DIY kerstcadeau idee om het zelf te doen

DIY cadeau-idee DIY cadeau-idee

DIY cadeau-idee - fles met kurk lichte ketting en kabouter om zelf te maken

Dit jaar wilde ik zelf de kerstcadeautjes maken. Zo kwam ik op het idee van een kerstcadeau. Dit cadeau-idee is voor moeder, oma of beste vriendin. Je kunt dit cadeau-idee gebruiken als decoratie of individueel gebruiken. Voor het cadeau-idee kunt u andere decoratieve items gebruiken zoals u wilt. Je kunt daar heel creatief zijn. U moet 30 minuten plannen voor dit decoratie-idee. Ik heb hieronder een video voor je, veel plezier met je Jule - DIY cadeau-idee.

DIY cadeau-idee DIY cadeau-idee

Je hebt deze decoratieve items nodig DIY-cadeau-idee voor Kerstmis

Koop producten

U kunt op de foto's klikken en naar het betreffende product in de winkel gaan. Voor meer keuzes, klik op de tekstlink "... ..kopen".

Instructies voor het maken DIY geschenkideeën

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video


Het is het beste om te beginnen met de boomschijf (18cm - 20cm). Je kunt de boomschijf vooraf glazuren. Als de boomschijf uit het bos komt, moet je dat doen, anders scheurt deze. Neem vervolgens een decoratieve fles (0,75 l) of een lege wijnfles. Als u een wijnfles gebruikt, moet u deze uitspoelen en het etiket verwijderen. Plaats deze fles op de boomschijf en vul de fles met de led-kurk-lichtketting (20xLED, 2 meter). Nu kunt u de kerstelf en de Naschi naar wens op de boomschijf leggen. Nu kunt u de kerstdecoratie inpakken met de geschenkfolie. Plaats de dennenappels en cadeaulabels bovenaan de fles. Neem 30 minuten de tijd voor deze kerstcadeau-ideeën.

** Tip: Schakel de kurklichtjes in als je ze in de fles doet. Zodat u de lichtaccenten beter in de fles kunt plaatsen.

** Tip: Plaats de verzamelde lege flessen in heet water. Laat de flessen daar ongeveer 1 uur in. Dus je haalt dat fleslabel gemakkelijk af.

** Tip: Zorg ervoor dat de boomschijf niet zo veel gegolfd is. In het ideale geval zou er geen hars meer zijn als u een natuurlijke boomschijf neemt voor de kerstcadeautips. Je zou dit moeten glazuren. Het kan gebeuren dat de natuurlijke boomschijf blijft drogen en scheuren.

Klaar DIY cadeau-idee voor Kerstmis

DIY cadeau-idee DIY cadeau-idee
DIY cadeau-idee DIY cadeau-idee

Conclusie - DIY cadeau-idee


Dit is echt een heel eenvoudig idee voor een kerstcadeau of op andere dagen om zelf te maken. Wat ik leuk vind aan dit geschenkidee is dat je het individueel kunt ontwerpen en gebruiken. De boomschijf kan worden gebruikt als een bloemmat of de wijn / decoratieve fles past ook overal. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met dit geschenkidee. Ik wens je veel plezier om het zelf te doen en weg te geven :)

andere decoratieve artikelen

- 40,90 €
Verliefde olifanten, decoratieve figuur, decoratie in een set van 2, hoogte 25,5...
Verliefde olifanten, decoratieve figuur, decoratie in een set van 2, hoogte 25,5...*
gemaakt van keramiek met een hoogte van 25,5 cm; stijlvolle decoratie met een contrasterende kleurstelling (grijs en wit)
€15,99
Boland 74520 Grafsteen Kruis, afmeting ca. 60 x 40 cm,...
Boland 74520 Grafsteen Kruis, afmeting ca. 60 x 40 cm,...*
Ben je nog op zoek naar de juiste decoratie voor je Halloweenfeest?; Dan is deze enge grafsteen, het merk Boland, precies wat je zoekt
€9,99
Logbuch-Verlag Hart om neer te zetten van hout & metaal 21 cm...
Logbuch-Verlag Hart om op te zetten, van hout & metaal 21 cm...*
Het decoratieve object van metaal en mangohout is ca. 21 cm hoog, 16 cm breed en 6 cm diep.; Met liefde en ❤️ van de kleine logboekuitgeverij uit Beieren.
€24,90
ROMINOX cadeauartikelen theelichthouder // heilige ...
ROMINOX cadeauartikelen theelichthouder // heilig met ... *
Handover aanwezig: inclusief gekleurde ROMINOX productverpakking
€24,95
Flanacom sierfiguren set van keramiek - dierenfiguren voor binnen en...
Flanacom sierfiguren set van keramiek - dierenfiguren voor binnen en...*
Flanacom decoratieve figurenset van hoogwaardig keramiek - voor binnen en buiten
€17,97


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 28.06.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter