Test: Songmics X Bike - fitnessfiets | Sport fiets

- 7,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€119,99 - € 7,00 €112,99
Koop Songmics X Bike-5b28104f

De Songmics X Bike - fitnessfiets moet de perfecte training en training thuis mogelijk maken. Dankzij de 8 magnetische weerstandsniveaus kan de training beetje bij beetje worden opgevoerd en aangepast aan het huidige niveau. Deze opvouwbare hometrainer van SONGMICS is geschikt voor mensen tot een gewicht van 100 kg en is voorzien van een comfortabel, breed en verstelbaar zadel. De fabrikant adverteert met name met het grote, duidelijke display voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Fitnessfiets in vergelijking

SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, met...ISE X-Bike fitnessfiets voor thuis hometrainer opvouwbaar...Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, opvouwbaar ...Ultrasport F-Bike/F-Rider Basics, fietstrainer,...SportPlus hometrainer opvouwbaar voor thuis, optioneel met app...JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, indoor hometrainer met...Fitness club hometrainer fitness fietsen met 12KG vliegwiel,...Uten stille fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, geavanceerd ...
€112,99€118,99€109,99Controleer prijs€169,99€170,14€189,99€119,00€249,99€169,98
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, ... *ISE X-Bike fitnessfiets voor hometrainers voor thuis ... *Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, ... *Ultrasport F-Bike/F-Rider Basics, fietstrainer,...*SportPlus hometrainer opvouwbaar voor thuis,...*JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, ... *Fitnessclub Hometrainer Fiets Fitnessfietsen met...*Uten stille fitnessfiets, hometrainer ... *
◼️ Gemakkelijk inklapbaar: niet iedereen wil een ...◼️ KOMT EN GAAT: Wat dacht je van thuis blijven en ...◼️ ISE F-BIKE: De opvouwbare hometrainer heeft de eigenschappen ...◼️ Nvt◼️ ✌ Houd er rekening mee dat de logistiek meer zal zijn ...◼️ Al meer dan 15 jaar en met meer dan 5 miljoen verkochte...◼️ EFFECTIEVE TRAINING: de compacte hometrainer heeft 8 ...◼️ 【Nieuwe APP Control hometrainer】 Deze opvouwbare ...◼️ ✔De hometrainer bestaat uit een frame van hoogwaardig staal ....◼️ Geweldige prestatie: Uten hometrainer maakt gebruik van een 8-traps...
◼️ Alles in één oogopslag: op het grote display van deze ...◼️ HOUD UW RUG: Zit comfortabel tijdens het trainen ...◼️ 8 VERSTELBARE MAGNETISCHE WEERSTANDSNIVEAUS: Na vele ...◼️ Nvt◼️ Het intelligent ontwikkelde kabelsysteem van de trainingsfiets...◼️ Opvouwbare hometrainer, hometrainer, fitnessfiets met 8 ...◼️ STIL & ONDERHOUDSVRIJ: het magnetische remsysteem met de ...◼️ 【10-niveaus instelbare weerstand en soepel en ...◼️ ✔De hometrainer is ergonomisch ontworpen. Met de knop ...◼️ Full Body Oefening: geavanceerde hometrainer die ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Songmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfietsSongmics X Bike - fitnessfiets Songmics X Bike - fitnessfiets
€112,99€118,99€109,99Controleer prijs€169,99€170,14€189,99€119,00€249,99€169,98
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 1:17 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Structuur | Eerste indruk

De hometrainer moet eerst volledig worden gemonteerd. Het benodigde montagemateriaal is bij de levering inbegrepen, hetzelfde geldt voor de Duitstalige gebruiksaanwijzing. Gelukkig is de structuur eenvoudig en in 20 Minuten gemaakt.

De eerste indruk is tot nu toe positief, aangezien de hele fiets stevig en robuust staat. Het stuur en het zadel kunnen worden aangepast aan de lichaamsgrootte. Met een afmeting van 78 x x 41 113 cm en een gewicht van over 18,5 Kg hij kan worden opgevouwen wanneer hij niet wordt gebruikt, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen zonder al te veel ruimte in te nemen.

Het grote scherm was tot nu toe overtuigend Duidelijkheid en zelfverklarende instellingen en advertenties.

De fabrikant specificeert een maximale lengte van de gebruiker van 185 cm en maximaal gewicht van 100 kg Aan. Naar mijn mening zou de fabrikant dit een beetje kunnen verbeteren, aangezien met name mannen al snel boven de 185 cm hoog kunnen worden en daardoor niet comfortabel meer kunnen trainen.

Verder is er ook een bijpassende mat waarop de Songmics X Bike - fitnessfiets geplaatst kan worden zodat deze niet beweegt tijdens de training en stevig staat.

- 7,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€119,99 - € 7,00 €112,99

Kenmerken van de Songmics X Bike - fitnessfiets

De Songmics X Bike - fitnessfiets belooft een optimale trainingsbelasting dankzij tal van handige functies.

Op het grote display van de Songmics X Bike - fitnessfiets verschillende displays kunnen optisch worden weergegeven. Naast de snelheid kunnen ook de verbruikte calorieën, de duur van de training, uw hartslag en de afgelegde afstand worden weergegeven.

Met name de pulsfunctie is goed verwerkt, aangezien de puls direct via het stuur wordt bepaald nadat de kabel is aangesloten. Hiervoor hoeven geen verdere vingersensoren etc. te worden aangebracht.

de De intensiteit kan worden aangepast door 8 verschillende magnetische weerstanden kan op elk moment worden gewijzigd door de bijgevoegde regelaar te draaien.

Het afspelen van een film op de telefoon of tablet is ook praktisch met de Handyhalterung mogelijk op de fiets. Dit apparaat is vooral handig voor langere trainingsintervallen.

Afbeeldingen | Songmics X Bike - fitnessfiets

- 7,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€119,99 - € 7,00 €112,99

Eerste gebruik van Songmics X Bike - fitnessfiets

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik. Omdat ik nu in goede vorm ben, heb ik met de 3 podium begon. Ook zijn de pedalen van kunststof gemaakt en glijd je snel. Songmics heeft al verbeteringen aangebracht en één geïntegreerde lus ingebouwd, zodat altijd een stevige stand wordt bereikt.

In het begin was de beweging een beetje vreemd, maar ik had vanaf het begin een goed gevoel, waardoor ik goed kon rijden. Voordat u begint, moet u echter het stuur en het zadel op de juiste hoogte instellen.

Auf 3 podium Ik kon bijvoorbeeld goed rijden, het was een prettige intensiteit. Het doel toen ik het kocht, was tenslotte om mezelf in vorm te houden. Van 5 podium door de magnetische weerstanden merk je al snel een enorm verschil. Wel merkte ik dat de bewegingen op hogere niveaus minder soepel verlopen en je eigenlijk minder effect hebt.

Het display zelf geeft de waarden goed weer. In het bijzonder de Hartslagmeter en afstandsmeting werkte heel goed in mijn geval en dit waren ook mijn belangrijkste argumenten bij het kopen ervan.

Effectiviteit

Na 30 minuten rijden in de eerste test, merkte ik al wat stress. In de 30 minuten had ik een afstand van 8,2 kilometer afgelegd met een gemiddelde weerstandsinstelling. De hartslagmeter toonde 480 verbrande calorieën. Ik kan niet definitief beoordelen of de waarde erg precies is, maar ik beschouw de richting al als goed.

Naar mijn mening dient de hometrainer als alternatief voor actief rijden. Zeker in het donkere en koude seizoen is deze fitnessfiets een goed alternatief.

Naar mijn mening bereikt deze trainer niet de best mogelijke effectiviteit, maar het is toch handig als je 's avonds zin hebt om te bewegen.

Video | Songmics X Bike - fitnessfiets

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voor- en nadelen van de Songmics X Bike - fitnessfiets

Voordelen

 • Snelle montage
 • Middelgroot prijssegment
 • Alle belangrijke afmetingen beschikbaar
 • Ergonomisch rijden / trappen

Nadelen

 • Beperkte hoogte + gewicht
 • Zeer stevig / oncomfortabel zadel
 • Schokkerig trappen vanaf niveau 5
- 7,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€119,99 - € 7,00 €112,99

Beoordeling | Stroom van beweging

Mocht je tussendoor wat willen sporten zonder de deur uit te hoeven, dan is dit apparaat een goed alternatief. Naar mijn mening vervangt dit apparaat de conventionele vrij bewegende sport echter niet, omdat de bewegingen niet langer vloeiend zijn, vooral vanaf weerstandsniveau 5, maar eerder schokkerig.

 

Conclusie: Songmics X Bike - fitnessfiets

Deze Hometrainer voor Zthuis biedt een alternatief voor iedereen die thuis fit wil blijven. De Songmics X Bike - fitnessfiets heeft tal van functies die je naar je doel brengen. De intensiteit kan individueel worden aangepast. Dankzij de vouwfunctie kan de fiets heel gemakkelijk worden opgeborgen zonder dat hij ruimte inneemt.

Met een prijs van € 149,99 bevindt Songmics zich met deze X Bike in het bovenste derde deel van de markt. Ben je dus op zoek naar zo'n hometrainer, dan zal je met dit apparaat zeker veel calorieën kunnen verbranden.

Aanbevolen lectuur: Gids voor fitnesshanddoeken hier!

Vind in de top 10 de beste & best verkochte fitness fiets hometrainer producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
LABGREY hometrainer, fitnessfiets voor thuis, fitness...*
 • [2021 Verbeterde hometrainer]: de LABGREY hometrainer heeft verdikte framebuizen verwerkt, waardoor de onstabiele tekortkomingen van de ...
 • [Vlotte en stille hometrainer]: met een vliegwiel van 15 kg en een stille riemaandrijving biedt deze spinningfiets je ...
 • [Persoonlijk verstelbare fitnessfiets]: stuur met meerdere standen en verstelbare stoelen passen bij mensen van ca. 137 cm tot 183 cm ....
 • [Beste indoorfiets en hometrainer]: een LCD-monitor houdt uw tijd, snelheid, afstand, kilometerteller, hartslag en ...
2. Topverkoper
OVICX Hometrainer Magnetische hometrainer...*
 • 【Magnetische stationaire hometrainer】 Een ongelooflijk stabiele en stille training wordt bereikt door de combinatie van magnetische controle ...
 • 【Volledig verstelbare fitnessfietsen】 Er zijn 12 * 7-opties voor het aanpassen van de hoogte (84,07 cm-103,12 cm) of de voor- en achterkant van de ...
 • 【Professionele handgreep】De volledig geïntegreerde professionele handgreep brengt vreugde aan de indoor ligfiets. Meerdere rijposities...
 • 【Solide en veiligheid】10 kg solide vliegwiel, 110 kg draagvermogen zorgt voor stabiliteit van de indoor cycling bike en versterkt de training ....
- 31,00 €3. Topverkoper
Sportstech Premium hometrainer met 25KG vliegwiel &...*
 • ✅ 𝗙𝗜𝗧𝗡𝗘𝗦𝗦 𝗕𝗜𝗞𝗘: 25kg vliegwiel + traploos instelbare weerstand. Bovenop: stiller en onderhoudsarm...
 • ✅ 𝗛𝗢𝗖𝗛𝗪𝗘𝗥𝗧𝗜𝗚𝗘 𝗞𝗢𝗡𝗦𝗢𝗟𝗘: dankzij de eersteklas multifunctionele console + digitale ...
 • 𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢 𝗘𝗩𝗘𝗡𝗧𝗦, 𝗖𝗢𝗔𝗖𝗛𝗜𝗡𝗚 & - 𝗣𝗟𝗔𝗬...
 • 𝗘𝗫𝗞𝗟𝗨𝗦𝗜𝗩𝗘𝗥 𝗞𝗢𝗠𝗙𝗢𝗥𝗧: Gewatteerde armleuningen voor trainingseenheden in aero-positie, een...
- 290,00 €4. Topverkoper
Schwinn Fitness Speedbike IC8 met Bluetooth Indoor Cycle met...*
 • Krachtig magnetisch remsysteem voor stille training, 100 micro-instelling met niveauweergave, 18 kg vliegwiel
 • Trainingsprogramma's: tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag
 • Interactieve workout met Bluetooth-connectiviteit, compatibel met JRNY, Explore the World, Peloton en Zwift
 • High-speed aandrijfsysteem, 1000 watt bij 100 RPM
- 39,00 €5. Topverkoper
Hometrainerfiets, Micyox DX-900 fitnessfiets met 20kg...*
 • 【Eenvoudig te monteren】 De hometrainer bestaat uit robuuste stalen frames met zware onderdelen en constructies en is ...
 • 【20 kg zwaar vliegwiel】 Dankzij het zware vliegwiel is de Micyox fitnessfiets gemakkelijker te rijden bij lage snelheden ...
 • 【Geavanceerde riemaandrijftechnologie】 Een robuuste rubberen riem van de fitnessfiets-hometrainer wordt gebruikt om de kracht van de pedalen over te brengen ...
 • 【Vilten pad weerstandssysteem】 Vanwege de daadwerkelijke verbinding van de wattenschijfjes met het vliegwiel, is het meestal ...
6. Topverkoper
Dripex hometrainer, fitnessfiets, traploze weerstand...*
 • 【Heavy-duty driehoeks-mainframe】 Verbeterd beveiligingsniveau. Gebouwd met een zwaar stalen frame en een vliegwiel van 13 kg dat...
 • 【Superstille en instelbare magnetische weerstand】 Het magnetische weerstandsaanpassingssysteem garandeert soepel en stil fietsen ....
 • 【Comfortabele stoel en verstelbaar stuur】Verminder vermoeidheid bij het sporten. Uiterst comfortabele en grote ademende stoel met...
 • 【Multifunctioneel LCD-scherm en telefoonhouder】 De LCD-monitor geeft tijd, snelheid, afstand, calorieën en hartslaggegevens weer....
7. Topverkoper
Sportstech premium ergometer hometrainer met 22KG vliegwiel &...
554 beoordelingen
Sportstech Premium hometrainer met 22KG vliegwiel &...*
 • De SX400 overtuigt...
 • Train eenzijdig - met onze...
 • 𝗪𝗘𝗥𝗗𝗘𝗡 𝗦𝗜𝗘 met spannende video-evenementen en...
 • Met een gebruikersgewicht tot 150 kg is de...
8. Topverkoper
AsVIVA Indoor Cycle S8 Pro, snelle fiets met Bluetooth-app ... *
 • AANDRIJFSYSTEEM: 25 kg vliegwielmassa, handmatige traploze weerstandsinstelling | extreem stil door geribde riemaandrijving en onderhoudsvrij...
 • incl. FITNESSCOMPUTER: met fitness-app (bijv. Kinomap of Zwift) bediening voor IOS en Android zodat je eenvoudig je training kunt doen op ...
 • AANVULLENDE UITRUSTING: handpolssensoren, ergonomische handgrepen met PU-voering, incl. SPD-kliksysteem (SPD Shimano-compatibel) - eigen gewicht: 51 kg...
 • LEVERINGSOMVANG: Indoor Cycle SpeedBike S8 Pro Bluetooth-hometrainer, fitnesscomputer, Duitse gebruikershandleiding inclusief montage-instructies en ...
9. Topverkoper
Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer, fitnessfiets...*
 • Al meer dan 15 jaar en met meer dan 5 miljoen verkochte producten is ULTRASPORT het exclusieve fitnessmerk op Amazon. Met de aankoop van...
 • Opvouwbare hometrainer, hometrainer, fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus, snel en eenvoudig te monteren en te demonteren - de originele, ontwikkelde...
 • Indoor fietsen met de fitness- en cardioapparatuur om het cardiovasculaire systeem te versterken
 • Robuuste uithoudingstrainer voor effectieve spieropbouw met behulp van 8-resistentieniveaus
- 10,00 €10. Topverkoper
Dripex hometrainer magnetische, indoor cycling fiets met...*
 • Robuust stalen frame: De Dripex hometrainer is voorzien van een stevig stalen frame en een vliegwiel van 10 kg. Het driehoekige ontwerp...
 • VERSTELBARE MAGNETISCHE WEERSTAND EN EXTREEM STIL: Het magnetische weerstandssysteem zorgt voor soepeler en stiller fietsen.
 • Comfortabele stoel en multi-grip stuur: de op 10 niveaus verstelbare zadelhoogte en de 8-traps stuurhoogte kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende ...
 • LCD-monitor en iPad-houder: het LCD-scherm registreert tijd, snelheid, afstand, calorieën, kilometerteller en hartslag, zodat u...
- 31,00 €aanbod
- 290,00 €aanbod
Schwinn Fitness Speedbike IC8 met Bluetooth Indoor Cycle met...
Schwinn Fitness Speedbike IC8 met Bluetooth Indoor Cycle met...*
Trainingsprogramma's: tijd, afstand, verbrande calorieën, hartslag; Hoge snelheid aandrijfsysteem, 1000 watt bij 100 RPM
€1.099,00 - € 290,00 €809,00
Nieuw!
fitnessapparatuur voor thuis kleine Magnetische opvouwbare...
trainingsapparatuur voor thuis klein Magnetisch opvouwbaar...*
Solide prestaties en beveiliging.; Gehumaniseerd ontwerp; Eenvoudige montage,; Ideaal voor uw thuisstudio.
€118,00
Nieuw!
trainingsapparatuur voetbal fitness hometrainer met polssensoren, 8...
trainingsapparatuur voetbal fitness hometrainer met polssensoren, 8...*
Solide prestaties en beveiliging.; Gehumaniseerd ontwerp; Eenvoudige montage,; Ideaal voor uw thuisstudio.
€115,00
Nieuw!
trainingsapparatuur voor home hometrainer, 6kg vliegwiel...
trainingsapparatuur voor hometrainer, 6kg vliegwiel...*
Solide prestaties en beveiliging.; Gehumaniseerd ontwerp; Eenvoudige montage,; Ideaal voor uw thuisstudio.
€119,00
Nieuw!
Trainingsapparatuur ergometer cardio-fitnessfiets, hometrainer met...
Trainingsapparatuur ergometer cardio-fitnessfiets, hometrainer met...*
Solide prestaties en beveiliging.; Gehumaniseerd ontwerp; Eenvoudige montage,; Ideaal voor uw thuisstudio.
€149,00

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter