Test: Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 | Sterke prestaties en gedegen resultaat?

Foto door de auteur

Dirk Re.

Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte middendruk; Toepassingsgebieden: rond het huis, fietsen schoonmaken, trappen,...
Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

Ik ben overgestapt op de Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger omdat ik maar een oppervlakte van ongeveer 25 m2 van straatstenen en terrasplaten hoef te reinigen en het graag zonder een lange stroomkabel wil doen. Het model dat ik nu heb getest, zou een absoluut alternatief moeten zijn en een comfortabelere bediening en snelle operationele gereedheid voor kleinere gebieden moeten bieden.

De Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 biedt zo'n mogelijkheid en levert een krachtige 18 volt en 2,5 Ah accu. Reinigen met middelhoge druk zou hetzelfde goede resultaat moeten opleveren als een op elektriciteit gebaseerde hogedrukreiniger van Kärcher. Laten we eens kijken!

Momenteel biedt Kärcher deze draadloze hogedrukreiniger met accu aan voor 209 euro. Zonder batterij is hij verkrijgbaar vanaf 131,99 euro. Draadloze hogedrukreinigers zijn middelhogedrukreinigers

Ik heb de hogedrukreiniger getest met een batterij en rapporteer over de positieve aspecten en zwakke punten.

Batterij hogedrukreinigers in vergelijking

Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...GLORIA MultiJet 18V Set - accuspuitsysteem | Bruikbaar als...WESCO accu hogedrukreiniger, 18V 2.0Ah mobiel...WORX 18V (20V MAX) mobiele accu hogedrukreiniger Hydroshot...FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar FX-E1HDR20-SET...BIBURY draadloze draadloze hogedrukreiniger, draagbaar ...Yard Force AquaJet draadloze hogedrukreiniger LW C02 voor ...FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar FX-E1HDR20 met...Accu hogedrukreiniger, wasstraat pistool, hogedruk waterpistool...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 batterijset (batterij: 18 ... *Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu,...*GLORIA MultiJet 18V Set - accuspuitsysteem |...*WESCO accu-hogedrukreiniger, 18V 2.0Ah Mobiel...*WORX 18V (20V MAX) mobiele accu hogedrukreiniger...*FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar ... *BIBURY accu accu hogedrukreiniger, ... *Yard Force AquaJet accu-hogedrukreiniger LW C02 ... *FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar ... *Accu hogedrukreiniger, hogedruk autowaspistool ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B077ZKFDM8" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Eerste indruk | Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

De Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 maakt er een zeer compact en professionele eerste indruk. Eerst houd je het toestel in je hand, zonder batterij en mondstuk. Op dit moment kun je je dit niet voorstellen Hogedrukreinigers kunnen echt geweldig werk doen. 

Wat me al snel in positieve zin verraste, is dat de Batterij via een digitaal display beschikt, die de batterijcapaciteit in minuten weergeeft. Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor operaties.

Het mondstuk kan comfortabel worden gebruikt, dit is snel en eenvoudig voor mij geslaagd. Over het algemeen levert de set 2 verschillende sproeiers, een naar de normale Reiniging en één voor het verwijderen van hardnekkig vervuilde plekken.

De draadloze hogedrukreiniger van Kärcher heeft er al een geïntegreerde wateraansluiting. Dit komt overeen met de norm en dus kan de conventionele tuinslang direct worden gebruikt Sluit.

Aangesloten maakt de Kärcher een zeer goede indruk, met een gewicht van 2,9 kilogram ligt het toestel lekker in de hand. Het water wordt op een eenvoudige manier met een druk op de knop gespoten.

Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5
Volledige opname
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte middendruk; Toepassingsgebieden: rond het huis, fietsen schoonmaken, trappen,...

Voorbereidingen en functies

De Kärcher KHB 5 hogedrukreiniger werkt met een oplaadbare batterij, wat betekent dat deze voor het eerste gebruik moet worden opgeladen met behulp van de meegeleverde oplader in rekening worden gebracht. Bij het eerste laadproces is een volledig beschadigde batterij nodig ongeveer 4 uur, moet u hier dus rekening mee houden voordat u het voor de eerste keer gebruikt. Kärcher biedt een snellader waarop de Laad de batterij in slechts 44 minuten op tot 80% moet of je zo'n Als er echter een oplader nodig is, moet iedereen voor zichzelf beslissen.

Ik heb me gefocust op de basis omdat mijn gebruik altijd kan worden gepland en ik de batterij altijd oplaad na elk gebruik. De Aansluiting op het apparaat is gestandaardiseerd volgens Europese normen, maar het zou moeten: Toch moet het voor het geplande gebruik een keer worden getest of alles past.

Verder moet ik van tevoren bedenken wat voor soort schoonmaak er gedaan moet worden. De Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger kan worden gebruikt om te werken op verschillende ondergronden, waaronder gevels, schuttingen, tegels, stenen, fietsen, auto's en Hulpmiddelen. Om een ​​optimale reiniging te bereiken, moet dit worden gedaan het juiste mondstuk moet worden geselecteerd.

Inbedrijfstelling en bediening

Voordat ik hem opstartte, merkte ik dat deze Kärcher KHB 5 geen gebruik voor wasmiddelen bezit. Daarom is dit model alleen geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil en voor algemene reiniging. Dit apparaat bereikt geen "verzorgingseffect", wat uiteindelijk geen must is.

Het apparaat is supergemakkelijk aansluiten op de huishoudelijke watervoorziening. De vorm is ergonomisch comfortabel, en ik heb meteen het gevoel dat jij dat ook bent kan er permanent mee werken. Ook al voelt het in eerste instantie vreemd aan dat ik het handvat alleen met een stalen buis vasthoud en dit zou een even sterke spuitkracht moeten opleveren. 

De accu is eenvoudig aan te sluiten en in te pluggen. Zodra het apparaat is ingeschakeld, dat verlicht Display en batterijniveau zijn in resterend Minuten worden weergegeven. 

In de eerste paar momenten vind ik de bediening zelf prettig en gemakkelijk te gebruiken. 

Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte middendruk; Toepassingsgebieden: rond het huis, fietsen schoonmaken, trappen,...

Gebruik + Resultaat + batterijcapaciteit

Na het aansluiten van de waterslang kon ik met een druk op de knop de waterstraal activeren. ik heb de eerste Terrasplaten en straatstenen op de oprit schoongemaakt. Ik voelde de straal eigenlijk als... erg sterk en ik kon snel zien dat de Groene bekleding van de platen verwijderd worden. Het verschil met voorheen was duidelijk goed!

Ik kreeg een soortgelijk resultaat op de kasseien, ook al moest ik hier wat langer schoonmaken. Maar dit kan ook te wijten zijn aan het oppervlak van de Seine.

Die heb ik voor het schoonmaken van de fiets Straallans gewijzigd en schakelde over van hogedruk naar reinigen. Het hele gebruik was echt aangenaam, en het resultaat was geweldig. Zelfs na 10 minuten had ik niet het gevoel dat de arm zwaar werd. 

Ik merkte echter dat de De batterij is met zijn capaciteit van 20 minuten vrij kort is. De 20 minuten gaan heel snel voorbij, dus dat zou moeten Projecten worden altijd geassocieerd met de tijd. Bovendien kan hier een 2e batterij kan worden gekocht.

Positief is echter dat de digitale weergave van het batterijniveau goed is werkt en realistisch weergegeven wird.

Over het algemeen kan ik zeggen dat de Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 uitstekend werk levert en veelzijdig is. Batterijwerking is absoluut comfortabel voor kleinere oppervlakken en veel sneller klaar voor gebruik dan conventionele hogedrukreinigers.

Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5
Batterij in procenten of minuten
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte middendruk; Toepassingsgebieden: rond het huis, fietsen schoonmaken, trappen,...

Handige tips voor de Kärcher met batterij

 • Ik raad aan om de batterij onmiddellijk op te laden na gebruik van de Kärcher
 • Als je op een groter gebied werkt, moet je denken aan een tweede batterij
 • Kies altijd het juiste mondstuk voor het reinigingsdoel
 • Controleer voordat u het gaat gebruiken de compatibiliteit van de aansluiting met de waterslang
 • Voor grote oppervlakken moet een elektrisch apparaat worden gebruikt

NIEUW | Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 6

Kärcher accu middendrukreiniger KHB 6 Accu
- 23,39 €
Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...
Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...*
Zonder batterij, zonder oplader
€139,99 - € 23,39 €116,60 Amazon Prime

Voor- en nadelen van Kärcher KHB 5

Voordelen

 • Eerlijk prijssegment
 • Eenvoudig in gebruik
 • Onmiddellijke operationele gereedheid
 • Goede reinigingsresultaten op alle oppervlakken
 • Geen stroom meer door de sterke batterij
 • Snel opladen mogelijk

Nadelen

 • Lage batterijduur (20 minuten)
 • Lange oplaadtijd (4 uur)

Conclusie: Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte middendruk; Toepassingsgebieden: rond het huis, fietsen schoonmaken, trappen,...

De KHB 5 draadloze hogedrukreiniger van Kärcher levert een geweldige en vooral grondige Resultaat. De reiniger kan op elk te reinigen object of oppervlak worden gebruikt kan worden ingesteld om het best mogelijke resultaat te bereiken. 

In mijn test de Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger met een batterijduur van 20 minuten voor kleinere Terrasoppervlakken en reiniging van fietsen en gereedschap overtuigen. De schoonmaak was eenvoudig en aangenaam, Ik denk dat het apparaat is niet te hard. 

Voor grote oppervlakken raad ik het gebruik van een elektrisch aangedreven Kärcher aan, zodat continu werken mogelijk is. 

Over het algemeen beoordeel ik de schoonmaker als absoluut alternatief voor het snel reinigen van objecten. In mijn test deed het het heel goed en was het betrouwbaar Werk gedaan. Ik beschouw het prijssegment als eerlijk en marktconform. 

De Kärcher maakte het schoonmaken absoluut gemakkelijker voor mij. Als je grotere gebieden hebt en meer druk wilt, moet je naar een gaan Hogedrukreiniger toegang of in een gids Hogedrukreiniger van Bosch informeren.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte draadloze hogedrukreinigers van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte draadloze hogedrukreinigerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 10,95 €aanbod
- 90,90 €aanbod
- 15,09 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

2 gedachten over “Test: Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 | Sterke prestatie en gedegen resultaat?"

 1. Ik ben oprecht blij om een ​​blik te werpen op deze webpagina-berichten die veel waardevolle gegevens bevatten, bedankt voor het verstrekken van dit soort
  statistieken.

  antwoorden

Laat een bericht achter