Gids: Elektrische golftrolley

Foto door de auteur

Maren

Elektrische golftrolley
Elektrische golftrolley voor golfuitrusting

Gids: Elektrische golftrolley

Heb je geen zin om urenlang je trolley over de plaats te duwen of eraan te trekken? Bij koelere temperaturen kan dit nog steeds werken, maar uiterlijk wanneer de hitte van de zomer toeslaat, is het twee- en driemaal vermoeiend. Een dergelijke Golf Trolley wordt erg druk. golfclub, Golf tees, golfballen, Pitsch vork, ball marker, Golf Handschoenen, Handdoek, drankje, snack, afstandsmeter, een regenhoes, ... je hebt al een paar kilo bij elkaar. Om het gewicht laag te houden, kunt u zelfs minder clubs meenemen.
Een passende oplossing is een elektrische golftrolley. Hij rijdt zelfstandig en sleept alleen. - Gids: elektrische golftrolley

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Elektrische golftrolley - in vergelijking

BeeGon Golf elektrische golftrolley GT-X400 Pro zilvergrijs met...BeeGon Golf elektrische golftrolley GT-X600 Pro Black Edition met...WISHBONE ONE golfkar golftrolley opvouwbare trolley 3 wielen ...Rookie golftrolley - speciaal voor kinderen - opvouwbare golftrolley...3-wielige roestvrijstalen golftrolley Duwgolftrolley Fazant...Zerimar Kenrod Golfkar Elektrisch | Golfkar trolley opvouwbaar...Parccurate Kolibri lago roestvrijstalen lithium elektrische trolley ...WISHBONE ONE golfkar golftrolley opvouwbare trolley 3 wielen ...Yorrx® Slim Lion Pro 5 Plus golftrolley/golfkar/golfkar;...JuStar Carbon Light, elektrische golftrolley kulstof lys golfcaddy,...
BeeGon Golf elektrische golftrolley GT-X400 Pro...*BeeGon Golf elektrische golftrolley GT-X600 Pro zwart...*WISHBONE ONE golfkar, opvouwbare golftrolley ... *Rookie golfkar - speciaal voor kinderen -... *RVS golftrolley met 3 wielen, duwgolftrolley...*Zerimar Kenrod golfkar elektrisch | Golfwagentje ... *Parccurate Kolibri lago roestvrij staal lithium ... *WISHBONE ONE golfkar, opvouwbare golftrolley ... *Yorrx® Slim Lion Pro 5 Plus ... *JuStar Carbon Light, elektrische golftrolley kulstof...*
Amazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatste update op [apn asin="B06X6NPTLG" typ="state" false="unknown"] Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

De normale golftrolley

In de trolleys heb je drie verschillende systemen om uit te kiezen:

  • Schuifwagen (Pushtrolley)
  • Trolley trekken
  • Elektrische trolley

De handmatige trolley moet minimaal over zijn

  • een laag gewicht
  • een verstelbare handgreep
  • en een kleine verpakkingsgrootte

feature.

Een trekkar is de goedkoopste optie om met uw apparatuur te rijden, maar veel modellen hebben geen parapluhouder. Vaak zijn ze ongemakkelijk of hebben ze weinig ergonomie. De trolley heeft twee wielen en een grill. Je kunt je tas eenvoudig bevestigen. Het is eenvoudig en doet denken aan een zakwagen. Praktisch zelfs!

Glijdende trolleys brengen iets meer comfort. Omdat een parapluhouder er vaak al bij is. Duwwagens hebben drie wielen. Een parkeerrem is handig en glijdende trolleys worden vaak als ergonomischer ervaren.

Welke trolley u ook kiest, beide opties zijn uitvoerbaar - u beslist welke voor u beter is.

Materiaal golftrolley

Alle ingebouwde materialen hebben hun voor- en nadelen, die we kort zullen bespreken.

roestvrij staal

Roestvrij staal is kostbaar. Roestvrij staal is ook robuust - maar zwaar. Gemiddeld wegen roestvrijstalen karren 7 kilogram. Het is praktisch als u uw trolley kunt demonteren om hem op te bergen.

Aluminium

Aluminium is extreem licht en niet duur. Dat helpt veel om gewicht te besparen. Je hoeft je trolley niet alleen over de baan te krijgen, maar ook uit de auto te tillen of op een plank te zetten. Je kunt ongeveer 3-4 kilo berekenen voor de auto.

Carbon Fibre

Koolstof is delicaat maar licht. Koolstofvezels zijn ingebed in plastic, vaak epoxyhars. De lage massa maakt de lichtheid - maar ook de gevoelige. Carbon is licht, 4 kilo weegt ongeveer een golftrolley.

Titan

Titanium is zeer waardevol, wat tot uiting komt in de prijs. Maar het is tegelijkertijd temperatuurbestendig, elastisch, licht en sterk en corrosie wordt ook tevergeefs gezocht in Titan. Het materiaal heeft een zeer laag gewicht, maar houdt veel stand. Gemiddeld is dit 5 kilo gewicht van het frame.

De wielen zijn vaak gemaakt van hard rubber en de handgrepen van plastic.

- 22,78 €1e beste product
Longridge Golf Tri Cart 3-wiel heren push/pull golftrolley +...
Longridge Golf Tri Cart 3-wiel heren push/pull golftrolley +...*
Eenvoudig duwontwerp, vermindert spierspanning; Zachte handgreep en duurzaam frame; Verstelbare handgreephoogte
€115,00 - € 22,78 €92,22
4e beste product
Kaddey Golftrolley, Opvouwbare Golftrolley, Golfkar 2 Wielen, Golftrolley
Kaddey Golf Trolley, opvouwbare golftrolley, golfkar 2 wielen, golf...*
Compact en ruimtebesparend ontwerp.; De XL-wielen met een diameter van 38 cm zorgen voor een soepele loop.

E-golftrolley - e-golftrolley met batterij

Een elektrische caddy is heel anders dan een handbediende trolley. Het hart is natuurlijk krachtige motoren, aangedreven door batterijen.
Hij heeft een automatische rem en een automatische stop nodig.
Hoeveel moet de elektrische scooter kunnen vervoeren? Let op de bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests ook op het laadvermogen.

Elektrische elektrische trolley

Welke uitvoering heb je nodig? Natuurlijk meer afhankelijk van het gewicht. Er zijn twee motoren geïnstalleerd in de meest voorkomende trolley. Bij 250 Watts pendelen de meeste van hen en ze moeten ook voldoende pk's op het gazon krijgen. De motoren doen het werk en hebben energie nodig. Dit neemt een batterij over.

Batterijen

Voor een 250 Watt Motor maken 24 V, 10 Ah batterijen. Zorg ervoor dat als u een trolley op internet bestelt, de batterij er al is.
U kunt kiezen tussen lood-gel-batterijen of lithium-batterijen. De loodgel-batterijen zijn zwaarder, maar goedkoper. Lithium is duurder, maar lichter. Het bereik is gelijk aan Pi maal duimen en zou hun 27-opening moeten creëren.
De oplaadtijd varieert, meestal is het 2-3 uur totdat de batterij weer vol is.

Gewicht

Natuurlijk draagt ​​het gewicht van het frame bij aan het gewicht van de motoren en de batterij. Dat katapulteert het gewicht van een e-trolley naar 12 kilogram. Als de techniek faalt, moet je ook aan het gewicht trekken of duwen.

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Elektrische golftrolley-accessoires

Maar dat is niet alles, er zijn coole accessoires die meer dan nuttig zijn op het gazon.

Fernbedienung

Als u uzelf trakteert op een nieuwe trolley, waarom dan geen afstandsbediening?
Dan kan hij gewoon naast je rijden. Je kunt hem ook bellen of hem vooruit sturen. Sommige modellen hebben automatische programma's, de trolley rolt dan ooit een gat terwijl je nog Smaltalk vasthoudt. Alleen de richting die u nog moet bepalen.

parapluhouder

Met de paraplu op het veld is dit moeilijk als je voor je bal moet zorgen. Tenzij u een schermpagina hebt. Hoe goed hebben veel modellen een parapluhouder.

scorekaarthouder

Ook niet altijd aanwezig, maar leuk om te hebben - een scorekaarthouder. Als je er een wilt, koop dan een trolley uit de fabriek. Nadien upgraden is soms niet mogelijk.

Wat u kunt krijgen van de bestseller van 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Er moet rekening worden gehouden met eerlijke tests

Er wordt gezegd dat u 3-schokken verliest als gevolg van stroomverlies terwijl u uw apparatuur vervoert. Het dragen is niet bijzonder zacht voor de rug. Het is gemakkelijk om te verdwalen in het gewicht en uw tas in- en opstijgen kost niet alleen tijd, het kan op de lange termijn een last zijn. En dat is vervelend, je wilt tenslotte ontspannen.
Waar moet je op letten in de bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Dus aandacht besteden aan eerlijke tests van een elektrische trolley?

★ Hoeveel mag de golftrolley meebrengen?

★ Hoe zwaar is de trolley helemaal (als de techniek je waarschijnlijk minder dan tevreden elke kilo blijkt te zijn)

★ Hoeveel geld wilt u uitgeven?

★ Welk materiaal moet de trolley hebben?

★ Hoeveel batterijvermogen wilt u?

★ Hoe lang duurt het opladen?

★ Kunt u de batterij verwijderen?

★ Wilt u accessoires zoals een afstandsbediening, een paraplubak of een scorekaarthouder?

★ Laat de golftrolley u goed opbergen en vouwen?

Voor- en nadelen van elektrische golftrolley

Brengt de investering u iets voor de toekomst? Weg van de koelte die zo'n elektrische trolley heeft. 🙂

Voordelen

✔ U bespaart veel energie en kunt u volledig concentreren op golfen

✔ U spaart uw rug en uw hele bewegingsapparaat

✔ De trolley werkt ook alleen op de afstandsbediening

✔ De trolleys zijn opvouwbaar

✔ Je hebt veel keuzes en kunt je droom golftrolley samenstellen

Nadelen

✘ U moet de batterijmeter in de gaten houden

Auf En laad de trolley

✘ Deze modellen zijn duurder

✘ Als de batterij leeg is of de technologie kapot gaat, trekt of duwt u de auto met veel meer gewicht

Conclusie

Een elektrische golftrolley heeft absoluut zijn voordelen en daarom zijn rechtvaardiging. Ze hebben voldoende kracht om op hellingen te kunnen rijden, inclusief al uw apparatuur. Laat de batterij nooit in de vorst en haal hem uit het stopcontact wanneer deze is opgeladen. Dit verlengt de levensduur van de batterij omdat ze duur zijn.
Met speciale accessoires is de trolley ook erg leuk, je hebt geen "stagiaires" meer nodig als je je uitrusting niet wilt dragen of als het regent en je een beschermheer nodig hebt. Dit zorgt voor alles wat uw elektrische golftrolley te bieden heeft.
- En als u geen zin heeft om te golfen, kunt u ook gaan winkelen met een e-golftrolley. 🙂

meer onderwerpen om te lezen - E-bikes en Pedelecs - Elektrische skateboards

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte elektrische golftrolleyproducten 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte elektrische golftrolleyproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
Nieuw!
10L0L Golfkar Batterijhouderplaat met Rod Set voor EZGO van...
10L0L Golfkar Batterijhouderplaat met staafset voor EZGO van...*
Batterijmontageplaat voor golfkar.; Past op alle EZGO gas- en elektrische golfkarretjes vanaf 1994.
€35,99 Amazon Prime
Nieuw!
Tlily 1 x achterveer met messen voor Club Car Gas Set...
Tlily 1 x veer met messen, achter, voor Club Car Gas Set...*
1 x gasvoertuig/golfkar staartblad veerring en hoezenset; Voor benzineclubautomodellen en elektrische golfkarretjes...
€17,80
Nieuw!
vhbw batterij vervanging voor PowaKaddy 4S8P, PK3583, PK3785 voor...
vhbw batterij vervangend voor PowaKaddy 4S8P, PK3583, PK3785 voor...*
Vervanging voor PowaKaddy 4S8P, PK3583, PK3785 accu in uw elektrische golftrolley; Leveringsomvang: 1x batterij | Reserveonderdelen,...

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Golfwagen-Motorsteuerung 1266 A 5201 36 V 48 V 275 A Geschwindigkeitssteuereinheit Kleine Nutzfahrzeuge

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

1e beste product
GT-R Elektrische Golftrolley RVS met Afstandsbediening en...
GT-R elektrische golftrolley RVS met afstandsbediening en...*
ELEKTRISCHE ROESTVRIJ STALEN TROLLY: slechts 12,5 kg zonder batterij; LITHIUMBATTERIJ: voor minimaal 27 - 36 gaten
€949,00

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het elektrische golftrolleyproduct.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen:
https://golfstun.de/golftrolley-12-tipps-fuer-die-richtige-wahl/
https://www.golfausruestung.net/golftrolley/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

1 gedachte over "Gids: elektrische golftrolley"

Laat een bericht achter