Test: Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 | Sterke prestaties en gedegen resultaat?

- 67,32 €
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk; Toepassingsgebieden: Rond het huis, fietsenreiniging, trappen, tuinmeubilair, gereedschap
€229,99 - € 67,32 €162,67
Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

Ik ben overgestapt op de Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger omdat ik maar een oppervlakte van ongeveer 25 m2 van straatstenen en terrasplaten hoef te reinigen en het graag zonder een lange stroomkabel wil doen. Het model dat ik nu heb getest, zou een absoluut alternatief moeten zijn en een comfortabelere bediening en snelle operationele gereedheid voor kleinere gebieden moeten bieden.

De Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 biedt zo'n mogelijkheid en levert een krachtige 18 volt en 2,5 Ah accu. Reinigen met middelhoge druk zou hetzelfde goede resultaat moeten opleveren als een op elektriciteit gebaseerde hogedrukreiniger van Kärcher. Laten we eens kijken!

Momenteel biedt Kärcher deze draadloze hogedrukreiniger met accu aan voor 209 euro. Zonder batterij is hij verkrijgbaar vanaf 131,99 euro. Draadloze hogedrukreinigers zijn middelhogedrukreinigers

Ik heb de hogedrukreiniger getest met een batterij en rapporteer over de positieve aspecten en zwakke punten.

Batterij hogedrukreinigers in vergelijking

Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...GLORIA MultiJet 18V Set - accuspuitsysteem | Bruikbaar als...Draadloze hogedrukreiniger, draagbaar draadloos WESCO 18V 2.0Ah,6M...WORX 18V (20V MAX) mobiele accu hogedrukreiniger Hydroshot...FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar FX-E1HDR20-SET...BIBURY draadloze draadloze hogedrukreiniger, draagbaar ...Yard Force AquaJet draadloze hogedrukreiniger LW C02 voor ...FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar FX-E1HDR20 met...Accu hogedrukreiniger, wasstraat pistool, hogedruk waterpistool...
€150,00€118,26€169,90€89,99€184,99€119,00Controleer prijs€162,65€89,00Controleer prijs
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 batterijset (batterij: 18 ... *Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu,...*GLORIA MultiJet 18V Set - accuspuitsysteem |...*Draadloze hogedrukreiniger, draagbaar draadloos WESCO...*WORX 18V (20V MAX) mobiele accu hogedrukreiniger...*FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar ... *BIBURY accu accu hogedrukreiniger, ... *Yard Force AquaJet accu-hogedrukreiniger LW C02 ... *FUXTEC 20V mobiele batterij hogedrukreiniger 25 bar ... *Accu hogedrukreiniger, hogedruk autowaspistool ... *
◼️ Dankzij het innovatieve apparaatontwerp is de KHB 5 flexibel en ...◼️ Effectieve middendrukreiniger: de Kärcher 18 V ...◼️ MULTIFUNCTIONEEL: de MultiJet 18V is een krachtige ...◼️ 👍5 modi van multifunctionele sproeikoppen👍In totaal 5 soorten ...◼️ De draadloze hogedrukreiniger maakt indruk met 2 functies: ...◼️ Hogedrukreiniger inclusief 2.0Ah batterij en oplader, mondstuk, ...◼️ 🌲Sterke prestaties - BIBURY draadloze draagbare ...◼️ 20V / 2 Ah lithium-ion universele batterij, compatibel voor ...◼️ Hogedrukreiniger, mondstuk, lans, slang met vuilfilter ...◼️ Nvt
◼️ Dankzij de 18 V-batterij van het Battery Power Platform, een ...◼️ Quick-Connect-sproeiers: afhankelijk van de vereisten, een ...◼️ MOBIEL: dankzij de Bosch 18 V / 2.5 Ah POWER FOR ALL-batterij, ...◼️ 👍Draagbare, handige en draadloze reiniging en onderhoud in ...◼️ Mobiele hogedrukreiniger met batterijvoeding: 1,65kg licht & ...◼️ De maximale waterstroom is ongeveer 2,5 l / min ...◼️ 🌲Diverse accessoires - Het is verkrijgbaar met een 6m ...◼️ Eenvoudige schuimreiniging - De meegeleverde ...◼️ De maximale waterstroom is ongeveer 2,5 l / min ...◼️ Nvt
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€150,00€118,26€169,90€89,99€184,99€119,00Controleer prijs€162,65€89,00Controleer prijs
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 4 juni 2023 14:07 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Eerste indruk | Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

De Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 maakt er een zeer compact en professionele eerste indruk. Eerst houd je het toestel in je hand, zonder batterij en mondstuk. Op dit moment kun je je dit niet voorstellen Hogedrukreinigers kunnen echt geweldig werk doen. 

Wat me al snel in positieve zin verraste, is dat de Batterij via een digitaal display beschikt, die de batterijcapaciteit in minuten weergeeft. Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor operaties.

Het mondstuk kan comfortabel worden gebruikt, dit is snel en eenvoudig voor mij geslaagd. Over het algemeen levert de set 2 verschillende sproeiers, een naar de normale Reiniging en één voor het verwijderen van hardnekkig vervuilde plekken.

De draadloze hogedrukreiniger van Kärcher heeft er al een geïntegreerde wateraansluiting. Dit komt overeen met de norm en dus kan de conventionele tuinslang direct worden gebruikt Sluit.

Aangesloten maakt de Kärcher een zeer goede indruk, met een gewicht van 2,9 kilogram ligt het toestel lekker in de hand. Het water wordt op een eenvoudige manier met een druk op de knop gespoten.

Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5
Volledige opname
- 67,32 €
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk; Toepassingsgebieden: Rond het huis, fietsenreiniging, trappen, tuinmeubilair, gereedschap
€229,99 - € 67,32 €162,67

Voorbereidingen en functies

De Kärcher KHB 5 hogedrukreiniger werkt met een oplaadbare batterij, wat betekent dat deze voor het eerste gebruik moet worden opgeladen met behulp van de meegeleverde oplader in rekening worden gebracht. Bij het eerste laadproces is een volledig beschadigde batterij nodig ongeveer 4 uur, moet u hier dus rekening mee houden voordat u het voor de eerste keer gebruikt. Kärcher biedt een snellader waarop de Laad de batterij in slechts 44 minuten op tot 80% moet of je zo'n Als er echter een oplader nodig is, moet iedereen voor zichzelf beslissen.

Ik heb me gefocust op de basis omdat mijn gebruik altijd kan worden gepland en ik de batterij altijd oplaad na elk gebruik. De Aansluiting op het apparaat is gestandaardiseerd volgens Europese normen, maar het zou moeten: Toch moet het voor het geplande gebruik een keer worden getest of alles past.

Verder moet ik van tevoren bedenken wat voor soort schoonmaak er gedaan moet worden. De Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger kan worden gebruikt om te werken op verschillende ondergronden, waaronder gevels, schuttingen, tegels, stenen, fietsen, auto's en Hulpmiddelen. Om een ​​optimale reiniging te bereiken, moet dit worden gedaan het juiste mondstuk moet worden geselecteerd.

Inbedrijfstelling en bediening

Voordat ik hem opstartte, merkte ik dat deze Kärcher KHB 5 geen gebruik voor wasmiddelen bezit. Daarom is dit model alleen geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil en voor algemene reiniging. Dit apparaat bereikt geen "verzorgingseffect", wat uiteindelijk geen must is.

Het apparaat is supergemakkelijk aansluiten op de huishoudelijke watervoorziening. De vorm is ergonomisch comfortabel, en ik heb meteen het gevoel dat jij dat ook bent kan er permanent mee werken. Ook al voelt het in eerste instantie vreemd aan dat ik het handvat alleen met een stalen buis vasthoud en dit zou een even sterke spuitkracht moeten opleveren. 

De accu is eenvoudig aan te sluiten en in te pluggen. Zodra het apparaat is ingeschakeld, dat verlicht Display en batterijniveau zijn in resterend Minuten worden weergegeven. 

In de eerste paar momenten vind ik de bediening zelf prettig en gemakkelijk te gebruiken. 

- 67,32 €
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk; Toepassingsgebieden: Rond het huis, fietsenreiniging, trappen, tuinmeubilair, gereedschap
€229,99 - € 67,32 €162,67

Gebruik + Resultaat + batterijcapaciteit

Na het aansluiten van de waterslang kon ik met een druk op de knop de waterstraal activeren. ik heb de eerste Terrasplaten en straatstenen op de oprit schoongemaakt. Ik voelde de straal eigenlijk als... erg sterk en ik kon snel zien dat de Groene bekleding van de platen verwijderd worden. Het verschil met voorheen was duidelijk goed!

Ik kreeg een soortgelijk resultaat op de kasseien, ook al moest ik hier wat langer schoonmaken. Maar dit kan ook te wijten zijn aan het oppervlak van de Seine.

Die heb ik voor het schoonmaken van de fiets Straallans gewijzigd en schakelde over van hogedruk naar reinigen. Het hele gebruik was echt aangenaam, en het resultaat was geweldig. Zelfs na 10 minuten had ik niet het gevoel dat de arm zwaar werd. 

Ik merkte echter dat de De batterij is met zijn capaciteit van 20 minuten vrij kort is. De 20 minuten gaan heel snel voorbij, dus dat zou moeten Projecten worden altijd geassocieerd met de tijd. Bovendien kan hier een 2e batterij kan worden gekocht.

Positief is echter dat de digitale weergave van het batterijniveau goed is werkt en realistisch weergegeven wird.

Over het algemeen kan ik zeggen dat de Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5 uitstekend werk levert en veelzijdig is. Batterijwerking is absoluut comfortabel voor kleinere oppervlakken en veel sneller klaar voor gebruik dan conventionele hogedrukreinigers.

Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5
Batterij in procenten of minuten
- 67,32 €
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk; Toepassingsgebieden: Rond het huis, fietsenreiniging, trappen, tuinmeubilair, gereedschap
€229,99 - € 67,32 €162,67

Handige tips voor de Kärcher met batterij

 • Ik raad aan om de batterij onmiddellijk op te laden na gebruik van de Kärcher
 • Als je op een groter gebied werkt, moet je denken aan een tweede batterij
 • Kies altijd het juiste mondstuk voor het reinigingsdoel
 • Controleer voordat u het gaat gebruiken de compatibiliteit van de aansluiting met de waterslang
 • Voor grote oppervlakken moet een elektrisch apparaat worden gebruikt

NIEUW | Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 6

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

- 70,00 €

Voor- en nadelen van Kärcher KHB 5

Voordelen

 • Eerlijk prijssegment
 • Eenvoudig in gebruik
 • Onmiddellijke operationele gereedheid
 • Goede reinigingsresultaten op alle oppervlakken
 • Geen stroom meer door de sterke batterij
 • Snel opladen mogelijk

Nadelen

 • Lage batterijduur (20 minuten)
 • Lange oplaadtijd (4 uur)

Conclusie: Kärcher draadloze hogedrukreiniger KHB 5

- 67,32 €
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk; Toepassingsgebieden: Rond het huis, fietsenreiniging, trappen, tuinmeubilair, gereedschap
€229,99 - € 67,32 €162,67

De KHB 5 draadloze hogedrukreiniger van Kärcher levert een geweldige en vooral grondige Resultaat. De reiniger kan op elk te reinigen object of oppervlak worden gebruikt kan worden ingesteld om het best mogelijke resultaat te bereiken. 

In mijn test de Kärcher KHB 5 draadloze hogedrukreiniger met een batterijduur van 20 minuten voor kleinere Terrasoppervlakken en reiniging van fietsen en gereedschap overtuigen. De schoonmaak was eenvoudig en aangenaam, Ik denk dat het apparaat is niet te hard. 

Voor grote oppervlakken raad ik het gebruik van een elektrisch aangedreven Kärcher aan, zodat continu werken mogelijk is. 

Over het algemeen beoordeel ik de schoonmaker als absoluut alternatief voor het snel reinigen van objecten. In mijn test deed het het heel goed en was het betrouwbaar Werk gedaan. Ik beschouw het prijssegment als eerlijk en marktconform. 

De Kärcher maakte het schoonmaken absoluut gemakkelijker voor mij. Als je grotere gebieden hebt en meer druk wilt, moet je naar een gaan Hogedrukreiniger toegang of in een gids Hogedrukreiniger van Bosch informeren.

Vind in de Top🔟 de beste en best verkochte draadloze hogedrukreinigerproducten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 144,09 €1. Topverkoper
Makita DHW080ZK accu hogedrukreiniger 2x18V (zonder accu, zonder...*
 • Totaal stopsysteem (TSS)
 • Licht en compact voor huis en tuin, ook voor professioneel gebruik
 • Met Vario spuitlans die traploos kan worden ingesteld van lagedruk- naar hogedrukstraal door aan de sproeikop te draaien
- 16,90 €2. Topverkoper
Gardena draadloze middendrukreiniger AquaClean 24/18V P4A...
143 beoordelingen
Gardena Accu Middelhogedrukreiniger AquaClean 24/18V P4A...*
 • Alleskunner in de tuin: de lichte, draagbare accu-hogedrukreiniger met ergonomische handgreep is ideaal voor mobiele en snelle reiniging...
 • Geen wateraansluiting nodig: dankzij de meegeleverde zuigslang van 5 m kan de hogedrukreiniger met een watertank of met vers water worden gebruikt
 • Soft-Clean-modus: naast een gemiddelde druk van 24 bar biedt de hogedrukreiniger nog twee reinigingsfasen met 14 bar en 9 bar - ideaal ...
- 39,99 €3. Topverkoper
Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...*
 • Effectieve middendrukreiniger: de Kärcher 18 V draadloze hogedrukreiniger KHB 6 Battery werkt met maximaal 24 bar en is ideaal voor ...
 • Quick-Connect sproeiers: Afhankelijk van de eisen kan een vlakstraal- of roterende sproeikop worden gebruikt. De vervanging van de sproeiers is te danken aan...
 • Innovatief ontwerp: de KHB 6-batterij weegt slechts 1,3 kg en kan gemakkelijk met de hand worden gedragen - voor maximale bewegingsvrijheid en...
4. Topverkoper
Draadloze hogedrukreiniger, Bravolu MAX 580 PSI hogedrukreiniger...*
 • DRAAGBARE, DRAADLOZE HOGEDRUKREINIGER: Bravolu De bijgewerkte versie van de lichtgewicht en compacte draadloze stofzuiger is uitgerust met een ...
 • CONTINU VERSTELBARE NOZZLE EN ROTERENDE SPUITSPUIT: Verbeterde nozzle met traploze instelling van 0° tot 40° en douchemodus. Meerdere...
 • LED BATTERIJ-INDICATOR EN 3-STAGE DRUKMODI: Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een LED-stroomindicator, waarop u de resterende ...
5. Topverkoper
WORX 18V (20V MAX) draadloze mobiele hogedrukreiniger Hydroshot...
211 beoordelingen
WORX 18V (20V MAX) accu Mobiele hogedrukreiniger Hydroshot...*
 • De draadloze hogedrukreiniger overtuigt met 2 functies: reinigen en besproeien. De hogedrukreiniger is geschikt voor ruimtes zonder vaste...
 • Mobiele hogedrukreiniger met batterijvoeding: 1,65 kg licht en transporteerbaar / zelfaanzuigend, zuigt water uit de bron / door de ...
 • De hogedrukreiniger met snelkoppeling voor de kraan wordt geleverd met praktische accessoires en is direct leverbaar als universeel wapen tegen vuil en...
- 45,99 €6. Topverkoper
Karcher Mobiele Outdoor Cleaner OC 3 Adventure Box ... *
 • De geïntegreerde lithium-ionbatterij en de ingebouwde watertank van 4 liter plus externe zuigslang zorgen voor maximale onafhankelijkheid...
 • De speciaal ontworpen Kärcher-mondstuktechnologie plus de universele borstel maken het losmaken van grof vuil op gevoelige...
 • Het compacte ontwerp van het apparaat zorgt voor eenvoudig transport en ruimtebesparende opslag van alle accessoires
7. Topverkoper
Greenworks Tools accu hogedrukreiniger G24PW (Li-Ion 24V 300 Watt...
17 beoordelingen
Greenworks Tools accu hogedrukreiniger G24PW (Li-Ion 24V 300 Watt...*
 • HOGEDRUKREINIGING ZONDER WATERAANSLUITING - Sluit de slang aan op een schoonwaterbron en bedien de hendel om kleinere ...
 • 11x PRESTATIES VAN EEN TUINSLANG - Met een gewicht van slechts 2,5 kg gebruikt deze draagbare hogedrukreiniger 75% minder water dan een ...
 • 5-IN-1 SPRAY NOZZLE - Selecteer het mondstuk door er eenvoudig aan te draaien: een krachtige, smalle straal voor hardnekkig vuil, een brede straal ...
8. Topverkoper
FANZTOOL accu hogedrukreiniger 20V met...
6 beoordelingen
FANZTOOL accu hogedrukreiniger 20V met...*
 • VEELZIJDIGE TOEPASSINGSGEBIEDEN 5-IN-1 NOZZLE: Schone auto, motor, fiets, terras, huis en straatstenen in een mum van tijd...
 • KRACHTIG: met een druk van 24 bar en een debiet van 150l / h trekt de krachtige 20V mobiele oppervlaktereiniger water uit verschillende ...
 • PRAKTISCH: De 1,4 kg lichte en mobiele middendrukreiniger zuigt het water door de meegeleverde 6 m zuigslang inclusief filter uit de 5 ...
9. Topverkoper
PUFIER accu mobiele hogedrukreiniger, 20V accu hogedrukreiniger Max...
25 beoordelingen
PUFIER accu mobiele hogedrukreiniger, 20V accu hogedrukreiniger Max...*
 • Draadloze hogedrukreiniger Met batterij: dankzij de zelfaanzuigende functie kan deze draadloze hogedrukreiniger water putten uit elke zoetwaterbron, zoals ...
 • Mobiele hogedrukreiniger Mini: verbeterde versie van de lichtgewicht en draadloze draagbare hogedrukreiniger. Het probleem van waterlekkage van...
 • Uitstekende kwaliteit: de behuizing van de mini-hogedrukreiniger is gemaakt van ABS-materiaal, dat bestand is tegen druk en slijtage. De batterij zal...
- 67,32 €10. Topverkoper
Kärcher hogedrukreiniger KHB 5 Accu Set (accu: 18 V / 2,5 Ah,...*
 • Dankzij het innovatieve apparaatontwerp is de KHB 5 flexibel en praktisch in gebruik en kan ook ruimtebesparend worden opgeborgen
 • De 18 V oplaadbare batterij van het Battery Power-platform maakt schoonmaken zonder stroomaansluiting mogelijk
 • Werkt met zachte maar efficiënte gemiddelde druk
- 144,09 €aanbod
Makita DHW080ZK accu hogedrukreiniger 2x18V (zonder accu, zonder...
Makita DHW080ZK accu hogedrukreiniger 2x18V (zonder accu, zonder...*
Totaal Stop Systeem (TSS); Licht en compact voor huis en tuin, ook voor professioneel gebruik
€457,98 - € 144,09 €313,89
- 16,90 €aanbod
- 39,99 €aanbod
Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...
Kärcher 18 V accu hogedrukreiniger KHB 6 Accu, druk: 24 bar,...*
Zonder batterij, zonder oplader
€134,99 - € 39,99 €95,00 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 4.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

2 reacties

 1. Sanaat Pura 23. Oktober 2021
 2. Raquel 7. November 2021

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*