Bluefin trilplaat: thuis afvallen

Trilplaat Bluefin

Wie kent de situatie niet: Je wilt graag thuis sporten, maar je hebt er de ruimte niet voor! Ook een aanschaf van een aantal toestellen lijkt buiten de scope te vallen.

Via een tv-reclame werd ik bewust van afvallen met behulp van een fitnessplaat of trilplaat. Dit belast het hele lichaam en bevordert vetverlies. Deze Bluefin trilplaat heeft ook 5 verschillende trainingsprogramma's, in totaal kunnen 180 niveaus van intensiteiten worden ingesteld om de best mogelijke, individuele belasting te bereiken. Hier is mijn ervaring en test op de Bluefin-trilplaat.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik... Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik...* 6.062 beoordelingen €194,58 €166,99
2 Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot... Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot...* 2.018 beoordelingen €299,00

Eerste indruk / bediening

De eerste indruk is vrij compact. De fitnessplaat met de afmetingen 40cm x 68cm x 15cm weegt ongeveer 17 kg en is absoluut stabiel en robuust. De basis is bedekt met een fijne rubberen hoes zodat een stabiele houding altijd mogelijk is. Naast de fitnessplaat zelf bevat de levering ook een Fernbedienung en corresponderend fitness bands ter bevordering van de armspieren.

Wat me al snel opviel, is dat er een geïntegreerd Bluetooth speaker geïnstalleerd. Deze is snel te koppelen aan de mobiele telefoon. De geluidskwaliteit is niet de beste, maar het is nog steeds een leuk idee.

Ik vind de bediening zelf heel begrijpelijk en gemakkelijk te begrijpen. De bediening kan comfortabel via de afstandsbediening of via handmatige bediening op de plaat zelf.Vanwege de vele functies die beschikbaar zijn, raad ik aan om de gebruiksaanwijzing.

Foto's | Trilplaat Bluefin

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik... Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik...* 6.062 beoordelingen €194,58 €166,99
2 Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot... Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot...* 2.018 beoordelingen €299,00

Wat is het basiseffect van de Bluefin trilplaat?

De Bluefin trilplaat is in principe geschikt voor iedereen die thuis zijn lichaam wil versterken en vet wil verminderen. Door de 180 verschillende intensiteiten die kunnen worden ingesteld, is er geen leeftijdsgrens voor dit sporttoestel. Iedereen kan zijn eigen houding ten opzichte van een optimale training kiezen.

Mensen die aan bepaalde pijn lijden, kunnen bepaalde trainingsprogramma's gebruiken om bepaalde regio's bijzonder te belasten en zo spieren op te bouwen. Dit kan helpen pijn te verlichten.

Over het algemeen biedt het fitnessplatform een ​​grote keuze aan trainingsmogelijkheden. Op het eerste gezicht lijkt het alsof alleen de beenspieren worden versterkt. Dat klopt, maar ook de rug-, romp- en armspieren worden bijzonder belast.

Het positieve aan deze Bluefin trilplaat is dat naast vetverlies ook de dynamiek in het lichaam en lichaamsspanning worden versterkt. Het apparaat is daarom geschikt voor iedereen die thuis wil versterken, versterken en gezond wil houden.

Hoe kan ik afvallen met de Bluefin trilplaat?

In principe is het zeer eenvoudig te verwijderen met de Bluefin trilplaat. Elke beweging, intens of rustig, resulteert in het verbranden van calorieën. Deze verbranding kan gedeeltelijk worden gevoeld in de vorm van zweet.

Dat betekent:

Iedereen die zweet tijdens het sporten verbrandt al calorieën!

Dit fitnessapparaat biedt een volledige lichaamstraining voor thuis, waarbij het evenwicht en vooral de lichaamsspanning altijd op een kleine trilplaat moet worden gehouden. Dat klinkt op het eerste gezicht makkelijk, maar ik kan uit ervaring zeggen dat het op den duur erg vermoeiend kan zijn.

Omdat de lichaamsspanning altijd behouden blijft, worden de andere spieren altijd gestrest door de vibratie. Op de trilplaat zelf kunnen verdere oefeningen parallel worden uitgevoerd tijdens het trillen. Bluefin levert ook fitnessbanden waarmee tegelijkertijd de armspieren kunnen worden versterkt.

Als een illustratie:

 • Terwijl de plaat trilt, worden de hele beenspieren gebruikt
 • Om het te behouden, moet de lichaamsspanning worden gehandhaafd, wat de rugspieren belast
 • Met de hulp van fitness bands, de
 • Armspieren worden gebruikt

Over het algemeen kun je zien dat het hele lichaam kan worden getraind en in vorm kan worden gebracht met de fitnessplaat.

Trilplaten in vergelijking

Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik...Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot...Bluefin Fitness Trilplaat Pro Model | Verbeterd ontwerp...Beursnieuwigheid 2021! 4D trilplaat VP400 in gebogen uitvoering +...4D trilplaat - krachtig met 3 stille motoren |...Sportstech vakbeurs nieuwigheid! Trilplaat VP250 in de edel gebogen...Sportstech 3D trilplaat VP300 | Mega vetverbrander + 5...VibroLegs - massageapparaat met vibratie - trilplaat...Sportstech F37 professionele loopband Duits kwaliteitsmerk -...skandika trilplaat Sunna | modern ontwerp | compact en...
Controleer prijs€368,44€244,37€398,00€489,00€219,99€249,00€117,20€1.199,00€148,50
Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat ... *Bluefin Fitness 3D-trilplaat met twee motoren | ... *Bluefin Fitness Trilplaat Pro Model | ... *Beursnieuws 2021! 4D trilplaat VP400 in ... *4D-trilplaat - krachtig met 3 ... *Sportstech vakbeurs nieuwigheid! Trilplaat VP250 in...*Sportstech 3D trilplaat VP300 | Mega ... *VibroLegs - massageapparaat met vibratie -... *Sportstech F37 professionele loopband Duits...*skandika trilplaat Sunna | modern ontwerp...*
◼️ Nvt◼️ BLUEFIN KWALITEITSBELOFTE - Met de Bluefin Fitness 3D Body ...◼️ NIEUWSTE VERBETERDE ONTWERP - Snel afvallen en fit ...◼️ ★ 4D: De eerste 4D-trilplaat op de markt die ...◼️ 4D Motion – 3 geluidsarme aandrijfmotoren leveren...️ 𝗕𝗨𝗥𝗡𝗘𝗥: Verminder ...◼️ 𝗦𝗜𝗘 𝗦𝗨𝗖𝗛𝗘𝗡 𝗘𝗜𝗡𝗘 ...◼️ ✔ VIBRATIE & MASSAGE - Het trilbord stimuleert de ...◼️ JE ZOEKT EEN LOOPBAND DIE ECHT ZWEET...◼️ ✔ MODERN DESIGN: Onze nieuwe Sunna-trilplaat van ...
◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ STILLE MOTOREN - Bluefin Fitness maakt gebruik van de nieuwste stille ...◼️ ★ GEBOGEN: Enorm, gebogen oppervlak voor een betere ...◼️ Magnetische therapiesensoren: geniet van een ...️ ✅𝗙𝗜𝗧𝗡𝗘𝗦𝗦 𝗣𝗟𝗨𝗦: Voel...◼️ 𝗩𝗜𝗘𝗟𝗘 ...◼️ ✔ ONTSPANNEN & GEVITALISEERD - De roterende massagekoppen in ...◼️ VEEL LOOPBANDEN TELEURSTELLEN met te weinig ruimte voor ...◼️ ✔ BOUW SPIEREN EN VERMINDER GEWICHT: Regelmatig ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Trilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat BluefinTrilplaat Bluefin Trilplaat Bluefin
Controleer prijs€368,44€244,37€398,00€489,00€219,99€249,00€117,20€1.199,00€148,50
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 16:52 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Hoe vaak en hoe intensief moet ik trainen?

Om het beste trainingsresultaat te krijgen, moet je eerst kijken naar je fysieke conditie.

Volg je al een reguliere opleiding of begin je helemaal opnieuw?

In principe moet de training wees niet overdrevenom de spieren, banden en ogen voldoende tijd te geven om aan de nieuwe belasting te wennen.

Dus in het begin adviseer ik 3 eenheden per week te beginnen.

Voor degenen die net beginnen met de fitnessplaat, moeten ze ook beginnen met een lagere intensiteit. De tijdsinvestering moet ook aan het begin zijn niet langer dan 15 minuten Sein.

Na mijn eerste units met de trilplaat was ik al behoorlijk uitgeput, ondanks de lage intensiteit! Men moet daarom de 'nieuwe' beweging niet onderschatten. Het lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan de nieuwe stress.

Samengevat:

 • Start: 3 keer per week, maximaal 15 minuten
 • Lage intensiteit om de belasting te leren kennen en lichaamsspanning op te bouwen
 • Verhoog geleidelijk in de loop van de tijd en breid de training uit naar andere spiergebieden

Voor- en nadelen van trilplaattest

Voordelen

 • Bijzonder ruimtebesparend
 • Zeer stabiel en stabiel
 • Individuele training mogelijk
 • Meerdere spieren kunnen tegelijkertijd worden getraind
 • 5 trainingsprogramma's geïntegreerd
 • Op elk moment inzetbaar, flexibel in te richten qua locatie

Nadelen

 • Verhoogd prijssegment
 • Verhoogde discipline nodig (versla "klootzak")
 • Er zijn geen echte bewegingen

 

Conclusie: Bluefin trilplaat

De fitnessplaat van Bluefin biedt bijzonder weinig ruimte de ideale manier om thuis te trainen en vet te verliezen. Door de veelheid aan mogelijkheden en eisen is de trilplaat in principe voor iedereen geschikt.

Bij mijn eerste ervaringen was ik erg verbaasd over hoe intens de stress is. Doe de 5 geïntegreerde trainingsprogramma's zelfs leuk, aangezien je, om zo te zeggen, een Herausforderung krijgen.

De prijs van 189,99 euro is te vinden in het hogere prijssegment, maar naar mijn mening maakt de hoogwaardig bewerkte plaat een absoluut professionele indruk. Voor thuis sporten kan ik dit fitnessbord absoluut aanbevelen.

Aan de adviseur trilplaat kaufen

Vind in de top 10 de best & best verkochte trilplaat Bluefin producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 27,59 €1. Topverkoper
Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik...
6.062 beoordelingen
Bluefin Fitness Ultra Slim Power trilplaat | Dik...*
 • De innovatieve, stille vibratiemotor zorgt voor een stille fitnesstraining die je lichaam op gang brengt zonder dat er iemand thuis is...
 • HOUD VAN JE LICHAAM EN JE TRAINING - Het extra grote antislipoppervlak zorgt voor een effectieve training waar je veel plezier aan kunt beleven ...
 • SLANK & COMPACT ONTWERP - Dankzij het hoogwaardige, compacte ontwerp is de Ultra Slim eenvoudig in te stellen en thuis te gebruiken ...
 • COMPLEET HOME FITNESS-PAKKET - Hoogwaardige Bluetooth-luidsprekers, dieet- en voedingsgidsen door experts in trilplaten en ...
2. Topverkoper
Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot...
2.018 beoordelingen
Bluefin Fitness Dual Motor 3D Trilplaat | extra groot...*
 • BLUEFIN KWALITEITSBELOFTE - Met de Bluefin Fitness 3D Body Shaper koop je hoogwaardige producten die je niet in de steek laten. Door te vragen...
3. Topverkoper
Sportstech 4D Premium Trilplaat | Smart LED I 3 stil...
251 beoordelingen
Sportstech 4D Premium Trilplaat | Smart LED I 3 stil...*
 • ✅ 𝗘𝗜𝗡𝗭𝗜𝗚𝗔𝗥𝗧𝗜𝗚𝗘 𝗙𝗘𝗔𝗧𝗨𝗥𝗘𝗦: Je wilt meer uit je training halen dan met een...
 • 𝟰𝗗 𝗧𝗘𝗖𝗛𝗡𝗢𝗟𝗢𝗚𝗜𝗘: Met de 3 krachtige maar stille motoren kunt u met innovatieve ...
 • 𝗦𝗠𝗔𝗥𝗧 𝗟𝗘𝗗: Train op verschillende snelheidsniveaus en schitter in nobele kleuren...
 • 𝗖𝗨𝗥𝗩𝗘𝗗 𝗗𝗘𝗦𝗜𝗚𝗡: Het unieke gebogen ontwerp zorgt voor een betere beweging en lichaamsbewustzijn. Voor...
4. Topverkoper
Bluefin Fitness Trilplaat Pro Model | Verbeterd ontwerp...
1.502 beoordelingen
Bluefin Fitness Trilplaat Pro Model | Verbeterd ontwerp...*
 • LAATSTE VERBETERDE ONTWERP - Snel afvallen en fit worden met de ultieme trilplaat op de markt.
 • STILLE MOTOREN - Bluefin Fitness gebruikt de nieuwste stille motor in het Pro-model met een geluidsniveau van minder dan 55 dB. Die in Duitsland...
 • VERLIES LICHAAMSVET EN BOUW SPIEREN - Het Bluefin Fitness Pro-model is ontwikkeld om zelfs hardnekkige vetgebieden te bereiken en ...
 • INGEBOUWDE SPEAKERS - Training hoeft niet saai te zijn. Stem af op je favoriete radiostation of podcast en...
5. Topverkoper
4D trilplaat - krachtig met 3 stille motoren |...
1.556 beoordelingen
4D trilplaat - krachtig met 3 stille motoren |...*
 • 4D Motion - 3 geluidsarme aandrijfmotoren leveren trillingen, oscillaties en microtrillingen - afzonderlijk, samen of alle drie...
 • Magnetische therapiesensoren: geniet van een reflexologie-achtige massage tijdens het sporten of zittend. Stimuleer de bloedsomloop in...
 • Intuïtief LED-remlichtsysteem - Ultraheldere rode, oranje en groene LED's geven aan hoe intensief je traint. Rekening...
 • Tal van intelligente trainingsopties - 3 zorgvuldig ontworpen programma-opties en 7 uitdagende handmatige combinaties voor een ...
6. Topverkoper
Sportstech vakbeurs nieuwigheid! Trilplaat VP250 in de edel gebogen...
1.006 beoordelingen
Sportstech vakbeurs nieuwigheid! Trilplaat VP250 in elegante Curved...*
 • : Verminder effectief lichaamsvet en bouw spiermassa op. Met de nieuwste VIBRO CX CHIP...
 • 𝗣𝗟𝗨𝗦: Voel de kracht van trillingen met topopties: 180 niveaus & 7+1 geïntegreerde programma's...
 • ✅𝗧𝗥𝗔𝗜𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦-𝗩𝗜𝗗𝗘𝗢: Bestel nu & krijg trainingsvideo's in het starterspakket. Verheugen...
 • 𝗩𝗢𝗥𝗧𝗘𝗜𝗟𝗘: Ontvang stroomkabels, fitnessbanden, trainingsposters en afstandsbedieningen en gebruik...
- 19,91 €7. Topverkoper
FitEngine 4D trilplaat | 60 intensiteitsniveaus & 4 standen |...*
 • VIBRATIETRAINING: met 4 vibratiemodi, 4D-technologie en 60 intensiteitsniveaus - sterke prestaties dankzij 3-motoren - ideaal voor het verbranden van vet, ...
 • SLIMME LED-VERLICHTING: De laterale LED-verlichting zorgt niet alleen voor een cool effect, maar het kleurniveau laat ook zien hoe intens ...
 • MET EXPANDER BANDS: Voor extra armspiertraining kunt u de meegeleverde expanderbanden eenvoudig aan de robuuste ...
 • VEEL EXTRA'S: het duidelijke LCD-scherm toont u de trainingstijd, het vermogensniveau en de programma's, de afstandsbediening van de armband maakt het gemakkelijker ...
- 4,00 €8. Topverkoper
ATIVAFIT Fitness trilplaat met ultraplatte vibratie ...
488 beoordelingen
ATIVAFIT fitness-trilplaat met ultraplatte vibratie...*
 • Details: LCD-scherm om de trillingssnelheid en -tijd weer te geven. Verpakkingsinhoud: 1 x trilplateau, 1 x gebruikershandleiding, 2 x...
 • Uitgerust met 2 weerstandsbanden, biedt de Ativafit vibratiemachine de mogelijkheid om het potentieel van het bovenlichaam en de armen te verbeteren...
 • Effectieve training met trilplaat: investeer 10-20 minuten per dag en geniet van een effectieve training met ...
 • Groot antislip oppervlak: het oppervlak is 48*30 cm, biedt meer comfort tijdens de training. Er zijn 3 geïntegreerde intensiteitszones op...
9. Topverkoper
Skandika 4D trilplaat V2500 | 4D vibratie, gebogen ontwerp,...*
 • ✔ 4D VIBRATIETECHNOLOGIE: Effectieve training met 3 krachtige motoren met een piekvermogen tot 32 Hz Het proefmotorsysteem biedt ...
 • ✔ VEEL VOORDELEN: De vibratietraining zorgt voor meer uithoudingsvermogen, minder gewicht, betere bloedcirculatie, goede calorieverbranding, meer ...
 • ✔ COMPLEET PAKKET: de trilplaat heeft een intuïtief aanraakscherm, trainingsbanden voor een effectieve training van het hele lichaam, een ...
 • ✔ TECHNISCH TOP: De krachtige maar stille motoren zorgen voor hoge prestaties. Het bord heeft 3 verschillende trainingsprogramma's en een...
10. Topverkoper
Navaris trilplaat full body sportuitrusting - trillingen ...
456 beoordelingen
Navaris-trilplaat sportuitrusting voor het hele lichaam - trillingen ... *
 • ONE FOR ALL: Fitness uit het stopcontact! Train eenvoudig meerdere spiergroepen tegelijk met het vibratietrainingsapparaat met LCD...
 • ALLROUNDER: De trilplaat is antislip en is bijzonder geschikt voor de buikspieren, beenspieren, maar ook de rug en armen -...
 • BIJZONDERHEDEN: 1x trilplaat, 2x weerstandsbanden, 1x afstandsbediening, 1x gebruiksaanwijzing in DE/EN / vermogen: 200 watt / type stekker:...
 • 15 MINUTEN: Investeer een kwartier per dag voor uw lichaam en verheug u op een betere conditie. Tijdens het gebruik van...
- 27,59 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter