Test: elektrische ijsbreker | Gastroback 41127 | Verpletterd ijs in 15 seconden!


Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Test: elektrische ijsbreker | Gastroback 41127 | Verpletterd ijs in 15 seconden!
- 10,99 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
56,99 € - € 10,99 46,00 €

De reden voor mijn aankoop was dat ik niet meer tevreden was met mijn handmatige ijsbreker van ALDI. Het was te tijdrovend om een ​​slinger te gebruiken om het ijs te vermalen. 

Toen kwam ik deze breker tegen. Ik hield van het uiterlijk en de functie dat het ijs met een druk op de knop automatisch tot crushed ice wordt vermalen. Het afgewerkte ijs wordt vervolgens verzameld in een container en kan gemakkelijk worden gebruikt voor een drankje. 

Icecrusher in vergelijking

Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdranken, cocktails of...Arendo - Stainless Steel Icecrusher - Icecrusher met 3,5L container en ...Leopold Wenen ijsbrekerOneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...oneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomdHandleiding Ice Crusher Ice Cube Chopper Ice Crusher ...H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ijsblokjes per...KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...
46,99 €115,24 €69,85 €53,12 €69,99 €68,99 €39,99 €Controleer prijs137,42 €119,80 €
Princess elektrische ijsbreker / Eiscrusher -... *Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdrank, ... *Arendo - roestvrijstalen ijsbreker - ijsbreker met ... *Leopold Wenen ijsbreker *OneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Eiscrusher, ... *oneConcept Icebreaker - Ice Crusher, Ice Crusher, ... *Gastroback 41127 Elektrische ijsbreker (100 ... *Handmatige ijsbreker ijsblokjeshakmolen ... *H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ... *KESSER® ijsblokjesmachine | Ijsmachine ... *
◼️ Koelt crushed ijs voor warme zomerdagen◼️ Crushed ice in korte tijd voor favoriete drankjes en ...◼️ Cold ice geeft frisdranken en cocktails net dat beetje extra ...◼️ de Ice Crusher is verchroomd en heeft een ...◼️ GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Voorbij zijn de dagen dat crushed ice ...◼️ GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Voorbij zijn de dagen dat crushed ice ...◼️ Ruimte besparen◼️ Nvt◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...️ ...
◼️ Tot 300 g crushed ice dankzij de grote ijscontainer◼️ Het gespleten ijs is ideaal voor frisdranken, cocktails, koude ...◼️ De 80 W-drive wordt geleverd met een hoogwaardige ...◼️ Nvt◼️ SNELLE VOORBEREIDING: Zelfs na een korte werktijd, ...◼️ SNELLE VOORBEREIDING: Zelfs na een korte werktijd, ...◼️ Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes ...◼️ Nvt◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB14-ijsblokjesmachine heeft een ...️ ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
IJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrischIJsbreker IJsbreker, Gastroback 41127, ijsbreker, elektrisch
49,99 €54,95 €56,99 €
46,99 €115,24 €69,85 €53,12 €69,99 €68,99 €39,99 €Controleer prijs137,42 €119,80 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 25 mei 2022 6:02 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Afbeeldingen | IJsbreker Gastroback 41127

Voorbereiding | Afhandeling

De ijsbreker is geweldig ruimte te besparen en past perfect in de keuken en andere kamers. Door de optiek is het toestel zelfs een blikvanger door de verchroomd Kunststof behuizing. Zodra de breker zijn plaats heeft gevonden, moet het apparaat alleen ingeschakeld zijn. 

In de instructiehandleiding leest u stap voor stap hoe u verder moet. Het doel is om met een druk op de knop normale ijsblokjes te hebben Veranderd in gemalen ijs gedurende 15 seconden zijn.

De eerste stap bestaat nu uit het plaatsen van de ijsemmer. Dit is supergemakkelijk en kan snel worden gedaan. De volgende stap is om het apparaat aan te zetten. Tot mijn verbazing was het veel stiller en aangenamer dan ik dacht. Met de bijgeleverde lepel kunnen nu gewone ijsblokjes of ijsblokjes door een opening boven de breker worden gestoken. Dit gebeurt met draaiende motor. Een deksel kan worden gebruikt om te voorkomen dat er ijs in het rond spat. Daar moet naar mijn mening echt rekening mee gehouden worden, anders wordt het ijs bij het malen uit de machine gegooid. 

Het vermalen van de ijsblokjes tot crushed ice is kortstondig luider, maar nog volledig binnen de perken. Het ijs moet in slechts 15 seconden worden getransformeerd en klaar om te eten zijn.

Ik vind de bediening erg goed, het toestel heeft er maar één Aanknop. Over het algemeen is de bediening heel eenvoudig en kan deze door iedereen worden bediend. 

- 10,99 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
56,99 € - € 10,99 46,00 €

De eerste test - goed resultaat?

Voor mijn eerste test heb ik ijsblokjes met een conventioneel formaat (ong. 3 × 3 cm) gebruikt en vermalen tot gemalen ijs. In tegenstelling tot machines van Aldi en Lild ik voel dit apparaat is veel robuuster, stabieler en professioneler. 

Warum? Dat lees je hier:

De eerste stap is om de machine aan te zetten en vervolgens ijsblokjes in de eerder genoemde bovenste opening te doen. Ik raad absoluut aan om de lepel te gebruiken, omdat het ijs wordt vermalen door roestvrijstalen messen en het apparaat ermee 100 Watt motorvermogen kan bij onjuist gebruik niet onschadelijk zijn. 

Het ijs moet worden ingebracht zoals bij draaiende motor. Zodra er voldoende ijs in de Apparaat is gegeven, het wordt gesloten door middel van de klep en het mes begint direct het ijs te vermalen. 

In mijn test veranderde het ijsblokjes in gemalen ijs over 20 seconden duurden. Zodra het ijs volledig is fijngemaakt, wordt het apparaat weer uitgeschakeld en wordt de ijscontainer verwijderd. Nu kun je het gemalen ijs in een glas doen zijn.

Het apparaat voor het ijs zou naar mijn mening iets kunnen zijn langer zijnals het afgewerkte gemalen ijs maximum voor 3-4 glazen genoeg. Daarom moet het proces indien nodig vaker worden herhaald.

Ik vond het resultaat van het ei erg succesvol en de maat ideaal voor bijvoorbeeld een cocktail of longdrink. Het werd gelijkmatig geplet en ziet er geweldig uit in het glas. Het apparaat zelf had er een permanent stevige standaard en is antislip.

Aanbevolen lectuur: Geteste ijsblokjesmachine van König hier! Cocktailshaker set hier!

Video | IJsbreker

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

 

- 10,99 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
56,99 € - € 10,99 46,00 €

Handige tips over de ijsbreker Gastroback 41127

Voor het gebruik van de ijsbreker van Gastroback 41127 kan ik wat advies voor dagelijks gebruik om het maximale uit het apparaat te halen.

 • Gebruik altijd de lepel om de machine met ijs te vullen (risico op verwonding van uw vingers door het roestvrijstalen mes)
 • Na het vullen de klep weer sluiten om te voorkomen dat er ijs en water naar buiten spatten tijdens het hakken
 • De ijsblokjes mogen niet te groot zijn, anders kan de crusher ze niet fijnmaken
 • De kunststof behuizing is verchroomd, zodat je elke vingerafdruk kunt zien. Daarom raad ik aan het apparaat alleen van bovenaf te bedienen

Voor- en nadelen Gastroback 41127

Voordelen van de ijsbreker

 • Goed prijssegment
 • Eenvoudig in gebruik
 • Bijzonder snel vermalen tot gemalen ijs
 • Optimale grootte van het ei

Nadelen van de ijsbreker

 • Apparaat voor ijsblokjes een beetje klein
 • Gevaar voor letsel bij onjuist gebruik

Conclusie: Elektrische ijsbreker | Gastroback 41127

- 10,99 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
56,99 € - € 10,99 46,00 €

Over het algemeen ben ik daarmee IJscrusher van Gastroback zeer tevreden. Naast de geweldige chromen look levert het toestel solide prestaties en verplettert het het ijs Crushed ice met de ideale maat voor verschillende glazen en drankvariaties.

de Ik vond de bediening erg prettig in de test en gemakkelijk. In principe kan er niets fout worden gedaan als u de instructies opvolgt. Het volume is absoluut prima, ik had zelfs verwacht dat het luider zou zijn.

Dus als je op zoek bent naar een crushed ice machine die zijn werk betrouwbaar en solide doet, zit je met de ijsbreker van Gastroback en voor eigen kosten niet fout kommen.

Ik vind de prijs van 44 euro marktconform en absoluut redelijk in vergelijking met producten van LIDL en ALDI.

Vind in de top 10 de beste & best verkochte ijsbrekerproducten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdranken, cocktails of...
145 beoordelingen
Trebs RVS ijsbreker ideaal voor frisdranken, cocktails of...*
 • crushed ice voor uw favoriete drankjes en koude gerechten in korte tijd, crushed ice in slechts enkele seconden met de Trebs ijsbreker
 • Het verbrijzelde ijs is ideaal voor frisdranken, cocktails, koude visgerechten, vers fruit of koele desserts
 • Inhoud trechter 3 liter, 1 kg gemalen, gechipt ijs per minuut, grote ijstrechter
- 10,99 €2. Topverkoper
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
114 beoordelingen
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
 • Ruimtebesparend
 • Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
 • Snel - het crushed ice voor een cocktail is gemaakt in slechts 15 seconden
- 4,00 €3. Topverkoper
Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...*
 • Koel gemalen ijs af voor warme zomerdagen
 • Door de grote ijscontainer tot 300 g fijngemaakt ijs
 • Veilig te gebruiken dankzij de veiligheidsdop op de vuldop
4. Topverkoper
LACOR 60327 Manuele ICE Crusher
262 beoordelingen
LACOR 60327 Manuele EIS-breker*
 • Beste kwaliteit
 • Europees product
 • Lacor garantie
5. Topverkoper
Arendo - Stainless Steel Icecrusher - Icecrusher met 3,5L container en ...
93 beoordelingen
Arendo - RVS IJsbreker - IJsbreker met 3,5L container en...*
 • Koud ijs geeft frisdranken en cocktails net dat beetje extra. IJsblokjes zijn echter voor veel toepassingen niet fijn genoeg gedoseerd. Met...
 • De 80 W aandrijving wordt verzorgd door een hoogwaardige gelijkstroommotor. Energiebesparend, slijtvast en stil
 • Grote opvangbak: het volume van de uittrekbare lade is 3,5 liter - meer dan genoeg voor elke gelegenheid. De motor...
- 30,00 €6. Topverkoper
Tefal Ingenio 5-seconden chopper K13212 | Zonder elektriciteit | Incl....
1.041 beoordelingen
Tefal Ingenio 5-seconden chopper K13212 | Zonder elektriciteit | incl....*
 • Shredder met gepatenteerde technologie: een simpele trekkracht activeert het boost-systeem met twee onafhankelijke messen voor ...
 • Stevige roestvrijstalen messen: hak bijna elk soort voedsel fijn
 • Ice Crusher Blade: Inbegrepen voor precies de juiste maat crushed ice
7. Topverkoper
OneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...
88 beoordelingen
OneConcept Icebreaker - IJsbreker, ijsbreker, ijsbreker,...*
 • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Voorbij zijn de dagen van vervelend afbrokkelend gemalen ijs. Tegenwoordig gebeurt dit volledig automatisch met de grinder...
 • SNELLE BEREIDING: Na een korte inwerktijd wordt de opvangbak van 3,5 liter gevuld met perfect gemalen ijsblokjes....
 • VEILIGHEID: Met zoveel vermogen is het vanzelfsprekend dat de Ice Crusher twee veiligheidsschakelaars heeft. Zo gaat hij...
8. Topverkoper
BarCraft handmatige ijsbreker machine met schop in ... *
 • GENIET VAN VERSE, KOELE COCKTAILS: deze handmatige ijsbrekermachine breekt stukjes ijs om glazen vol ijzige verwennerij te creëren
 • SUPER LICHT: je hebt hier geen dure batterijen of omvangrijke afzonderlijke onderdelen nodig - draai gewoon aan het handvat en de roestvrijstalen messen ...
 • GROTE IDEEN: Mix ijskoude cocktails zoals Moscow Mules of Mojito's, creëer ijsdesserts of presenteer verse...
- 3,74 €9. Topverkoper
IBILI ijsbreker, RVS, zilver/zwart, 16 x 16 x...*
 • Materiaal: kunststof + roestvrij staal Perfect voor het bereiden van heerlijke en verfrissende cocktails. Handmatige ijsbreker, vereist geen...
10. Topverkoper
Relaxdays, wit-groene handmatige ijsbreker, ijsbreker, met...*
 • Om te hakken: Met de ijsbreker machine kun je snel en eenvoudig je ijsblokjes snijden
 • Handleiding: Powerless Ice Crusher - Met de handslinger kun je overal ijs crushen - zonder stroom
 • Praktisch: als accessoire voor je eigen huisbar - ideaal om heerlijke cocktails ijskoud te serveren
- 10,99 €aanbod
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
56,99 € - € 10,99 46,00 €
- 4,00 €aanbod
Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...
Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...*
Koelt gemalen ijs voor warme zomerdagen; IJs verpletterd tot 300 g door de grote ijsemmer
49,99 € - € 4,00 45,99 €
Nieuw!
IJsbreker met roestvrijstalen molen en handslinger |...
IJsbreker met roestvrijstalen molen en handslinger |...*
❄️Perfect crushed ijs voor cocktails; ❄️Gemaakt van duurzaam plastic; ❄️Zeer scherpe messen en sterke handgreep
16,99 €

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter