Massagepistool - hulp tegen rugpijn


Massager_Massage_gun_back_ache_tension-259bbc2a

Vanwege aanhoudende rugpijn, die zelfs door actieve sport niet is verbeterd, heb ik een stimulator voor thuis gekocht die momenteel populair is. Dit is een zogenaamd massagepistool van MILcea, waarvan sommige zelfs in praktijken voor fysiotherapie worden gebruikt.

Maar hoe presteert het massageapparaat in de praktijk en welke meerwaarde heb ik nu echt aan het apparaat, dat 89,99 euro kost? Ik heb het getest, lees nu hier mijn ervaringsverslag.

Eerste indruk | leveringsomvang

De eerste indruk is eigenlijk heel professioneel. De stimulator in de vorm van een pistool weegt ongeveer 2 kg en blijkt zeer robuust en van goede kwaliteit te zijn. Het MILcea massagepistool is direct klaar voor gebruik en de batterij is opgeladen. Gelukkig hoeft er niets gemonteerd te worden.

Naast het massagepistool zelf worden 6 verschillende opzetstukken meegeleverd, die naar wens kunnen worden bevestigd. De 2000 mAh lithium-ionbatterij moet een gebruiksduur van maximaal 6 uur halen en tot 3400 omwentelingen per minuut halen.

MILcea massagepistool, massagepistool, massagepistool stimulator...
638 beoordelingen
MILcea massagepistool, massagepistool, massagepistool massageapparaat...*
 • 【Professioneel spiermassagepistool】: de Milcea-stimulator kan gespannen spieren, pijn en rugstijfheid en harde ...
 • 【5 instelbare snelheden en 6 verwisselbare massagekoppen】: MILcea massagepistool multi-frequentie vibratieontwerp, 5 verstelbare ...
 • 【LCD-aanraakscherm, automatische uitschakelfunctie】: het MILcea-apparaat voor diepe massage heeft een zeer gevoelig LCD-aanraakscherm voor ...

Over het algemeen lijken het apparaat en de leveringsomvang zeer beheersbaar en kan het apparaat snel worden gebruikt zonder veel voorbereidend werk. Ik kreeg een serieuze en hoogwaardige eerste indruk.

Afbeeldingen - massagepistool

Massagepistolen in vergelijking

MILcea massagepistool, massagepistool, massagepistool stimulator...Massage Pistool Massage Pistool voor Nek Schouder Diepte...Massage Pistool Massage Pistool voor Nek Schouder Diepte...Massage pistool, deep tissue handheld percussie stimulator met...Mebak 3 Massagegeweer Massagegeweer Spierstimulator ...Massagepistool, ALDOM Massagepistool met 6 massagekoppen en 30...Massagepistool stimulator nek schouderrug, Dustgo ...addfit massagepistool, massagepistool professioneel maar draagbaar, ...GOBEES Massage Gun, Deep Muscle Massager met 10 ...Massagepistool voor atleten, diepe weefselmassage ...
89,99 €99,99 €57,79 €Controleer prijs119,99 €99,99 €Controleer prijs109,99 €43,34 €47,93 €
MILcea massagepistool, massagepistool, massagepistool ... *Massagepistool massagepistool voor nekschouder ... *Massagepistool massagepistool voor nekschouder ... *Massagepistool, deep tissue handheld percussie ... *Mebak 3 Massage Gun Massage Gun Spier ... *Massagepistool, ALDOM Massagepistool met 6 ... *Massage gun massager nek schouder ... *addfit Massage Gun, Massage Gun Professioneel ... *GOBEES Massage Gun, Deep Muscle Massager ... *Massagepistool voor atleten, diepe weefselmassage ... *
◼️ 【Professioneel spiermassagepistool】: de ...◼️ Massagepistool met grote batterijcapaciteit: de ...◼️ 【8 massagekoppen en 99 instelbare snelheden】 De ...◼️ Nvt◼️ [MAX 3200 RPM EN 5 INSTELBARE SNELHEDEN] Met ...◼️ DIEPE SPIERONTSPANNING - ALDOM Elektrisch ...◼️ 🏋️‍♀️ 【Stille werking en slimme ...️ 💪 𝗞𝗟𝗘𝗜𝗡, 𝗔𝗕𝗘𝗥 𝗢𝗛𝗢 - Met...◼️ 【10 massagekoppen & 30 snelheidsniveaus】 De ...◼️ Verbeterde motor met hoog koppel - de toepassing van de ...
◼️ 【5 instelbare snelheden en 6 verwisselbare ...◼️ 8 massagekoppen en 99 snelheden: afhankelijk van ...◼️ 【Deep Tissue Muscle Massager】 Onze ...◼️ Nvt◼️ [KRACHTIG & STIL] Mebak 3 handmassagepistool heeft ...◼️ 6 MASSAGEKOPPEN MET 30 SNELHEIDSNIVEAUS - De ...◼️ 🏋️‍♀️ 【Diepe spierontspanning】: Dustgo ...️ 𝗠𝗜𝗧...◼️ 【Deep Tissue Muscle Massager】 Met een krachtige ...◼️ 4 snelheidsinstellingen voor optimaal afdrukken - 4 modi ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
massage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistoolmassage pistool massage pistool
89,99 €159,99 €59,99 €79,99 €
89,99 €99,99 €57,79 €Controleer prijs119,99 €99,99 €Controleer prijs109,99 €43,34 €47,93 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 24 mei 2022 23:20 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Voor wie is het massagepistool geschikt?

In principe is dit massagepistool geschikt voor iedereen die gespannen lichaamsdelen wil losmaken of het herstel van geblesseerde spieren wil versnellen. Dienovereenkomstig kunnen de volgende gebieden worden verwerkt:

 • Cervicale en wervelkolom
 • terug
 • Maag en armen
 • Benen en heupen

De regel is hier dat het massagepistool alleen bij pijn de symptomen kan verlichten, maar de echte reden hiervoor moet door een arts worden onderzocht en vastgesteld.

De stimulator helpt heel goed bij klassieke spanning die terug te voeren is op een bekende oorsprong, bijvoorbeeld:

 • Mis
 • Pijnlijke spieren door intensieve training
 • Te zwaar gedragen
 • Spierverharding

De leeftijd van de persoon speelt hier geen rol, alleen de intensiteit moet worden aangepast aan de behoeften.

Waar moet rekening mee worden gehouden voordat u het voor de eerste keer gebruikt?

Voordat u het voor de eerste keer gebruikt, moet worden opgemerkt dat het massagepistool alleen de spanning in de spieren kan verlichten. Hiervoor is het belangrijk dat, afhankelijk van het lichaamsdeel, de correct essay is gebruikt. Dit is belangrijk zodat het optimale effect kan worden bereikt en er geen pijn wordt veroorzaakt.

Hiervoor moet de gebruiksaanwijzing worden bestudeerd.

Het massagepistool komt al opgeladen aan en is direct klaar voor gebruik. Voordat u het voor de eerste keer gebruikt, is het echter belangrijk dat u de verschillende intensiteiten weet en weet wanneer ze moeten worden gebruikt.

Niveau 1: lichte massage
Niveau 2: Middelgrote massage
Niveau 3: Spierontwaken
Niveau 4: Fascia ontspanning
Niveau 5: Professionele massage

In principe moet u altijd de begonnen op het laagste niveau eerst voelen voor de massage. Over het algemeen zou moeten 20 minuten massagetijd niet worden overschreden.

Het massagepistool schakelt zichzelf in 30 minuten automatisch. Het kan natuurlijk op elk moment weer in gebruik worden genomen, maar dit geeft aan dat de massage nu uiterlijk moet worden beëindigd.

Beoordelingsresultaat massagepistool

Nu ik het massagepistool van MILcea een paar keer heb getest, kan ik zeggen dat ik echt onder de indruk ben van het massagevermogen. Ik vind het apparaat een beetje te luid (45db fabrikantinformatie), maar dit kan nog steeds worden genegeerd. Het apparaat zorgt eigenlijk voor ontspanning en heeft in ieder geval mijn rugpijn al verlicht.

De vijf snelheden zijn een leuke functie, maar persoonlijk vind ik het snelste niveau het meest comfortabel, omdat ik de "hobbels" als een soort trilling ervaar. Je raakt snel gewend aan niveau 1 en wilt het ontspanningsniveau verhogen. De intensiteit is echter echt aangenaam en zeker niet pijnlijk.

Aangezien mijn rugpijn definitief is verdwenen, ga ik ervan uit dat het pistool ook in staat zal zijn om spanningen in andere spiergebieden te verlichten.

Gebruik de opzetstukken van het massagepistool op de juiste manier

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voor- en nadelen van een massagepistool

Voordelen

 • Direct klaar voor gebruik

 • Instelbare intensiteit

 • Verschillende opzetstukken voor alle delen van het lichaam

 • Goed prijssegment

 • Verlicht pijn en bevordert ontspanning 

Nadelen

 • Gedeeltelijk verhoogd volumeniveau
 • Batterijcapaciteit lager dan gespecificeerd door de fabrikant
 • De achterkant is niet alleen te bereiken

Conclusie: massagepistool

Over het algemeen beoordeel ik het massagepistool als absoluut succesvol en nuttig bij het verlichten van spanning en pijn. Natuurlijk moet de echte reden door een arts worden vastgesteld, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn pijn minder uitgesproken is en dat ik me zelfs kan ontspannen.

Aangezien dergelijke apparaten zelfs in fysiotherapiepraktijken worden gebruikt, laat het mij zien dat er zeker een effect moet zijn.

Ik gebruik het massagepistool nu regelmatig en ben zeker onder de indruk van het effect. Vooral persoonlijk vind ik het geweldig dat je het toestel op elk moment zelf thuis kunt gebruiken. De prijs van 89,99 euro vind ik dan ook terecht.

Vind in de top 10 de beste & best verkochte massagepistoolproducten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 30,00 €1. Topverkoper
Massagepistool, ALDOM Massagepistool met 6 massagekoppen en 30...
3.585 beoordelingen
Massagepistool, ALDOM Massagepistool met 6 massagekoppen en 30...*
 • DIEPE SPIERONTSPANNING - ALDOM Elektrische handmassager verlicht spierpijn, pijnlijke spieren en stijfheid, bevordert de bloedcirculatie, bouwt ...
 • 6 MASSAGEKOPPEN MET 30 SNELHEIDSNIVEAUS - Het diepe weefselmassagepistool is uitgerust met 6 verschillende massagekoppen en 30 ...
 • SUPER STIL & KRACHTIG - Professioneel Het handmassagepistool heeft een borstelloze motor en technologie voor ...
2. Topverkoper
Massagepistool massageapparaat ALDOM massagepistool voor nek...
2.173 beoordelingen
Massagepistool massageapparaat ALDOM massagepistool voor nek...*
 • Krachtig massagepistool: massagepistool voor diep weefsel Massage Gun maakt gebruik van percussietherapie om pijnlijke spieren te verlichten en ...
 • 30 snelheidsopties: Aldom Massage Gun voor nekschouder 30 verschillende massageniveaus. 1800-4800 slagen per minuut, afhankelijk van...
 • 6 massagekoppen: deze elektrische handmassager is uitgerust met 6 verschillende functionele massagekoppen die u de ...
- 20,00 €3. Topverkoper
Massage Pistool Massage Pistool voor Nek Schouder Diepte...
3.491 beoordelingen
Massagepistool Massagepistool voor nek-schouderdieptes ... *
 • Massagepistool met grote batterijcapaciteit: de batterijcapaciteit van het massagepistool is 2550 mAh. Na 4-5 uur gebruik van de Gun-stimulator...
 • 8 massagekoppen en 99 snelheden: Afhankelijk van de spierspanning bieden we 99 instelbare snelheden. Je kunt de...
 • Krachtig maar superstil: het handmassagepistool heeft ruisonderdrukkingstechnologie, zodat tot 3300 slagen ...
- 90,01 €4. Topverkoper
Massagepistool Massager Elektrisch HOPOSO Massagepistool met...
480 beoordelingen
Massagepistool Massageapparaat Elektrisch HOPOSO Massagepistool met...*
 • KRACHTIG MASSAGEPISTOOL: Het HOPOSO-massagepistool verlicht pijnlijke spieren en bevordert de bloedcirculatie. Wij hebben de nieuwste technologie...
 • 30 SNELHEIDSINSTELLINGEN & 6 MASSAGEKOPPEN: In vergelijking met andere merken hebben we de massagesnelheden verhoogd tot 30 niveaus ....
 • SUPER STIL EN GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: als de massagekop en het massagelichaam nauw met elkaar verbonden zijn, alleen ...
- 10,00 €5. Topverkoper
Massagepistool Massagepistool, RENPHO massagepistool tot...*
 • HOGE SNELHEID 3200 RPM BORSTELLOZE MOTOR: Het verbeterde R3 krachtige massagepistool wordt aangedreven door een 16,8V borstelloze motor ...
 • SUPER STIL ONDER 45 dB: de borstelloze ruisonderdrukkingsmotor is uitgerust met een nieuwe generatie ruisonderdrukkingstechnologie ...
 • 0,68 kg SUPERLICHT EN ERGONOMISCH ONTWERP: het Renpho-massagepistool weegt slechts 0,68 kg, is veel lichter dan andere massagepistolen ...
6. Topverkoper
AERLANG massagepistool, spiermassageapparaat met 20 ...
1.832 beoordelingen
AERLANG massagepistool, spiermassageapparaat met 20 ... *
 • ✨【20 VERSTELBARE SNELHEIDSVERSNELLINGEN】: Massagepistool verlicht spierpijn en stijfheid enorm. Met fascia-stimulator...
 • 🔋【LANGE LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJ EN SNEL OPLADEN】: Oplaadbare lithiumbatterij zorgt voor een optimale machinelooptijd van uren. Concrete term...
 • 💖 【HIGH-PERFORMANCE MOTOR & NOISE REDUCTION TECHNOLOGY】: Borstelloze DC-machine en dubbelgelagerde transmissie bieden grote ...
7. Topverkoper
Massagepistool, EKUPUZ Massagepistool met 6 massagekoppen en 30...
632 beoordelingen
Massagepistool, EKUPUZ Massagepistool met 6 massagekoppen en 30...*
 • 【Diepe spierontspanning】 EKUPUZ-massagepistool kan je lichaam ontspannen met een diepe en krachtige spiermassage na de training ...
 • 【Krachtig maar stil】 Het handmassagepistool heeft een borstelloze motor en ruisonderdrukkingstechnologie ....
 • 【30 snelheidsniveaus & 6 massagekoppen】 Het massagepistool is uitgerust met 6 verschillend gevormde massagekoppen en 30 ...
8. Topverkoper
Massagepistool, massageapparaat Verlichten van pijnlijke spieren en pijn,...*
 • 💪 Diep spiermassagepistool: ANSGEC-massagepistool werkt diep in het weefsel, bereikt een spierdiepte van 12 mm, kan helpen ...
 • 💪Meer keuze - 10 massagekoppen en 30 intensiteitsniveaus: er is een grote selectie massagekoppen, die uw verschillende ...
 • 💪 Krachtige maar stille motor: met de unieke ruisonderdrukkingstechnologie en de borstelloze motor met hoge ...
- 6,75 €9. Topverkoper
GOBEES Massage Gun Mini, Deep Tissue Massage gun Stil en...
414 beoordelingen
GOBEES Massage Gun Mini, Deep Tissue Massage gun Stil en...*
 • 【Lichtgewicht en draagbaar】 GOBEES-MINI weegt slechts 0,4 kg (nettogewicht). Met zijn hoogwaardige ergonomische handgreep kunt u gemakkelijk...
 • 【Nieuw Type-c opladen】 Type-c oplaadtechnologie maakt het opladen snel en gemakkelijk, zoals een smartphone. U kunt via de computer, powerbank...
 • 【4 instelbare snelheden en 4 massagekoppen】 4 instelbare snelheden kunnen volledig aan uw behoeften voldoen en ...
10. Topverkoper
Massagepistool elektrisch massageapparaat met 8 massagekoppen 30...
700 beoordelingen
Massagepistool elektrisch massageapparaat met 8 massagekoppen 30...*
 • 💪🏽 【8 herbruikbare koppen】: de stimulator is uitgerust met 8 verschillend gevormde massagekoppen, zodat de gebruiker ...
 • 💪🏽 【Keuze uit 30 snelheden】: meer keuzes kunnen voortreffelijker zijn om aan de behoeften van persoonlijke ...
 • 💪🏽【Deep Tissue Massager Gun】: het beste massagepistool voor het verlichten van spierpijn, pijn en stijfheid, het bevorderen van ...
- 30,00 €aanbod
- 20,00 €aanbod
- 10,00 €aanbod
- 90,01 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter