Test: Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken | Warmtedeken kopen

Foto door de auteur

Patrick

Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken
Test: Beurer UB 68 XXL dubbel verwarmde onderdeken | Verwarmde deken kopen 61 Test: Beurer UB 68 XXL dubbel verwarmde onderdeken | Koop een verwarmingsdeken

Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken: In de koude seizoenen wanneer dat? Thermometer heel weinig wijst erop dat een warm bed iedereen dierbaar is. Of het nu in de tuin is in de natte en koele herfst of in de winter voor bevriezing, wat thuis warm is Bett zou. In mijn geval lag de focus op het verwarmen van een bed van 1,80 x 2,00 m in de tuin. In plaats van 's nachts een heel prieel te verwarmen, breng je 's nachts de warmte waar je het nodig hebt en dat voor veel minder stroomverbruik. Mijn onderzoek bracht me bij de Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken met de afmetingen 1,50 x 1,60 m. Dit is een dubbele verwarmde deken voor twee personen en ik heb het getest.

Beurer verwarmde dekens - vergelijking

Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken, 150 x 160 cm, 2 ...Beurer UB 56 Teddy Double dubbele verwarmde onderdeken, extra groot voor...Beurer UB 190 CosyNight comfort verwarmde onderdeken, op afstand bedienbaar...Beurer verwarmde onderdeken UB 60, knuffelige verwarmde onderdeken...Beurer UB 100 Comfortabele aansluitende verwarmde onderdeken, extra zacht, twee...Beurer UB 75 verwarmde onderdeken, knuffelig thermisch kussen, 6...Beurer HD 75 verwarmingsdeken, gezellige verwarmingsdeken met 6 ...Beurer UB 90 comfortverwarmingsmatras, knuffelig ...REDKEY verwarmde onderdeken met automatische uitschakeling, elektrische deken 190x135cm...Dubbele verwarmde onderdeken 150 x 160 cm, elektrische deken met 9 uur...
Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken, 150 x 160 ... *Beurer UB 56 Teddy Double dubbele verwarmde deken, ... *Beurer UB 190 CosyNight comfort verwarmde deken, ... *Beurer verwarmde onderdeken UB 60, knuffelig...*Beurer UB 100 Gezellige gespannen verwarmde deken, extra ... *Beurer UB 75 verwarmde deken, knuffelig ... *Beurer HD 75 verwarmingsdeken, gezellige verwarmingsdeken met ... *Beurer UB 90 comfortverwarmingsmatras, ... *REDKEY verwarmde deken met ... *Dubbele verwarmde deken 150 x 160 cm, elektrische deken met ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B00OTVLNX4" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Waarom de Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken kopen?

Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken

Ik wilde er een Koop een XXL elektrische dekensinds ik een ben 1,80 x 2,00 m bed gekregen en dit is anders dan een of twee personen is gebruikt. Vandaar dat er een viel smalle elektrische deken 90 x 2,00 m pad. Waarin Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken is het grote voordeel dat je verwarm twee kanten met twee warmteregelaars onafhankelijk van elkaar kan en dat met 4 warmte instellingen.

Zo verwarm je de ene slaapzone waar je slaapt en laat je de andere slaapzone helemaal uit. Bij 2 personen tegelijk iedereen kan zijn eigen warme zone creëren met de 2 aparte warmteregelaars regel jezelf om een ​​comfortabele temperatuur te hebben.

een een ander voordeel de automatische uitschakeling van 12 uur Levensduur en de automatische regeling door 3 uur von der 3e etappe & 4e etappe auf die 2. podium. Dit zijn goede veiligheidsaspecten die een goede thermische deken /elektrische deken zou moeten hebben. De afsluiting na 3 uur auf die 2e etappe slapen is heerlijk, je hoeft het dus niet zelf zachter te zetten als je in slaap bent gevallen. 'S Nachts en tijdens het slapen is het 2e etappe van de warmte volledig voldoende. de 3e etappe en 4e etappe is al heel warm, maar heel goed om op te warmen. Dit komt natuurlijk ook de elektriciteitskosten ten goede.

Details over de Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken

 • groot XXL formaat: ca. 150 (L) x 160 (B) cm
 • Geschikt voor 2 personen
 • 2x LED-toetsschakelaars voor aparte verwarmingszones
 • Elk 4 temperatuurniveaus
 • ademend
 • Beurer beveiligingssysteem
 • Automatische uitschakeling na ca. 12 uur
 • Automatische terugschakeling na 3 uur van 3e & 4e trap naar 2e trap
 • Verlichte temperatuurniveaus
 • Afneembare schakelaars
 • Bovenkant: zacht fleece, onderkant: fleece
 • Machinewas op 30 ° C
 • Oeko-Tex® Standaard 100 (06.0.43510 Hohenstein HTTI)

Meer over het XXL warmhoudbed van Beurer

Het warmhoudbed bestaat uit: ademend microfleece, is knuffelig en huidvriendelijk, wat voor mij onder een laken ligt. Je ligt er lekker op en ik kan goed slapen zonder dat er iets hinderlijk of oncomfortabel is. Met het verwarmende bed heb je geen koude voeten meer. Als je vaker rugpijn hebt, brengt de verwarmde deken je er een gezellige warmtewat de Bevordert de bloedcirculatie, Verzacht de pijn en Ontspan spieren bladeren. Andere warmtedekens zijn met 80 cm niet bepaald breed.

Als u een groter verwarmingsoppervlak wilt verwarmen, moet u er een aanschaffen XXL dubbele verwarmde deken zoals dat BeurerUB68XXL kopen. Je hebt gewoon meer warmte bij koudere kamertemperaturen wanneer u slaapt of u slaapt graag met een dun dekbed. Ik raad nooit aan om lang op de hoogste warmteniveaus te slapen, het wordt te warm en is op de lange termijn niet goed voor het lichaam. Gelukkig werkt het hier Automatisch terugschakelen.

De afzonderlijke verwarmingszone-bedieningen kunnen van de verwarmingsdeken worden gescheiden om de hele deken in één te veranderen wasmachine wasbaar op 30 graden. Daar past een goede handleiding bij Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken met.

Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken
Regeling 2x aparte verwarmingszone

Hoeveel stroom verbruikt de Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmingsdeken?

Ik heb de 4 podium, 3 podium en 2 podium getest en gemeten. Hier heb ik een stroomverbruikapparaat aangesloten tussen de afzonderlijke besturingseenheid en het stopcontact.

2e niveau - ca. 55 watt
3e niveau - ca. 72 watt
4e niveau - ca. 88 watt

Je wilt anderen Thermische dekens vinden of corrigeren om elektrisch te verwarmen?

Conclusie: Beurer UB 68 XXL dubbele verwarmde deken

Met de XXL dubbel verwarmde ondervloer van beurer Ik heb gevonden wat aan mijn behoeften voldoet op het gebied van functie, warmte en veiligheid. Een verbetering zou een fixatie zijn voor de hoeken op één matras tegen uitglijden. Toch glijdt het me niet veel af, maar het zou positief zijn. Als je niet per se een XXL-formaat nodig hebt, kun je bij Beurer ook andere formaten krijgen. Ik zie kwaliteit en functioneer heel goed bij Beurer, dus het mag wat meer kosten.

Codewoord WK-weddenschappen: slaap

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte onderdekenproducten voor 2 personen in 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu de perfecte verwarmde onderdeken voor 2 personen voor jouw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter