Test: Unravel 2 – [Nintendo Switch] Plezier voor twee in coöpmodus

Foto door de auteur

Patrick

Hoi! Je hebt al “Ontrafelen 2” voor de Nintendo Switch? Zo niet, dan zal ik je vertellen waarom hij de moeite waard is, vooral nu hij verkrijgbaar is voor ongeveer 4 euro – een echt koopje vergeleken met de normale prijs van 30 euro.

1e beste product
Ontrafel 2 Nintendo Switch-recensie
Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus 17 Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus

product Beschrijving

Ontrafel 2: nieuwe avonturen, nieuwe vriendschappen

Ontdek de wereld van ‘Unravel 2’, een boeiend platformavontuur dat meer is dan alleen een spel: het is een reis vol vriendschap en moed. In dit spel bestuur je twee charmante Yarny's, kleine wezens gemaakt van garen, verbonden door een magische draad. Kijk hoe ze samen rennen, springen en slingeren door uitdagende platformpuzzels, een diepe vriendschap koesteren en een wereld van schaduwen met licht vullen.

Of je nu alleen bent of in de lokale coöpmodus, in “Ontrafel 2″ Je smeedt nieuwe banden en maakt vrienden terwijl je samen met andere Yarny's spannende uitdagingen overwint. Je avontuur begint in een cool maar adembenemend landschap dat tot leven komt als je gehoor geeft aan de roep van avontuur.

Ontrafel 2 Nintendo Switch-recensie
Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus 18 Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus

“Unravel 2” brengt je niet alleen avontuur, maar ook stijl. Voltooi uitdagende levels, bevrijd gevangen Yarny's en ontgrendel nieuwe, aangepaste looks voor je eigen Yarny. Maar voorzichtigheid is geboden! Onderweg kom je talloze gevaren tegen zoals brand, elektrische schokken, hongerige vogels en enge schaduwmonsters.

Ontrafelen 2
Ontrafelen 2*
NINSOFSW
€25,20 Amazon Prime

De game nodigt je uit om het avontuur aan te gaan. Vlieg door de lucht, beklim muren, zwem door gevaarlijke wateren en katapulteer jezelf door de levendige spelwereld op jacht naar je vonk.

“Unravel 2” is beschikbaar in het Duits, zodat je volop kunt genieten van het spel en zijn magische wereld. Wees voorbereid op een onvergetelijk avontuur dat vriendschap en moed op de proef zal stellen. Ervaar het zelf – in “Unravel 2”!

Onze ervaring en mening over Unravel 2

Eerst over de graphics: Het is gewoonweg chique en mooi, met een levendig kleurenpalet en gedetailleerde landschappen die je meteen boeien. Het hart van het spel is de coöpmodus, die jou en een vriend meeneemt door een avontuur vol lastige puzzels. Je bent verbonden door een draad, die niet alleen teamwerk symboliseert, maar ook creatieve oplossingen opent.

1704473106967
Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus 21 Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus

De muziek? Gewoon ontspannend en aangenaam. Het past perfect bij de sfeer van het spel en geeft je rust, ook als je de oplossing van een puzzel niet meteen vindt. En hier komt een belangrijk punt: geduld en communicatie zijn cruciaal. ‘Unravel 2’ is een communicatief spel – ideaal om te leren samenwerken en samen oplossingen te vinden.

Het is een uitdaging, ja, maar op een goede manier. Niet voor kinderen die bij de minste frustratie de handdoek in de ring gooien, maar perfect voor kinderen vanaf 10 jaar die graag nadenken, sleutelen en samenwerken. Ik speelde het met mijn 12-jarige zoon en tja, soms was het niet gemakkelijk met de emoties en het praten met elkaar of wanneer beiden leiding wilden geven of oplossingen wilden benaderen. Je kunt hier de bereidheid om compromissen te sluiten leren!!!:)

Nog een kleine tip: Neem de tijd om de toetsbindingen te leren. Er zijn veel combinaties die je onder de knie moet krijgen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, gaat er een wereld van plezier en avontuur open.

Recensies van andere kopers en spelers

 1. Ideaal voor kinderen of partners die normaal niet spelen.
 2. Blind kopen op basis van reviews bleek juist. Geweldige locaties, leuk voor het hele gezin, inclusief kinderen van 5 en 8 jaar.
 3. Vergelijkbaar met “Wees niet boos” in platformgame-vorm. Ideaal voor koppels die willen samenwerken en reflecteren. Toenemende moeilijkheidsgraad, visueel zeer aantrekkelijk.
 4. Leuke game-ervaringen met een 11-jarige zoon. Mooi en grappig.
 5. Geweldig spel met lastige puzzels en indrukwekkende graphics. Kort hoofdspel maar met 25 uitdagende bonusniveaus. Perfect in coöpmodus.
 6. In het begin goed, maar wordt al snel te moeilijk. Kritiek op moeilijke passages waarin elke misstap eindigt in de dood.
 7. Prachtig spel zonder vervelende actie.
 8. "Beste spel ooit!!!" Groot enthousiasme bij het spelen met een 8-jarige zoon. Zeer verslavende en vriendelijke illustraties.
 9. Ideaal voor familiespel. Groot enthousiasme voor het spel.
Ontrafel 2 Nintendo Switch-recensie
Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus 22 Test: Unravel 2 - [Nintendo Switch] Plezier voor twee in de coöpmodus

Conclusie: Ontrafel 2 – [Nintendo Switch]

Unravel 2 is een prachtig ontworpen spel dat niet alleen leuk is, maar ook waardevolle vaardigheden bevordert, zoals teamwerk en probleemoplossing. Een must voor iedereen die graag samen puzzels oplost en plezier heeft.

1e beste product
- € 1,782e beste product
Ontrafel 2 NSW [*
 • Creëer relaties met andere garens in lokale coöp of singleplayer
 • bevordert vriendschap en steun terwijl ze samen uitdagingen oplossen
 • achtervolg de vonk van avontuur door adembenemende landschappen en zie hoe je omgeving opbloeit met nieuw leven
3e beste product
ONTRAVEL 2*
 • ONTRAKEN 2
4e beste product
Ontrafel 2 | PC-download – Oorsprongcode*
 • Deze kleine magische wezens zijn gemaakt van één draad garen en hebben een belangrijke taak
 • Voltooi uitdagende uitdagingsniveaus om gevangengenomen Yarny's te bevrijden en nieuwe looks voor je eigen Yarny te creëren
 • Vermijd bedreigingen zoals vuur, elektrische schokken, hongerige vogels en mysterieuze schaduwmonsters
5e beste product
Ontrafel 2 | Xbox One – Downloadcode*
 • Nieuwe aankondiging van E3 2018
 • Voorlopige releasedatum
 • Meer informatie volgt binnenkort


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter