Test: Koenig ijsblokjesmachine KB20 | IJsblokjes met een druk op de knop

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

De Koenig KB20 ijsblokjesmachine levert automatisch ijsblokjes voor in huis. De machine maakt ijsblokjes met een dagelijkse capaciteit van tot 12 kg​ De ijsblokjes zijn in één Cyclus van 10-13 minuten geproduceerd, wat betekent dat ijsblokjes van verschillende groottes altijd beschikbaar zijn. Bij deze ijsblokjesmachine moet er meer ruimte zijn in het ijscompartiment, aangezien het apparaat extern kan worden opgeborgen. Door het praktische ontwerp is gemakkelijk te zien hoeveel ijs er al is geproduceerd.

Koenig ijsblokjesmachine KB20 in vergelijking

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...H.Koenig ijsblokjesmachine KB15 - ca. 15 kg ijsblokjes per dag -...Klarstein Mr. Silver-Frost • IJsmachine • IJsblokjesmachine...ProfiCook ijsblokjesmachine PC-EWB 1187 elektrisch...Bomann EWB 1027 CB ijsblokjesmachine, ijsblokjesmachine voor 15...H.Koenig 80113 KB12 ijsblokjesmachine KB12-ca. 12 kg ijsblokjes...Clatronisch...KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...Arendo - ijsblokjesmachine RVS - testwinnaar 2021 -...
€149,99€179,99€246,49€152,75€146,42€139,99€148,95€119,80Controleer prijs€179,85
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ... *H.Koenig ijsblokjesmachine KB15 - ca. 15 kg ... *Klarstein Mr. Silver-Frost • IJsmachine •...*ProfiCook ijsblokjesmachine PC-EWB 1187...*Bomann ijsblokjesmachine EWB 1027 CB,...*H.Koenig 80113 KB12 ijsblokjesmachine KB12-ca. 12...*Clatronisch...*KESSER® ijsblokjesmachine | Ijsmachine ... *Arendo - ijsblokjesmachine RVS - testwinnaar...*
◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...◼️ AUTONOOM en INTELLIGENT: de productie van ijsblokjes is te danken aan ...◼️ Nvt◼️ IJsblokjes met één druk op de knop met de ijsblokjesmachine in...◼️ IJsblokjes met één druk op de knop met de ijsblokjesmachine van...◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...◼️ Clatronic ijsblokjesmachine/ijsblokjesmachine voor...️ ...◼️ Nvt◼️ Knapperige kogelvormige ijsblokjes geven een ijskoffie, ...
◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB20-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB15-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ Nvt◼️ De perfecte ijsblokjesmachine voor op de camping, op kantoor, thuis...◼️ De perfecte ijsblokjesmachine voor op de camping, op kantoor, thuis...◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB12-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ Cool: Makkelijk te vullen met water (2,2 liter tank) en koud...️ ...◼️ Nvt◼️ Eenvoudig in gebruik: vul het waterreservoir van de ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20
€149,99€179,99€246,49€152,75€146,42€139,99€148,95€119,80Controleer prijs€179,85
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 26 september 2022 17:44 AM Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Technische gegevens: Koenig ijsblokjesmachine KB20

 • Artikelafmetingen: 24 x 36 x 32 cm
 • gewicht van het product: 10 kg
 • Leistung: 120 Watt
 • waterreservoir: 2,1 liter
 • hoedanigheid: 12 kg
 • Productie tijd: 10-13 minuten
 • Materiaal: Roestvrij staal

Indruk | Installatie ​ Koenig ijsblokjesmachine KB20

De Koenig KB20-ijsblokjesmachine maakt er een chique, stabiele indruk​ Het is eigenlijk groter dan ik aanvankelijk had verwacht. Uitgepakt vind je alleen het apparaat zelf en de instructies ervoor. Het eerste wat ik deed, was op zoek gaan naar een plek waar de ijsmachine geplaatst kon worden zonder dat hij er te volumineus uitzag en zonder al te veel ruimte in te nemen.

Bijgevolg is het ijsmachine vanwege de koelvloeistof voor een dag zonder elektriciteit blijf staan. De instructies schrijven voor dat het apparaat er nu ook moet zijn grondig gereinigd want ijsblokjes zijn luxe voedingsmiddelen en moeten logischerwijs vrij van vuil zijn. De bijbehorende container kan nu worden gevuld met water. Er is een limiet die niet mag worden overschreden.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

Een kleine ijsschep is bij de levering van de ijsblokjes inbegrepen.

Tot nu toe kan ik de eerste stappen als heel gemakkelijk beoordelen, maar nu ben ik benieuwd hoe de ijsblokjes worden gemaakt. Ik ben vooral geïnteresseerd in hoe snel de productie werkelijk is en hoe het geluidsniveau tot uiting komt in het dagelijks leven.

Afbeeldingen | Koenig ijsblokjesmachine KB20

Eerste gebruik van de Koenig KB20 ijsblokjesmachine

De bediening lijkt heel eenvoudig dankzij een digitaal display en de beperking tot slechts twee knoppen. ik vind ze Duidelijkheid is zeer goed geluktn.

Gezien het feit dat de machine alleen bedoeld is om ijsblokjes te produceren, beschouw ik de bediening als bijzonder eenvoudig en begrijpelijk in vergelijking met andere modellen (Media Markt, Aldi, Lidl, Klarstein).

Voor de eerste test geeft de fabrikant duidelijk aan dat alleen de Koenig KB20 ijsblokjesmachine met leidingwater mag worden bediend. Andere vloeistoffen, zoals Coca-Cola, kunnen een storing in de machine veroorzaken.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

Dat moest ik snel ontdekken bij de eerste productie geen "snelle" ijsblokjes wees beschikbaar. Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, is het eerste dat u hoort de compressor, de eerste maar behoorlijk luid geluiden. Ik heb de machine in de bijkeuken, dus het maakt me niet uit wat het geluidsniveau is. Maar ik kan me voorstellen dat het productievolume in de keuken storend kan zijn.

Dat stelt de fabrikant Koenig zelf achteraf ongeveer 10-13 minuten gooit het eerste ijsIk word geproduceerd. Na deze gegeven tijd kon ik slechts een minimale ijsontwikkeling zien. De eerste ijsblokjes werden daadwerkelijk voor het eerst gebruikt klaar na ongeveer 60 minuten en werden gedeponeerd in het daarvoor bestemde bakje voor ijsblokjes.

Het duurde ongeveer 75 minuten om het eerste glas met ijsblokjes te vullen. Indien echter een bepaald ‘ijspeil’ wordt bereikt (voor mij was dit na de genoemde 75 minuten), gaat de productie veel sneller, zodat eigenlijk elke 10 minuten een ijsblokje per koelstok (er zijn er 5 beschikbaar). Zijn het resultaat 5 ijsblokjes per 10 minuten beschikbaar.

Een geïntegreerde Waterniveau-indicator dient als visueel hulpmiddel en geeft een overzicht van het resterende water. Ik vind deze functie geweldig omdat je het waterniveau kunt zien zonder het apparaat te openen. Het afgewerkte ijs kan op elk moment worden verwijderd met behulp van de ijsbak.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

In mijn test deed de Koenig KB20-ijsblokjesmachine het goed, als je een beetje geduld hebt.

Reiniging | Koenig ijsblokjesmachine KB20

De ijsblokjesmachine KB20 kan eenvoudig worden schoongemaakt wanneer deze is uitgeschakeld en losgekoppeld van het elektriciteitsnet. Ik heb de machine ruw schoongemaakt toen hij bevroren was en grondig schoongemaakt toen hij werd ontdooid.

De resulterende condensatie wordt meestal afgezet in de ijsverzamelbak en kan daarom gemakkelijk worden afgevoerd.

Ik heb ook de machine binnen regelmatig gedesinfecteerd​ Dit is echter niet nodig, omdat de behuizing op zichzelf staat en vuil meestal niet kan binnendringen. Omdat het echter nog steeds een luxe levensmiddel is, raadt de fabrikant aan om regelmatig schoon te maken.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voordelen nadelen

Voordelen

 • Gepland ijs beschikbaar
 • continue productie
 • meer ruimte in de vriezer
 • eenvoudige bediening
 • ideaal voor feesten

Nadelen

 • verhoogd geluidsniveau
 • langdurige eerste productie van ijs
 • gestegen prijssegment
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

Tips voor de Koenig ijsblokjesmachine KB20

De productie van ijsblokjes is echt een beetje luider, Ik verwachtte. Het heeft daarom zin om het apparaat niet direct in de keuken te plaatsen.

Mijn test heeft uitgewezen dat het lang duurt voor de eerste ijsblokjes. Dus als er een grotere hoeveelheid nodig is, is het apparaat logisch vroegminimaal twee uur van tevoren. De continue productie is dan up-to-date.

Omdat ijsblokjes een luxe artikel zijn, is regelmatig schoonmaken zeker aan te raden.

Conclusie: Koenig ijsblokjesmachine KB20

De Koenig KB20 ijsblokjesmachine biedt het comfort dat er regelmatig een groot aantal ijsblokjes beschikbaar is. Afgezien van het hogere prijssegment en het in sommige gevallen toegenomen productievolume, biedt het apparaat absoluut gemak, eenvoudige bediening en een permanente voorraad ijsblokjes. Het apparaat heeft mijn test doorstaan ​​en wordt ten zeerste aanbevolen. 

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
€149,99

Het toestel is momenteel in de winkel verkrijgbaar voor 139,90 euro en is een zeer handige gadget voor feesten en grotere evenementen.

Aanbevolen lectuur: Je kunt zelf kiezen welke ijsmachine je zelf ijs maakt hier lezen!

Vind in de top 10 de beste & best verkochte ijsblokjesmachines producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 7,00 €1. Topverkoper
Winnaar test ijsblokjesmachine 12KG ijsblokjesmachine Ice Maker 6...*
 • 🍺 【EFFICINTE IJSPRODUCTIE】 De ijsblokjesmachine kan elke dag 6 ijsblokjes produceren in slechts 13-9 minuten en 12 kg ijsblokjes ...
 • 🥤 AUTOMATISCHE REINIGINGSFUNCTIE】 De ijsblokjesmachine heeft een automatische reinigingsfunctie. Draai de...
 • 🍹 【COMPACT ONTWERP】 Winnaar kleine huishoudelijke ijsblokjesmachinetest, die geschikt is voor plaatsing op de meeste werkbladen ...
 • 🍸【INTELLIGENTE BEDIENING】Eenvoudig en strak ontwerp. Instelbare grootte van ijsblokjes. Winnaar ijsblokjesmachinetest heeft een...
- 10,00 €2. Topverkoper
IJsblokjesmachine, Morpilot 120 W IJsblokjesmachine, 12 Kg 24...
1 beoordelingen
IJsblokjesmachine, Morpilot 120 W ijsblokjesmachine, 12 kg 24...*
 • Hoge efficiëntie en laag energieverbruik - De bereidingstijd is slechts 8-9 minuten en het kan 9 ijsblokjes maken. Het...
 • DRAAGBARE IJSMAKER - Morpilot ijsmaker perfect voor elk aanrecht. De ijsblokjesmaker heeft een elegante zwarte...
 • Bolvormige ijsblokjes - De bolvormige ijsblokjes van de ijsblokjesmachines kunnen uw smaak verbeteren in vergelijking met conventionele ...
 • Zelfreinigende functie -- We hebben een afvoersysteem op de bodem van de ijsmachines geïnstalleerd. Je hoeft niet de hele...
- 10,01 €3. Topverkoper
IJsblokjesmachine 14kg 24h met zelfreinigende functie en...*
 • AUTONOOM: De productie van ijsblokjes wordt automatisch geregeld dankzij het digitale display. Het bedieningspaneel informeert u over de maximale...
 • IDEAAL VOOR THUIS: De ijsblokjesmachine heeft een dagelijkse productiecapaciteit van 14 kg. Hiermee kun je gemakkelijk je vrienden verbinden en...
 • ZELFREINIGEND: in gebieden met hard water kunnen mineralen aan de ijsblokjesmachine blijven kleven, wat uiteindelijk leidt tot stinkende en ...
 • SNELLE PRODUCTIE: De productiecyclus is slechts 6-8 minuten, zodat ijsblokjes beschikbaar zijn voor elke gelegenheid en zelfs snel in geval van nood ...
4. Topverkoper
Arendo - IJsblokjesmachine RVS - IJsblokjesmachine, IJs...*
 • Met de Arendo ijsblokjesmachine van 1,8 liter krijg je je ijsblokjes precies op het moment dat je ze nodig hebt en hoef je niet in de vriezer...
 • Eenvoudig in gebruik: vul het waterreservoir van 1,8 liter van de ijsblokjesmachine. Het water wordt naar de 9 tappen van de machine geleid en ...
 • Het ijsblokjesbakje is in een uur helemaal vol. Gedurende deze tijd ontvangt u 64 grote ijsblokjes of 70 kleine. Schakel dan...
 • Extra functies: Kijkvenster voor het controleren van de productie van ijsblokjes | Status LED's voor: ijsemmer vol, water toevoegen, klein en...
- 10,00 €5. Topverkoper
IJsmachine, GRATIS VILLAGE draagbare ijsmachine,...*
 • ❄ COMPACTE IJSMACHINE EN BREDE TOEPASSINGEN: FREE VILLAGE draagbare ijsmachine heeft brede toepassingen met compact formaat 31.3 (D) * 22.2 ...
 • ❄ SNEL IJS IN 6-10 MINUTEN: de GRATIS VILLAGE-snelijsmachine werkt snel, slechts 6-10 minuten, om 9 bolvormige ...
 • ❄ TWEE MATEN GEZOND IJS: GRATIS VILLAGE-ijsblokjesmakers kunnen bolvormige ijsblokjes in twee maten maken (klein en groot) ...
 • ❄ MEERDERE FUNCTIES MET SLIMME DISPLAY: met een eenvoudig bedieningspaneel, voeg gewoon water toe, sluit het aan, druk op de ...
- 80,00 €6. Topverkoper
MEDION ijsblokjesmachine (ijsblokjesmaker, 2,2 liter...*
 • IJsblokjesmachine voor ca. 12 kg ijsblokjes van verschillende groottes in 24 uur, met 2,2 liter watertank, kijkvenster en indicatielampjes
 • Om snel af te koelen: maak spontaan ijsblokjes voor je volgende feestje en geniet van de eerste resultaten na tien...
 • De juiste ijsblokjes voor elke drank: met de MEDION-ijsblokjesmaker kunt u kiezen uit twee verschillende ijsblokjesformaten, afhankelijk van het glas en ...
 • Grote tank voor grote hoeveelheden: bereid je voor op je volgende barbecuefeest en produceer tot twaalf kilogram in één dag...
- 80,00 €7. Topverkoper
Salco Coca-Cola SEB-14CC ijsblokjesmachine, rood, ijsblokjes in...*
 • De COCA-COLA ICE CUBE machine is stijlvol en draagbaar. Dit combineert de klassieke uitstraling van uw favoriete drankje met de functionaliteit...
 • De praktische ijsblokjesmaker is eenvoudig in gebruik. Een extra watertoevoerleiding is ook niet nodig
 • Vul het waterreservoir eenvoudig met water en je hebt al snel ijsblokjes voor je drankje naar keuze. Het apparaat is zeer ruimtebesparend...
 • Praktisch: er gaat een lampje branden als het vriesvak vol is of als er niet genoeg water is. Het heeft ook een transparant kijkvenster in de...
- 23,25 €8. Topverkoper
IJsblokjesmachine/12kg ijsblokjes/6-13 minuten...*
 • 💙Eenvoudig te gebruiken: doe water in de ijsblokjesmachine van 2.2 L, druk op de schakelaar, selecteer de maat en start de productie...
 • 💙 Keuze uit 2 maten: de dikte van de ijsblokjes varieert afhankelijk van de maat die je kiest, het duurt even voor de vorm van de ijsblokjes...
 • 💙Transparant observatievenster: u kunt de voortgang van de productie op elk moment volgen. Als de ijsblokjes gemaakt zijn,...
 • 💙Intelligente detectie: wanneer er niet genoeg water is of het ijs vol is, gaat het indicatielampje branden, stopt de ijsmachine...
9. Topverkoper
Klarstein Icefestival Cube ijsblokjesmachine, 400 W, 12-20...*
 • HOGE PRESTATIES: met zijn krachtige compressor levert de Klarstein Icefestival Bullet ijsblokjesmaker gemakkelijk bars, ...
 • KWALITEIT: De Icefestival Bullet-ijsblokjesmachine blijft altijd koel, zelfs met kwantitatieve uitdagingen en levert consequent ...
 • HANDIG: Met de Icefestival Bullet maak je ook heel eenvoudig met één druk op de knop schaafijs. Ideaal voor cocktails of...
 • LED-DISPLAY: De ijsblokjesmachine wordt bestuurd via het duidelijke bedieningspaneel aan de voorkant van het apparaat, hier zie je de ...
10. Topverkoper
KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...
840 beoordelingen
KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...*
 • : 7 ijsblokjes worden gegenereerd binnen 13-9 minuten. Grenzeloos...
 • : De ijsblokjesmaker wordt bediend met slechts een paar knoppen. Grote, lichtgewicht...
 • Het heeft ook een transparante ...
 • : Dankzij de energiebesparende modus, de...
- 7,00 €aanbod
- 10,00 €aanbod
- 10,01 €aanbod
- 10,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 26.09.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter