Weegschaal met app bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen

Foto door de auteur

Maren

Weegschaal met app bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen

Zo weegt en documenteert u vandaag uw gewichts- en lichaamsgegevens met digitale weegschalen + App

Weegschalen met app: Een lichaamsvetweegschaal die niet alleen alle relevante resultaten en meetwaarden opslaat, maar ook analyseert en voorspellingen maakt. Bestaat niet? Er bestaat. Er zijn momenteel een aantal modellen op de markt die controleren of je fit wordt, fit blijft en fit wordt. Het is heel gemakkelijk door op een weegschaal te gaan staan ​​die je eerder hebt verbonden met een app.

De nieuwste manier om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gezondheid? Het maakt je tenslotte een beetje onafhankelijker van sportcentra, artsen en co.

We keken ernaar. Waar zijn de grenzen van een dergelijke schaal? Zijn alle compatibel met iedereen? Welke accessoires zijn beschikbaar? Waar moet u aan denken als u een lichaamsvetschaal wilt kopen?

Stappenteller, lichaamsvetmeter en waterbalans: laten we de BMI controleren en fit worden voor de lente. – Weegschaal met app bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen

Weegschaal met app bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests – in vergelijking

RENPHO digitale personenweegschaal, Bluetooth lichaamsvetweegschaal met...Multifun lichaamsvetweegschaal digitale personenweegschaal bluetooth ...eufy BodySense Smart Weegschaal, Bluetooth 4.0, slimme digitale weegschaal,...medisana BS 444 connect lichaamsanalyseweegschaal 180 kg, badkamerweegschaal...CSL-Computer Bluetooth-lichaamsvetweegschaal - Apple Health-compatibel...Soehnle Shape Sense Connect 100 lichaamsvetweegschaal met Bluetooth,...HOMEVER lichaamsvetweegschaal, badkamerweegschaal met lichaamsvetanalyse,...
RENPHO digitale personenweegschaal, Bluetooth...*multifun lichaamsvetweegschaal digitale personenweegschaal ... *eufy BodySense Smart Weegschaal, Bluetooth 4.0, smart...*medisana BS 444 connect lichaamsanalyse weegschaal 180 ... *CSL-Computer Bluetooth-lichaamsvetweegschaal - Apple...*Soehnle Shape Sense Connect 100 lichaamsvetweegschaal...*HOMEVER lichaamsvetweegschaal, badkamerweegschaal met ... *
Amazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B07GV797ZK" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Wat is een lichaamsvetschaal?

Een lichaamsvetschaal meet het vet in het lichaam. Elektroden meten door de voeten, naast het gewicht en het vetgehalte. Een soms onnauwkeurig systeem, het bovenlichaam wordt alleen in veel modellen gewaardeerd. Dus wie heeft er weinig vet in de benen, maar een uitgesproken knuffelbuik, waarin het al tot afwijkingen kan komen. Hetzelfde geldt voor oedeem in het bovenste deel van het lichaam.

Deze schalen meten niet alleen het vetgehalte, maar ook het water, de spieren en ook de botten. Het apparaat spuugt ook de BMI-index uit. Sporters weten wie veel spieren heeft, die zwaarder zijn dan vet, waarbij de BMI bijna pathologisch te hoog is. Het is daarom belangrijk om een ​​apparaat te kopen dat nauwkeuriger meet. De medische apparaten naderen.

Hoe werkt het?

In de weegschaal zijn vier elektroden ingebouwd. Deze meten de weerstand met een zeer kleine stroompuls en berekenen daarmee het percentage lichaamsvet en water. Heel simpel. Om het meetresultaat niet te vervalsen, zijn er een paar dingen die u moet overwegen:

 • weeg altijd met blote voeten
 • Vermijd hoge luchtvochtigheid (maak de balans beter in de slaapkamer of woonkamer
 • niet geschikt voor zwangere vrouwen
 • niet geschikt voor mensen met pacemakers
 • weeg op hetzelfde moment
 • Weeg in de douche

Welke opties zijn beschikbaar?

Verschillende fabrikanten, verschillende systemen. Voor iedere Weegschaal er is een gratis app die u kunt downloaden met uw smartphone of tablet - soms moet dat. De weegschaal is via wifi of bluetooth met de app verbonden. Wifi heeft als voordeel dat het apparaat met de app niet in de buurt hoeft te zijn, maar bij bluetooth wel. Aan de andere kant heeft Bluetooth het voordeel dat deze gegevens niet eens overal op internet worden opgejaagd. De meeste apparaten kunnen beide functies uitvoeren.

Voor sommigen worden de gegevens ook op locatie op de schaal opgeslagen. Er kunnen ongeveer 6 - 8 gebruikers worden opgeslagen. De weegschaal herkent de betreffende gebruiker meestal automatisch op basis van meetgegevens. De batterijen gaan gemiddeld een jaar mee. Lange tijd wordt er niet veel energie mee verbruikt. Als je een app hebt geïnstalleerd, heb je ook de mogelijkheid om je fitnessniveau vast te leggen. Er kan een stappenteller worden geïntegreerd. Dit betekent dat alles de hele dag door kan worden vastgelegd en verwerkt. Het Kcal-verbruik, de KM-run, sport. Op basis van deze gegevens kunnen sommige weegschalen zelfs voorspellen hoe lang het duurt om het gewenste gewicht te bereiken. - dit kan uiteraard vooraf worden ingevuld.

NOTE : Let op de informatie van de fabrikant; vanwege de meettechniek zijn sommige apparaten NIET geschikt voor zwangere vrouwen of mensen die een pacemaker moeten dragen. Maar dat is nog niet alles, er zijn voor sommige producten ook aanvullende programma's genaamd “babymodus”, “zwangerschapsmodus” of “atleetmodus” – of iets dergelijks. Wil je 's ochtends als eerste het weerbericht op de weegschaal checken? Geen probleem. Veel lichaamsvetweegschalen kunnen dit ook. Wat ontbreekt er nog? Doe de was en deel de resultaten met vrienden! Er wordt zeker nog aan de was gewerkt, en aan de vriendenzaak. Dit betekent dat u uw voortgang en resultaten kunt delen met vrienden op Facebook en Twitter. Samengevat:

 • Sociaal netwerk in staat
 • verschillende modi, bijvoorbeeld voor zwangerschap, sporters of het berekenen van het gewicht voor een baby
 • watergehalte
 • Muskelmasse
 • vet
 • botdeel
 • weerdisplay
 • bruikbaar voor 6-8 personen
 • bijpassende app
 • Bluetooth of WLAN
 • langetermijnrecord van de gemeten gegevens zoals kcal - verbruik, afgelegde kilometers, sportactiviteiten
 • gewicht voorspelling

Accessoires

Iedereen die denkt dat een weegschaal al aan het einde is met de app en de weerdienst bedriegt. Sommige apparaten kunnen ook worden geleverd met accessoires.

Bloeddrukmeter

Degenen die een bloeddrukmeter willen aansluiten om meer accurate gegevens te krijgen, zullen het snel op de markt vinden. Een goed accessoire, de gegevens worden hier opgeslagen zonder dat u een extra apparaat hoeft aan te schaffen.

handpiece

Als u nauwkeuriger wilt meten, wordt een handstuk aanbevolen. Dit is stevig verbonden met de weegschaal en wordt tijdens het meetproces in handen gehouden. Nu kan het vet- en watergehalte van het bovenlichaam veel nauwkeuriger worden gemeten.

Voor tapijt

Omdat u alleen op de weegschaal hoeft te staan ​​en niet in de badkamer hoeft te gebruiken, waar vaak een hoge luchtvochtigheid heerst, hebben de fabrikanten slim nagedacht: speciale voeten moeten op de weegschaal staan. Deze absorberen de zachte ondergrond, bijvoorbeeld tapijt, en zorgen voor een nauwkeuriger meetresultaat.

Waar moet je op letten in de bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Letten op eerlijke testen?

Er zijn veel opties. De goedkope weegschalen beginnen bij ongeveer 40 euro en kunnen enkele honderden euro's kosten. Maar dat is niet de enige reden om het project ‘lichaamsvetschaal’ te heroverwegen. Een kleine lijst zou de belangrijkste ideeën moeten bevatten:

 • Hoeveel geld wil ik uitgeven?
 • Ik wil Wi-Fi of Bluetooth of zelfs beide gebruiken
 • welke extra functies moet mijn saldo brengen?
 • en welke accessoires heb ik nodig?
 • Android of Apple? Sommige apparaten hebben zelfs een pc nodig
 • kan mijn smartphone / tablet de door de fabrikant gespecificeerde app verwerken?
 • Wat zeggen gebruikers van het net?

Voor- en nadelen van een balans met Bluetooth

De tijden van een analoge schaal, die slechts ruwweg het gewicht meet, zijn bijna voorbij. Iedereen die zijn lichaam heeft voorgeschreven, heeft meer precieze informatie nodig.

Voordelen

↑ al beschikbaar tegen lage kosten

↑ relatief accuraat

↑ alles kan eenvoudig worden uitgevoerd via een app

↑ ook alle activiteiten buiten het huis kunnen worden opgenomen

↑ Batterijen gaan lang mee

↑ Veel apparaten kunnen tot 180 Kg meten

Nadelen

↓ Android en Apple compatibel in slechts enkele gevallen

↓ Hoe beter de technologie, hoe hoger de modellen in de prijs zitten

↓ niet geschikt voor zwangere of mensen met pacemakers

Met een WLAN-functie en opslaan in een cloud kan de privacy niet worden gegarandeerd

Conclusie: schaal met app

Een balans tussen Bluetooth en WLAN is erg praktisch voor iedereen die zijn lichaam comfortabel thuis wil hebben. Op enkele uitzonderingen na zijn de nieuwe lichaamsvetschalen geschikt voor elke persoon. Vrijwel de verbinding met de smartphone of tablet. Het delen van zijn nieuwste resultaten met vrienden is ook mogelijk. Besteed aandacht aan het belangrijkste, beslis en ga. Er zijn al erg goedkope modellen die lang meegaan. Fit in de zomer? Wissen Ja!

Ontdek de top 10 van de beste en best verkochte lichaamsanalyseweegschalen met app-producten 2024 over eerlijke tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu de perfecte lichaamsanalyseweegschaal met app-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

RENPHO personenweegschaal lichaamsvetweegschaal, personenweegschaal met app 180 kg/400 lbs, lichaamsweegschaal digitaal Bluetooth lichaamsanalyseweegschaal voor lichaamsvet, BMI, spiermassa, eiwit, BMR, zwart

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

- 10,00 €1e beste product

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met de weegschaal voor lichaamssamenstelling met app-product.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen: https://tipps.computerbild.de/zuhause/kueche/wie-funktioniert-eine-koerperfettwaage-im-detail-erklaert-532251.html
https://www.techstage.de/ratgeber/Sechs-smarte-Bluetooth-und-WLAN-Waagen-im-Vergleichstest-4051927.html


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 18.06.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

Laat een bericht achter