Test: Philips Avent-babyfoon SCD503 | veel functies

Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*
100% privé, geen interferentie: DECT-technologie zorgt voor een veilige verbinding; Het apparaat kan worden gevoed door oplaadbare AA-batterijen of door elektriciteit
€67,99

De Avent-babyfoon van Philips is een van de bestsellers onder de babyfoons​ Met een prijs van € 37,53 biedt hij een veilige en storingsvrije verbinding. De Philips Avent-babyfoon SCD503 moet bijzonder energiebesparend zijn en een lange gebruiksduur hebben. De fabrikant Philips beschrijft het bijzonder uitgesproken bereik van maximaal 50 meter binnenshuis en tot 300 meter buitenshuis als bijzonder opmerkelijk voor dit apparaat. Daarnaast heeft de babyfoon oplaadbare batterijen die een continue werking garanderen.

Philips Avent-babyfoon SCD503

Ik vroeg me af wat het apparaat echt zo opvalt boven andere Modellen, bijvoorbeeld met camera, maken en hebben dit model van Philips getest.

Indruk | Afhandeling

In eerste instantie houd je een zeer in je hand praktisch en kompakt babyfoon, die bestaat uit de ontvanger en de zender. Beide apparaten kunnen worden bediend met elektriciteit, het ontvangende apparaat, d.w.z. wat de ouders tot hun beschikking hebben, zelfs met een batterij zodat deze zonder kabels in de woonkamer kan worden vervoerd.

De Philips Avent-babyfoon SCD503 is erg licht en heeft optisch weinig bedieningselementen. Volgens de bedieningsinstructies heeft het apparaat enkele functies, maar daarover hieronder meer. Het apparaat heeft zowel een aan / uit-knop als een knop om het volume te regelen. Beide apparaten moeten tijdens gebruik worden ingeschakeld via de aan / uit-knop.

De ontvanger heeft ook een indicatielampje dat de huidige operatie evenals een display met de huidig ​​batterijniveau duidelijk gemaakt.

Al met al kan ik de eerste indruk als redelijk geslaagd beoordelen, ook wat betreft de prijs. De bediening lijkt eenvoudig en op het eerste gezicht herkende ik alle belangrijke eigenschappen van een babyfoon.

Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)Motorola Baby MBP 16, digitale DECT-babyfoon, ...Babyfoon, ANFLAG 5,5 inch babyfoon met camera 1080P * 1920 FHD...Babyfoon met camera 3.2 inch LCD video babyfoon scherm...reer 50070 babyfoon Rigi Digital - 300m bereik,...Babyfoon met camera 720P, videobewaking met 5.0 inch HD LCD...Babyfoon draadloze live camera + talkback tweeweg audio + ...Motorola Baby AM24 / MBP24 Babyfoon Audio - Digitale babyfoon...
€69,99€45,14Controleer prijsControleer prijs€35,99Controleer prijsControleer prijs€55,99€49,99Controleer prijs
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*Motorola Baby MBP 16, digitale DECT-babyfoon, ... *Babyfoon, ANFLAG 5,5 inch babyfoon met camera ... *Babyfoon met camera 3.2 inch LCD video baby ... *reer 50070 babyfoon Rigi Digital – 300m...*Babyfoon met camera 720P, videobewaking met ... *Babyfoon draadloze live camera + talkback ... *Motorola Baby AM24 / MBP24 Babyfoon Audio -...*
◼️ 100% privé, geen interferentie: DECT-technologie biedt...◼️ HOGE GEVOELIGHEIDSMICROFOON - De Motorola Nursery AM21 Audio...◼️ Ondersteuning: onze babyfoon levert vloeiende video's van...◼️ 🔊 [Babyfoon Bidirectionele audiocommunicatie met ...◼️ DIGITALE TRANSMISSIE: Storingsvrij, geruisloos, ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ 2.0-inch LCD-kleurendisplay: het toont realtime activiteit van uw ...◼️ DECT DRAADLOZE TECHNOLOGIE - De AM24 / MBP24 Motorola...◼️ Nvt
◼️ Kristalhelder geluid: zodat je elk gegiechel en gegrinnik kunt horen met...◼️ BEREIK VAN TOT 300 METER - De babyfoon AM21 Audio...◼️ ♪VOX-functie en audio:♪ ANFLAG-babyfoon met camera...◼️ 😭 [Videobabyfoon met camera Vox-modus] ⏰Vox-modus - De ...◼️ INTERCOMFUNCTIE: de babyfoon heeft een ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ Temperatuurbewaking: deze functie is erg handig voor ...◼️ HOOGGEVOELIGE MICROFOON - Dankzij een zeer gevoelige...◼️ Nvt
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€69,99€45,14Controleer prijsControleer prijs€35,99Controleer prijsControleer prijs€55,99€49,99Controleer prijs
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatst bijgewerkt op 19 maart 2023 14:24 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API
Philips Avent-babyfoon SCD503
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*
100% privé, geen interferentie: DECT-technologie zorgt voor een veilige verbinding; Het apparaat kan worden gevoed door oplaadbare AA-batterijen of door elektriciteit
€67,99

Voordelen van de babyfoon SC503

Philips Avent-babyfoon SCD503

De Avent-babyfoon van Philips heeft geen camera, maar zou er volgens de fabrikant toch een moeten hebben zeer goede geluidsoverdracht feature.

De belangrijkste functie voor mij is allereerst DECT-technologiewaarmee de geluidsoverdracht is ingeschakeld veilig en probleemloos De manier gebeurt. Bij andere modellen is in het verleden vaak het probleem ontstaan ​​dat de verbinding wordt verstoord of zelfs verbroken. Simpele muren vormden een obstakel en leidden tot signaaluitval. De DECT-technologie die in dit model wordt gebruikt, is bedoeld om dit probleem op te lossen.

Een andere goede eigenschap is dat ECO-functie​ In rustige tijden, d.w.z. wanneer het kind slaapt, wisselen ze Philips Avent-babyfoon SCD503 schakelt automatisch over naar de ECO-modus, wat direct elektriciteit bespaart. Op deze manier gaat de batterij veel langer mee.

In verband hiermee stelt Philips dat de telefoon maximaal kan ondersteunen 24 uur zonder opladen zou moeten opschieten. Dienovereenkomstig wordt een bedrijfstijd van 24 uur gespecificeerd, wat echt opmerkelijk zou zijn. Dit heb ik natuurlijk ook getest en kom er in het onderste gedeelte op terug.

Ik vind de informatie over het assortiment bijzonder belangrijk. De Philips Avent-babyfoon SCD503 is bedoeld voor gebruik binnenshuis Bereik tot 50 meter en leveren buitenshuis een bereik tot 300 meter. Ik vind deze informatie vooral opmerkelijk, omdat ik bij andere modellen al na een paar meter een signaalonderbreking had.

Dit toestel levert als extra optie geïntegreerd nachtlampje​ Ik hoop dat het licht niet te fel zal zijn, maar toch de kamer zal verlichten, wat het kind 's nachts oriëntatie zal geven.

Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*
100% privé, geen interferentie: DECT-technologie zorgt voor een veilige verbinding; Het apparaat kan worden gevoed door oplaadbare AA-batterijen of door elektriciteit
€67,99

Het eerste gebruik | Kwaliteitsbeoordeling

Philips Avent-babyfoon SCD503

Na het opzetten van beide babyfoons heb ik ze nu in gebruik genomen en ingeschakeld. Eerst moet er een verbinding tot stand worden gebracht tussen de zender en de ontvanger. Dit proces is alleen mij overkomen een paar seconden duurde. Ik heb de zender boven elektriciteit in de kinderkamer geplaatst en de ontvanger boven een opgeladen batterij in de woonkamer.

Zonder camera moet je eerst aan de geluiden wennen. Aan gesuis is altijd hoorbaar in actieve modus. In de inactieve modus, die automatisch wordt geactiveerd na een lange rustperiode in de kinderkamer, is het geluid niet hoorbaar en is de babyfoon volledig stil. Bij mijn eerste test liet ik mijn zoon in de kamer spelen en volgde ik de geluiden. Ze heeft me snel te pakken De geluidskwaliteit zelf is indrukwekkend, het geluid was geweldig duidelijk en nauwkeurig luisteren. De Philips Avent-babyfoon SCD503 zelf ging aan, zelfs na korte, middelhoge tonen.

Toen ik 's avonds aankwam, zette ik het volume op de gemiddelde stand en begon de eerste echte test. Tijdens de slaapfase had ik het nachtlampje geactiveerd, maar dit is nogal matig licht, het zou wat feller mogen zijn. Gedurende deze tijd kon ik duidelijk de geluiden in de kamer horen, ik kon ook duidelijk onderscheiden of het kind zich omdraaide of onrustig was in de slaap of nog wakker en aan het spelen was.

Nu liep ik zelf door het huis en merkte helaas al snel dat deze babyfoon ook voorbij was Signaaluitval beschikt. Nadat ik ongeveer 15 meter (in vogelvlucht) van de zender was en er 3 muren tussen de twee apparaten waren, klonk een piep, waardoor het signaal duidelijk werd. Ik kon nu een rood licht zien op het geïntegreerde LED-display. Ik heb daardoor de door de fabrikant opgegeven 50 meter in het interieur kunnen gebruiken om niet te bevestigen.

De bediening tijdens de eerste test was heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen. Ik waardeer de kwaliteit dan ook als zeer goed.

Die Voordelen en nadelen Philips Avent-babyfoon SCD503

Voordelen

 • Laag prijssegment
 • Eenvoudige bediening
 • energiebesparende
 • Heldere geluidskwaliteit
 • Lange levensduur

Nadelen

 • Geen intercom
 • Signaalstoring al onder de 50 meter

Video | Philips Avent-babyfoon SCD503

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*
100% privé, geen interferentie: DECT-technologie zorgt voor een veilige verbinding; Het apparaat kan worden gevoed door oplaadbare AA-batterijen of door elektriciteit
€67,99

Conclusie: Philips Avent-babyfoon SCD503

Naar mijn mening is de Avent-babyfoon van Philips SCD503 een degelijke, goedkope babyfoon die zich beperkt tot de essentie. De doorslaggevende factor - de geluidskwaliteit - scoorde positief. De bediening is ook heel eenvoudig gehouden, wat ik prettig vind. De lange gebruiksduur is uiteraard afhankelijk van de accu, deze wordt na verloop van tijd natuurlijk zwakker.

Al met al is de babyfoon volkomen voldoende voor nachtelijke "monitoring".

Aanbevolen lectuur: Babyfoons met ademmonitoring, Koop een babybed

Vind in de top🔟 de beste en best verkochte Avent-babyfoonproducten van 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 24,00 €1. Topverkoper
Philips AVENT video babyfoon met camera, SCD833/26, dag en...*
 • Privé, veilige en adaptieve FHSS-technologie: unieke handsetkoppeling voor privéverbindingen
 • 2,7-inch display: met infrarood nachtzichtfunctie kun je je baby op elk moment van de dag zien
 • Kristalhelder videogeluid: elk gegiechel, gegrinnik en hik in perfecte helderheid
- 81,99 €2. Topverkoper
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD733/26)*
 • 100% privé, geen interferentie: DECT-technologie biedt een veilige verbinding
 • Kristalhelder geluid: je kunt elk gegiechel en gegrinnik dus perfect helder horen
 • Slimme ECO-modus: vermindert het zendvermogen en verlengt de levensduur van de batterij
3. Topverkoper
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD503/26)*
 • 100% privé, geen interferentie: DECT-technologie biedt een veilige verbinding
 • Kristalhelder geluid: je kunt elk gegiechel en gegrinnik dus perfect helder horen
 • Slimme ECO-modus: vermindert het zendvermogen en verlengt de levensduur van de batterij
- 47,99 €4. Topverkoper
Philips Avent video babyfoon met camera, dag- en nachtzicht,...*
 • Privé en veilige verbinding: met aanpasbare FHSS-technologie voor minimale verstoring
 • 8 cm (9 inch) kleurendisplay met hoge resolutie: met zoom- en scrollfunctie en automatische dag- en nachtweergave
 • Zeer groot bereik: tot 300 m buitenshuis / tot 50 m binnenshuis & 10 uur batterijduur voor de ouderunit
- 55,00 €5. Topverkoper
Philips Avent aangesloten beeldtelefoon SCD923/26, babyfoon met voll...*
 • De Full HD-camera met nachtzicht en digitale zoom is ontworpen om je in contact te houden met je baby
 • Met de Philips Avent-babyfoon + app kun je je kleintje thuis en onderweg zien en horen
 • Ouderunit met bereik tot 400 meter thuis, babyfoon + app met onbeperkt bereik
- 22,00 €6. Topverkoper
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD713/26)*
 • 100% privé, geen interferentie: DECT-technologie biedt een veilige verbinding
 • Kristalhelder geluid: je kunt elk gegiechel en gegrinnik dus perfect helder horen
 • Slimme ECO-modus: vermindert het zendvermogen en verlengt de levensduur van de batterij
7. Topverkoper
Aukru 6V babyfoon oplader voedingsadapter oplaadkabel voor Philips...*
 • De vervangende oplader kan worden gebruikt om Philips Avent-audiobabyfoons SCD503/26 . op te laden
 • Ingangsspanning: 100 - 240 V; Uitgangsspanning: 6.0 V, 500 mA
 • Compatibel met Philips Avent SCD503/26 SCD610/00-babyfoon
8. Topverkoper
Aukru 5v1a Micro-USB Babyfoon Voeding Oplader Oplaadkabel...*
 • Aukru voeding oplaadkabel voor Philips AVENT SCD843/26, SCD833/26, SCD845/26 video babyfoon
 • Aukru voedingskabel voor Philips AVENT SCD843/26,SCD833/26,SCD845/26 video babyfoon Aukru voedingskabel voor Philips AVENT...
 • Compatibel voor Philips AVENT babyfoon SCD831/26, SCD833/26, SCD835/26, SCD841/26, SCD843/26, SCD845/26, video babyfoon
9. Topverkoper
HOLACA flexibele wiegbevestiging voor Philips Avent aangesloten beeldtelefoon...*
 • 【Toepasselijk model】 De babyfoonhouder is een unieke bescherming voor de Philips Avent aangesloten beeldtelefoon SCD923/921/26 baby ...
 • 【GEEN BOOR NODIG】: deze Philips-babyfoonhouder vereist geen extra gereedschap voor installatie, u kunt ...
 • 【VeelzijdigDe Philips-babyfoonhouder kan de buighoek willekeurig veranderen en zich aanpassen aan meerdere omgevingen. Verbeterd...
10. Topverkoper
- 24,00 €aanbod
Philips AVENT video babyfoon met camera, SCD833/26, dag en...
Philips AVENT video babyfoon met camera, SCD833/26, dag en...*
2,7-inch display: met infrarood nachtzichtfunctie kun je je baby op elk moment van de dag zien
€179,99 - € 24,00 €155,99
- 81,99 €aanbod
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD733/26)
Philips Avent DECT-babyfoon (model SCD733/26)*
100% privé, geen interferentie: DECT-technologie biedt een veilige verbinding
€169,99 - € 81,99 €88,00
- 47,99 €aanbod
Philips Avent video babyfoon met camera, dag en nacht zicht,...
Philips Avent video babyfoon met camera, dag- en nachtzicht,...*
Privé en veilige verbinding: met aanpasbare FHSS-technologie voor minimale interferentie; Leveringsomvang: 1 Philips Avent digitale video-babyfoon en 1 oplader
€219,99 - € 47,99 €172,00
Nieuw!
MULTIM 6V 1A oplader voor babyfoon compatibel met Philips...
MULTIM 6V 1A oplader voor babyfoon compatibel met Philips...*
【Specificatie】Ingang 100V-240V Productie 6V 1A oplader; Compatibel met: Philips Avent SCD505/00 SCD503/26 babyfoon
€16,11
Nieuw!
Goede lood 7V oplaadkabel voor Philips Avent SCD530 babyfoon...
Good Lead 7V oplaadkabel voor Philips Avent SCD530 Babyfoon...*
Verzending: Alle bestellingen die voor 14 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden via 1e klas.; Kwalitatief hoogwaardig product. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op!
€23,25

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Heeft u een product te koop gevonden, informatie over een product of onderwerp?

Klik op de sterren om te beoordelen!

Omdat je dit bericht nuttig vond...

Volg ons op sociale netwerken!


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 20.03.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

[ajax_load_more loading_style="oneindige fading-blocks" container_type="table" post_type="post" post_format="standard" category="advies,testen" category__not_in="952" button_label="meer laden..." button_loading_label="zal geladen"]
🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*