Koawach Review: De cafeïnehoudende cacao voor een energiek begin van de dag

Foto door de auteur

Julian

Cacao met cafeïne?

Kowach - cacao met cafeïne: Soms is het gewoon nodig om de dag vol energie te beginnen. Omdat ik een van de mensen ben die hou niet van koffie in de ochtendBen ik altijd op zoek naar lekkere alternatieven. Een glas cola zo vroeg is op de lange termijn erg ongezond, alleen groene thee drinken is op de lange termijn erg saai. Toen ik de plaatselijke drogisterij bezocht, ontdekte ik het Koawacho door de felle kleuren en het aansprekende design. Het idee van cacao met cafeïne heeft me meteen gewonnen.

Snelle voorbereiding voor snelle effecten

Kowach - cacao met cafeïne

Het duurt niet lang om 's ochtends wakker te worden met Koawach. De bereiding is vergelijkbaar met conventionele cacao en is geen rocket science. Gemakkelijk twee eetlepels poeder met een kleine melk Roer en voeg het chocolademengsel toe Giet meer melk erbij​ Kan worden gedronken Koawach - warme en koude cacao met cafeïne​ Warme, cafeïnehoudende cacao smaakt 's ochtends bijzonder goed. Melkalternatieven hebben ook geen grote invloed op de smaak. Het kost me 's ochtends maar twee minuten om een ​​lekker warm drankje in mijn kopje te hebben.

Video | voorbereiding

koaach voorbereidingsvideo met Daniel

Smaak en effect van Koawach

De smaak van Koawach - cacao met cafeïne is te danken aan de vele verschillen Rassen zeer gevarieerd​ Ik heb al een paar soorten geprobeerd en ben aangenaam verrast hoe verschillende cacao kan smaken.

Kowach - cacao met cafeïne

De variëteiten van Koawach:

- Klassiek
- Puur
- karamel + zeezout
- kaneel + kardemom
- vanille
- kurkuma
- Peperkoek
- Appeltaart
- Zonnegroet (citroen)
- Vuur en vlammen (pure chocolade + chili)

Alle soorten Koawach zijn beschikbaar BIO en met dat Fairtrade zegel Vergissing. Klassiek en puur bieden een vertrouwde chocoladesmaak. De Sun Salutation-variant geeft de cacao daarentegen een iets meer fruitige noot. Ik vond vooral karamel + zeezout en kaneel + kardemom lekker, omdat ze de cacao op een bijzondere manier uitbreiden.

Kowach - cacao met cafeïne

Een kopje Koawach bevat ongeveer 50 mg cafeïne​ Een klein kopje koffie bevat ongeveer dezelfde hoeveelheid cafeïne. De cafeïne in cacao is afkomstig van de guaranaplant. Met guarana hoopt men dat de cafeïne niet zo snel zal werken, maar wel langer zal duren. Als je je moe voelt na een kopje koffie, begint Koawach pas echt. Dit effect is in ieder geval duidelijk merkbaar op mijn lichaam. Zelfs na drie of vier uur heb ik nog steeds het gevoel dat er wat cafeïne binnenkomt. U zult zelf moeten uitproberen of dit bij u het geval is.

Koawach in termen van duurzaamheid

Nog niet overtuigd van een cafeïne-cacao? Misschien vind je de speciale focus op de N leukDuurzaamheid van Koawach-producten​ Zoals hierboven vermeld, worden alle producten geleverd met de Bio-Siegel en Fairtrade zegel gemonteerd. Voor de organische afdichting is het overal vereist Productie om af te zien van kunstmatige smaakstoffen, smaakversterkers en emulgatorenzodat het product zo natuurlijk mogelijk op de markt komt.

Voor een Fairtrade-label moeten de producten sociaal, ecologisch en economisch eerlijk zijn. Dit betekent dat ook de boeren in Zuid-Amerika een eerlijk deel van de productie krijgen.

cafeïnehoudende cacao Kowach

Conclusie: Koawach - cacao met cafeïne

Ik gebruik Koawacho nu al een paar weken en ik kijk elke ochtend uit naar mijn heerlijke cacao. Dit smaakt niet alleen lekker, maar helpt me ook probleemloos de ochtend door. Voor iedereen die niet van koffie houdt of gewoon op zoek is naar een alternatief, is Koawacho best voor. Bovendien hoeft u zich bij het kopen geen zorgen te maken over het milieu, aangezien alle producten eerlijk en duurzaam worden geproduceerd.

Voor kinderen en volwassenen is Koawach nog steeds normaal Kakao hier. Cacao met witte chocolade? Koawach heeft het.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte Koawach cacao-cafeïneproducten 2024. We tonen een selectie van de meest populaire artikelen met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte Koabach cacao-cafeïneproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Julian

Ik ben Julian, 19 jaar oud en kom uit Kiel. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de middelbare school. In mijn vrije tijd doe ik graag allerlei soorten duursporten. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of zwemmen, een of andere sport lokt me altijd de frisse lucht in. Mijn favoriete afstand is de halve marathon, waarin ik al internationaal heb gereden in Denemarken en Noorwegen. De combinatie van duursporten, zoals triatlon, vind ik ook erg populair. In de toekomst wil ik trainen voor een triatlon over lange afstanden.

Laat een bericht achter