Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li

Foto door de auteur

Dirk Re.

- 2,50 €
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI *
geschikt voor grastrimmer ART 23-18 LI; Durablade-vervangingsmes; Merk: Bosch Huis en Tuin
€9,99 - € 2,50 €7,49 Amazon Prime
Bosch accu-grastrimmer ART 26 LI

De Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li moet dankzij het nieuwe snijsysteem met kunststof messen schoon en comfortabel werken mogelijk maken. Met de aan

Messen die 12 keer langer meegaan, moeten ook een doorlopend vlakke snijkant hebben. Comfortabel hanteren en hoge manoeuvreerbaarheid moeten worden gecreëerd door het ergonomische ontwerp.

Volgens de fabrikant staat de Bosch ART 26 Li snoerloze grastrimmer voor grote flexibiliteit bij het gazononderhoud. Een snijdiameter van 26 cm zorgt voor een snelle voortgang van het werk. De juiste werkhoogte is eenvoudig in te stellen op de telescoopsteel.

Grastrimmer op accu in vergelijking

Bosch ART 26-18 LI accutrimmer + mes zonder accu en oplader...Bosch Home and Garden draadloze grastrimmer AdvancedGrassCut 36 (zonder...Bosch Home and Garden draadloze grastrimmer AdvancedGrassCut 36 (1...Bosch accu grastrimmer UniversalGrassCut 18 (zonder accu, 18 volt...Gardena accu trimmer SmallCut Li-23R: grastrimmer 230 mm ...AL-KO accugrastrimmer GT 2025 Easy Flex (Li-Ion accu 20 V/2.5...WORX WG163E.9 Accu Grastrimmer 20V – Gazon – 2-in-1...Einhell draadloze grastrimmer GC-CT 18/24 Li P-Solo Power X-Change...Fuxtec grastrimmer met accu 20V FX-E1RT20 elektrische bosmaaier...
Bosch ART 26-18 LI accutrimmer + mes zonder accu ... *Bosch Home and Garden draadloze grastrimmer...*Bosch Home and Garden draadloze grastrimmer...*Bosch accu-grastrimmer UniversalGrassCut 18 (zonder ... *Gardena accu trimmer SmallCut Li-23R: ... *AL-KO accugrastrimmer GT 2025 Easy Flex (Li-Ion...*WORX WG163E.9 accu grastrimmer 20V – gazon –...*Einhell accu-grastrimmer GC-CT 18/24 Li P-Solo...*Fuxtec grastrimmer met accu 20V FX-E1RT20 ... *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B00GZLFQJ8" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

inbedrijfstelling ​ Bosch accu-grastrimmer ART 26 LI

Bosch accu-grastrimmer ART 26 LI

Gelukkig heb ik van tevoren wat onderzoek gedaan! De batterij voor de Trimmer moet extra worden gekocht en is algemeen niet inbegrepen bevatten. Bosch vertrouwt op geschikte accu's voor al het tuingereedschap. Zo heeft Bosch het idee dat als je er al een in huis hebt die ook op de Bosch accugrasschaar ART 26 LI past, je er geen extra bij hoeft te kopen en dus in totaal goedkoper is. Op deze manier ontstaat echter al snel de val dat je na bestelling zonder batterij komt te zitten.

De ART 26-18 LI heeft er een verstelbare telescopische handgreep, een extra handgreep, evenals een "eenknops" -bevestiging van de wielenset, die extra moet worden gekocht. Voor een precieze snede kan de trimmerkop eenvoudig worden omgedraaid 90 graden gedraaid zijn.

Op zichzelf valt de lichtheid van gewoon snel weg 2,5 kg Aan. Alleen het plastic mes en de batterij moeten voor het eerste gebruik worden geplaatst. Dit gaat snel en eenvoudig met het kliksysteem. Bevestig als laatste stap de plastic bescherming aan de motor om het rondvliegende gras op de grond te houden.

Bosch accu-grastrimmer ART 26 LI

Informatie over het plastic mes: Het "Durablade" mes is gemaakt van nylon composiet en is bijzonder stabiel en flexibel. Hij wordt eenvoudig in de speciaal ontwikkelde voetplaat geklikt en klapt automatisch in zodra hij een hard voorwerp zoals een steen raakt. Het resultaat is dat het "Durablade" -mes lang meegaat twaalf keer langer dan voorheen

Plastic mes. Het zorgt ook voor snelle resultaten met een hoge snijkwaliteit. De eerste indruk leek eigenlijk professioneel.

- 2,50 €
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI *
geschikt voor grastrimmer ART 23-18 LI; Durablade-vervangingsmes; Merk: Bosch Huis en Tuin
€9,99 - € 2,50 €7,49 Amazon Prime

Gebruik & kwaliteit Bosch snoerloze grastrimmer ART 26 Li

Nadat ik laad de batterij 60 minuten op moest, hij was nu klaar voor actie. De 18 volt accu zorgt vanaf het begin voor een enorm vermogen en extreem snelle omwentelingen. Tot nu toe heb ik de Bosch draadloze grastrimmer ART 26 LI altijd gekend met kleine touwriemen die zich om objecten wikkelen of direct breken. De plastic messen leken door het ontwerp beter te werken tijdens het proces.

Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li

Volgens Bosch kan een straal van 26 cm worden ingekort. Zelfs hoge graden of ongecontroleerde groei zou geen probleem moeten zijn.

Ik moet eerlijk zijn, de ART 26-18 LI was vanaf het begin gemakkelijk te gebruiken echt plezierig​ Het volume is ook acceptabel. Tot nu toe heb ik andere benzinemodellen altijd te luid en onrustig gevonden. Misschien komt het door de motorisering, maar de Bosch ART 26-18 LI trimt verrassend soepel, waardoor langere tijden in één keer verwerkt kunnen worden.

Ook de verstelbare hoogte vind ik het vermelden waard. Afhankelijk van uw lengte kan de werkhoogte tussen 80 - 115cm wees aangepast. Hierdoor kunnen zelfs grotere gebieden in één keer worden bewerkt zonder dat de bekende rugpijn optreedt.

Wat helaas niet optimaal is opgelost door Bosch zijn de kunststof messen. Ik vind het idee op zich heel goed, ook omdat je hierdoor veel sneller kunt werken, omdat de messen niet op voorwerpen "bijten", maar ze lijken vast te houden niet zo lang en moet regelmatig uitgewisseld zijn.

Al met al kan ik het resultaat nog steeds als zeer geslaagd omschrijven. Ook het werken met de Bosch grastrimmer is prettig gebleken.

- 2,50 €
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI *
geschikt voor grastrimmer ART 23-18 LI; Durablade-vervangingsmes; Merk: Bosch Huis en Tuin
€9,99 - € 2,50 €7,49 Amazon Prime
https://youtu.be/sIJ2bTWKnOw

Die Voordelen en nadelen met de Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li?

Voordelen

  • Krachtige werking / batterij
  • In hoogte verstelbaar (rugvriendelijk)
  • Schoon resultaat
  • Betere werking met plastic messen

 Nadelen

  • Batterij niet inbegrepen bij aankoop
  • Totale prijs een beetje overdreven
  • Verhoogde slijtage van plastic messen

Tips voor Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li

Bosch snoerloze grastrimmer-test

Voor de aankoop kan ik ze aanraden om te controleren of er een batterij bij de levering is inbegrepen. Als je er nog geen hebt, koop deze dan met spoed om de verrassing thuis niet te ervaren.

Ik kan je ook adviseren om direct naar de aankoop te gaan Vervangend plastic mes koopt, deze zijn momenteel als 6-pack voor € 4,15 beschikbaar. De slijtage hiervan is zelfs hoger dan verwacht.

- 5,56 €
Bosch Home and Garden F016800183 kunststof mes voor...
Bosch Home and Garden F016800183 kunststof mes voor...*
geschikt voor Bosch accutrimmer ART 26 Li, ART 26 Accutrim en ART 26 Easytrim Accu
€10,99 - € 5,56 €5,43 Amazon Prime

Ik stel ook een normale, ruwe voor Schoonmaak daarvoor verzamelt zich nogal wat gras- en grondresten op de motor en de beschermende behuizing. Dit kan er snel toe leiden dat de motor vastloopt.

Voordat u koopt, moet u overwegen hoe groot het te trimmen gebied is en dienovereenkomstig het juiste model van Bosch kopen. De Bosch ART 26-18 LI is absoluut voldoende voor kleinere ruimtes.

Daar zit deze Bosch accugrasschaar ART 26 LI van Bosch in verschillende varianten​ Ze zijn verkrijgbaar met een batterijsterkte van 18 volt en 36 volt. De diameter van de snijcirkel neemt dienovereenkomstig toe met 23 cm - 30 cm.

een tweede batterij In principe is het logisch, zodat u het werk niet hoeft te onderbreken om op te laden, dit kan gemakkelijk worden gekocht.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Bosch Huis en Tuin Bosch Huis & Tuin accupakket 18V 2,5Ah Bosch Home and Garden Bosch Home & Garden accupakket 18V 2,5Ah* Momenteel geen beoordelingen €74,99 €44,95Amazon Prime
2 5.0 Ah vervangende accu voor Bosch huis en tuin 18V accu... 5.0Ah reserveaccu voor Bosch huis en tuin 18V accu...* Momenteel geen beoordelingen
3 Gemho 5.0Ah vervanging voor Bosch accu 18V PBA PSB PSR, compatibel met... Gemho 5.0Ah vervanging voor Bosch accu 18V PBA PSB PSR, compatibel met...* Momenteel geen beoordelingen €39,99Amazon Prime

Conclusie: Bosch accu-grastrimmer ART 26 Li

Afgezien van het hogere prijssegment, overtuigde de Bosch ART 26-18 LI grastrimmer mij. De bediening is heel gemakkelijk en prettig, de lengte van de telescoopsteel is in hoogte verstelbaar. Ik kan het resultaat en de kwaliteit van het trimmen als goed en succesvol beoordelen.

Misschien lukt het Bosch om plastic messen wat robuuster te maken, dan bespaar je jezelf dat je ze regelmatig moet vervangen.

Over het algemeen heeft de Bosch ART 26-18 LI grastrimmer in de mijne Geslaagd voor de toets en verdient mijn aanbeveling om te kopen.

- 2,50 €
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI
Bosch Durablade kunststof mes voor ART 23-18 LI *
geschikt voor grastrimmer ART 23-18 LI; Durablade-vervangingsmes; Merk: Bosch Huis en Tuin
€9,99 - € 2,50 €7,49 Amazon Prime

Aanbevolen lectuur: Bladblazer met batterij

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte accugrastrimmerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte draadloze grastrimmerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 57,96 €aanbod
Einhell draadloze grastrimmer GE-CT 18 Li Kit Power X-Change (Li-Ion,...
Einhell draadloze grastrimmer GE-CT 18 Li Kit Power X-Change (Li-Ion,...*
Flowerguard ter bescherming van gevoelige planten; Universal Power X-Change systeemaccu voor talrijke elektrische en...
€139,95 - € 57,96 €81,99 Amazon Prime
- 5,02 €aanbod
- 15,06 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter