Test: Inkbird vacuumsealer - filmsluitapparaat voor droog en vochtig voedsel

Foto door de auteur

eTests

- 27,00 €
vacuumsealer
Test: Inkbird vacumeermachine - foliesealer voor droog en vochtig voedsel 54 Test: Inkbird vacumeermachine - foliesealer voor droog en vochtig voedsel

Ik ben het INKBIRD-vacuümapparaat INK-VS01 aan het testen. Het is mijn eerste voedselverzegelaar voor vacuümverzegeling. Hoe ik het apparaat vind en hoe je hem zelf stofzuigt, lees je hier in mijn test van de Inkbird vacuumsealer. Plezier hebben

Waarom een ​​vacuumsealer?

Voedsel blijft langer vers zonder zuurstof. Door de langere bewaartijd met minder lucht, doordat er minder oxidatie van het voedsel is, kun je voor een langere tijd een kleine voorraad opbouwen.

Gegrild vlees marineren in de vacuümzak is sneller en duurzamer tot 40 dagen in plaats van slechts 3-4 dagen in de koelkast. Zelf je eigen hoogwaardige gegrild vlees marineren is vooral goed in het barbecueseizoen voor jezelf Grill super.

Stoofpotjes voor meal prep - Voorgegaarde of overgebleven stoofschotels zijn makkelijker te bewaren in de vacuümzak in de vriezer of koelkast.

Verse kruiden uit de tuin zoals peterselie, bieslook, rucola etc. kunnen geportioneerd en langer bewaard worden.

Lasfolies zonder vacuüm mogelijk! Geopende verpakkingen zoals zakjes chips of Haribo-zakjes kunnen worden verzegeld/opnieuw verzegeld.

Inkbird vacuumsealer

Afmetingen: 42.6 x 18.9 x 11.1 cm
Gewicht: 1,53 kg
5 vacuümzakken + 1 vacuümrol (geschikt voor breedte van 30 cm)
1 slang voor vacuümcontainer (optioneel) wordt meegeleverd

- 27,00 €

De Inkbird vacuumsealer heeft een stand voor droog en vochtig voer. Op het apparaat zit een foliesnijder voor het snijden van vacuümzakken. Vacuümzakken worden met het apparaat geleverd als kant-en-klare zakken en op rollen om te snijden

.

Operatie | Inkbird vacuumsealer

Het apparaat wijst zich vanzelf. Steek de stekker in het stopcontact en open de vacuumsealer. Plaats een zak met de opening in de langwerpige vacuümkamer, net daaronder zit de filmafdichtingstape. Sluit de vacumeermachine weer totdat beide zijden goed vastklikken of klikken. Afgewerkt!

Nu kun je kiezen wat je wilt doen. Gewoon folielassen en sealen met "ZEGEL" of kies tussen droog en vochtig "DROOG" of "VOCHTIG" gevolgd door vacuüm verzegelen en verzegelen "VAC-SEAL".

De vacuumsealer schijnt met een bewegende LED-lichtbalk totdat het geselecteerde proces is voltooid. met "HOU OP" je kunt alles op elk moment annuleren.

Dat is het al, heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Met de Foiencutter snijd je je eigen vacuümzakken van de vacuümrol.

Tip: Als het stofzuigen nat is, veeg dan af en toe de vacuümkamer schoon, omdat het stofzuigen wat vocht meetrekt.

Resultaat | Inkbird vacuumsealer

Ik vind het apparaat erg snel werken en het resultaat is in mijn ogen helemaal oké. De lasnaad is zeer breed en zeer stabiel versmolten. De vacuümrol of de vacuümzakken zijn zeer stabiel. Nu is het alleen nog aan jou hoe je deze vacuumsealer gebruikt.

- 27,00 €

Foto's | Vacuümsealer

Conclusie: Inkbird vacuumsealer

Ik ben tevreden met de INKBIRD! De vacuumsealer doet wat hij moet en kan.

- 27,00 €

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte foliesealer-vacuümsealerproducten 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte vacuümsealerproduct voor foliesluitmachines voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 7,50 €aanbod
- 60,00 €aanbod
- 3,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 19.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

3 gedachten over "Test: Inkbird vacuumsealer - filmsluitapparaat voor droog en vochtig voedsel"

 1. Howdy!
  Ik weet dat dit een beetje off-topic is, maar ik vroeg me af of je wist waar ik een captcha kon vinden
  plug-in voor mijn
  reactie formulier? Ik gebruik hetzelfde blogplatform als dat van jou en
  Ik heb moeite om er een te vinden?
  Heel erg bedankt!

  antwoorden
 2. Bedankt voor elke andere uitstekende post. Waar anders mag iedereen
  dat soort informatie op zo'n ideale manier krijgen dat
  schrijven? Ik heb volgende week een presentatie, en daar ben ik naar op zoek
  informatie.

  antwoorden

Laat een bericht achter