Haarkleurverwijderaar bestsellers 2024: de beste en meest populaire in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen

Foto door de auteur

Maren

Haarkleurverwijderaar

Verkeerde kleur? Groene tint? Dit geeft je de kleur uit je haar.

Misschien ben je je oude haarkleur beu. Het ziet er gewoon saai en "altijd" uit. Het resultaat van de kleuring is niet wat men zich had voorgesteld. Wat de reden ook is, de oude haarkleur moet verdwijnen. ZO VLUG MOGELIJK mogelijk. Thuis zo mogelijk erbij, zonder de woonkrediet en spaarcontract op te zeggen.

Dus wat te doen? Je kunt in ieder geval het grootste deel van de haarkleur verwijderen met huismiddeltjes. Ook met andere producten, speciale shampoos. Welke zijn zij? Er zijn veel manieren om uw fouten glad te strijken. Of om weg te wassen. Gemakkelijk haarkleuring verwijderen - met onze haarkleurverwijderingsgids. – Haarkleurverwijderaar bestsellers 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen

Haarkleurverwijderaar bestsellers 2024: de beste en meest populaire in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests – in vergelijking

Goldwell Elumen Return Color Remover, ammoniakvrij, 1 stuk (1x...Schwarzkopf SK Igora Technische Kit Col. Remover, 250 ml (Pak van 1...LOréal Paris Colorista Champú Borrador Del Color Fader 200MlGoldwell Elumen haarkleur YY @ ALL 200 ml haarkleur in geelElkaderm Keraphlex concentraatset, 1er-pakket, (1x 2-stuk)Colovista Color Remover, 3er Pack (3 x 1 Piece)M: C Color Remover C 1000 ml Color Remover Contour Cleaner ...Barbicide King Dy-Zoff Pads voor haarkleurverwijderaar van...L'Oréal Efassor Special Coloriste Kleur Proof, { 28 g × 12...Wella Care Service verfverwijderaar, 150 ml
Goldwell Elumen Return Kleurverwijderaar,...*Schwarzkopf Sk Igora Technische Kit Col. Remover,...*LOréal Paris Colorista Champú Borrador Del Color...*Goldwell Elumen Haarverf YY @ ALL 200 ml Haarkleur ... *Elkaderm Keraphlex concentraat set, 1 pak, (1x ... *Colovista Color Remover, set van 3 (3 x 1 stuk) *M: C Kleurverwijderaar C 1000 ml kleurverwijderaar ... *Barbicide King Dy-Zoff-pads voor...*L'Oréal Efassor Special Coloriste kleurproef, {...*Wella Care Service kleurverwijderaar, 150 ml *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B00987KPWE" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Kleur en zijn eigenschappen

Kleur is niet alleen kleur. Tint, kleurstof met deels agressieve ingrediënten of henna. Niet alleen voor de verschillende fabrikanten gelden verschillende wetten, ook voor de haarkleur zelf. Het haar is van nature steil met veel kleine schubben eraan vastgemaakt. Als de natuurlijke beschermlaag ontbreekt, staan ​​deze kleine schubben rechtop. Het haar ziet er dof uit, het droogt uit, het knoopt sneller. Agressieve kleurstoffen breken deze structuur af (als deze nog aanwezig is) en hechten eraan. Na verloop van tijd wordt het haar aanzienlijk erger.

Zelfs het haar dat teruggroeit, wordt aangevallen, omdat de chemie van nature ook op de hoofdhuid inwerkt en zelfs de haarwortels kan aantasten. Het is niet voor niets dat zwangere vrouwen wordt geadviseerd om hun haar überhaupt niet te verven. Iedereen die zijn haar wil bleken, heeft meer te doen, afhankelijk van de haarkleur. Een tint is het minst giftig voor het haar, aangezien de haarkleur zich gewoon om het haar wikkelt. Het is het beste om het te verwijderen en het haar terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Iedereen die zijn haar heeft gekleurd, heeft wat meer geduld nodig. De kleur is het haar doorgedrongen. Voorzichtigheid is hierbij geboden, afhankelijk van de haarstructuur kan het zijn dat het haar er vlekkerig of erg ongelijkmatig uitziet na het proberen om de haarkleur te verwijderen.

Heldere kleuren

Heldere kleuren helderder maken is meestal eenvoudig en ongecompliceerd, omdat er niet veel kleur uit het haar hoeft te worden verwijderd. Een tintaansteker is meestal meer dan onproblematisch en zal het haar niet sterk aanvallen.

Middelgrote kleuren

Deze duren langer, maar soms zijn alleen 2-3-toepassingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Hier is voorzichtiger om te gaan met de manen. Hoe kunstiger het haar en zijn structuur worden veranderd, hoe gevoeliger ze worden.

Donkere kleuren

Wie zijn haar meer dan 4-tinten wil verlichten en mogelijk haar heeft geverfd, moet overwegen of hij dit niet door een kapper doet. Er is Blondiermittel voor thuis, maar deze zijn zeer agressief en niet zelden komt het tot allergische reacties.

Of u nog een haarkleur wilt bereiden, misschien rood, of gewoon om de natuurlijke uitstraling te herstellen of te onderstrepen. Hoe dichter je bij de originele staat blijft, hoe zachter het zal zijn voor je haar en hoe gemakkelijker de transformatie zal zijn.

Verwijder haarkleur met huismiddeltjes

Wie zijn haarkleur thuis en zo voorzichtig mogelijk wil verwijderen, kan het proberen met beproefde huismiddeltjes. Dit werkt goed als het haar getint is of als het haar zijn werkelijke kleur heeft. Voor geverfd haar kan het resultaat soms erg onregelmatig zijn, omdat het haar kan worden beschadigd door de kleuring. Wie is in de verleiding om zijn haar lichter te maken omdat het haar alleen maar grijs wordt en hij een sterke hak wil voorkomen, voor deze huisremedie is de methode even geschikt.

citroen

Citroen en ook het vitamine C-poeder (uit de reformwinkel of de apotheek) bestaan ​​uit ascorbinezuur. Dit zuur kan bleken, vooral met behulp van de zon. Neem gewoon wat citroensap of een klein beetje ascorbinezuur, meng het met water (1 / 3 is voldoende) en doe het in een kleine spuitfles. Spray nu gewoon het gewenste haar en laat het drogen in de zon (bleekwater).

kamille

Camomile geeft een prachtige warmgele tint aan het haar. Kook een halve liter water met 4 zakjes kamille thee en spoel je haar na het wassen. Of je vult de sterke thee in een spuitfles en spuit deze naar believen op je haar. Ook hier helpt de zon het haar lichter te maken.

Honing

Honing bevat een vleugje bleekwater. Hier is het beste een honing - naspoelen. Alles wat je nodig hebt is ongeveer 200 ml water, een theelepel honing en wat appelciderazijn (indien mogelijk biologisch). Los de honing op in lichtjes verwarmd water en voeg een scheutje appelciderazijn toe. Na het wassen van het haar met milde shampoo (warm water opent de haarstructuur, koud water sluit het), breng de honingconditioner eenvoudig over je haar aan en laat het gedurende 5 minuten werken. Spoel dan eenvoudigweg opnieuw met lauw water.

Natron

Frisdrank is niet alleen een populair middel om hardnekkige vlekken in het huishouden te verwijderen. Je kunt er ook je haar mee wassen. Los eenvoudig (afhankelijk van de haarlengte) een theelepel (eventueel iets meer) op in lauwwarm water, ongeveer 200 ml, en masseer het mengsel op het haar en het hoofd. Laat dit mengsel een paar minuten inwerken en spoel daarna het haar grondig uit. Als je wilt, kun je daarna meedoen appelazijn - Spoel met water. Hierdoor krijgt het haar een extra portie glans en is het makkelijk doorkambaar.

Attentie : Natron kan te veel zijn voor een gevoelige hoofdhuid die gevoelig is voor uitdroging en onprettige jeuk kan veroorzaken!

Haarkleur verwijderen met andere producten

Als u geen zin heeft om huismiddeltjes te gebruiken of er simpelweg geen tijd voor heeft, kunt u het ook "erbij" proberen bij uw dagelijkse haarverzorging.

Shampos

Er zijn speciale shampoos op de markt die de kleur voorzichtig en geleidelijk uit je haar verwijderen. Soms staat de informatie direct op de verpakking, terwijl je in andere gevallen op de achterkant moet kijken. De opmerking “niet geschikt voor gekleurd haar” zou je moeten doen opletten, aangezien deze shampoos de onnatuurlijke (chemische) haarkleur beetje bij beetje uitwassen (en sneller dan het natuurlijke proces).

Bleek aka bleken

Degenen die last hebben van een gevoelige hoofdhuid moeten afzien van deze producten. Wie zijn haar heeft geverfd, misschien zelfs grijs over geverfd, moet ook voorzichtig zijn. Deze kleine chemische bommen maken geen verschil. Ze trekken alles uit hun haar, wat ze vinden.

Friseur

Als niets anders helpt, helpt alleen de wandeling naar de kapper. Dit kan het haar met speciale middelen bleken of bleken. Zorg ervoor dat u bekend raakt met de nazorg. Gebleekt haar en de hoofdhuid zijn erg gevoelig en het zal enige tijd duren voordat ze hersteld zijn van de belasting.

Minder is meer

Ons haar is vaak ondervoed en beschadigd als gevolg van onze voeding en levensstijl. Overmatig stylen, föhnen, steil maken, wassen, kleuren, steriliseren... Bij te veel of te agressief gebruik beschadigt dit niet alleen het bestaande haar, maar ook de hoofdhuid. Vaak vergeten mensen dat de nieuwe haren onder de hoofdhuid groeien en dat het verzorgen van deze huid minstens zo veeleisend is. Meestal merk je het pas als het te laat is. Daarom: geef uw haar en uw hoofdhuid na eventuele chemische/agressieve werkzaamheden een pauze en zorg voor een goede “haarvoeding”. Het zal merkbaar zijn in de hele haarstructuur.

Conclusie: haarkleurverwijderaar

Je haar iets lichter maken omdat de kleur te donker is of omdat je je eigen haarkleur wat meer pit wilt geven kan ook met huismiddeltjes en is altijd zachter dan met andere producten. Soms helpt een bezoekje aan de kapper alleen maar, vooral als je van zwart wit wilt maken. Dit werkt niet met huismiddeltjes. Anders kun je in de supermarkt alles vinden wat je nodig hebt, wat het allemaal een beetje “lichter” maakt. Citroenen, honing, kamille en zuiveringszout. De zon is gratis!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 beste en best verkochte haarkleurverwijderingsproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte haarkleurverwijderingsproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 4,00 €aanbod
Colourb4 Hair Color Remover Extra - Voor het verwijderen van donkere...
Colourb4 Hair Color Remover Extra - Voor het verwijderen van donkere...*
Zonder ammoniak en peroxiden; Gedetailleerde gebruiksaanwijzingen vindt u als pdf in de productbeschrijvingen
€12,99 - € 4,00 €8,99 Amazon Prime
- 0,50 €aanbod
Kleurloze haarverwijderaar Max Effect, 1 stuk
Kleurloze haarkleurverwijderaar Max Effect, 1 stuk *
De haarkleurverwijderaarinnovatie: kleurloos max effect; Spoel gewoon je kleuring af!
€9,99 - € 0,50 €9,49

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Goldwell Elumen Return Color Remover, ammoniakvrij, 1 verpakking (1x 250 ml)

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

- 4,00 €1e beste product
Colourb4 Hair Color Remover Extra - Voor het verwijderen van donkere...
Colourb4 Hair Color Remover Extra - Voor het verwijderen van donkere...*
Zonder ammoniak en peroxiden; Gedetailleerde gebruiksaanwijzingen vindt u als pdf in de productbeschrijvingen
€12,99 - € 4,00 €8,99 Amazon Prime

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het product voor het verwijderen van haarkleuring.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen: https://de.wikihow.com/Schwarze-Haarfarbe-erfolgreich-entfernen https://www.refinery29.com/de-de/haarfarbe-entfernen-tipps-hausmittel


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

Laat een bericht achter