IJsvormen: maak je eigen ijs


ANSMIO ijsvormen 9 ijsvormen herbruikbare ijslollyvormen ijsvormen DIY-ideeën ijslolly BPA-vrij - wordt geleverd met een reinigingsborstel en siliconen vouwtrechter

IJsvormen, een stijlvolle verfrissing. Whisky on the Rocks bestaat meestal uit 2cl whisky en ijsblokjes. Deze ijsblokjes moeten eerst in de vorm van water in het vriesvak worden gedaan. Dit duurt een paar uur om in ijs te veranderen. Je kunt het water natuurlijk niet zomaar in een bakje in de vriezer doen.

Hiervoor heb je een praktisch keukenhulpje nodig: de ijsvormpjes. Niet alleen in de zomer, maar vooral voor feesten, een gekoeld drankje, longdrinks of sterke drank dienen de ijsvormen als extra verfrissing voor uzelf en de gasten.

Naast de verschillende materialen waaruit Eisformen bestaan, zijn er ook verschillende vormen waarin de ijsblokjes als een motief worden gecreëerd en de drankjes opfleuren. Naast de ijsvormen voor ijsblokjes zijn er ook ijsvormen voor zelfgemaakt ijs en bevroren ijsblokjes met fruit erin. Wat is toegestaan, kan worden bevroren en dus zijn er bijna geen grenzen aan creativiteit.

IJsvormen in vergelijking

HelpCuisine® ijslollymaker, ijslollyvormen voor kinderen...ALEMIN ijsvormen Popsiclevormen, 6PCS mini-ijsvormen ICE ...IJsvormen siliconen, 6-pack ijsvormpjes, BPA-vrij ...Micacorn 3 stuks siliconen ijsvormen, BPA vrij, ...IJsvormen BPA-vrije ijslollyvormen Ijslolly's en ijslolly's...Ijslollyvormen siliconen ijslollyvormen - Ijslollyvorm...IJsvorm Siliconen ijslolly hartvorm, siliconen ijsvormen bpa ...12 stuk ijsvorm ijsvormen ijslolly DIY zelfgemaakte ...HONZUEN Ijsvormen Ijslolly's, Ijslollyvormen Set Doe-het-zelf...DEHUB ijsvormen siliconen, ijsvormen ICE op stok siliconen, 6 ...
10,97 €9,98 €Controleer prijs13,99 €15,99 €12,95 €12,99 €25,87 €Controleer prijs13,99 €
HelpCuisine® Ready Popsicle, ... *ALEMIN ijsvormen Popsiclevormen, 6PCS Mini ... *IJsvormen siliconen, 6-pack ijsvormpjes, ... *Micacorn 3 stuks siliconen ijsvormen, BPA... *IJsvormen BPA vrij Ijslollyvormen ijslolly... *Siliconen ijslollyvormen...*IJsvorm siliconen ijslolly hartvorm, siliconen ... *12 delige ijsvorm ijsvormen ijslolly DIY... *HONZUEN Ijsvormen Ijslolly's, Ijslollyvormen...*DEHUB ijsvormen siliconen, ijsvormen ICE op een stokje ... *
◼️ HelpCuisine formulieren met houder en deksel met handvat voor ...◼️ 🍦 【6PSC 6 ijsvormpjes ijsvormpjes】 Dit zijn ...◼️ ★ Materiaal van hoge kwaliteit: onze ijsvormen zijn gemaakt van ...◼️ 🍦 【Food grade materiaal】 Gemaakt van...◼️ Veilig materiaal: de popmaker gemaakt van PP + siliconenmateriaal, ...◼️ 【Ijstaartvormen voor het bakken van waterijsvormen, beste ...◼️ Nvt◼️ ❁Milieubeschermingsmateriaal: onze ijslollyvormen zijn gemaakt van ...◼️ Gezondheid: de ijslolly's zijn gemaakt van ...◼️ ✅ 【Veilig materiaal, milieuvriendelijk】 urOnze ...
◼️ Het materiaal is stabiel en bestand tegen koude ...◼️ 🍦 【Hoge kwaliteit siliconen ijslollyvormen】 Deze ...◼️ ★ Geniet van doe-het-zelfplezier: een set van 6 siliconen ijsvormen ...◼️ 🍦 【Easy Release Ice Maker】 Met de zachte siliconen basis...◼️ Eenvoudig op te lossen: trek gewoon je minipop tevoorschijn ...◼️ 【Eenvoudig los te koppelen en gemakkelijk schoon te maken ijscontainer voor ...◼️ Nvt◼️ ❁Perfecte maat: ronde blauwe ijslolly: 17 * 12 * ...◼️ Gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken: de ijsvormkinderen zijn ...◼️ ✅ 【Temperatuurbereik: -40 ~ + 230】 IJsvormen siliconen ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
IJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormenIJsvormen IJsvormen
14,99 €13,95 €
10,97 €9,98 €Controleer prijs13,99 €15,99 €12,95 €12,99 €25,87 €Controleer prijs13,99 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 24 mei 2022 22:27 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

IJsblokjesvorm - de verfrissing

Water of vruchtensappen kunnen probleemloos worden ingevroren. IJsblokjes met een kleine framboos erin zijn bijzonder geschikt voor aperitieven zoals de beroemde Hugo. Hierdoor ontstaat er een extra eyecatcher in het glas. Hiervoor moet de framboos aan het water worden toegevoegd en dus ook aan de ijsvorm.

Er zijn ook ijsvormen die bepaalde motieven, zoals fruit of iets figuratiefs, in het glas toveren. Zo heb je niet alleen een verfrissing, maar een extra highlight in je glas.

Veilig, stabiel, duurzaam en voedselveilig. Tover grote ronde bolletjes ijs tevoorschijn, die er niet alleen geweldig uitzien, maar je drankjes ook veel langer koelen omdat ze langzamer smelten. Naast de normale ijsballen gemaakt van water, kunnen ijsballen ook heerlijk gemaakt worden van vruchtensap of vruchtenmelk.

Het gesloten systeem tijdens het invriezen voorkomt dat de smaak verandert of dat de geur van de koelkast wordt opgenomen. de Ice Cube Tray is vaatwasmachinebestendig en zal niet van kleur of vorm veranderen.

Welk materiaal voor de ijsvormen?

Er zijn verschillende texturen en materialen als het gaat om ijsvormen. Het moet natuurlijk wel een materiaal zijn dat makkelijk in de vriezer kan. Glas zou hier uitermate ongeschikt zijn, omdat het na verloop van tijd zou barsten. Je hebt dus een robuuste stof nodig die bestand is tegen lage temperaturen. Flexibele materialen, zoals de wondertextuur siliconen, zijn bij uitstek geschikt.

Dit materiaal staat al lang bekend als bakvormen en heeft als voordeel dat restjes niet aan de binnenkant blijven plakken en er gemakkelijk uit kunnen worden geduwd. Als je het in de vriezer legt, moet je een beetje prutsen. De flexibiliteit kan er ook voor zorgen dat er wat water opraakt. Maar met een beetje voorzichtigheid kan de vorm - die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is - gemakkelijk in de vriezer worden vervoerd.

Siliconen of plastic

Een ander materiaal dat voor ijsvormen wordt gebruikt, is plastic. Ook in deze uitvoering zijn diverse vormen en kleuren beschikbaar. Naast de klassieke vierkante ijsblokjes zijn er ronde, ovale en motiefvormen. Het plastic is niet erg flexibel en kan gewoon in de vriezer. Het is het beste om het rechtop te zetten, zodat er niets kan wegglijden.

Er zijn mallen gemaakt van siliconen en plastic voor zelfgemaakt ijs. Deze verschillen in hoogte en zijn meestal dieper dan vormen die worden gebruikt om ijsblokjes te maken. Elk vruchtensap kan worden gebruikt voor het zelfgemaakte waterijs. Afhankelijk van welke smaak je voorkeur heeft. Hiervoor heb je kleine houten handvaten nodig. Je moet het ijs immers in je hand kunnen houden nadat het is ingevroren.

Het schoonmaken van de ijsvormen is beheersbaar. Waarom? Vooral wanneer bevroren water wordt gebruikt voor conventionele ijsblokjes, is het voldoende om de mal af te spoelen met schoon water. Als u echter vruchtensap gebruikt of ook fruit invriest, moet u grondiger schoonmaken, omdat de resten niet alleen onaangenaam ruiken, maar ook bacteriën kunnen bevatten die zich vermenigvuldigen en tot schimmel leiden.

Daarom moeten de mallen na gebruik grondig worden gereinigd met afwasmiddel en water. Goed uitspoelen en terug naar de kast. Zo heb je ze bij de hand voor het volgende gebruik.

https://youtu.be/JRXcABbjAh0

Tips voor het gebruik van de ijsvormen

“Mam, ik wil een ijsje!” Deze zin hoor je de kleintjes vaak zeggen. Wat dacht je ervan om met de kinderen zelfgemaakt fruitijs te maken? Ook een leuk idee voor een kinderverjaardagsfeestje of een stoer tussendoortje. Een feest staat voor de deur en u wilt ervoor zorgen dat de gasten niet alleen genoeg, maar ook koude dranken hebben.

De koelkast staat vol met drankflessen en blikjes. Maar er is nog genoeg ruimte in de vriezer! IJsblokjes kunnen ideaal worden bereid in de bijbehorende ijsvormen. Het is het beste om meerdere ijsvormen met water te vullen en in de vriezer te leggen. Laat het feest maar komen!

IJsvormen worden ook aanbevolen als koelleverancier voor keelpijn. Het ijs dat erin is ingevroren - ook gearomatiseerd - is ideaal om op te zuigen en heeft een verkoelend effect in de keel. Wanneer het in een handdoek is gewikkeld, kunnen gezwollen en pijnlijke plekken effectief worden gekoeld. In de zomer is er niets lekkerder dan gekoeld eten. Vruchtensapijsblokjes en ijslolly's kunnen ideaal van tevoren worden bereid en kunnen bij hoge temperaturen als welkome afkoeling worden aangeboden.

Speciale ijsvormen

Speciaal voor kinderen - maar niet alleen - zijn er speciale ijsvormen om versteld van te staan ​​en aan te knabbelen. Warme dagen vragen om koele verfrissing. Het ijs uit de supermarkt bevat meestal te veel suiker, kleurstoffen en conserveermiddelen. Dat wil niemand! Zo maak je op een speelse manier je eigen ijs.

Vooral in schattige ijsvormen, zoals een vis met een echte vin om aan vast te houden, een poes, waarbij je het afgewerkte ijs bij zijn staart vasthoudt en naar het gezicht van een schattige kat kijkt, of een dierenijsvorm die gewoon schattig is. IJsvormen in een bijzonder design zijn leuk en een hit bij elk feest!

Zelfgemaakt waterijs

Het praktische van een zelfgemaakt ijs is dat je weet welke ingrediënten erin zitten, wat smaakte, het is goedkoop en heel makkelijk te maken en het ijs is suikervrij. Seizoensfruit en alles wat je graag eet is toegestaan. Hiervan heb je 200 gram nodig. Om het ook te laten vriezen heb je water nodig, 150ml. Je kunt het zoeten met honing of een soort suiker zoals stevia.

De vruchten moeten nu worden ontpit en in kleine stukjes worden gesneden. De vruchten kunnen worden gepureerd met een staafmixer (of smoothiemaker, staafmixer) met water en een zoetstof. Vervolgens wordt het fijne vruchtvlees in de mallen gedaan. Daarna gaat het voor een langere tijd de kou in. Ongeveer 3 tot 5 uur!

Het ijs is ideaal om te bereiden en dient als zoet en gezond dessert, als fruitige verfrissing en heerlijke afkoeling voor de zomer. Gasten kunnen ook worden verleid met zelfgemaakt fruitijs. Door de eenvoudige voorbereiding kunnen meerdere formulieren tegelijk worden ingevuld. Ten slotte moet het houten handvat aan het vruchtvlees worden toegevoegd. Sommige ijsvormen hebben hiervoor een aparte opening zodat het er mee kan invriezen.

Vind in de top 10 de beste & best verkochte ijsvormen producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
DEHUB ijsvormpjes siliconen, ijslollyvormpjes set, BPA-vrij ICE op ... *
 • ✅ 【Veilig materiaal, milieuvriendelijk】 Onze ijsvorm is gemaakt van hoogwaardige siliconen van voedingskwaliteit (met FDA en ...
 • ✅ 【Temperatuurbereik: -40 ~ + 230】 Dit product is bestand tegen hoge en lage temperaturen, kan normaal gesproken in het bereik van -40 ℃ ~ + ...
 • ✅ 【Herbruikbaar en duurzaam】 Gladde onderkant: gemakkelijk afneembaar, gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig. Jij kan...
2. Topverkoper
Joyoldelf 6 stuks siliconen ICE LOLLY ijsvormpjes,Ijs...*
 • KLEURRIJKE ICE CREAM STICKS: Gemaakt van hoogwaardige Siamese siliconen mal, felgekleurd en vol plezier, iedereen is besmet door de felle kleur, en het ...
 • KINDERVRIENDELIJK: perfect voor feestjes of plezier, de 6-pack mallen zijn leuk en gemakkelijk voor kinderen om te gebruiken, maak hun eigen ...
 • BEVESTIG DE dop: Uw kinderen zijn dol op hun ijsje, maar kunnen de dop niet kwijtraken? Niet bij Joyoldelf ijsstokjesset. Je kunt de...
3. Topverkoper
Siliconen ijsvormen, 2 stuks siliconen ijslolly's,...*
 • Veiligheid: de siliconen ijslollyvorm voor kinderen is gemaakt van siliconen van voedingskwaliteit en hoogwaardige plastic sticks, veilig en gezond....
 • Nieuw ontwerp: elke siliconen mal is uitgerust met 7 kleuren ijsvormsticks. Het schattige en nieuwe ontwerp kan worden gemaakt in mini-ijs, gelei, ...
 • Veelzijdigheid: de ijslollyvorm is uitgerust met een plastic hoes en een lepel en kan worden gebruikt voor dozen met voedingssupplementen voor baby's, ...
4. Topverkoper
IJsvormpjes ijslolly siliconen, 7 vormpjes ijsvormpje met ... *
 • 🍨𝐇𝐨𝐜𝐡𝐰𝐞𝐫𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐢𝐞𝐧 - Onze ijslollyvormen zijn gemaakt van silicagel ...
 • 🍨𝐄𝐢𝐧𝐟𝐚𝐜𝐡 𝐳𝐮 𝐁𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐞𝐧 - Het enige wat je hoeft te doen is sap, yoghurt, pudding en smoothie...
 • 🍨𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐤𝐭𝐢𝐨𝐧 - Met deze mini ijsvorm kan je ijslolly's, frozen yoghurt en andere ...
- 5,24 €5. Topverkoper
Lékué mini ijsvormpjes, stapelbaar, 10,5 cm, 4 stuks, ... *
 • Stapelbaar en ruimtebesparend
 • Kan eenvoudig horizontaal worden gevuld
 • Met een deksel dat het ijs beschermt tegen geuren en smaken in de vriezer
6. Topverkoper
IJsvormen, 6 ijslollyvormen set met schoonmaakborsteltje en...*
 • Materiaal van voedselkwaliteit: de ijsvormen zijn gemaakt van milieuvriendelijk PP-materiaal, duurzaam en duurzaam. De mallen worden geleverd in 2...
 • GEMAKKELIJKE RELEASE: Omdat het een siliconenmateriaal is, kunt u de ijslollyvormen gemakkelijk losmaken zonder ze om te draaien, of u ...
 • Eenvoudig te reinigen: de antiaanbaklaag van siliconen is gemakkelijk schoon te maken en uit de vorm te halen. Je kunt hem omdraaien en schoonmaken. De...
7. Topverkoper
AmzKoi ijsvormen ijslolly siliconen, 6 cellen ijslolly ... *
 • 【Veilig materiaal en milieuvriendelijk】 De ijslollyvormen zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen van voedingskwaliteit, zijn BPA-vrij, ...
 • 【Herbruikbare ijsvorm BPA-vrij】 Duurzaam materiaal ijsvorm siliconen kan jarenlang in de vriezer worden gebruikt, ...
 • 【Easy Release Popsicle Molds】 Omdat de ijsvorm voor ijslolly's een niet-klevende, flexibele siliconen is, kun je ...
- 1,02 €8. Topverkoper
Joyoldelf ijsvormpjes siliconen, 10 stuks ijsvormpjes -... *
 • SILICONE POPSICLE MOLDS VEILIGER EN DUURZAMER DAN PP MOLDS: Silicone popsicle mallen zijn gemaakt van 100% premium food grade siliconen. Het...
 • LEKVRIJE POTSPOKE VORM: liggen op hun zij of staan ​​zelfs op hun deksels zonder enige lekkage. Zijn...
 • 10 WATERIJSMOLEN MET FUN KLEUREN: Onze ijslollyvormen hebben 10 heldere kleuren (rood, lichtgroen, donkergroen, geel, oranje, ...
- 4,81 €9. Topverkoper
iNeibo ijsvormen ijslolly siliconen met deksel water ijsvormen...*
 • Zeer praktisch: in vergelijking met de klassieke ijsstokvorm kan het ijs er prachtig uit worden geduwd en niet over de ...
 • Zelf gezond ijs maken: de ijslollyvorm is een geweldig alternatief voor kunstmatig waterijs, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel...
 • Eenvoudig in gebruik: de ice pops zijn zeer eenvoudig te vullen, kunnen goed en stevig worden gesloten en in de koelkast worden bewaard, plakken niet
10. Topverkoper
AIXMEET-ijsvormpjes, herbruikbare ijslollyvormenset, BPA ... *
 • Herbruikbaar en hittebestendig: onze ijsvormen zijn gemaakt van milieuvriendelijk PP-materiaal, BPA-vrij, niet giftig, geurloos en niet gemakkelijk te ...
 • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Zachte siliconen van voedingskwaliteit maken het gemakkelijker om bevroren ijs uit de vorm te halen. Gewoon voorzichtig met je handen...
 • Gezond en lekker: Natuurijs maak je gemakkelijk in verschillende smaken met sap, puree, yoghurt, fruit,...
- 5,24 €aanbod
Lékué mini-ijsvormen, stapelbaar, 10,5 cm, 4 stuks, ...
Lékué mini ijsvormpjes, stapelbaar, 10,5 cm, 4 stuks, ... *
Stapelbaar en ruimtebesparend; Kan eenvoudig horizontaal worden gevuld; Met een deksel dat het ijs beschermt tegen geuren en smaken in de vriezer
19,90 € - € 5,24 14,66 €

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter