Test: Songmics X Bike - fitnessfiets | Sport fiets

- 10,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€109,99 - € 10,00 €99,99
Koop Songmics X Bike-5b28104f

De Songmics X Bike - fitnessfiets moet de perfecte training en training thuis mogelijk maken. Dankzij de 8 magnetische weerstandsniveaus kan de training beetje bij beetje worden opgevoerd en aangepast aan het huidige niveau. Deze opvouwbare hometrainer van SONGMICS is geschikt voor mensen tot een gewicht van 100 kg en is voorzien van een comfortabel, breed en verstelbaar zadel. De fabrikant adverteert met name met het grote, duidelijke display voor een duidelijk overzicht en eenvoudige bediening.

Fitnessfiets in vergelijking

SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, met...ISE X-Bike fitnessfiets voor thuis hometrainer opvouwbaar...Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, opvouwbaar ...Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer, fitnessfiets...SportPlus hometrainer opvouwbaar voor thuis, optioneel met app...JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, indoor hometrainer met...Fitness club hometrainer fitness fietsen met 12KG vliegwiel,...Uten stille fitnessfiets, hometrainer, opvouwbaar, geavanceerd ...
Controleer prijsControleer prijsControleer prijsControleer prijs€159,99€174,99€139,99Controleer prijs€199,99€148,51
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *SONGMICS hometrainer, fitnessfiets, hometrainer, ... *ISE X-Bike fitnessfiets voor hometrainers voor thuis ... *Ativaift hometrainer X- BIKE met groot zadel, ... *Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer,...*SportPlus hometrainer opvouwbaar voor thuis,...*JACKCOMCOM APP Control opvouwbare hometrainer, ... *Fitnessclub Hometrainer Fiets Fitnessfietsen met...*Uten stille fitnessfiets, hometrainer ... *
◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ ISE X-Bike: De opvouwbare hometrainer heeft de eigenschappen...◼️ Nvt◼️ Gemakkelijk te lezen digitale monitor toont uw gegevens -...◼️ PERFECT MERK VOOR FITNESS: Al meer dan 15 jaar en met...◼️ EFFECTIEVE TRAINING: de compacte hometrainer heeft 8 ...◼️ 【Nieuwe APP Control hometrainer】 Deze opvouwbare ...◼️ ✔De hometrainer bestaat uit een frame van hoogwaardig staal ....◼️ Geweldige prestatie: Uten hometrainer maakt gebruik van een 8-traps...
◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 8 VERSTELBARE MAGNETISCHE WEERSTANDSNIVEAUS: Na vele ...◼️ Nvt◼️ Grote en comfortabele stoel, geschikt voor iedereen -...◼️ F-BIKE TRAINER: Opvouwbare hometrainer,...◼️ STIL & ONDERHOUDSVRIJ: het magnetische remsysteem met de ...◼️ 【10-niveaus instelbare weerstand en soepel en ...◼️ ✔De hometrainer is ergonomisch ontworpen. Met de knop ...◼️ Full Body Oefening: geavanceerde hometrainer die ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Controleer prijsControleer prijsControleer prijsControleer prijs€159,99€174,99€139,99Controleer prijs€199,99€148,51
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 4 juni 2023 16:57 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Structuur | Eerste indruk

De hometrainer moet eerst volledig worden gemonteerd. Het benodigde montagemateriaal is bij de levering inbegrepen, hetzelfde geldt voor de Duitstalige gebruiksaanwijzing. Gelukkig is de structuur eenvoudig en in 20 Minuten gemaakt.

De eerste indruk is tot nu toe positief, aangezien de hele fiets stevig en robuust staat. Het stuur en het zadel kunnen worden aangepast aan de lichaamsgrootte. Met een afmeting van 78 x x 41 113 cm en een gewicht van over 18,5 Kg hij kan worden opgevouwen wanneer hij niet wordt gebruikt, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen zonder al te veel ruimte in te nemen.

Het grote scherm was tot nu toe overtuigend Duidelijkheid en zelfverklarende instellingen en advertenties.

De fabrikant specificeert een maximale lengte van de gebruiker van 185 cm en maximaal gewicht van 100 kg Aan. Naar mijn mening zou de fabrikant dit een beetje kunnen verbeteren, aangezien met name mannen al snel boven de 185 cm hoog kunnen worden en daardoor niet comfortabel meer kunnen trainen.

Verder is er ook een bijpassende mat waarop de Songmics X Bike - fitnessfiets geplaatst kan worden zodat deze niet beweegt tijdens de training en stevig staat.

- 10,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€109,99 - € 10,00 €99,99

Kenmerken van de Songmics X Bike - fitnessfiets

De Songmics X Bike - fitnessfiets belooft een optimale trainingsbelasting dankzij tal van handige functies.

Op het grote display van de Songmics X Bike - fitnessfiets verschillende displays kunnen optisch worden weergegeven. Naast de snelheid kunnen ook de verbruikte calorieën, de duur van de training, uw hartslag en de afgelegde afstand worden weergegeven.

Met name de pulsfunctie is goed verwerkt, aangezien de puls direct via het stuur wordt bepaald nadat de kabel is aangesloten. Hiervoor hoeven geen verdere vingersensoren etc. te worden aangebracht.

de De intensiteit kan worden aangepast door 8 verschillende magnetische weerstanden kan op elk moment worden gewijzigd door de bijgevoegde regelaar te draaien.

Het afspelen van een film op de telefoon of tablet is ook praktisch met de Handyhalterung mogelijk op de fiets. Dit apparaat is vooral handig voor langere trainingsintervallen.

Afbeeldingen | Songmics X Bike - fitnessfiets

- 10,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€109,99 - € 10,00 €99,99

Eerste gebruik van Songmics X Bike - fitnessfiets

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik. Omdat ik nu in goede vorm ben, heb ik met de 3 podium begon. Ook zijn de pedalen van kunststof gemaakt en glijd je snel. Songmics heeft al verbeteringen aangebracht en één geïntegreerde lus ingebouwd, zodat altijd een stevige stand wordt bereikt.

In het begin was de beweging een beetje vreemd, maar ik had vanaf het begin een goed gevoel, waardoor ik goed kon rijden. Voordat u begint, moet u echter het stuur en het zadel op de juiste hoogte instellen.

Auf 3 podium Ik kon bijvoorbeeld goed rijden, het was een prettige intensiteit. Het doel toen ik het kocht, was tenslotte om mezelf in vorm te houden. Van 5 podium door de magnetische weerstanden merk je al snel een enorm verschil. Wel merkte ik dat de bewegingen op hogere niveaus minder soepel verlopen en je eigenlijk minder effect hebt.

Het display zelf geeft de waarden goed weer. In het bijzonder de Hartslagmeter en afstandsmeting werkte heel goed in mijn geval en dit waren ook mijn belangrijkste argumenten bij het kopen ervan.

Effectiviteit

Na 30 minuten rijden in de eerste test, merkte ik al wat stress. In de 30 minuten had ik een afstand van 8,2 kilometer afgelegd met een gemiddelde weerstandsinstelling. De hartslagmeter toonde 480 verbrande calorieën. Ik kan niet definitief beoordelen of de waarde erg precies is, maar ik beschouw de richting al als goed.

Naar mijn mening dient de hometrainer als alternatief voor actief rijden. Zeker in het donkere en koude seizoen is deze fitnessfiets een goed alternatief.

Naar mijn mening bereikt deze trainer niet de best mogelijke effectiviteit, maar het is toch handig als je 's avonds zin hebt om te bewegen.

Video | Songmics X Bike - fitnessfiets

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voor- en nadelen van de Songmics X Bike - fitnessfiets

Voordelen

 • Snelle montage
 • Middelgroot prijssegment
 • Alle belangrijke afmetingen beschikbaar
 • Ergonomisch rijden / trappen

Nadelen

 • Beperkte hoogte + gewicht
 • Zeer stevig / oncomfortabel zadel
 • Schokkerig trappen vanaf niveau 5
- 10,00 €
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ...
SONGMICS hometrainer, fietstrainer, ... *
€109,99 - € 10,00 €99,99

Beoordeling | Stroom van beweging

Mocht je tussendoor wat willen sporten zonder de deur uit te hoeven, dan is dit apparaat een goed alternatief. Naar mijn mening vervangt dit apparaat de conventionele vrij bewegende sport echter niet, omdat de bewegingen niet langer vloeiend zijn, vooral vanaf weerstandsniveau 5, maar eerder schokkerig.

 

Conclusie: Songmics X Bike - fitnessfiets

Deze Hometrainer voor Zthuis biedt een alternatief voor iedereen die thuis fit wil blijven. De Songmics X Bike - fitnessfiets heeft tal van functies die je naar je doel brengen. De intensiteit kan individueel worden aangepast. Dankzij de vouwfunctie kan de fiets heel gemakkelijk worden opgeborgen zonder dat hij ruimte inneemt.

Met een prijs van € 149,99 bevindt Songmics zich met deze X Bike in het bovenste derde deel van de markt. Ben je dus op zoek naar zo'n hometrainer, dan zal je met dit apparaat zeker veel calorieën kunnen verbranden.

Aanbevolen lectuur: Gids voor fitnesshanddoeken hier!

Vind in de Top🔟 de beste en best verkochte fitnessfiets hometrainerproducten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 51,00 €1. Topverkoper
Hometrainerfiets, Micyox DX-900 fitnessfiets met 20kg...*
 • 【Eenvoudig te monteren】 De hometrainer bestaat uit robuuste stalen frames met zware onderdelen en constructies en is ...
 • 【20 kg zwaar vliegwiel】 Dankzij het zware vliegwiel is de Micyox fitnessfiets gemakkelijker te rijden bij lage snelheden ...
 • 【Geavanceerde riemaandrijftechnologie】 Een robuuste rubberen riem van de fitnessfiets-hometrainer wordt gebruikt om de kracht van de pedalen over te brengen ...
2. Topverkoper
sBike Smart Indoor Cycling Fiets - 21.5" Touch Display + LED -...*
 • 𝗡𝗨𝗥 𝗙𝗨̈𝗥 𝗞𝗨𝗥𝗭𝗘 𝗭𝗘𝗜𝗧: De sBike incl. Energiebundel t.w.v. €750. Het ultieme accessoire voor...
 • Ervaar nu het volgende niveau...
 • Dank je
3. Topverkoper
skandika Foldaway X-1000 Plus fitnessfiets hometrainer X-Bike ... *
 • Breed gevoerd zadel, rugleuning en extra tablethouder zorgen voor een bijzonder comfortabele training
 • Trainingsapparaat voor zachte fitnesstraining om de conditie te verbeteren en vet te verbranden
 • Multifunctionele computer met alle relevante gegevens zoals tijd, calorieverbruik, snelheid, afstand en Bluetooth voor monitoring...
- 60,00 €4. Topverkoper
5. Topverkoper
Schwinn 800IC Speedbike met Bluetooth Indoor Cycle met...*
 • Krachtig magnetisch remsysteem voor stille training, 100 micro-instelling met niveauweergave, 18 kg vliegwiel
 • Trainingsprogramma's: tijd, afstand, calorieverbruik, hartslag
 • Interactieve workout met Bluetooth-connectiviteit, compatibel met JRNY, Explore the World, Peloton en Zwift
6. Topverkoper
Dripex hometrainer, fitnessfiets, traploze weerstand...*
 • 【Heavy-duty driehoeks-mainframe】 Verbeterd beveiligingsniveau. Gebouwd met een zwaar stalen frame en een vliegwiel van 13 kg dat...
 • 【Superstille en instelbare magnetische weerstand】 Het magnetische weerstandsaanpassingssysteem garandeert soepel en stil fietsen ....
 • 【Comfortabele stoel en verstelbaar stuur】Verminder vermoeidheid bij het sporten. Uiterst comfortabele en grote ademende stoel met...
7. Topverkoper
Dripex Speedbike Indoor Cycle met magnetische weerstand, traploos ... *
 • In maat verstelbare hometrainer: hometrainer, fitnessfiets met verstelbaar ontwerp, maximale voetafdruk: ca. 101,5 x 50,5 x 115 cm. - Dat...
 • Comfortabele fitnesstraining op een nieuw niveau met magnetische weerstand: professionele indoor cycling met oneindig magnetisch weerstandssysteem om...
 • Superzachte en stille hometrainer met stille riemaandrijving: Dripex hometrainer met riemaandrijfsysteem, ongelooflijk voor een bijna...
- 100,00 €8. Topverkoper
JOROTO ergometer hometrainer X2 - hometrainer met...
5.598 beoordelingen
JOROTO ergometer hometrainer X2 - hometrainer met...*
 • SUPER STIL TRAINEN - Onze hometrainer werkt met een magnetisch remsysteem bestaande uit 7 magnetische stukken. Met de krachtige...
 • VOLLEDIG VERSTELBAAR - De comfortabele brede stoel en het stuur zijn beide 4-voudig verstelbaar, passen zich aan de gebruiker aan met verschillende ...
 • STABIELE STRUCTUUR - Het AV-frame met de 50 mm verdikte framebuis, het 16 kg verchroomde vliegwiel en het mogelijke gebruikersgewicht ...
9. Topverkoper
Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer, fitnessfiets...
35.260 beoordelingen
Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, fietstrainer, fitnessfiets...*
 • PERFECT MERK VOOR FITNESS: Al meer dan 15 jaar en met meer dan 5 miljoen verkochte producten is ULTRASPORT het exclusieve fitnessmerk ...
 • F-BIKE HEIM TRAINER: opvouwbare hometrainer, hometrainer, fitnessfiets met 8 weerstandsniveaus, snel en eenvoudig te monteren en demonteren - de ...
 • GEMAKKELIJK TE TRAINEN: Indoor fietsen met het fitness- en cardio-apparaat om het cardiovasculaire systeem te versterken - robuuste duurtrainer voor ...
- 30,00 €10. Topverkoper
JASPORT Smart Indoor Speedbike S3 | stille hometrainer |...
161 beoordelingen
JASPORT Smart Indoor Speedbike S3 | stille hometrainer |...*
 • S3 is een slimme speedbike die speciaal is ontworpen om thuis te trainen. De moderne vorm van het frame en de professionele...
 • Koppel de speedbike via de Yesoul app aan je smartphone of tablet en je hebt alle functies van video-on-demand...
 • Het magnetische remsysteem biedt u verschillende instelbare weerstandsniveaus, die u kunt kiezen van 0 tot 100, afhankelijk van uw behoeften....
- 51,00 €aanbod
- 60,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*