Test: Kärcher hogedrukreiniger K3 | Premium vermogensregeling

Foto door de auteur

Dirk Re.

- 32,09 €

De Kärcher hogedrukreiniger K3 is momenteel verkrijgbaar vanaf € 184,99, waarbij losse accessoires kunnen worden aangeschaft. Afhankelijk van de selectie stijgt de prijs tot € 217,-. Ik heb de Kärcher hogedrukreiniger getest en rapporteer over mijn ervaringen.

Vergelijking van hogedrukreinigers

Kärcher hogedrukreiniger K 3 Power Control: Clever ...Kärcher hogedrukreiniger K 2 Power Control Home: Clever ...Kärcher hogedrukreiniger K 4 Power Control Home: Clever ...Kärcher hogedrukreiniger K 5 Power Control Home: Clever ...Kärcher hogedrukreiniger K 7 Premium Smart Control Home: ...COOCHEER hogedrukreiniger (1800W, Max. druk: 160 bar, Max....Bosch hogedrukreiniger EasyAquatak 120 (1500 W, huishoudelijk en...Bosch UniversalAquatak 135 hogedrukreiniger (3-in-1 mondstuk, ...
Kärcher hogedrukreiniger K 3 Power Control:...*Kärcher hogedrukreiniger K 2 Power Control Home:...*Kärcher hogedrukreiniger K 4 Power Control Home:...*Kärcher hogedrukreiniger K 5 Power Control Home:...*Kärcher hogedrukreiniger K 7 Premium Smart...*COOCHEER hogedrukreiniger (1800W, Max. druk: 160...*Bosch hogedrukreiniger EasyAquatak 120 (1500 W,...*Bosch hogedrukreiniger UniversalAquatak 135 ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B08R45KJYN" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Eerste indruk / accessoires

Op het eerste gezicht maakt de hogedrukreiniger er één stevig en stabiel Eindruck. Ook het apparaat met afmetingen van ca. 34 x 28 x 68 cm en een gewicht van 8 kg maakt een duidelijke indruk. De leveringsomvang bestaat uit het apparaat zelf drie verschillende essays voor verschillende oppervlakken. Naast het drukpistool zelf voor groot- en grootschalig werk, is er ook een borstel voor fijne tegels en fijne ondergronden en een kleiner pistool voor kleinere schoonmaakbeurten, bijvoorbeeld aan fietsen.

De Kärcher hogedrukreiniger K3 is te koop met een extra oprolrol voor de stroomkabel, maar in mijn test heb ik er een zonder gebruikt, aangezien er af fabriek al een oprolmogelijkheid aan de zijkant zit.

De bediening van de hogedrukreiniger bestaat uitsluitend uit een wateraansluiting en een inschakelknop. Het drukpistool heeft ook de mogelijkheid om de druk individueel aan te passen Pas zelf de grill aan om te kunnen.

Kärcher oppervlaktereiniger T-Racer T 5 (bescherming tegen spatwater, voor...
Kärcher oppervlaktereiniger T-Racer T 5 (bescherming tegen spatwater, voor...*
Compatibel met hogedrukreinigers van de klassen K 2 tot K 7; Leveringsomvang: T 5 T-Racer oppervlaktereiniger met verlengbuis
€104,11
- 25,10 €
Kärcher handbediende oppervlaktereiniger PS 30 krachtschrobmachine...
Kärcher handbediende oppervlaktereiniger PS 30 krachtschrobmachine...*
Verwijder vuil water snel en eenvoudig met de vervangbare wisserlip; Kan gebruikt worden met alle Kärcher hogedrukreinigers...
€54,99 - € 25,10 €29,89 Amazon Prime

Er is een grote houder voor het drukpistool, de andere twee opzetstukken kunnen ook in een apparaat worden gehangen. Dit vind ik echter erg wankel en onstabiel. Tijdens het monteren viel de borstel er steeds uit, daarom heb ik in eerste instantie de twee opzetstukken die ik niet gebruik aan de kant gelegd.

De hogedrukreiniger K3 heeft een tank voor wasmiddel. Deze moet vóór het eerste gebruik worden gevuld. Het reinigingsmiddel is niet bij de levering inbegrepen en moet vanaf ongeveer € 8,- apart worden aangeschaft.

Soms kan het voorkomen dat de ½ inch aansluiting niet past, controleer daarom vooraf of er eventueel een adapter nodig is.

Mogelijkheden met de Kärcher hogedrukreiniger K3

De Kärcher hogedrukreiniger K3 biedt er één Verscheidenheid aan mogelijke toepassingen en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

De straalpijp zelf heeft een instelmogelijkheid voor de waterdruk. Dit kan tussen 0 en 120 bar liggen handmatig direct op de handgreep te regelen. De huidige waterdruk wordt visueel weergegeven met behulp van LED-technologie.

Kärcher biedt er zelf een aan voor het K3-model app bij. Deze biedt een allround service inclusief informatie over het apparaat, de applicatie en het Kärcher serviceportaal.

Dankzij de ingebouwde reinigingstank schakel je tussen het gebruik van de hogedrukfunctie en de reinigingsfunctie. Je hoeft hiervoor de straalbuis niet te vervangen. Een motorfiets kan bijvoorbeeld eerst worden ingezeept en gereinigd en vervolgens worden schoongespoeld.

Met de verschillende opzetstukken kunnen verschillende substraten en oppervlakken worden verwerkt. De klassieke spuitlans levert de maximale waterdruk en is geschikt voor grotere of sterk vervuilde oppervlakken. Dit omvat ook straatstenen en wanden. Het kleinere pistool kun je gebruiken voor kleinere, fijnere klusjes, zoals schoonmaken fietsen of Velgen worden gebruikt. voor het reinigen van tegels, Terrasplaten of soortgelijke gevoelige oppervlakken kan het opzetstuk met de borstel worden gebruikt. Door te draaien reinigt hij zacht en veroorzaakt geen schade.

- 32,09 €

Het eerste gebruik | Kwaliteitsbeoordeling

Nadat ik de tank met reinigingsmiddel had gevuld met de juiste vloeistof, de waterslang had aangesloten en de spuitlans op gemiddelde sterkte had gezet, kon ik eindelijk aan de slag. Ik heb eerst gewerkt aan straatstenen in de tuin, omdat deze in de winter bedekt zijn met groen.

Na het inschakelen voor de eerste test heb ik er meteen één sterke waterdruk gevoeld. De hogedrukreiniger is dat echter wel maar behoorlijk luid, wat begrijpelijk lijkt vanwege de enorme prestaties en de druk die moet worden gevormd.

Naar mijn mening is de straalpijp zeer goed gemaakt, de waterstraal is gericht op één punt op de grond, waardoor een geweldige schoonmaak wordt mogelijk gemaakt. Ik heb de stenen op een prettige manier van tandplak kunnen ontdoen. Nu heb ik de straalsterkte veranderd, wat eigenlijk direct op het handvat mogelijk is. Maar voor hardnekkig vuil op de stenen moest ik ook het hoogste niveau activeren. Ook merkte ik dat de spuitlans iets langer mocht zijn, omdat langer werken snel op de rug is.

Wat mij opviel tijdens de test is dat het water zwaar gespoten in alle richtingen en dus ook Muren en ramen vervuild. Er is een zogenaamde splashguard van Kärcher, maar deze moet apart worden aangeschaft.

Vervolgens heb ik de mijne fiets schoongemaakt. Ik heb hiervoor het kleinere pistool gebruikt. Voor deze reiniging heb ik eerst het schoonmaakmiddel gebruikt en daarna schoongespoeld met water. Het vuil was gemakkelijk te verwijderen, ook al was het niet te hardnekkig.

Over het geheel genomen leverde de Kärcher hogedrukreiniger K3 een prachtig resultaat op, stenen en muren werden zeer schoon gespoten.

De app Ik heb er naar gekeken, maar kon geen toegevoegde waarde ontdekken.

Video's | Karcher hogedrukreiniger K3

Hogedrukreiniger in de test (Kärcher K3 Full Control).
- 32,09 €

Voordelen en nadelen Karcher hogedrukreiniger K3

Voordelen

  • Geweldig schoonmaakresultaat
  • Instelbare waterdruk
  • Dankzij verschillende opzetstukken individueel te gebruiken
  • Eenvoudig in gebruik

Nadelen

  • Verhoogd geluidsniveau
  • Lans vrij kort (gevaar voor rugpijn)
  • Geen bescherming tegen waterspatten

Conclusie: Karcher hogedrukreiniger K3

Als gevolg hiervan kan worden geoordeeld dat de Kärcher K3 hogedrukreiniger – hier het Premium Power Control-model – een zeer goede reiniging bereikt. Met verschillende opzetstukken kunnen talloze substraten worden verwerkt en gereinigd. De instelbare waterdruk direct op de handgreep zorgt voor een ononderbroken proces.

Alleen een spatscherm zou wenselijk zijn, zodat omliggende gebouwen niet spatten.

De prijs van € 184,99 is marktconform en vergeleken met andere fabrikanten, zoals Oasser of Coocheer, in het vergelijkbare segment.

Als je dus op zoek bent naar een betrouwbare hogedrukreiniger, dan zit je met dit model helemaal goed.

- 32,09 €

Aanbevolen lectuur: Hogedrukreiniger van Bosch Koopgids hier!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte hogedrukreinigerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte hogedrukreinigerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 4,00 €aanbod
Kärcher hogedrukreiniger K 2 Universal Edition (druk: 110 bar,...
Kärcher hogedrukreiniger K 2 Universal Edition (druk: 110 bar,...*
Met een gewicht van slechts 3 kg is hij nog gemakkelijker en handiger te vervoeren
€74,99 - € 4,00 €70,99 Amazon Prime
- 21,48 €aanbod
Bosch UniversalAquatak 125 hogedrukreiniger (3-in-1 mondstuk, ...
Bosch UniversalAquatak 125 hogedrukreiniger (3-in-1 mondstuk, ... *
Eenvoudige installatie dankzij snelle verbindingen; Automatische zuigfunctie: maakt het gebruik van water uit regentonnen mogelijk.
€189,99 - € 21,48 €168,51
- 32,09 €aanbod
- 90,99 €aanbod
- 27,85 €aanbod
Bosch hogedrukreiniger EasyAquatak 110 (3x mondstuk, ...
Bosch hogedrukreiniger EasyAquatak 110 (3x mondstuk, ... *
De gereedschappen van Bosch – De handige hulpjes voor alle kleine projecten; De compacte hogedrukreiniger Aquatak 110...
€119,99 - € 27,85 €92,14 Amazon Prime
Nieuw!
Colcolo Hogedrukreiniger Sproeikop Autowasmondstuk...
Colcolo hogedrukreinigersproeier, autowassproeier,...*
【Producttype】: 1/4 hogedrukreiniger-sproeimondstuk.; 【Pakket bevat】: 1 autosproeier.
€11,99
Nieuw!
perfk hogedrukreiniger spray,...
perfk hogedrukreiniger spray,...*
【Producttype】: 1/4 hogedrukreiniger-sproeimondstuk.; 【Pakket bevat】: 1 autosproeier.
€18,49

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter