Test: Ring Video Doorbell | Deurbel met videocamera

Ring Video Doorbell van Amazon | Videodeurbel voor uw...
Ring Video Doorbell van Amazon | Videodeurbel voor uw...*
Compatibel met geselecteerde Echo-apparaten
€99,99

Ring Video _Doorbell_Video_Doorbell_Erfahrungen_Montage-0e828045
De set

De reden dat ik een deurbel voor een videocamera kocht, was om door de mijne te komen De matglazen voordeur kon nooit zien wie er voor de deur stond. Daarnaast was het altijd een beetje vreemd als de bel ’s avonds laat ging en ik niet kon zien wie er voor stond.

De deurbel met video is oorspronkelijk vervaardigd door het bedrijf "Ring" en later gekocht door het bedrijf Amazon.

De deurbel met de videocamera, in mijn geval het model "Deurbel 2", belooft een videobeeld van hoge kwaliteit, evenals de mogelijkheid van intercom rechtstreeks vanuit de Ontvanger apparaat.

Technische informatie in één oogopslag

 • Geschikt voor temperaturen van -20 ° C tot 48 ° C; waterafstotend
 • WLAN-verbinding 802.11b / g / n, 2,4 GHz
 • Intercomfunctie met ruisonderdrukking
 • Geavanceerde bewegingsdetectie met aanpasbare bewegingszones
 • 1080p HD, live video, nachtzicht
 • De aanbevolen minimale uploadsnelheid is 2 Mbit/s per apparaat.

Deurbel met videocamera in vergelijking

Ring Video Doorbell Pro 2 van Amazon | Deurbel met...Ring Video Doorbell 4 van Amazon - HD-video met ...Wifi video deurbel met camera 2K HD, Ctronics 10000mAh batterij...Video draadloze deurbel 1080P HD Alexa deurbel met camera WLAN ...Videodeurbel met camera + binnengong, AWOW 1080P HD-video ...Goliath draadloze videodeurbel, videodeurintercom met camera...eufy security bewakingscamera met deurbel en deurbel,...WiFi draadloze videodeurbel - ZKTeco D100 - Geïntegreerde ...Amcrest SmartHome Video Deurbel Camera, ...
€249,99Controleer prijs€199,99€69,99Controleer prijsControleer prijs€259,00€109,00Controleer prijsControleer prijs
Ring Video Doorbell Pro 2 van Amazon | Deurbel...*Ring Video Doorbell 4 van Amazon - HD-video met ... *WLAN-videodeurbel met camera 2K HD, Ctronics ... *Video draadloze deurbel 1080P HD Alexa deurbel ... *Videodeurbel met camera + binnengong, AWOW ... *Goliath draadloze videodeurbel, ... *eufy beveiligingscamera met deurbel ... *Wifi draadloze videodeurbel - ZKTeco D100 -... *Amcrest SmartHome video deurbel camera, ... *
◼️ Hoogwaardige, bedrade videodeurbel met ...◼️ Nvt◼️ 1080p HD-videodeurbel met intercomfunctie, ...◼️ Nvt◼️ Video draadloze deurbel 1080P HD Alexa deurbel met camera ...◼️ Nvt◼️ Automatische momentopname wanneer de deurbel gaat of bij beweging, livebeeld ...◼️ CRYSTAL CLEAR DISPLAY: HD-resolutie van 1080p in combinatie ...◼️ 【1080P FHD-video's en automatisch nachtzicht】 120 ° ...◼️ De Amcrest videodeurbelcamera werkt met de bestaande ...
◼️ Breid uw gezichtsveld uit met 1536p full body HD-video ...◼️ Nvt◼️ Met HD-opname en live video kun je zien wat ...◼️ Nvt◼️ Instelbaar volume: 52 soorten polyfone ...◼️ Nvt◼️ Intern geheugen voor ca. 100 afbeeldingen, 120 ° ...◼️ 120 DAGEN PRESTATIES: dankzij de batterijprestaties van 120 dagen na ...◼️ 【Plug n Play & afstandsbediening】 Deze camera ondersteunt alleen ...◼️ Ingebouwde microfoon en luidspreker maken het mogelijk ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
deurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocameradeurbel met videocamera deurbel met videocamera
€249,99Controleer prijs€199,99€69,99Controleer prijsControleer prijs€259,00€109,00Controleer prijsControleer prijs
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 15:47 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Eerste indruk | functie

de Deurbel met videocamera van Ring / Amazon maakt een kleine maar handige eerste indruk. Met de afmetingen van 12,7 6,2 x x 2,2 cm en een gewicht van slechts een paar honderd gram, alles wat nodig is voor de inbedrijfstelling is al bij de levering inbegrepen.

In principe kan de deurbel worden gebruikt Batterijen bediend of door huis elektriciteit kan worden bediend via bestaande deurbelbedrading.

de Volgens de fabrikant moet de montage snel en eenvoudig zijn ga je gang, maar daar kom ik zo op terug.

Een groot voordeel van dit apparaat is dat de video van de deurbel direct naar elk eindapparaat kan worden verzonden. Dienovereenkomstig is de ingang van het huis op elk moment toegankelijk via de smartphone, Een Tablet of zelfs daarover Echo Show kan worden bekeken door Amazon. Het enige wat je hoeft te doen is de meegeleverde app te installeren.

De videokwaliteit zou moeten blijken te zijn 1080p act en het beeld moet bijna in realtime worden verzonden. Maar waar moet ik op letten voordat ik het voor de eerste keer gebruik?

Foto's | Deurbel ring

Hoe is de bel aangesloten?

Voordat de bel in gebruik kan worden genomen, moet deze eerst worden gemonteerd en geïnstalleerd. Gelukkig zit bijna alles er al bij wat nodig is voor de montage, zelfs een boortje voor de montage! Ik vind dat geweldig.

Allereerst moet worden opgemerkt dat de deurbel met video van Ring / Amazon over het algemeen met een batterij kan worden bediend. Om dit te doen, de Volgens de fabrikant moet de batterij één keer per maand worden opgeladen. De voor het opladen benodigde USB-kabel is bij de levering inbegrepen. Als dit te omslachtig voor je is, kun je ook direct de videodeurbel bellen sluit de originele deurbel aandoor de bedrading daar te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat een laadproces direct gedaan wordt en niet meer nodig is.

Aansluiting via batterij / accu:

Kiest u voor batterij-installatie, dan is de aansluiting bijzonder snel en eenvoudig. Hiervoor wordt eerst de basisschil aan de huismuur bevestigd. Volgens de fabrikant Ring / Amazon moet dit worden meegeleverd schroef om een ​​absoluut stevige grip te garanderen. Als alternatief kan ik echter zeggen dat een hoge kwaliteit dubbelzijdig plakband voldoende indien nodig. De bel wordt slechts af en toe ingedrukt en er wordt alleen op een knop gedrukt. Desalniettemin raadt de fabrikant aan om op dit punt met schroeven te monteren.

Als deze stap is voltooid, is de belbehuizing nu op zijn plaats gehaakt. Nu moet de deurbel bij de huisbel WLAN-netwerk aangesloten en de bel is klaar voor gebruik.

Ring Video _Doorbell_Video_Doorbell_Klingel_WLAN-e2a91a0f
Test: Ring Video Doorbell | Deurbel met videocamera 49

Aansluiting via huisbedrading:

Als je jezelf wilt besparen door de bel regelmatig op te laden, heb je de mogelijkheid om: Bedrading van de vorige bel gebruiken. Twee bijbehorende aansluitkabels zijn bij de levering inbegrepen. Deze kunnen worden gebruikt om de deurbel met video te verbinden. Omdat de lijnen maar heel kort Ring / Amazon's deurbel moet in de directe omgeving van de originele deurbel worden geplaatst. Als alternatief kan een zelfverkochte lijn een grotere afstand kan worden bereikt en de bel kan overal op de huismuur worden gemonteerd. Er moet echter worden opgemerkt dat de lijnen dan "verborgen" zouden moeten zijn.

Bediening via app en andere apparaten

Met de app, die bij normaal gebruik gratis is, is de toegang tot de woning altijd en overal realtime in te zien.

De voorwaarde voor de werking van deze deurbel met video, in mijn geval het Doorbell 2-model, is dat de meegeleverde App geïnstalleerd wordt. Alles wordt geregeld via deze app. Deze app kan geïnstalleerd op alle eindapparaten die een video kan afspelen, dus op de smartphone, tablet of zelfs op de Echo Show van Amazon.

Is de app helemaal gratis?

Standaardfuncties zoals instant-notificaties, live video en intercom zijn direct en gratis beschikbaar op alle Ring-apparaten.

Je kunt ook gemiste momenten opnemen, bekijken en delen met een Ring Protect-abonnement (apart verkrijgbaar) (30 dagen proef inbegrepen bij aankoop).

Dat betekent in gewone taal: Zodra de videobel wordt ingedrukt, wordt er direct een signaal naar het ontvangende apparaat (smartphone, tablet, Echo Show) gestuurd. Zodra je op deze melding klikt, kom je direct in de liveweergave en kun je zien wie er voor de deur staat.

De melding en de liveweergave zijn dus gratis!

Goed om te weten…

De videobel heeft een zeer goede beeld- en videokwaliteit nog steeds ongeveer een intercom. Vanuit de woonkamer kunt u communiceren met de persoon voor de deur.

De bel is te koppelen aan Amazon Alexa. Zo meldt de Amazon Echo Show u bijvoorbeeld zodra er iemand voor de voordeur staat en aanbelt. Ik denk niet dat dat een must is, maar het is nog steeds een goed idee.

Wil je gebruik maken van geavanceerde functies zoals het maken van foto's en video's vanaf de ingang? Ook dit is mogelijk met de app. Dat kun je hier echter bereiken Abonnement voor 3 euro per maand. In dit abonnement zit dan de video-opname bevatten. Dit geldt vooral voor de momenten dat je niet thuis was en achteraf wilt kijken.

De bel heeft ook een geïntegreerd nachtzicht. Zo werkt het livebeeld ook in het donker. In principe is de kijkhoek als volgt mogelijk: 155 ° horizontaal, 90 ° verticaal.

Voor- en nadelen deurbel met videocameraring

Voordelen

 • Snelle en eenvoudige montage met een batterij
 • Geweldige beeldkwaliteit
 • Overdracht naar verschillende eindapparaten mogelijk
 • Live-weergave op elk moment

Nadelen 

 • Complexere montage met behulp van huisbedrading
 • Livebeeld gedeeltelijk vertraagd (6 seconden later)

Korte samenvatting

· Installatie met batterij of huisbedrading mogelijk

· Verbinding met het WLAN

Installatie van de app op het toestel (smartphone, tablet, Echo Show)

· Kan gratis worden gecontroleerd en gebruikt

· Betaald abonnement alleen bij gebruik van video-opnamen

· Live-beeld kan op elk moment worden bekeken

· Video-opnames alleen mogelijk met een abonnement voor € 3 / maand

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Fazit: Deurbel met videocamera

Over het algemeen vind ik de videodeurbel absoluut behulpzaam voor elk huishouden dat nog niet beschikt over een intercom of directe toegang tot de beltonen.

de Ik beoordeel de beeldkwaliteit als zeer goed, zijn de mensen duidelijk te herkennen. De Videokwaliteit snijdt ook heel goed in mijn test omdat het in realtime wordt verzonden en je video's zonder vertragingen kunt bekijken.

De installatie met batterijvoeding is snel gedaan, wil je overstappen op een vaste stroomvoorziening dan is dit wat ingewikkelder en kan een monteur nodig zijn.

Ik vind de prijs van 99 euro absoluut fair in termen van de toegevoegde waarde die je eruit haalt.

Aanbevolen lectuur: Advies radiobel met camera hier | Deurslot met vingersensor hier | Slimme woning hier

Vind in de top 10 de best & best verkochte Ring Door Bell producten 2022 op Honest Tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
Ring Video Doorbell 4 van Amazon - HD-video met ... *
 • 1080p HD-videodeurbel met tweerichtingsspraak, geavanceerde bewegingsdetectie, pre-roll in kleur, verbeterde dual-band wifi en...
 • Met HD-opname en live video kunt u zien wat er thuis gebeurt, en met tweerichtingsgesprek kunt u communiceren met...
 • Met geavanceerde bewegingsdetectie ontvang je realtime meldingen op je telefoon of tablet wanneer iemand...
 • Beter zicht op wat er voor de deur gebeurt: dankzij pre-roll videovoorbeelden krijg je een...
2. Topverkoper
Ring Video Doorbell van Amazon | Videodeurbel voor uw...*
 • Met Ring's Video Doorbell kun je zien wie er aanbelt bij je voordeur met 1080p HD-video. Reageer via de geïntegreerde...
 • Deze nieuwe versie van Ring's draadloze deurbel vangt beweging beter op en geeft je helderder zicht in het donker.
 • Zodra iemand aanbelt of de bewegingssensor wordt geactiveerd, ontvang je een melding op je mobiele apparaat.
 • Eenvoudig te bedienen met de geïntegreerde batterij of via een bestaande deurbelbedrading op de elektriciteit van het huis aansluiten.
- 4,91 €3. Topverkoper
Ring Video Doorbell Bedraad door Amazon | De slimme...*
 • Bedrade cameradeurbel (1080p) en intercom met geavanceerde bewegingsdetectie, 2,4 GHz wifi-verbinding en...
 • Mis nooit meer een bezoeker: je ontvangt een melding op je mobiele telefoon of Alexa-apparaat als iemand aanbelt of de...
 • Als je audiomeldingen van je wifi-deurbel in je huis wilt horen, koppel je deze met een compatibel Alexa-apparaat of...
 • Met zijn slanke, lineaire stijl past de Ring Video Doorbell harmonieus in het ontwerp van uw huis.
4. Topverkoper
Ring Video Doorbell Pro 2 van Amazon | Deurbel met...*
 • Hoogwaardige, bedrade videodeurbel met 1536p full-body HD-video, tweerichtingsgesprek, 3D-bewegingsdetectie, verbeterde...
 • Vergroot uw gezichtsveld met 1536p full-body HD-video. Zo krijg je een beter beeld van je bezoekers en kijk je of...
 • Dankzij de geavanceerde bewegingsinstellingen weet je altijd wanneer er iemand voor de deur staat. Daarmee zijn...
 • Voeg afstand, snelheid, grootte en bewegingsrichting toe om bezoekers beter te begrijpen met behulp van 3D motion capture...
5. Topverkoper
Ring Video Doorbell Pro met stroomadapter en Ring Chime van Amazon,...*
 • De voeding voorziet je Video Doorbell Pro van constant vermogen via een standaard stopcontact.
 • Werkt met Alexa om video-opnamen in realtime te starten via spraakopdrachten.
 • De meegeleverde Chime (1e gen.) zorgt ervoor dat je overal in huis berichten en notificaties kunt horen.
 • U kunt bezoekers zien, horen en spreken - vanaf uw mobiele telefoon, tablet of pc.
6. Topverkoper
Ring Video Doorbell 3 van Amazon | HD-video (1080p), verbeterd...*
 • Met de HD (1080p) opname van de Video Doorbell kun je mensen zien, horen en spreken vanaf je mobiele telefoon, tablet of...
 • Een verbeterde versie van de Ring Video Doorbell 2, met verfijnde bewegingsdetectie en dual-band wifi-verbinding (2,4 en 5 GHz).
 • Ontvang een melding zodra iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensor van de ring wordt geactiveerd.
 • Eenvoudige installatie: verbind Video Doorbell 3 met wifi in de Ring-app en monteer het apparaat met de meegeleverde ...
7. Topverkoper
Ring Solar Charger voor Ring Video Doorbell 2nd Generation*
 • Handige stroomoplossing voor het opladen en verlengen van de batterijduur van je Ring Video Doorbell (2e generatie).
 • Veilige montagebeugel met geïntegreerde zonnepanelen
 • Weerbestendig ontwerp en eenvoudige installatie
 • Vereist dagelijks enkele uren directe toegang tot zonlicht. Oplaadcapaciteit varieert afhankelijk van apparaatinstellingen, bewegingsdetectie...
8. Topverkoper
Ringbel, Wit*
 • Breng flexibiliteit, gemak en een gevoel van veiligheid in huis met Chime. Sluit de deurbel eenvoudig aan op je ring...
 • Ontvang realtime meldingen zodra er beweging wordt gedetecteerd of iemand op de knop van je Ring Video Doorbell drukt.
 • Het instellen van Chime is heel eenvoudig: steek het apparaat gewoon in een standaard stopcontact en verbind het met je wifi-netwerk.
 • Kies uit een verscheidenheid aan klassieke en seizoensgebonden beltonen, pas het volume aan en schakel de "Niet doen...
- 15,99 €9. Topverkoper
Ring Video Doorbell Wired + Power Adapter van Amazon | HD-video...*
 • Zie, hoor en spreek bezoekers overal vandaan. Je ontvangt ook direct meldingen, zodat je altijd weet wanneer...
 • Hardwired HD-videodeurbel (1080p) met tweerichtingscommunicatie, geavanceerde bewegingsdetectie, 2,4 GHz wifi-verbinding en...
 • Pas uw bewegingsinstellingen aan om alleen een geselecteerd gebied vast te leggen, zodat u zich kunt concentreren op meldingen...
 • Alexa-compatibele apparaten kunnen worden gebruikt om live video te activeren, voor de intercomfunctie en spraakbesturing.
10. Topverkoper
SadoTech Draadloze Deurbel - Model CX, 2 Drukknoppen, Draadloos,...*
 • Een bel voor elke deur: Configureer een individuele deurbel voor elke ingang! Bovendien kan ons deurbelsysteem...
 • Installatie: Onze voordeurbellen kunnen zonder professionele hulp worden ingesteld omdat de deurbel draadloos is en op batterijen werkt en ...
 • Betrouwbare draadloze deurbel: de zenders buiten zijn waterdicht en weerbestendig van -20 tot 60 ° C met een bereik tot 300 m. Wanneer ...
 • Leveringsomvang: 2 draadloze belknoppen incl. 23A batterijen en 1 ontvanger; Montagekit (schroeven en pluggen of dubbelzijdig...
- 4,91 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter