Test: Songmics X Bike - fitnessfiets | Sport fiets


Koop Songmics X Bike-5b28104f

De Songmics X Bike - fitnessfiets moet de perfecte training en training thuis mogelijk maken. Dankzij de 8 magnetische weerstandsniveaus kan de training beetje bij beetje worden opgevoerd en aangepast aan het huidige niveau. Deze opvouwbare hometrainer van SONGMICS is geschikt voor mensen tot een gewicht van 100 kg en is voorzien van een comfortabel, breed en verstelbaar zadel. De fabrikant adverteert met name met het grote, duidelijke display voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Fitnessfiets in vergelijking

SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, met...ISE X-Bike fitnessfiets voor thuis hometrainer opvouwbaar...Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, opvouwbaar ...Ultrasport F-Bike/F-Rider Basics, fietstrainer,...SportPlus hometrainer opvouwbaar - X-Bike met 8 weerstandsniveaus...JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, indoor hometrainer met...Fitness club hometrainer fitness fietsen met 12KG vliegwiel,...Uten stille fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, geavanceerd ...
115,99 €121,99 €129,99 €Controleer prijs179,99 €115,50 €179,99 €129,00 €209,99 €175,99 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, ... *ISE X-Bike fitnessfiets voor hometrainers voor thuis ... *Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, ... *Ultrasport F-Bike/F-Rider Basics, fietstrainer,...*SportPlus hometrainer, opvouwbaar - X-Bike met 8 ... *JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, ... *Fitnessclub Hometrainer Fiets Fitnessfietsen met...*Uten stille fitnessfiets, hometrainer ... *
◼️ Gemakkelijk inklapbaar: niet iedereen wil een ...◼️ KOMT EN GAAT: Wat dacht je van thuis blijven en ...◼️ ISE F-BIKE: De opvouwbare hometrainer heeft de eigenschappen ...◼️ Nvt◼️ ✌ Houd er rekening mee dat de logistiek meer zal zijn ...◼️ Opvouwbare hometrainer, hometrainer, fitnessfiets met 8 ...◼️ EFFECTIEVE TRAINING: de compacte hometrainer heeft 8 ...◼️ 【Nieuwe APP Control hometrainer】 Deze opvouwbare ...◼️ ✔De hometrainer bestaat uit een frame van hoogwaardig staal ....◼️ Superprestaties: Uten ergometer hometrainer maakt gebruik van een ...
◼️ Alles in één oogopslag: op het grote display van deze ...◼️ HOUD UW RUG: Zit comfortabel tijdens het trainen ...◼️ 8 VERSTELBARE MAGNETISCHE WEERSTANDSNIVEAUS: Na vele ...◼️ Nvt◼️ Het intelligent ontwikkelde kabelsysteem van de trainingsfiets...◼️ Indoor cycling met de fitness- en cardio-machine om te versterken ...◼️ STIL & ONDERHOUDSVRIJ: het magnetische remsysteem met de ...◼️ 【10-niveaus instelbare weerstand en soepel en ...◼️ ✔De hometrainer is ergonomisch ontworpen. Met de knop ...◼️ Full Body Oefening: geavanceerde hometrainer die ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Songmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfiets
132,18 €133,11 €199,99 €249,99 €
115,99 €121,99 €129,99 €Controleer prijs179,99 €115,50 €179,99 €129,00 €209,99 €175,99 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 24 mei 2022 20:57 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Structuur | Eerste indruk

De hometrainer moet eerst volledig worden gemonteerd. Het benodigde montagemateriaal is bij de levering inbegrepen, hetzelfde geldt voor de Duitstalige gebruiksaanwijzing. Gelukkig is de structuur eenvoudig en in 20 Minuten gemaakt.

De eerste indruk is tot nu toe positief, aangezien de hele fiets stevig en robuust staat. Het stuur en het zadel kunnen worden aangepast aan de lichaamsgrootte. Met een afmeting van 78 x x 41 113 cm en een gewicht van over 18,5 Kg hij kan worden opgevouwen wanneer hij niet wordt gebruikt, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen zonder al te veel ruimte in te nemen.

Het grote scherm was tot nu toe overtuigend Duidelijkheid en zelfverklarende instellingen en advertenties.

De fabrikant specificeert een maximale lengte van de gebruiker van 185 cm en maximaal gewicht van 100 kg Aan. Naar mijn mening zou de fabrikant dit een beetje kunnen verbeteren, aangezien met name mannen al snel boven de 185 cm hoog kunnen worden en daardoor niet comfortabel meer kunnen trainen.

Verder is er ook een bijpassende mat waarop de Songmics X Bike - fitnessfiets geplaatst kan worden zodat deze niet beweegt tijdens de training en stevig staat.

Kenmerken van de Songmics X Bike - fitnessfiets

De Songmics X Bike - fitnessfiets belooft een optimale trainingsbelasting dankzij tal van handige functies.

Op het grote display van de Songmics X Bike - fitnessfiets verschillende displays kunnen optisch worden weergegeven. Naast de snelheid kunnen ook de verbruikte calorieën, de duur van de training, uw hartslag en de afgelegde afstand worden weergegeven.

Met name de pulsfunctie is goed verwerkt, aangezien de puls direct via het stuur wordt bepaald nadat de kabel is aangesloten. Hiervoor hoeven geen verdere vingersensoren etc. te worden aangebracht.

de De intensiteit kan worden aangepast door 8 verschillende magnetische weerstanden kan op elk moment worden gewijzigd door de bijgevoegde regelaar te draaien.

Het afspelen van een film op de telefoon of tablet is ook praktisch met de Handyhalterung mogelijk op de fiets. Dit apparaat is vooral handig voor langere trainingsintervallen.

Afbeeldingen | Songmics X Bike - fitnessfiets

Eerste gebruik van Songmics X Bike - fitnessfiets

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik. Omdat ik nu in goede vorm ben, heb ik met de 3 podium begon. Ook zijn de pedalen van kunststof gemaakt en glijd je snel. Songmics heeft al verbeteringen aangebracht en één geïntegreerde lus ingebouwd, zodat altijd een stevige stand wordt bereikt.

In het begin was de beweging een beetje vreemd, maar ik had vanaf het begin een goed gevoel, waardoor ik goed kon rijden. Voordat u begint, moet u echter het stuur en het zadel op de juiste hoogte instellen.

Auf 3 podium Ik kon bijvoorbeeld goed rijden, het was een prettige intensiteit. Het doel toen ik het kocht, was tenslotte om mezelf in vorm te houden. Van 5 podium door de magnetische weerstanden merk je al snel een enorm verschil. Wel merkte ik dat de bewegingen op hogere niveaus minder soepel verlopen en je eigenlijk minder effect hebt.

Het display zelf geeft de waarden goed weer. In het bijzonder de Hartslagmeter en afstandsmeting werkte heel goed in mijn geval en dit waren ook mijn belangrijkste argumenten bij het kopen ervan.

Effectiviteit

Na 30 minuten rijden in de eerste test, merkte ik al wat stress. In de 30 minuten had ik een afstand van 8,2 kilometer afgelegd met een gemiddelde weerstandsinstelling. De hartslagmeter toonde 480 verbrande calorieën. Ik kan niet definitief beoordelen of de waarde erg precies is, maar ik beschouw de richting al als goed.

Naar mijn mening dient de hometrainer als alternatief voor actief rijden. Zeker in het donkere en koude seizoen is deze fitnessfiets een goed alternatief.

Naar mijn mening bereikt deze trainer niet de best mogelijke effectiviteit, maar het is toch handig als je 's avonds zin hebt om te bewegen.

Video | Songmics X Bike - fitnessfiets

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voor- en nadelen van de Songmics X Bike - fitnessfiets

Voordelen

 • Snelle montage
 • Middelgroot prijssegment
 • Alle belangrijke afmetingen beschikbaar
 • Ergonomisch rijden / trappen

Nadelen

 • Beperkte hoogte + gewicht
 • Zeer stevig / oncomfortabel zadel
 • Schokkerig trappen vanaf niveau 5

Beoordeling | Stroom van beweging

Mocht je tussendoor wat willen sporten zonder de deur uit te hoeven, dan is dit apparaat een goed alternatief. Naar mijn mening vervangt dit apparaat de conventionele vrij bewegende sport echter niet, omdat de bewegingen niet langer vloeiend zijn, vooral vanaf weerstandsniveau 5, maar eerder schokkerig.

 

Conclusie: Songmics X Bike - fitnessfiets

Deze Hometrainer voor Zthuis biedt een alternatief voor iedereen die thuis fit wil blijven. De Songmics X Bike - fitnessfiets heeft tal van functies die je naar je doel brengen. De intensiteit kan individueel worden aangepast. Dankzij de vouwfunctie kan de fiets heel gemakkelijk worden opgeborgen zonder dat hij ruimte inneemt.

Met een prijs van € 149,99 bevindt Songmics zich met deze X Bike in het bovenste derde deel van de markt. Ben je dus op zoek naar zo'n hometrainer, dan zal je met dit apparaat zeker veel calorieën kunnen verbranden.

Aanbevolen lectuur: Gids voor fitnesshanddoeken hier!

Vind in de top 10 de beste & best verkochte fitness fiets hometrainer producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 20,00 €1. Topverkoper
OVICX Hometrainer Magnetische hometrainer...*
 • 【Magnetische stationaire hometrainer】 Een ongelooflijk stabiele en stille training wordt bereikt door de combinatie van magnetische controle ...
 • 【Volledig verstelbare fitnessfietsen】 Er zijn 12 * 7-opties voor het aanpassen van de hoogte (84,07 cm-103,12 cm) of de voor- en achterkant van de ...
 • 【Professionele handgreep】De volledig geïntegreerde professionele handgreep brengt vreugde aan de indoor ligfiets. Meerdere rijposities...
2. Topverkoper
UREVO hometrainer, fitnessfiets met geüpgraded meervoudig stuur,...*
 • 【Solide prestaties en veiligheid】 Het robuuste stalen frame en het vliegwiel van 10 kg garanderen de cohesie van de hometrainer terwijl je ...
 • 【Gebruiksvriendelijke hometrainer】 Optimale hoogteverstelling van het stuur (100cm-120cm) en de stoel (83cm-100cm), geschikt voor mensen ...
 • 【LCD-monitor en vloermat】 Gebruiksvriendelijke LCD-console voor het volgen van snelheid, kilometerteller, tijd en calorieën .. De ...
3. Topverkoper
Hometrainerfiets, Micyox DX-900 fitnessfiets met 20kg...*
 • 【Eenvoudig te monteren】 De hometrainer bestaat uit robuuste stalen frames met zware onderdelen en constructies en is ...
 • 【20 kg zwaar vliegwiel】 Dankzij het zware vliegwiel is de Micyox fitnessfiets gemakkelijker te rijden bij lage snelheden ...
 • 【Geavanceerde riemaandrijftechnologie】 Een robuuste rubberen riem van de fitnessfiets-hometrainer wordt gebruikt om de kracht van de pedalen over te brengen ...
4. Topverkoper
JASPORT Smart Indoor Speedbike S3 | stille hometrainer |...
80 beoordelingen
JASPORT Smart Indoor Speedbike S3 | stille hometrainer |...*
 • S3 is een slimme speedbike die speciaal is ontworpen om thuis te trainen. De moderne vorm van het frame en de professionele...
 • Koppel de speedbike via de Yesoul app aan je smartphone of tablet en je hebt alle functies van video-on-demand...
 • Het magnetische remsysteem biedt u verschillende instelbare weerstandsniveaus, die u kunt kiezen van 0 tot 100, afhankelijk van uw behoeften....
5. Topverkoper
ANCHEER hometrainer, indoor hometrainer fietsen...*
 • 【22 kg vliegwiel hometrainer】 ANCHEER hometrainer met soepel riemaandrijfmechanisme is praktisch onderhoudsvrij en biedt een ...
 • 【Multifunctioneel stuur】 De hometrainer met 3 ergonomische stuurposities simuleert verschillende trainingsintensiteiten en ...
 • 【Gratis aanpassing van de weerstand】 De indoor cycling bike past de intensiteit van je training aan met de praktische spanknop ....
6. Topverkoper
A&DW Medical Pedal Fitness Gemotoriseerd Elektr...*
 • ★ Grote, soepele pedalen met extra lange banden;
 • ★ Gemotoriseerde pedaalbediening met 12 snelheden, maximale snelheid: 80 rpm;.
 • ★ Gemotoriseerde minifiets helpt je armen of benen gemakkelijk naar voren of naar achteren te bewegen.
- 40,00 €7. Topverkoper
Profun ergometer hometrainer fitnessfiets 150 kg met...*
 • [Fitshow APP-verbinding] Deze hometrainer is uitgerust met een APP-verbinding en je kunt online instructievideo's bekijken om te trainen ...
 • [Trainingsrecord] De hometrainer is uitgerust met een scherm om realtime fitnessgegevens bij te houden: ...
 • [Verbeterd zwaar vliegwiel] Het ontwerp en het vliegwiel zijn verbeterd. Het 18 kg vliegwiel en het stabielere ...
- 40,00 €8. Topverkoper
Fitness club hometrainer fitness fietsen met 12KG vliegwiel,...*
 • ✔De hometrainer is gemaakt van een stevig stalen frame. 12KG vliegwiel aandrijfsysteem is soepeler dan kettingtransport. De...
 • ✔De hometrainer is ergonomisch ontworpen. U kunt de knop gebruiken om de rotatiehoek en weerstand naar behoefte aan te passen. Druk op...
 • ✔Het LCD-scherm van de hometrainer kan uw tijd, snelheid, afstand, calorieverbruik en kilometerteller weergeven, waarmee ...
- 10,19 €9. Topverkoper
UREVO hometrainer 15kg, fitnessfiets met verbeterde...*
 • 【Bijgewerkte fitnessfiets】 Dit maakt gebruik van een stevig, driehoekig, verdikt stalen frame dat de onstabiele tekortkomingen van de meeste ...
 • 【15KG magnetische vliegwielweerstand】 Onze hometrainer met magnetische weerstand en stille riemaandrijving, waarmee u ...
 • 【Prefessioneel stuur met meerdere grips】 2-voudig verstelbaar, antislip stuur, 4-voudig gewatteerde stoel (staphoogte 30,5-38 inch) en een ...
- 90,00 €10. Topverkoper
Marktnieuwigheid 2022 | LED systeem hometrainer SPORTSTECH...*
 • 𝗣𝗢𝗪𝗘𝗥 𝗘𝗥𝗚𝗢𝗠𝗘𝗧𝗘𝗥: IN CONTRAST MET ANDERE thuisergometers, onze ESX600 ERGOMETER met...
 • 𝐈𝐓 𝐒𝐇𝐈𝐍𝐄: Het magnetische remsysteem van de ESX600 hometrainer, in combinatie met de 24-traps en...
 • 𝐄𝐗𝐓𝐑𝐀𝐒: De ESX600 ergometer overtuigt en ondersteunt u met de nieuwste technologie! De...
- 20,00 €aanbod
OVICX Hometrainer Magnetische stationaire hometrainer...
OVICX Hometrainer Magnetische hometrainer...*
369,00 € - € 20,00 349,00 €
Nieuw!
Totale afmeting: 51 x 41 x 32 cm (L x B x H); Cardio Mini Cyclus...
Totale afmeting: 51 x 41 x 32 cm (L x B x H); Cardio Mini Cyclus...*
Sportartikelen hometrainer cardio- en cardio-oefenmachines; Totale afmeting: 51 x 41 x 32 cm (L x B x H)
80,71 €

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter