Bosch MUM 5 keukenmachine - de veelzijdigheid in de keuken

- 144,90 €
Bosch MUM5 CreationLine_buy_ kitchen_machine
Bosch MUM 5

Ik was op zoek naar een keukenmachine voor thuis die veelzijdig, betrouwbaar en toch betaalbaar was. Ik sta op het model MUM 5 CreationLine van Bosch kwam over omdat dit model blijkbaar aan al mijn eisen voldoet.

de Bosch MUM 5 keukenmachine heeft een veelvoud aan opties en wordt geleverd met een groot aantal accessoires voor een flexibele bereiding.

Maar is de Bosch MUM5 CreationLine een goed alternatief voor de bekende Thermomix? Ik heb het toestel getest voor 269 euro en rapporteer nu sterke en zwakke punten.

Bosch MUM in vergelijking

Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58243, ...Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58CR60,...Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine OptiMUM MUM9D33S11,...Bosch keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EW00, roestvrijstalen kom...Bosch Home Appliances Foodprocessor MUM5 MUM5XW20,...Bosch keukenmachine MUM5 HomeProfessional MUM59N26DE,...Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58L20, ...Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EB01,...Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58920,...Kenwood Chef XL Titanium KVL8320S keukenmachine, 6,7 l ...
€264,90€271,22€511,87€112,90€327,51€332,98€229,27€139,99€224,00€489,99
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58243, ... *Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58CR60, ... *Bosch Hausgeräte keukenmachine OptiMUM...*Bosch keukenmachine MUM serie 2 MUMS2EW00, ... *Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM5 MUM5XW20,...*Bosch keukenmachine MUM5 HomeProfessional ... *Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58L20, ... *Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM serie 2...*Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM5...*Kenwood Chef XL Titanium KVL8320S keukenmachine, ... *
◼️ De krachtige keukenmachine voor veelvuldig koken en bakken....◼️ Perfecte resultaten: krachtige motor van 1.000 watt - vervuld ...◼️ Uitstekend verwerkt deeg dankzij de krachtige motor van 1300 W en ...◼️ Ruimtebesparend en veelzijdig: de meest compacte keukenmachine ...◼️ Ideale resultaten krachtige motor van 1.000 watt - voldoet aan hoge ...◼️ Voldoet aan de hoogste normen in koken en bakken....◼️ De krachtige keukenmachine voor veelvuldig koken en bakken....◼️ Ruimtebesparend en veelzijdig: de meest compacte keukenmachine ...◼️ De krachtige keukenmachine voor veelvuldig koken en bakken....◼️ MENGSEL BINNENVERLICHTING: De Chef Titanium is de ...
◼️ Deeg wordt gemengd met de grote roestvrijstalen mengkom (3,9 l ...◼️ Grote roestvrijstalen kom van 3,9 l: met een speciale binnenvorm voor ...◼️ Voor langdurig plezier van het apparaat. Edel en duurzaam...◼️ Krachtige 700 watt Bosch-motor: ideaal voor snel bakken en ...◼️ Dankzij de geïntegreerde weegschaal kunnen alle receptingrediënten ...◼️ Veel comfort en duurzaamheid - de alleskunner in ...◼️ De grote roestvrijstalen mengkom (3,9 l ...◼️ Krachtige 700 watt Bosch-motor: ideaal voor snel bakken en ...◼️ Deeg wordt gemengd met de grote roestvrijstalen mengkom (3,9 l ...◼️ KRACHTIG: het planetaire roersysteem en de 1.700 ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Bosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachineBosch MUM5 keukenmachine Bosch MUM5 keukenmachine
€264,90€271,22€511,87€112,90€327,51€332,98€229,27€139,99€224,00€489,99
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 15:58 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Inbedrijfstelling / leveringsomvang

De Bosch keukenmachine levert in eerste instantie een geweldig design en maakt een moderne indruk. Het basissysteem bestaat alleen uit de machine en de steelpan. Bosch levert ook een grote keuze aan accessoires.

Accessoires: Kunststof, mixer opzetstuk, raspschijf, raspschijf, medium fijn, garde, snijschijf, citruspers, deksel, doorlopende shredder, RVS mengkom, vleesmolen, deeghaak, metaal, accessoiretas donkergrijs, recepten-dvd

Met name de grote mengkom en de verwarmer Ik vind het wel het vermelden waard, want er kan bijna alles mee bereid worden wat ik anders ook bijvoorbeeld zou gebruiken Thermomix kan doen.

de 900 Watt krachtige motor snijdt uien, aardappelen enz. in enkele seconden. Hier kan je 7 verschillende sterktes kan worden ingesteld om het best mogelijke individuele kookresultaat te verkrijgen.

Over het algemeen is met de MUM 5 Creatielijn Naast koken is ook bakken mogelijk. Met 3,9 l Volume, de hoogwaardige kom heeft precies de juiste maat voor het bakken van taarten of om te koken.

- 144,90 €

Wat kan ik bereiden met de Bosch MUM 5 foodprocessor? Hoe is de afhandeling?

Met de veelzijdige keukenmachine van Bosch kun je een groot aantal verschillende gerechten bereiden. In principe, naast Koken ook de Gebäck zullen. Zo kunnen, om maar een paar voorbeelden te noemen, naast aardappelpuree, soepen en stoofschotels ook brood en baguettes worden bereid. Dat vind ik best veelzijdig.

Bosch levert bij de levering een dvd met daarop een aantal verschillende recepten. Als alternatief zijn er andere leuke en interessante recepten om online te bekijken. Wat ik vooral leuk vind, is dat de recepten supergemakkelijk te implementeren zijn, doe gewoon alle ingrediënten in de container en laat de machine werken.

In het begin was ik sceptisch, maar op deze manier koken scheelt me ​​zeker werk omdat ik minder pannen en minder tijd nodig heb en ook achteraf niet schoon hoeft te maken. Alle accessoires zijn gemakkelijk schoon te maken en vaatwasmachinebestendig.

Ik vind de bediening supergemakkelijk. Het basisapparaat spreekt in principe voor zich. Afhankelijk van de voorbereiding kan de Bosch keukenmachine worden uitgerust met de juiste accessoires. Er zijn een aantal verschillende opzetstukken die zorgen voor het gewenste kookresultaat. Zo kunnen bijvoorbeeld de hakmolen, mixer, citruspers of gewoon de mengkom worden gebruikt.

Het apparaat met een Eigen gewicht van 7,1 kg staat stevig en is over het algemeen robuust en duurzaam. Met een Capaciteit tot 3,9 liter Ook voor grotere gezinnen kunnen verschillende dingen worden bereid.

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_Experiences-046c3665
Bosch MUM 5 keukenmachine - De veelzijdigheid in de keuken 56

Aanbevolen lectuur: Silvercrest kookmachine

Voor wie is de Bosch MUM 5 keukenmachine geschikt?

De Bosch keukenmachine is in principe geschikt voor elk huishouden. Door de tijdwinst door de kookmethode is deze foodprocessor vooral een aanrader voor gezinnen die minder tijd hebben, maar ook voor mensen die graag verschillende gerechten willen proberen.

Het assortiment kan naar wens worden uitgebreid en aangevuld. Zo kan iedereen koken wat hij wil.

Door de ruimtebesparing is de machine dan ook geschikt voor iedereen die misschien weinig tijd heeft in het dagelijks leven en graag snelle gerechten wil bereiden met deze machine.

- 144,90 €

Smaak beoordelen

Na talloze recepten geprobeerd te hebben, waaronder stoofschotels en soepen, maar ook vlees koken en brood bereiden, kan ik nu informatie geven over de smaak.

Voordat ik echter wil zeggen dat ik al ervaring heb met de bekende Thermomix verzameld. Ter vergelijking: de Bosch MUM5 keukenmachine absoluut gelijk afsnijden. Zelfs als er op de een of andere plaats wordt bespaard, zoals het ontbreken van geïntegreerde weegschalen, heeft de smaak van de Bosch-machine mij absoluut overtuigd.

Ik vond het vlees erg mals en de stoofpot was niet te waterig. Voor het feit dat je voor een gerecht maar een paar passen en weinig tijd nodig hebt, heeft de smaak mij altijd overtuigd. Ik ben zeer tevreden met de smaak en zal nieuwe recepten blijven proberen.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 144,90 €

Voordelen en nadelen 

Voordelen

 • Eerlijk prijssegment
 • Veel accessoires inbegrepen
 • Eenvoudig in gebruik
 • Mooie uitstraling, stevige basis
 • Online recepten

Nadelen

 • Geen ingebouwde weegschaal

Conclusie: Bosch MUM 5 keukenmachine

De Bosch MUM 5 keukenmachine is uitermate geschikt voor mensen die veel koken en tijd en moeite willen besparen. Naar mijn mening kan deze machine zelfs de Thermomix bijhouden en biedt hij een breed scala aan kookmogelijkheden.

- 144,90 €

Ik vind het prijssegment absoluut eerlijk, als je rekening houdt met alles wat bij de levering inbegrepen is.

Ook de smaak viel mij in de smaak, dus ik kan wel zeggen dat het kopen van de MUM239 CreationLine, die 5 euro kost, zeker de moeite waard is!

Vind in de top 10 de best & best verkochte Bosch MUM 5 producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 144,90 €1. Topverkoper
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58L20, ... *
 • De krachtige keukenmachine voor veelvuldig koken en bakken. Bijzonder eenvoudige verwerking, zelfs van grote hoeveelheden tot 1 kg bloem plus...
 • Deeg wordt optimaal gemengd met de grote roestvrijstalen mengkom (3,9 l volume) met een speciale binnenvorm en dankzij 3D PlanetaryMixing voor ...
 • Snel en eenvoudig opbergen van de patisserie in de kom met behulp van een praktische accessoiretas
 • Comfortabele bediening met EasyArmLift en eenvoudig vullen van de kom dankzij de automatische parkeerstand van de menggereedschappen
- 95,76 €2. Topverkoper
Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM5 MUM5XW20,...*
 • Ideale resultaten Krachtige motor van 1.000 watt - voldoet aan hoge eisen, zelfs bij zwaar deeg en cakemixen
 • Dankzij de geïntegreerde weegschaal kunnen alle receptingrediënten direct in de kom en in de mixer worden gewogen in stappen van 5 gram
 • Geïntegreerde timer houd altijd de verwerkingstijd in de gaten
 • Grote roestvrijstalen kom van 3,9 l met een speciale binnenvorm voor een optimale deegbereiding. (tot 2,7 kg beslag / 1,9 kg gistdeeg)
- 49,05 €3. Topverkoper
Bosch keukenmachine MUM5 Styline MUM56340, kom 3,9 L,...*
 • Extra krachtige motor (900 W) voor veeleisend deeg en snelle verwerking
 • Veelzijdig inzetbaar met patisserieset (garde, klopper, deeghaak), doorlopende versnipperaar met drie schijven voor raspen, raspen,...
 • Grote mengkom van roestvrij staal (max. Hoeveelheid deeg 2,0 kg) en zeven werkfasen plus sterk koppelniveau voor onbeperkt bakplezier
 • Easy Arm Lift: Eenvoudige en energiebesparende éénknopsbediening van de multifunctionele roerarm met drie aandrijfpunten; Makkelijk en veilig om...
- 12,68 €4. Topverkoper
Bosch MUM54A00 keukenmachine Express programma
2.175 beoordelingen
Bosch MUM54A00 keukenmachine Express Programma*
 • 3D planetair roerwerk: snel en ideaal mengen van alle ingrediënten
 • 7 snelheidsniveaus: eenvoudige en snelle verwerking dankzij zeven niveaus en momentniveau
 • Patisserieset: garde, klopper en deeghaak voor ideaal bakken. Gemaakt van roestvrij staal en dus vaatwasmachinebestendig
 • Parkeerpositie: eenvoudig vullen dankzij automatische parkeerpositie van het gereedschap in het achterste deel van de kom
- 182,15 €5. Topverkoper
Bosch keukenmachine MUM5 HomeProfessional MUM59N26DE,...
669 beoordelingen
Bosch keukenmachine MUM5 HomeProfessional MUM59N26DE,...*
 • Voldoet aan de hoogste eisen voor koken en bakken. Comfortabele en snelle verwerking, ook van grote hoeveelheden tot 2.7 kg beslag...
 • Veel comfort en duurzaamheid - de alleskunner in bekroond design, hoogwaardige zijpanelen in geborsteld RVS-look
 • De patisserieset wordt in de kom opgeborgen met een praktische accessoiretas om ruimte te besparen
 • Eenvoudige en comfortabele bediening met EasyArmLift, perfect mengen van de ingrediënten met 3D PlanetaryMixing en eenvoudig vullen dankzij...
6. Topverkoper
Bosch gardeschraper keukenmachine Mum5 659889 00659889...*
 • Deeghaak / klopper
 • SiemensBosch
 • met siliconen
 • voor MUM5xxxx
- 120,04 €7. Topverkoper
Bosch keukenmachine MUM5 Startline MUM54D00,...*
 • Precies de juiste foodprocessor met een hoogwaardige patisserieset in trendy kleuren voor de eerste indrukwekkende kook- en bakresultaten.
 • Extra krachtige motor (900 watt) voor veeleisend deeg en snelle verwerking
 • Grote roestvrijstalen mengkom (volume 3,9 l) met een speciale binnenvorm voor optimale verwerking van verschillende soorten deeg: tot 2 kg beslag / 1,5 kg ...
 • Snel en eenvoudig opbergen van de patisserie in de kom met behulp van een praktische accessoiretas
8. Topverkoper
Bosch MUM5XW10 keukenmachine, 18/8 roestvrij staal*
 • Elektronische veiligheidsuitschakeling
 • Origineel Bosch
- 7,60 €9. Topverkoper
Bosch Asia groenteschijf MUZ45AG1, voor fijne groentereepjes,...*
 • Rasp en snijdt groenten snel en eenvoudig in fijne reepjes. Voor Aziatische groentegerechten en soepen, maar ook voor decoratieve...
 • Langdurige goede snijresultaten dankzij geharde en geslepen snij-inzetstukken
 • Duurzaam materiaal: robuust, voedselveilig, smaakloos en gemakkelijk schoon te maken
 • Accessoires geschikt voor: MUM 4, MUM 5 en MUM Series 2
- 113,36 €10. Topverkoper
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58MG60,...
136 beoordelingen
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58MG60,...*
 • Voldoet aan de hoogste eisen voor koken en bakken. Comfortabele en snelle verwerking, ook van grote hoeveelheden tot 2 kg beslag...
 • Individueel design: bak en kook met een stijlvol design en kies je favoriete kleur.
 • Patisserieset: garde, garde en deeghaak voor perfect bakken.
 • EasyArmLift: moeiteloze beweging van de mengarm met een druk op de knop.
- 144,90 €aanbod
- 95,76 €aanbod
Bosch Home Appliances Foodprocessor MUM5 MUM5XW20,...
Bosch huishoudelijke apparaten keukenmachine MUM5 MUM5XW20,...*
Geïntegreerde timer houd altijd de verwerkingstijd in de gaten; 3D Planetary Snel en perfect mengen van alle ingrediënten
€429,00 - € 95,76 €333,24
- 49,05 €aanbod
Bosch keukenmachine MUM5 Styline MUM56340, kom 3,9 L,...
Bosch keukenmachine MUM5 Styline MUM56340, kom 3,9 L,...*
Extra sterke motor (900 W) voor veeleisende deeg en snelle verwerking; Elektronische veiligheidsuitschakeling
€349,00 - € 49,05 €299,95
- 12,68 €aanbod
Bosch MUM54A00 keukenmachine Express programma
Bosch MUM54A00 keukenmachine Express Programma*
3D planetair roerwerk: snel en ideaal mengen van alle ingrediënten; EasyArmLift: moeiteloze beweging van de mengarm met een druk op de knop
€127,95 - € 12,68 €115,27
- 182,15 €aanbod
- 150,21 €Nieuw!
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58720, ...
Bosch keukenmachine MUM5 CreationLine MUM58720, ... *
Product 2: Blijvend goede, nauwkeurige resultaten dankzij hoogwaardig roestvrij staal
€367,99 - € 150,21 €217,78
- 94,00 €Nieuw!
Bosch keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EB01, roestvrijstalen kom...
Bosch keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EB01, roestvrijstalen kom...*
Product 2: Blijvend goede, nauwkeurige resultaten dankzij hoogwaardig roestvrij staal
€245,98 - € 94,00 €151,98
- 102,44 €Nieuw!
Bosch keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EW00, roestvrijstalen kom...
Bosch keukenmachine MUM Serie 2 MUMS2EW00, roestvrijstalen kom...*
Product 2: De roestvrijstalen schijven zijn smaakloos en gemakkelijk schoon te maken; Product 2: Geschikt voor MUM5 en MUM Series 2
€254,98 - € 102,44 €152,54

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter