voor goed zicht, zelfs in slecht verlichte hoeken, en dankzij de snelheidselektronica kun je de prestaties optimaal aanpassen aan verschillende materialen. Praktisch is ook de snelspanboorhouder, waardoor de wisselplaten zonder gereedschap kunnen worden verwisseld.

1705525285905
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 57 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

De set wordt geleverd met een 2,5 Ah accu, een snellader en een uitgebreide 22-delige bitset, die opgeborgen is in een robuuste koffer. Houd er echter rekening mee dat het maximale toerental van 1250 tpm mogelijk niet voldoende is voor extreem harde materialen. Toch is deze klopboormachine een solide metgezel voor de meeste doe-het-zelfwerkzaamheden en overtuigt hij door zijn flexibiliteit en kwaliteit.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 58 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Krachtige transmissie met twee snelheden

Bij het werken met de Einhell accu-klopboormachine wordt al snel duidelijk hoe krachtig de versnellingsbak met twee versnellingen werkelijk is. Het komt van pas bij veeleisende taken wanneer u krachtig moet boren of klopboren. Het koppel van 44 Nm en de 20 instelbare koppelniveaus bieden je flexibiliteit en kracht voor diverse schroef- en boorklussen.

Houd er echter rekening mee dat het toestel ondanks de indrukwekkende prestaties soms niet aan de verwachtingen voldoet als het gaat om extreem harde materialen. Het kan gebeuren dat je je toevlucht moet nemen tot een krachtiger model.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 59 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Over het geheel genomen biedt de transmissie een balans tussen snelheid en controle, wat vooral tot uiting komt in de eerste versnelling, waar langzaam maar krachtig schroeven mogelijk is. In de tweede versnelling neemt de snelheid echter toe, waardoor het boren wordt versneld.

De bediening van de versnellingsbak is zeer gebruiksvriendelijk. Met een schakelaar schakel je snel tussen de versnellingen, zodat je zonder onderbrekingen van de ene stand naar de andere schakelt.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 60 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Snelspanboorhouder en gereedschapswissel

Als het om doe-het-zelf gaat, is tijd vaak net zo belangrijk als precisie. De snelspanboorhouder van deze Einhell accuklopboormachine is een echte zegen. Het wisselen van gereedschap gaat snel en eenvoudig, zonder dat u op zoek hoeft naar extra gereedschap. Dankzij de automatische spilvergrendeling kunt u in een mum van tijd boren en bits verwisselen: u hoeft alleen maar de boorkop vast te houden terwijl u accessoires verwisselt.

Deze functie is niet alleen tijdbesparend, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Je hebt geen specialistische kennis nodig om het apparaat voor te bereiden op verschillende materialen. Of u nu een plank bevestigt, schilderijen ophangt of meubels in elkaar zet: de snelle gereedschapswisseling bespaart u waardevolle minuten.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 61 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Waar u echter rekening mee moet houden, is dat hoe vaker u van gereedschap wisselt, hoe meer de componenten verslijten. Een zorgvuldige omgang met de snelspanboorhouder zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de eenvoudige bediening. Niettemin staat de solide verwerking van de boorkop voor duurzame kwaliteit, die u ondersteunt bij uw projecten.

Geïntegreerd LED-licht voor optimaal zicht

Stel je voor dat je in een slecht verlichte hoek van je kelder werkt of probeert een schroef achter een zwaar meubelstuk vast te draaien. Het geïntegreerde LED-licht van de Einhell accuklopboormachine is precies wat u zoekt. Het is van cruciaal belang dat je werkoppervlak goed verlicht is, en deze schroevendraaier doet dat met vlag en wimpel. Met verlichting heeft u altijd duidelijk zicht op uw project, ook als u zich op donkere of moeilijk bereikbare plaatsen bevindt.

Je zou denken dat het maar een klein detail is, maar deze LED-lamp is een echte gamechanger. Het maakt het werk niet alleen makkelijker, het zorgt er ook voor dat je preciezer en veiliger kunt schroeven of boren, omdat je precies ziet wat je doet. Niets is zo frustrerend als in het donker moeten tasten! Hier voelt u zich echter een professional, klaar voor elk project, dag en nacht.

Ergonomisch ontwerp voor hoog comfort

Als u van handwerk houdt, maar bang bent voor de belasting van uw polsen, kan de Einhell accuklopboormachine u met zijn ergonomische ontwerp de verlichting bieden die u nodig heeft. Je handen zullen je dankbaar zijn, want de zachte gripoppervlakken bieden niet alleen een veilige grip, maar ook een comfortabele bediening, zelfs bij projecten die veel tijd vergen. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling zorgt ervoor dat het apparaat comfortabel in de hand ligt en ook gedurende langere tijd geen last wordt.

Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 62 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Hoewel uitgebreid doe-het-zelfwerk vaak vermoeiend kan zijn, maakt deze klopboormachine het werk gemakkelijker dankzij het doordachte ontwerp. Een ander pluspunt is het geïntegreerde LED-licht, dat donkere hoeken verlicht en de nauwkeurigheid bij slechte lichtomstandigheden aanzienlijk verbetert. De combinatie van comfort en functionaliteit maakt de klopboormachine tot een betrouwbare partner voor uw woningprojecten.

Hoewel hij misschien als minder krachtig wordt ervaren in vergelijking met andere modellen, is de balans tussen prestaties en comfort duidelijk in het voordeel van het gebruikerscomfort. Dit kan een doorslaggevend voordeel zijn voor degenen die regelmatig en langdurig met het apparaat werken.

Voordelen en nadelen

Voordelen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare accu-klopboormachine voor uw gereedschapsarsenaal, dan kan de Einhell TE-CD 18/2 Li-i een interessante kandidaat zijn. Dit model valt op door zijn flexibiliteit in het Power X-Change-systeem, waardoor je batterijen en opladers kunt delen met ander Einhell-gereedschap. Dit maakt het gebruik eenvoudiger en bespaart kosten voor extra batterijen.

De output van 44 Nm koppel is zeer krachtig en veelzijdig bij het boren en schroeven met 20 verschillende koppelinstellingen. Dit is vooral handig bij het verwerken van verschillende materialen. Met de snelspanboorhouder wissel je snel van boor of bit, waardoor je tijd bespaart.

Het ergonomische ontwerp en de zachte grip zorgen voor een comfortabele bediening, zelfs bij langere projecten. U zult de geïntegreerde LED-verlichting waarderen, waarmee u zelfs in donkere hoeken nauwkeurig kunt werken.

Bij de accuschroevendraaier ontvang je bovendien een uitgebreide set accessoires, waaronder een robuuste koffer voor transport en opslag. De klant krijgt dus een totaalpakket dat voor de meeste doe-het-zelfklussen voldoende is.

1705525286040
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 63 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Nadelen

Hoewel gebruikers de sterke prestaties en veelzijdigheid van het apparaat waarderen, bereikt de meegeleverde 2,5 Ah-batterij voor sommige projecten mogelijk te snel zijn limieten. Bij zeer intensief werk of langdurig gebruik kan het zinvol zijn om een ​​extra accu bij de hand te hebben.

Sommige kopers hebben misschien kritiek op het gewicht, vooral als je hem lange tijd in je hand moet houden. Iedereen die de voorkeur geeft aan lichtere alternatieven, kan zich hier gecompromitteerd voelen.

Uiteindelijk weerspiegelen de kleine nadelen die sommige gebruikers ervaren het feit dat het moeilijk is om een ​​perfect uitgebalanceerd hulpmiddel te vinden dat aan alle verwachtingen voldoet in elk toepassingsgebied.

Kundenrezensionen

Nadat je alle schroeven hebt vastgedraaid en in elke muur hebt geboord, wil je weten hoe anderen de Einhell TE-CD 18/2 Li-i hebben ontvangen. Gelukkig kan ik melden dat veel gebruikers onder de indruk zijn van de robuustheid en het hoge koppel van het apparaat. Er werd speciale nadruk gelegd op hoe goed hij in de hand ligt en hij waardeert zijn hoge batterijprestaties, waar u zeker profijt van zult hebben bij het dagelijkse doe-het-zelf-werk.

Ook de praktische koffer, waarin naast de schroevendraaier ook ander gereedschap zit, is populair. Deze flexibiliteit maakt de Einhell tot een solide metgezel bij verhuizingen of voor langere projecten. De hoge tevredenheid blijkt uit een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren, wat met 640 beoordelingen niet vanzelfsprekend is.

GebruikerBinnenin kunt u genieten van de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, of het nu gaat om schroeven of veeleisender klopboren. Ook internationaal wordt de klopboormachine goed ontvangen: de kwaliteitscontinuïteit van het merk en de uitstekende prijs-prestatieverhouding worden geprezen. Het is duidelijk dat deze schroevendraaier veel doe-het-zelvers zal aansprekenlaat je innerlijke hart sneller kloppen.

Conclusie – Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2

Na veelvuldig gebruik van de Einhell accuklopboormachine in het dagelijks leven kan worden gezegd dat hij vooral scoort door zijn robuuste afwerking en veelzijdigheid. Of het nu gaat om schroeven, boren of hamerboren - dit gereedschap ligt comfortabel in de hand en de versnellingsbak met twee versnellingen biedt u flexibiliteit voor een breed scala aan taken. De accu verrast bovendien door zijn langdurige prestaties en het praktische pluspunt dat een 2,5 Ah accu, snellader, een 22-delige bitbox en een koffer al bij de levering zijn inbegrepen.

De talrijke positieve feedback van gebruikers onderstrepen het sterke koppel en het uithoudingsvermogen van het apparaat, zelfs als u intensief in hout boort en schroeft. Uw nieuwe huisverbeteringsproject kan worden uitgevoerd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over batterijstoringen. De prijs lijkt gerechtvaardigd door de hoge kwaliteit van de machine en de uitgebreide accessoires die uw werk veel gemakkelijker zullen maken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar stuk gereedschap voor diverse toepassingen in huis, dan is de accuklopboormachine van Einhell een solide keuze. Hij combineert kracht, uithoudingsvermogen en functionaliteit in een compact formaat dat zijn beloftes waarmaakt.

1705525286052
Einhell accuklopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers? 64 Einhell accu-klopboormachine TE-CD 18/2 in de test: het beste voor doe-het-zelvers?

Veel Gestelde Vragen

Hoe presteert de Einhell TE-CD 18/2 klopboormachine in onafhankelijke tests?

In onafhankelijke tests wordt de Einhell TE-CD 18/2 vaak geprezen om zijn robuustheid en veelzijdigheid. Dankzij de krachtige motor en het vermogen om te schroeven, boren en klopboren is het een betrouwbaar gereedschap. Gebruikers waarderen ook het ergonomische ontwerp dat zelfs bij langdurig gebruik comfort biedt.

Welke ervaringen hebben gebruikers gehad met de TE-CD 18/2 Li-i +22 van Einhell?

De meerderheid van de gebruikers is tevreden met de TE-CD 18/2 Li-i +22 en benadrukt vooral de hoge batterijcapaciteit en de comfortabele grip. Gebruikersrapporten gaven aan dat de klopboormachine ook bij intensief gebruik duurzaam is. Ook de uitgebreide accessoires die in de koffer zitten worden positief genoemd.

Hoe beoordeelt Stiftung Warentest Einhell accuschroevendraaiers in het algemeen?

Stiftung Warentest beoordeelt Einhell accuschroevendraaiers over het algemeen als solide gereedschappen met een goede prijs-prestatieverhouding. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit van de afwerking en het gebruiksvriendelijke ontwerp. Ook het Power X-Change-platform, dat het wisselen van de batterij tussen verschillende gereedschappen mogelijk maakt, wordt gewaardeerd.

Hoe verschillen de verschillende modellen van de Einhell TE-CD 18, zoals 18/60 Li-i BL en 18/50 Li BL?

De Einhell TE-CD 18-modellen verschillen qua prestaties en functies. De 18/60 Li-i BL heeft bijvoorbeeld een borstelloos motorontwerp dat een grotere efficiëntie biedt. Het koppel en de capaciteit van de accu kunnen variëren, wat betekent dat sommige modellen beter geschikt zijn voor zwaardere taken dan andere.

Voor welke toepassingen is de Einhell TE-CD 18/45 3x-li bijzonder geschikt?

De TE-CD 18/45 3x-li is ideaal voor taken die een hoge mobiliteit vereisen, zoals meubelmontage of -installaties. Het compacte ontwerp en de extra accu maken hem tot een flexibele metgezel voor diverse doe-het-zelfklussen.

Is de Einhell TE-CD 18/40 Li een goede koop voor doe-het-zelvers met veeleisende projecten?

Ja, de TE-CD 18/40 Li van Einhell is een goede koop voor doe-het-zelvers die veeleisende projecten willen aanpakken. Met zijn krachtige koppel en lange batterijduur kan hij voor uiteenlopende taken worden gebruikt. Gebruikerservaring leert dat zelfs harde materialen effectief kunnen worden verwerkt.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte Einhell accu-klopboormachines in 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte Einhell accuklopboormachineproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Einhell Accu-klopboormachineset TE-CD 18/40 Li-i +64 (2x2,0... Einhell Accu-klopboormachineset TE-CD 18/40 Li-i +64 (2x2,0...* Momenteel geen beoordelingen €149,95 €129,90Amazon Prime
2 Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/80 Li-i BL... Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/80 Li-i BL...* Momenteel geen beoordelingen €109,95Amazon Prime
3 Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/60 Li-i BL... Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/60 Li-i BL...* Momenteel geen beoordelingen €99,95 €93,99Amazon Prime
4 Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/50 Li-i BL... Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/50 Li-i BL...* Momenteel geen beoordelingen €89,95 €66,07Amazon Prime
5 Einhell Accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)... Einhell Accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +22 (1x2,5Ah)...* Momenteel geen beoordelingen €119,95 €99,99Amazon Prime
6 Einhell Accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +64 (2x2,0Ah)... Einhell Accu-klopboormachine TE-CD 18/2 Li-i +64 (2x2,0Ah)...* Momenteel geen beoordelingen €129,99Amazon Prime
7 Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/50 Li-i BL... Einhell Professionele Accu-klopboormachine TP-CD 18/50 Li-i BL...* Momenteel geen beoordelingen €144,99 €129,99Amazon Prime
8 Einhell Accuboormachine TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change... Einhell Accuschroefboormachine TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...* Momenteel geen beoordelingen €59,95 €42,50Amazon Prime
9 Einhell accuklopboormachine TE-CD 12/1 Li-i (2x2,0Ah)... Einhell accuklopboormachine TE-CD 12/1 Li-i (2x2,0Ah)...* Momenteel geen beoordelingen €99,95 €85,44Amazon Prime
10 Einhell Professionele Accu-slagmoersleutel IMPAXXO 18/400 Power... Einhell Professionele Accu-slagmoersleutel IMPAXXO 18/400 Power...* Momenteel geen beoordelingen €169,96 €128,49Amazon Prime
- 20,05 €aanbod
- 5,96 €aanbod
- 23,88 €aanbod
- 19,96 €aanbod
- 15,00 €aanbod
- 17,45 €aanbod
Einhell Accuboormachine TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...
Einhell Accuschroefboormachine TE-CD 18/40 Li-Solo Power X-Change...*
De LED-verlichting brengt ook licht in donkere ruimtes voor een optimaal resultaat.
€59,95 - € 17,45 €42,50 Amazon Prime
- 14,51 €aanbod
- 41,47 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Redactie ET

Een toegewijd team bestaande uit auteurs en producttesters schrijft handleidingen, productrecensies, ervaringsrapporten en testrapporten over verschillende onderwerpen en producten op ons platform. We bieden ook instructies en doe-het-zelf-ideeën. Onze authentieke producttests, gedetailleerde beoordelingen en uitgebreide productvergelijkingen bieden waardevolle hulp bij aankoopbeslissingen.

Laat een bericht achter