Wie zijn wij?

Ben je nieuwsgierig en wil je iets leren over de totstandkoming van de website/blog en de mensen erachter? - Laten we gaan! 🙂

Patrick Witte | Tester, adviseur, operator & admin

Eerlijke tests - Over ons

Hallo, ik ben Patrick, ik woon in Eberswalde, ik ben gebouwd in 82, ik ben de vader en ik beheer de blog "Eerlijke tests". Zoals je misschien hebt gelezen, geef ik de voorkeur aan een respectvolle "DU" in mijn berichten. 🙂 Het maakt niet uit wie "JIJ" bent, wees maatje en laten we chatten.

Mijn vroege interesses in computersystemen, games, multimedia en het langzaam opkomende internet suggereerden al mijn enthousiasme voor technologie. In de jaren 90 kreeg ik de 286 (ik heb er nog een in de kelder) en de 486, later de Gameboy en de SNES. In 1995 kwam ik in aanraking met de eerste pc van mijn ouders met Windows 1 & DOS. Ik speelde voornamelijk games zoals iedereen, maar ik herschikte en demonteerde de pc toch regelmatig, zodat iemand alles weer moest repareren. 🙂

In de loop der jaren heb ik computers gebouwd voor anderen of voor mezelf. Voor andere technologie in de multimediasector kwamen mensen graag bij me terug met "Je weet de weg en hebt een idee!". Niemand weet alles, dus heb ik onderwerpen en producten onderzocht om te kunnen helpen of adviseren. Ik ben autodidact! Al mijn kennis en vaardigheden heb ik opgedaan door te lezen, zien, proberen en doen. Youtube, dvd's, tijdschriften, blogposts, forums en het zelf proberen hebben me geholpen.

Op een gegeven moment kwam ik bij fotografie & Photoshop terecht, met mijn eigen kleine fotostudio. In mijn vrije tijd heb ik mezelf weer veel geleerd. Opnames, plannen, foto's bewerken met Photoshop leidden tot een blog/website die ik zelf heb gemaakt. Daar schreef ik over mijn projecten op het gebied van fotografie & Photoshop. Facebook-pagina & blog werden graag gevoed en goed ontvangen. De fotoblog liep jaren geleden met JOOMLA. Bestaat Joomla nog? - Ik ga eens kijken 😉 Oké, wauw is er nog en is verder ontwikkeld. De overstap naar WordPress kwam op een gegeven moment, omdat veel dingen handiger en comfortabeler zijn, en bijna 50% van de websites WordPress gebaseerd. Met de oprichting van de.verlengers we hielpen elkaar met onze knowhow en bleven leren.

De tijd verstreek, complexe fotoshoots & beeldbewerking werden steeds minder, niet omdat het niet leuk was, maar vanwege de moeite en tijd die ik eraan besteedde. Ik wilde nog steeds mijn eigen blog houden. De blog is gemaakt vanwege mijn uiteenlopende interesses "Eerlijke testen". Alleen met hem heb ik intensief geleerd over WordPress en wat het betekent om een ​​website te maken en te beheren. Wat is SEO eigenlijk? Hoe werkt onlinemarketing? Wat zijn backlinks? Hoe schrijf je een blogartikel? Wat is affiliatemarketing? Wat en waarvoor is HTML/CSS & PHP? Ik heb veel nieuwe dingen geleerd van de blog en leer nog steeds!

Eerlijk testen brengt nu veel van mijn interesses en vaardigheden samen. Foto's en afbeeldingen met Photoshop of Lightroom zijn ook inbegrepen. De technologie zoals servers, tools, producten, problemen & oplossingen zijn altijd aanwezig en laten het nooit vervelen. Daarnaast help ik met testen, handleidingen, tips, koopgidsen, ideeën & aanbevelingen zoals ik vroeger deed, alleen dat ik meer mensen bereik. De producten & onderwerpen zijn net zo divers als ik, dus ik hoef me niet te beperken tot "eerlijke testen". Of ik nu een doe-het-zelf-project doe met mijn zoon, een gaaf product presenteert of een langer testrapport schrijft, alles is mogelijk. 🙂

Dit ben ik: Fietsers, voetballers, sporters, RC-piloten, seriejunkies, bioscoopbezoekers, gamers, tuiniers, ambachtslieden, positieve denkers, humoristische, liefhebbende vaders, pixelduwers, doe-het-zelvers, testers, copywriters, admins en nog veel meer. 🙂


Team - Eerlijke tests

Een overzicht van bijdragende auteurs, testers en adviseurs.

Maren Frentrup | raadgever

Maren Frentrup

Ik ben een freelance schrijver en ik ben geboren in 1983. Ik hou van lezen, boeken en schrijven op papier. Houdt van stoffige bibliotheken en de stilte. Ik had al een eigen bibliotheek toen ik op school zat – die achteraf in mijn verbeelding veel groter bleek te zijn dan hij in werkelijkheid was.

Ik heb twee boeken gepubliceerd. Schrijf als gepassioneerd ghostwriter, overtuigd adviseur, enthousiaste e-booker en vooral als freelancer. Een tijdlang was de stadsbibliotheek van Osnabrück mijn tweede slaapkamer, tot ik op een dag geld verdiende en zelf boeken kon kopen. Ik heb mezelf professioneel nooit iets verboden, zelfs niet dat ik veel ervaring heb mogen opdoen. Daardoor heb ik veel mogen meemaken en deze schat aan kennis – die elke dag wonderbaarlijk groeit – werd de hoeksteen voor mijn stap naar het zelfstandig ondernemerschap als schrijver. 

Julian P | tester

Julian

Ik ben Julian en ik kom uit Kiel. Ik ben in 2020 afgestudeerd van de middelbare school. In mijn vrije tijd doe ik graag allerlei soorten duursporten. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of zwemmen, een sport lokt me altijd de frisse lucht in.

Mijn favoriete afstand is de halve marathon, die ik ook internationaal heb gelopen in Denemarken en Noorwegen. De combinatie van duursporten, zoals triatlon, is ook erg populair bij mij. Ik ben ook aan het trainen voor een lange afstand triatlon. Ik schrijf mijn ervaring & testrapporten over sport- en fitnessproducten voor "Eerlijke Tests".

Julian S. | Tester & Feeënmeter

Ik ben Jule, een kleine decoratiekoningin en ik hou echt van de vintage stijl. Als vrouw ben ik graag bezig met beauty- en modeproducten, wie had dat gedacht. 😉 Ik geniet van veel producten, die ik graag met jullie wil delen om zelf meer blogervaring op te doen.

Daarnaast doe ik kleinere dingen op de achtergrond als het gaat om invoeren, updaten en testen bij "Eerlijke Toetsen". Professioneel werk ik met mensen en daar komt mijn grote hart goed van pas. In mijn vrije tijd en zonder internet sport ik graag in de sportschool of in de buitenlucht. Mijn hondenman “Luke” vergezelt mij al 5 jaar.

Sarah W. | tester

Sara avatar

Hallo! Mijn naam is Sarah. Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te testen, vooral beautyproducten, maar ook andere dingen die het dagelijks leven makkelijker en mooier maken.

Ik ben blij om mijn ervaringen met je te delen en te schrijven over producten die ik gebruik en zelf heb getest wanneer mijn tijd het toelaat. Mijn Bolonka "Dexter" staat altijd aan mijn zijde. Je bent van harte welkom om ons te volgen op Instagram

Toni W. | tester

Hé, ik heb de kans gekregen om te proberen WordPress te schrijven en te gebruiken. Mijn interesses zijn technologisch zwaar omdat ik een mechatronica-ingenieur ben. In mijn vrije tijd houden mijn huis en tuin mij bezig met handwerk.

andere auteurs & testers

Dirk R.

Katharina

Niko

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*