Test: elektrische ijsbreker | Gastroback 41127 | Verpletterd ijs in 15 seconden!

Dirk Re.

Geen reacties

Elektrische ijsbreker Gastroback Buy-3ae04ad2

Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Elektrische ijsbreker Gastroback Buy-3ae04ad2
- 4,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 4,00 €52,99 Amazon Prime

De reden voor mijn aankoop was dat ik niet meer tevreden was met mijn handmatige ijsbreker van ALDI. Het was te tijdrovend om een ​​slinger te gebruiken om het ijs te vermalen. 

Toen kwam ik deze breker tegen. Ik hield van het uiterlijk en de functie dat het ijs met een druk op de knop automatisch tot crushed ice wordt vermalen. Het afgewerkte ijs wordt vervolgens verzameld in een container en kan gemakkelijk worden gebruikt voor een drankje. 

Icecrusher in vergelijking

Princess Electric Ice Crusher/ Ice Crusher - verplettert 300g...Trebs 21114 ijsbreker in roestvrijstalen uitvoering, 1 kg ijs per minuut,...Arendo - Stainless Steel Icecrusher - Icecrusher met 3,5L container en ...Leopold Vienna luxe IN165, Inoxidable, RVS look,...Oneconcept crushed ice machine, snelle crushed ice maker met...OneConcept crushed ice machine, snelle crushed ice maker met...Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomdHandleiding Ice Crusher Ice Cube Chopper Ice Crusher ...H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine. 12 kg ijsblokjes per dag,...KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...
€42,95Controleer prijsControleer prijs€69,95€109,99€74,99€59,99Controleer prijs€119,90€129,80
Princess elektrische ijsbreker / Eiscrusher -... *Trebs 21114 ijsbreker in roestvrijstalen uitvoering, 1 kg...*Arendo - roestvrijstalen ijsbreker - ijsbreker met ... *Leopold Vienna luxe IN165, RVS,...*Oneconcept crushed ice machine, sneller crushed...*OneConcept crushed ice machine, sneller crushed...*Gastroback 41127 Elektrische ijsbreker (100 ... *Handmatige ijsbreker ijsblokjeshakmolen ... *H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine. 12 kg ijsblokjes...*KESSER® ijsblokjesmachine | Ijsmachine ... *
◼️ Koelt crushed ice voor warme zomerdagen◼️ Crushed ice in korte tijd voor favoriete drankjes en ...◼️ Cold ice geeft frisdranken en cocktails net dat beetje extra ...◼️ 160x140x265mm◼️ HAVE AN ICE DAY: Deze crushed ice machine kan ijs crushen...◼️ HAVE AN ICE DAY: Deze crushed ice machine kan ijs crushen...◼️ Ruimte besparen◼️ Nvt◼️ Dagelijkse productiecapaciteit: 12 kg️ ...
◼️Tot 300 g crushed ice dankzij de grote ijsbak◼️ Het gespleten ijs is ideaal voor frisdranken, cocktails, koude ...◼️ De 80 W-drive wordt geleverd met een hoogwaardige ...◼️ verchroomd◼️ 15 KILO IJS IN 1 UUR: In slechts 1 uur onze crushed...◼️ 15 KILO IJS IN 1 UUR: In slechts 1 uur onze crushed...◼️ Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes ...◼️ Nvt◼️ Capaciteit waterbak: 2L️ ...
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
€42,95Controleer prijsControleer prijs€69,95€109,99€74,99€59,99Controleer prijs€119,90€129,80
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
Laatst bijgewerkt op 5 december 2023 19:27 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Afbeeldingen | IJsbreker Gastroback 41127

Voorbereiding | Afhandeling

De ijsbreker is geweldig ruimte te besparen en past perfect in de keuken en andere kamers. Door de optiek is het toestel zelfs een blikvanger door de verchroomd Kunststof behuizing. Zodra de breker zijn plaats heeft gevonden, moet het apparaat alleen ingeschakeld zijn. 

In de instructiehandleiding leest u stap voor stap hoe u verder moet. Het doel is om met een druk op de knop normale ijsblokjes te hebben Veranderd in gemalen ijs gedurende 15 seconden zijn.

De eerste stap bestaat nu uit het plaatsen van de ijsemmer. Dit is supergemakkelijk en kan snel worden gedaan. De volgende stap is om het apparaat aan te zetten. Tot mijn verbazing was het veel stiller en aangenamer dan ik dacht. Met de bijgeleverde lepel kunnen nu gewone ijsblokjes of ijsblokjes door een opening boven de breker worden gestoken. Dit gebeurt met draaiende motor. Een deksel kan worden gebruikt om te voorkomen dat er ijs in het rond spat. Daar moet naar mijn mening echt rekening mee gehouden worden, anders wordt het ijs bij het malen uit de machine gegooid. 

Het vermalen van de ijsblokjes tot crushed ice is kortstondig luider, maar nog volledig binnen de perken. Het ijs moet in slechts 15 seconden worden getransformeerd en klaar om te eten zijn.

Ik vind de bediening erg goed, het toestel heeft er maar één Aanknop. Over het algemeen is de bediening heel eenvoudig en kan deze door iedereen worden bediend. 

- 4,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 4,00 €52,99 Amazon Prime

De eerste test - goed resultaat?

Voor mijn eerste test heb ik ijsblokjes met een conventioneel formaat (ong. 3 × 3 cm) gebruikt en vermalen tot gemalen ijs. In tegenstelling tot machines van Aldi en Lild ik voel dit apparaat is veel robuuster, stabieler en professioneler. 

Warum? Dat lees je hier:

De eerste stap is om de machine aan te zetten en vervolgens ijsblokjes in de eerder genoemde bovenste opening te doen. Ik raad absoluut aan om de lepel te gebruiken, omdat het ijs wordt vermalen door roestvrijstalen messen en het apparaat ermee 100 Watt motorvermogen kan bij onjuist gebruik niet onschadelijk zijn. 

Het ijs moet worden ingebracht zoals bij draaiende motor. Zodra er voldoende ijs in de Apparaat is gegeven, het wordt gesloten door middel van de klep en het mes begint direct het ijs te vermalen. 

In mijn test veranderde het ijsblokjes in gemalen ijs over 20 seconden duurden. Zodra het ijs volledig is fijngemaakt, wordt het apparaat weer uitgeschakeld en wordt de ijscontainer verwijderd. Nu kun je het gemalen ijs in een glas doen zijn.

Het apparaat voor het ijs zou naar mijn mening iets kunnen zijn langer zijnals het afgewerkte gemalen ijs maximum voor 3-4 glazen genoeg. Daarom moet het proces indien nodig vaker worden herhaald.

Ik vond het resultaat van het ei erg succesvol en de maat ideaal voor bijvoorbeeld een cocktail of longdrink. Het werd gelijkmatig geplet en ziet er geweldig uit in het glas. Het apparaat zelf had er een permanent stevige standaard en is antislip.

Aanbevolen lectuur: Geteste ijsblokjesmachine van König hier! Cocktailshaker set hier!

Video | IJsbreker

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

 

- 4,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 4,00 €52,99 Amazon Prime

Handige tips over de ijsbreker Gastroback 41127

Voor het gebruik van de ijsbreker van Gastroback 41127 kan ik wat advies voor dagelijks gebruik om het maximale uit het apparaat te halen.

 • Gebruik altijd de lepel om de machine met ijs te vullen (risico op verwonding van uw vingers door het roestvrijstalen mes)
 • Na het vullen de klep weer sluiten om te voorkomen dat er ijs en water naar buiten spatten tijdens het hakken
 • De ijsblokjes mogen niet te groot zijn, anders kan de crusher ze niet fijnmaken
 • De kunststof behuizing is verchroomd, zodat je elke vingerafdruk kunt zien. Daarom raad ik aan het apparaat alleen van bovenaf te bedienen

Voor- en nadelen Gastroback 41127

Voordelen van de ijsbreker

 • Goed prijssegment
 • Eenvoudig in gebruik
 • Bijzonder snel vermalen tot gemalen ijs
 • Optimale grootte van het ei

Nadelen van de ijsbreker

 • Apparaat voor ijsblokjes een beetje klein
 • Gevaar voor letsel bij onjuist gebruik

Conclusie: Elektrische ijsbreker | Gastroback 41127

- 4,00 €
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 Watt), verchroomd
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
ruimtebesparend; Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
€56,99 - € 4,00 €52,99 Amazon Prime

Over het algemeen ben ik daarmee IJscrusher van Gastroback zeer tevreden. Naast de geweldige chromen look levert het toestel solide prestaties en verplettert het het ijs Crushed ice met de ideale maat voor verschillende glazen en drankvariaties.

de Ik vond de bediening erg prettig in de test en gemakkelijk. In principe kan er niets fout worden gedaan als u de instructies opvolgt. Het volume is absoluut prima, ik had zelfs verwacht dat het luider zou zijn.

Dus als je op zoek bent naar een crushed ice machine die zijn werk betrouwbaar en solide doet, zit je met de ijsbreker van Gastroback en voor eigen kosten niet fout kommen.

Ik vind de prijs van 44 euro marktconform en absoluut redelijk in vergelijking met producten van LIDL en ALDI.

Vind in de Top🔟 de beste & best verkochte ijsbrekerproducten 2023 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Oneconcept crushed ice machine, snelle crushed ice maker met...*
 • HAVE AN ICE DAY: Deze crushed ice machine kan snel crushed ice maken en crushen om een ​​drankje compleet te maken. Ons...
 • 15 KILO IJS IN 1 UUR: In slechts 1 uur kan onze crushed ice maker 15 kg perfect crushed ijs maken voor thuis en horeca ...
 • EENVOUDIG TE REINIGEN: Onze ijsbreker is elektrisch en neemt weinig ruimte in beslag, dus je hebt genoeg ruimte om voor te bereiden ...
2. Topverkoper
Arendo - IJsbreker RVS 1,1 L handmatig - ijsbreker...*
 • COLD ICE geeft frisdranken en cocktails de juiste kick. Met de mechanische Arendo ijsbreker maak je krokante koude...
 • ALLE METALEN LICHAAM met verchroomde zinklegering. Het hoge gewicht van 1,64 kg zorgt samen met de antislipvoetjes voor een...
 • DE AANDRIJVING IS ELEKTRICITEITVRIJ met een handslinger die een SUS 430 roestvrijstalen mes aandrijft. De ijsbreker is overal en altijd...
3. Topverkoper
Leopold Vienna luxe IN165, inoxideerbaar, RVS look,...*
 • 160x140x265mm
 • verchroomd
 • Leopold Wenen als specialist voor bar, cocktail, wijn & champagne
4. Topverkoper
Mini ijsblokjes, siliconen ijsblokjesvorm voor 160 ijsblokjes...*
 • Afmetingen mal: ca. 24 x 12 x 1,1 cm Afmetingen ijs: 1 x 1 x 1 cm
 • Deze siliconen ijsblokjesvorm bereidt in een mum van tijd 160 ijsblokjes
 • Door de kleine kubusvorm bevriest het water zeer snel - de ijsblokjes kunnen snel worden gebruikt
- 20,00 €5. Topverkoper
MANBA Slushy Maker en Slush Ice Machine - Draagbare Premium Slush...*
 • Bevat: 1 x ijsbreker voor het vermalen van ijsblokjes tot schilferig, sneeuwachtig ijs, 1 x ijsblokjesvorm om 15...
 • 18/8 roestvrijstalen messen: de hoogwaardige messen in deze ijsbreker zullen nooit roesten en de scherpe messen zijn duurzaam voor ...
 • 3 messen: messen met een preciezere snede kunnen ijsblokjes veel sneller en efficiënter schrapen dan een normaal mes en kunnen ...
6. Topverkoper
Tosucs Elektrische IJsbreker, dubbelmes ijsbreker,...*
 • 【Krachtige motor】 300 W crushed ice maker, je kunt verschillende soorten ijs plaatsen. De krachtige motor kan 80 kg verpletteren...
 • 【Efficiënt dubbel mes】 Het ontwerp met dubbele mes verhoogt de versnipperingsefficiëntie aanzienlijk, de ...
 • 【Automatische uitschakeling】 Wanneer de trechter wordt geopend, wordt deze automatisch uitgeschakeld om een ​​veilige werking te garanderen en ...
7. Topverkoper
BEPER P102GEL100 elektrische ijsbreker, ijsmachine, 30W,...*
 • MEER IJS: Dankzij de elektrische ijsbreker kunt u in enkele seconden slushies en cocktails bereiden, vis- en fruitgerechten ...
 • STAAL: De stalen messen garanderen een perfecte sterkte en duurzaamheid bij het crushen van ijs.
 • DESIGN: De stijl en de rode kleur maken het perfect voor het begeleiden van een feest door uw gasten verse drankjes of eten aan te bieden ...
- 4,00 €8. Topverkoper
Gastroback 41127 elektrische ijsbreker (100 watt), verchroomd *
 • Ruimtebesparend
 • Produceert ideale ijschips voor de bereiding van drankjes en cocktails
 • Snel - het crushed ice voor een cocktail is gemaakt in slechts 15 seconden
9. Topverkoper
IJsbreker met roestvrijstalen molen en handslinger |...
20 beoordelingen
IJsbreker met roestvrijstalen molen en handslinger |...*
 • ❄️ICE CRUSHER - Perfect gemalen ijs voor cocktails
 • ❄️Zeer scherpe messen en sterke handgreep
 • ❄️Gemaakt van duurzaam plastic
10. Topverkoper
Relaxdays, wit-groene handmatige ijsbreker, ijsbreker, met...*
 • Om te hakken: Met de ijsbreker machine kun je snel en eenvoudig je ijsblokjes snijden
 • Handleiding: Powerless Ice Crusher - Met de handslinger kun je overal ijs crushen - zonder stroom
 • Praktisch: als accessoire voor je eigen huisbar - ideaal om heerlijke cocktails ijskoud te serveren
- 20,00 €aanbod
Nieuw!
IJsbreker IJsbreker EIS breker IJsbreker handleiding...
IJsbreker IJsbreker EIS breker IJsbreker handleiding...*
Materiaal en verzilveringsproces zien er mooier en genereuzer uit; Dik en duurzaam: dikkere roestvrijstalen messen zijn...
€59,51
Nieuw!
YILENA ijsbreker, roestvrij staal, zilver, 16 x 16 x 26 cm
YILENA ijsbreker machine, RVS, zilver, 16 x 16 x 26 cm*
2. Drietraps tuimelhendel: energiebesparing, eenvoudige bediening, minder ruimte; 4. Cooler ontwerp: gehumaniseerde koeler ...
€57,99

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 6.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending