Sonische, elektrische tandenborstel | Fairywill FW-507 getest

Foto door de auteur

Jule

Sonische, elektrische tandenborstel | Fairywill FW-507
Fairywill sonische tandenborstel

Fairywill FW-507 in roze

Ben je op zoek naar een nieuwe sonische, elektrische tandenborstel die niet meer dan € 100, - kost? Dan is hier een mogelijke oplossing voor uw probleem. Ik was al lang op zoek naar een sonische, elektrische tandenborstel en kwam de Fairywill FW-507 in het roze tegen op Amazon.

Elektrische tandenborstel, Sonische elektrische tandenborstel met 8...*
 • [Krachtige 40000 magnetische levitatiemotor Sonic Cleaning] De Sonic elektrische tandenborstel is een moderne ultrasone tandenborstel van wereldklasse, ...
 • Inbegrepen - elektrische...
 • Elektrische tandenborstels voor...


Hoe doet de Fairywill FW-507 sonische tandenborstel met mijn tanden en tandvlees? Maakt ze de tanden schoon en grondig schoon? Hoe werken de 5 reinigingsmodi en de 2 minuten timer? Ik ben benieuwd of de batterij echt 4 dagen meegaat op een lading van 30 uur en of de sonische tandenborstel echt waterdicht is. De hele set voor ongeveer 25 €.

Sonische tandenborstel 1.0

Fairywill FW-507 | Verpakkingsinhoud

- Fairywill FW-507 sonische, elektrische tandenborstel
- 4 opzetborstels (3 + 1)
- USB-C oplaadkabel (helaas zonder stekker)
- Handleiding

Eerste indruk | Fairywill FW-507 Sonische, elektrische tandenborstel

Toen ik de Fairywill FW-507 sonische, elektrische tandenborstel uitpakte, was ik erg verrast hoe goed en licht hij in de hand is. De microharen zijn erg zacht en pulseren 40.000 keer per minuut. Ik vond dat de sonische tandenborstel een USB-C-aansluiting heeft, erg positief. Ik vind de verwerking normaal tot normaal, net als bij andere elektrische tandenborstels.

Technische gegevens | Fairywill FW-507

Akku: 4 uur oplaadtijd (lithiumbatterij)
Batterijduur: tot 30 dagen bij tweemaal daags gebruik
Reinigingsprogramma's: 5 met 2 minuten timer
Wasserdicht: IPX7
In rekening brengen: USB-C-kabel
Geluid: pulseert tot 40.000 keer per minuut
Poetsen: gemaakt van Dupont nylon

Opzetborstel Sonische, elektrische tandenborstel | Fairywill FW-507
borstelkop

De elektrische tandenborstel van Sprookje is een sonische elektrische tandenborstel. Deze sonische tandenborstel pulseert tot 40.000 keer in één minuut en heeft geen rotatiebeweging zoals die van bijvoorbeeld Oral-B.

De borstelkop is gemaakt als een golf, de borstelharen zijn gemaakt van Dupont nylon vervaardigd. De afgeronde borstelharen worden gebruikt voor een zachte en grondige reiniging van tanden en tandvlees.

Aanbevolen lectuur: Gids voor tandheelkundige zorg

De Fairywill FW-507 sonische, elektrische tandenborstel heeft 5 modi:

"Wit" = staat voor het bleken van tanden, verwijdert tandplak en vlekken
"Schoon" = staat voor dagelijkse schoonmaak
"Gevoelig" = staat voor gevoelige tanden.
"Pools" = staat voor intertand polijsten.
"Massage" = staat voor tandvleesmassage

Je moet naar het Power knop knop Kort indrukken om toegang te krijgen tot de verschillende modi. De Fairywill FW-507 sonische tandenborstel heeft een 2 minuten timer die regelmatig elke 30 seconden even pauzeert en helpt om onze schoonmaakgewoonten te verbeteren.

De sonische tandenborstel van Fairywill FW-507 belooft een lange levensduur van de batterij. Na 4 uur opladen, met de meegeleverde USB-C oplaadkabel moet de batterij Houd 30 dagen vast. De USB-oplaadkabel is compatibel met verschillende stroomadapters.

Voors / tegens | Fairywill FW-507 Sonische, elektrische tandenborstel

Voordelen

Nadelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • 5 verschillende modi
 • lange levensduur van de batterij
 • USB-C oplaadkabel
 •  40.000 keer pulserend per minuut
 • Tandgolfborstels gemaakt van Dupont nylon
 • geen stekker voor het stopcontact
 • kietelt de tanden in het begin een beetje, is even wennen

De Fairywill FW-507 gebruiken

Ik zette de bijpassende opzetborstel op de Fairywill sonische tandenborstel en opende tandpasta. Toen koos ik voor de White Clean-modus en ik moet zeggen dat het eerst een beetje kietelde. Vervolgens heb ik alle modi doorlopen door kort op de aan / uit-knop te drukken.

De 2 minuten timer met de zeer korte pauze om de 30 seconden is erg handig. Uiteindelijk had ik het gevoel dat de tandarts mijn tanden poetste. De functies van de Fairywill FW-507 elektrische sonische tandenborstel zijn zeer eenvoudig in gebruik. Maak tot slot de sonische tandenborstel normaal onder de kraan schoon met stromend water.

Video

Zinspelen: bevestig de opzetborstel bij het bevestigen eerst recht en draai hem dan iets naar rechts. Doe hetzelfde als je weggaat.

sonische tandenborstel

Conclusie: Fairywill FW-507 sonische, elektrische tandenborstel

Ik ben echt meer dan verrast door de Fairywill FW-507 elektrische sonische tandenborstel, je hoeft niet altijd veel geld uit te geven aan een sonische tandenborstel. Ik heb eerder verschillende sonische tandenborstels geprobeerd. Geen van hen was zo goed voor mijn tanden en tandvlees.

Mijn tanden voelen echt schoner aan en zijn ook lichter geworden. In het begin was ik een beetje sceptisch over de batterijduur. De batterij gaat echt bijna een maand mee, afhankelijk van gebruik en modi. Onder de douche bewees ze de waterdichtheid, alles was geweldig. Voor de prijs van ongeveer 24 € zou ik de Fairywill FW-507 elektrische sonische tandenborstel op elk moment opnieuw kopen.

meer Fairywill sonische tandenborstels

Leestips: meer Raadgever lesen | keuken Tips | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 14.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Jule

Als gepassioneerd liefhebber van vintage stijl noem ik mezelf graag een decoratiekoningin. Als vrouw heb ik een bijzondere interesse in beauty- en modeproducten - niet verrassend, toch? ;) Op dit platform wil ik graag mijn plezier in verschillende producten met jullie delen en tegelijkertijd mijn eigen ervaringen op het gebied van bloggen verzamelen.

Laat een bericht achter