Volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse of EQ.9 kopen?

Foto door de auteur

Patrick

Siemens EQ.6 Plus extra klasse
Volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen? 68 volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen?

Hier lees je waarom ik voor de koffiemachine kies Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse (TE657F03DE) voor €800 beslist. Hoe ben ik in mijn zoektocht en onderzoek uiteindelijk tot het bezit van een volautomatische koffiemachine gekomen? Waarom niet? Siemens EQ.9 of EQ.6 S100? Wellicht begrijp je mijn gedachtegang en perspectieven en ben je zelf op zoek naar een volautomatische koffiemachine, dan vind je hier wat informatie!

- 136,25 €

Waarom het merk Siemens - volautomatische koffiemachine?

De vele merken zoals DeLonghi, Jura, Melitta, Saeco, Philipps hebben zeker ook goede volautomatische koffiemachines, maar Siemens is erbij EQ-serie Loopt al heel lang voorop bij goede volautomatische koffiemachines en wordt volgens mijn onderzoek de non plus ultra genoemd. Positieve feedback, design, functionaliteit, eenvoud, enz. zorgden ervoor dat ik bij het merk Siemens bleef en het juiste model voor mij vond.

Volautomatische koffiemachines - vergelijking

Siemens koffiemachine EQ.6 plus s700 TE657503DE, voor veel...Siemens koffiemachine EQ.6 plus s300 TE653501DE, voor veel...Siemens volautomatische koffiemachine, RVS, 1 bonenreservoirSiemens TE657FO9DE, TE657F09DE, ZwartSiemens koffiemachine EQ.700 integraal TQ707D03,...Siemens geïsoleerde melkcontainer TZ80009 0,5L roestvrij staalSiemens BRITA Intenza waterfilter TZ70033A, vermindert de...Miele CM 6160 MilkPerfection volautomatische koffiemachine - OneTouch voor...Miele CM 5410 StilteDe'Longhi PrimaDonna Class ECAM 550.65.W koffiezetapparaat met...
Siemens koffiezetapparaat EQ.6 plus s700...*Siemens koffiezetapparaat EQ.6 plus s300...*Siemens volautomatische koffiemachine, roestvrij staal, 1...*Siemens TE657FO9DE, TE657F09DE, Zwart*Siemens koffiemachine EQ.700 integraal...*Siemens geïsoleerde melkcontainer TZ80009, 0,5 L,...*Siemens BRITA Intenza waterfilter...*Miele CM 6160 MilkPerfection koffiezetapparaat -...*Miele CM 5410 Stilte*De'Longhi PrimaDonna Klasse ECAM 550.65.W ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B074QL4W4K" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Wat is de beste prijs voor een volautomatische koffiemachine en voor mijn budget?

Als je maar een beperkt budget hebt voor een volautomatische koffiemachine, dan heb je met je budget al de beperkte keuze aan volautomatische koffiemachines. Volautomatische koffiemachines zijn verkrijgbaar in het prijssegment vanaf € 300 - € 2000 en verschillen in vele functies en uitrustingen. In mijn geval was er de maximale limiet van de Volautomatische koffiemachine Siemens EQ.9 S700 Connect afhankelijk van het model was dit inbegrepen 1.400 € - 2000 €.

Welke eigenschappen en uitrusting heb ik nodig op mijn volautomatische koffiemachine?

Hier komen we bij het belangrijkste onderdeel van het kopen van een volautomatische koffiemachine! Ik heb zelf veel onderzocht op het net, om erachter te komen welke functies in het algemeen beschikbaar kunnen zijn in een volautomatische koffiemachine en welke ik zou willen gebruiken.

Een eenvoudige reiniging moet gegeven worden. van Kan functie men leest veel. Een DUBBELE functie voor een 2 kopjes tegelijk MAKEN. Een automatisch melkreinigingssysteem is een voordeel voor melkdranken zoals cappuccino of latte macchiato. van een apart of geïntegreerd melkreservoir men leest ook veel. De keuze van voorgedefinieerde koffiespecialiteiten en profielen maken. Controle van Koffie-intensiteit, het water, hoeveelheid koffiebonen en nog veel meer te lezen.

Apparatuur zoals WLAN en besturing via App zijn verdere hoogtepunten die beschikbaar zijn. Er zit veel in het ontwerp Kunststof of metaal afhankelijk van prijs en model. Hoe meer u de functies en kenmerken van modellen kent, hoe meer u kunt bepalen wat u wel en niet nodig heeft. Hierdoor wordt je selectie volautomatische koffiemachines steeds kleiner en zie je of wat je nodig hebt voor je volautomatische koffiemachine haalbaar is met je budget, of dat het iets moet worden uitgebreid of dat je compromissen sluit. .

- 136,25 €

Waarom koop ik de Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse koffiemachine (TE657F03DE)?

Siemens EQ.6 Plus extra klasse
Volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen? 69 volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen?

Met de kennis die ik had na onderzoek naar volautomatische koffiemachines, kon ik nu beter onderscheiden en differentiëren welke Siemens volautomatische koffiemachines zouden moeten zijn. Ik vond ook andere verschillen in de Siemens volautomatische koffiemachines die mijn beslissing beïnvloedden.

Waarom geen lager model van de EQ.6?

Of het nu gaat om Siemens EQ.5 of slechts S100, S300 of S500, er ontbrak altijd iets. Er staat geen druk op de lagere Siemens volautomatische koffiemachines, er is alleen daar 15 bar druk. De EQ.6 S700 hoed 19 bar drukIk weet niet of dit echt relevant is voor koffiesmaken etc., maar het heeft gewoon meer. Voorgedefinieerde koffiespecialiteiten er zijn minder. Beseffend dat alleen de lagere modellen gewone koffie als DUBBELE deksel Het hebben van (2 kopjes tegelijk) en geen speciale melk was ook erg belangrijk.

de "MEER" maakt een verschil met de Siemens EQ.6, zoals hierboven vermeld. De "bijles" brengt een kanfunctie en een externe melkcontainer. Iedereen die op uiterlijk let, krijgt met de Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse veel RVS en geen plastic.

Hier zie je alvast wat voor verschil het maakt om geen lagere versie van de EQ.6 of zonder PLUS te kopen.

Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse apparatuur

Hier zijn een paar punten wat de volautomatische koffiemachine bevat en kan:

 • heeft een lekbak die minder spatten veroorzaakt
 • automatische stoomreiniging van het melksysteem na elk gebruik
 • Meer vooraf ingestelde koffiespecialiteiten (Americano en Flat White) “PLUS”
 • een extra shot espresso voor een sterkere smaak
 • Aanrakingsgevoel
 • constante brouwtemperatuur
 • Gebruikersprofielen voor gepersonaliseerde drankjes
 • Koffielepel voor het extra vak voor gemalen koffie
 • Ontkalkingstablet
 • Teststrips voor het bepalen van de waterhardheid
 • Gebruiksaanwijzing en opmerkingen
 • Reinigingstablet
 • Melkslang met verlengstuk
 • zeer stille molen
 • goed opschuimmondstuk
 • Twee kopjes (tegelijkertijd)
 • Geweldig aroma
 • verwijderbare zetgroep
 • eenvoudige bediening
 • 4 gebruikersprofielen “PLUS” die kunnen worden aangemaakt
 • Melkcontainer van roestvrij staal is bij de levering inbegrepen “extraKLASSE”
 • Kanfunctie “extra klasse”
 • Verlichte bekerhouder
 • roestvrij staal van hoge kwaliteit
 • Espresso, melkkoffie en dergelijke smaken erg goed
 • Eenvoudige en grondige reiniging
 • bonenbak
 • waterfilters
 • waterreservoir

Heeft de Siemens EQ 6 plus S700 een blikfunctie? - Ja zij heeft!
Wat betekent oneTouch DoubleCup? - 2 kopjes deksel

Siemens EQ.6 plus volautomatische koffiemachine maakt latte macchiato van topklasse
- 136,25 €

Waarom koop ik niet de eersteklas Siemens volautomatische koffiemachine EQ.9-serie

Wanneer EQ. 9 serie ( Dirk's ervaringsverslag over EQ.9) kun je veel nauwkeuriger aanpassingen maken in de drankjes. In de EQ.6 Plus extra klasse je hebt gewoon voorgedefinieerde parameters met kleine sprongen. Heb ik koffie nodig met 280 ml of 290 ml met de EQ.9? Dit zijn aanpassingen die ik misschien een keer maak en daarna nooit meer. Mijn kopjes zijn altijd anders en voor mij zijn de aanpassingen genoeg als bij die EQ.6 Plus extra klasse Daar kunt u kiezen tussen klein, middel en groot (maar elk kan verder worden aangepast vanuit vooraf gedefinieerde hoeveelheden in ml).

Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X1RW koffiemachine met...
Siemens EQ.9 Plus Connect s500 TI9553X1RW koffiemachine met...*
Dubbele drinkopening: Voor één of twee drankjes tegelijk met één druk op de knop; Rustige voorbereiding door Siemens...
€1.343,84 Amazon Prime

Je hebt met de EQ.9 een real-touch display, een stillere molen, afhankelijk van het model, een extra molen en bonenreservoir. Barista-modus voor fijnere aanpassingen. Bediening via APP is mogelijk. Een geïntegreerd extern melkreservoir. Daarnaast nog vele andere leuke features voor één prijs € 1400 tot € 2000.

Ik heb gewoon niet veel functies of apparatuur nodig of ben de toeslag van € 800 tot minimaal € 1400 niet de moeite waard in mijn ogen of ik zie niet dat ik ze in het dagelijks leven vaak gebruik.

Waarom het geïntegreerde melkreservoir van de Siemens EQ.9 niets voor mij is.

Het melksysteem is in mijn ogen het belangrijkste en hoe ik het in het dagelijks leven zie. Ik kon me niet voorstellen dat ik dit externe melkreservoir elke dag uit de koelkast zou halen, bijvullen wanneer nodig en aansluiten op de volautomatische koffiemachine. De reiniging van het melkreservoir moet dan ook gebeuren.

Wanneer Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse je hebt een externe melkcontainer meegeleverd, maar die hoef je niet te gebruiken. Hier heb je een lange slang met een rietje, die je gewoon in een melkpak naast de volautomatische koffiemachine doet en melk tapt. Daarna hoef je het rietje alleen nog maar even af ​​te vegen, en dat doet de rest automatisch melkreinigingssysteemm van de koffiemachine na elke melkafgifte.

Ik gebruik het externe roestvrijstalen melkreservoir alleen als lekreservoir om de volautomatische koffiemachine elke keer dat hij start schoon te maken. Dit ziet er veel beter uit als het altijd onder de koffie staat. Bij de EQ.9 zou je deze slangadapter met een rietje als optie moeten kopenom deze applicatie te gebruiken zoals bij de EQ.6 Plus extra klasse te kunnen hebben.

Siemens EQ.6 Plus extra klasse
Volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen? 70 volautomatische koffiemachine | Siemens EQ.6 S700 Plus extraclass of EQ.9 kopen?

Hier ten laatste zie ik geen enkel voordeel in de EQ.9 en zijn geïntegreerde melkreservoiromdat ik het nooit zo zou gebruiken, meer werk met schoonmaken en een slangadapter kopen + de zeer hoge prijs van de volautomatische koffiemachine met overbodige meerwaarde voor mijn gebruik. De Siemens volautomatische koffiemachine EQ.9 viel nu helemaal uit met mij! de Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse volautomatische koffiemachine was nu de beste volautomatische koffiemachine die bij mij en mijn ideeën paste. De prijs van €800 werkt bij mij perfect! - Codewoord voor weddenschappen op het WK: coffeeeee

In het kort: Iedereen die geen complete koffieliefhebber is, op zoek is naar een volautomatische koffiemachine voor een 4 of 5 persoons huishouden, meer melkspecialiteiten drinkt dan koffie en graag meer of een grote pot makkelijk schoon te maken van de machine en het melksysteem wil, kan dit apparaat veilig gebruiken!

De volautomatische koffiemachine Siemens EQ.6 Plus extra klasse (TE657F03DE) in het dagelijks leven

Ik gebruik deze volautomatische koffiemachine nu ruim 2 maanden en heb er geen spijt van dat ik hem gekocht heb. Het is een klein ritueel geworden om de EQ.6 Plus extra klasse in te schakelen voor de eerste koffie-uitgifte. Ik mis absoluut geen app of wifi zoals in de EQ.9 of zou het nu wel gaaf vinden.

Het kleine detail van de dubbele uitgifte van melkspecialiteiten: Wilt u een grote kan cappuccino of 2 kopjes tegelijk? Dit werkt prima en ik gebruik het veel, met een ander was alleen pure koffie mogelijk geweest als dubbele deksel. De hoogte van de koffie-uitgifte is ook geweldig voor grote kopjes, helaas niet hoog genoeg voor de mijne thermometers, maar hier niet zo belangrijk. De omgang met het melkpak en het melksysteem is eenvoudig en zoals bedoeld.

De EQ.9 of andere volautomatische koffiemachines met geïntegreerd melkreservoir zou een slechte koop zijn of weggegooid geld. Het display en de vooraf gedefinieerde koffiespecialiteiten + 4 profielen die kunnen worden gemaakt, zijn volledig voldoende. Het melkschuim was geweldig om naar te kijken en een goed mondgevoel voor mij. Het verkrijgen van warm water of gewoon melk voor kinderen is super en voldoende warm. Zoals verwacht is schoonmaken eenvoudig te doen. De smaak van de uitgeprobeerde koffiespecialiteiten was helemaal in orde! Het roestvrijstalen ontwerp past ook perfect in de keuken. Als je net als ik denkt, kan ik je alleen maar adviseren over dit model, volledig voldoende en toch veel mogelijkheden zonder veel geld uit te geven zoals voor de EQ.9.

Ik heb de Siemens EQ.6 S700 Plus extra klasse te koop op internet voor €800 Gekocht, het melkreservoir, een schoonmaakset en een waterfilter zaten hier bij. Kijk ook eens op Media Markt of Saturn voor leuke aanbiedingen. Let hier zeker op Productnummer: TE657F03DE en bijles ben Gerat.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte Siemens EQ.6 plus producten in 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte Siemens EQ.6 plus-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 136,25 €aanbod
- 100,00 €aanbod
Siemens koffiemachine EQ.6 plus s300 TE653501DE, voor veel...
Siemens koffiemachine EQ.6 plus s300 TE653501DE, voor veel...*
Getest door Stiftung Warentest en GOED bevonden (2,2) - uitgave 01/2022.
€899,00 - € 100,00 €799,00 Amazon Prime
- 30,22 €aanbod
Nieuw!
Siemens volautomatische koffiemachine, EQ900 plus, cartridge 1 x...
Siemens volautomatische koffiemachine, EQ900 plus, cartridge 1 x...*
autoCalc'n clean – automatisch reinigen en ontkalken voor maximaal comfort; baristaModus – individueel...
€2.928,06
Nieuw!
Siemens volautomatische koffiemachine, EQ500 integraal, 10 specialiteiten, 2...
Siemens volautomatische koffiemachine, EQ500 integraal, 10 specialiteiten, 2...*
coffeeSelect Display – intuïtieve bediening en eenvoudige koffieselectie; oneTouch-functie – latte macchiato, cappuccino...
Nieuw!
Siemens volautomatische koffiemachine EQ300 TF301E19, voor vele...
Siemens volautomatische koffiemachine EQ300 TF301E19, voor vele...*
coffeeDirect – gebruiksvriendelijk display voor bediening met één druk op de knop; milkPerfect – perfect melkschuim dankzij...
€398,31 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter