Test: Koenig ijsblokjesmachine KB20 | IJsblokjes met een druk op de knop


H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

De Koenig KB20 ijsblokjesmachine levert automatisch ijsblokjes voor in huis. De machine maakt ijsblokjes met een dagelijkse capaciteit van tot 12 kg​ De ijsblokjes zijn in één Cyclus van 10-13 minuten geproduceerd, wat betekent dat ijsblokjes van verschillende groottes altijd beschikbaar zijn. Bij deze ijsblokjesmachine moet er meer ruimte zijn in het ijscompartiment, aangezien het apparaat extern kan worden opgeborgen. Door het praktische ontwerp is gemakkelijk te zien hoeveel ijs er al is geproduceerd.

Koenig ijsblokjesmachine KB20 in vergelijking

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...H.Koenig ijsblokjesmachine KB15 - ca. 15 kg ijsblokjes per dag -...Klarstein Mr. Silver-Frost • IJsmachine • IJsblokjesmachine...ProfiCook PC-EWB 1187 ijsblokjesmachine, sensor touch bediening,...Bomann EWB 1027 CB ijsblokjesmachine, ijsblokjesmachine voor 15...H.Koenig 80113 KB12 ijsblokjesmachine KB12-ca. 12 kg ijsblokjes...Clatronic ijsblokjesmachine EWB 3526, ijsblokjesmachine voor 15...KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...Arendo - ijsblokjesmachine RVS - testwinnaar 2021 -...
147,22 €179,99 €Controleer prijs145,99 €144,90 €139,99 €148,90 €119,80 €Controleer prijs149,85 €
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ... *H.Koenig ijsblokjesmachine KB15 - ca. 15 kg ... *Klarstein Mr. Silver-Frost • IJsmachine •...*ProfiCook PC-EWB 1187 ijsblokjesmachine,...*Bomann ijsblokjesmachine EWB 1027 CB,...*H.Koenig 80113 KB12 ijsblokjesmachine KB12-ca. 12...*Clatronic ijsblokjesmachine EWB 3526,...*KESSER® ijsblokjesmachine | Ijsmachine ... *Arendo - ijsblokjesmachine RVS - testwinnaar...*
◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...◼️ AUTONOOM en INTELLIGENT: de productie van ijsblokjes is te danken aan ...◼️ Nvt◼️ Profi Cook PC-EWB 1187 ijsblokjesmaker 1.7l◼️ IJsblokjes met één druk op de knop met de ijsblokjesmachine van...◼️ AUTONOOM: dankzij de digitale ...◼️ Clatronic ijsblokjesmachine/ijsblokjesmachine voor...️ ...◼️ Nvt◼️ Knapperige kogelvormige ijsblokjes geven een ijskoffie, ...
◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB20-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB15-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ Nvt◼️ Inhoud: 1 stuk◼️ De perfecte ijsblokjesmachine voor op de camping, op kantoor, thuis...◼️ IDEAAL VOOR THUIS: de KB12-ijsblokjesmachine heeft een ...◼️ Cool: Makkelijk te vullen met water (2,2 liter tank) en koud...️ ...◼️ Nvt◼️ Eenvoudig in gebruik: vul het waterreservoir van de ...
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20Koenig ijsblokjesmachine KB20 Koenig ijsblokjesmachine KB20
147,22 €179,99 €Controleer prijs145,99 €144,90 €139,99 €148,90 €119,80 €Controleer prijs149,85 €
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatste update op 20 mei 2022 13:31 Links direct naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Technische gegevens: Koenig ijsblokjesmachine KB20

 • Artikelafmetingen: 24 x 36 x 32 cm
 • gewicht van het product: 10 kg
 • Leistung: 120 Watt
 • waterreservoir: 2,1 liter
 • hoedanigheid: 12 kg
 • Productie tijd: 10-13 minuten
 • Materiaal: Roestvrij staal

Indruk | Installatie ​ Koenig ijsblokjesmachine KB20

De Koenig KB20-ijsblokjesmachine maakt er een chique, stabiele indruk​ Het is eigenlijk groter dan ik aanvankelijk had verwacht. Uitgepakt vind je alleen het apparaat zelf en de instructies ervoor. Het eerste wat ik deed, was op zoek gaan naar een plek waar de ijsmachine geplaatst kon worden zonder dat hij er te volumineus uitzag en zonder al te veel ruimte in te nemen.

Bijgevolg is het ijsmachine vanwege de koelvloeistof voor een dag zonder elektriciteit blijf staan. De instructies schrijven voor dat het apparaat er nu ook moet zijn grondig gereinigd want ijsblokjes zijn luxe voedingsmiddelen en moeten logischerwijs vrij van vuil zijn. De bijbehorende container kan nu worden gevuld met water. Er is een limiet die niet mag worden overschreden.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

Een kleine ijsschep is bij de levering van de ijsblokjes inbegrepen.

Tot nu toe kan ik de eerste stappen als heel gemakkelijk beoordelen, maar nu ben ik benieuwd hoe de ijsblokjes worden gemaakt. Ik ben vooral geïnteresseerd in hoe snel de productie werkelijk is en hoe het geluidsniveau tot uiting komt in het dagelijks leven.

Afbeeldingen | Koenig ijsblokjesmachine KB20

Eerste gebruik van de Koenig KB20 ijsblokjesmachine

De bediening lijkt heel eenvoudig dankzij een digitaal display en de beperking tot slechts twee knoppen. ik vind ze Duidelijkheid is zeer goed geluktn.

Gezien het feit dat de machine alleen bedoeld is om ijsblokjes te produceren, beschouw ik de bediening als bijzonder eenvoudig en begrijpelijk in vergelijking met andere modellen (Media Markt, Aldi, Lidl, Klarstein).

Voor de eerste test geeft de fabrikant duidelijk aan dat alleen de Koenig KB20 ijsblokjesmachine met leidingwater mag worden bediend. Andere vloeistoffen, zoals Coca-Cola, kunnen een storing in de machine veroorzaken.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

Dat moest ik snel ontdekken bij de eerste productie geen "snelle" ijsblokjes wees beschikbaar. Nadat u het apparaat hebt ingeschakeld, is het eerste dat u hoort de compressor, de eerste maar behoorlijk luid geluiden. Ik heb de machine in de bijkeuken, dus het maakt me niet uit wat het geluidsniveau is. Maar ik kan me voorstellen dat het productievolume in de keuken storend kan zijn.

Dat stelt de fabrikant Koenig zelf achteraf ongeveer 10-13 minuten gooit het eerste ijsIk word geproduceerd. Na deze gegeven tijd kon ik slechts een minimale ijsontwikkeling zien. De eerste ijsblokjes werden daadwerkelijk voor het eerst gebruikt klaar na ongeveer 60 minuten en werden gedeponeerd in het daarvoor bestemde bakje voor ijsblokjes.

Het duurde ongeveer 75 minuten om het eerste glas met ijsblokjes te vullen. Indien echter een bepaald ‘ijspeil’ wordt bereikt (voor mij was dit na de genoemde 75 minuten), gaat de productie veel sneller, zodat eigenlijk elke 10 minuten een ijsblokje per koelstok (er zijn er 5 beschikbaar). Zijn het resultaat 5 ijsblokjes per 10 minuten beschikbaar.

Een geïntegreerde Waterniveau-indicator dient als visueel hulpmiddel en geeft een overzicht van het resterende water. Ik vind deze functie geweldig omdat je het waterniveau kunt zien zonder het apparaat te openen. Het afgewerkte ijs kan op elk moment worden verwijderd met behulp van de ijsbak.

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

In mijn test deed de Koenig KB20-ijsblokjesmachine het goed, als je een beetje geduld hebt.

Reiniging | Koenig ijsblokjesmachine KB20

De ijsblokjesmachine KB20 kan eenvoudig worden schoongemaakt wanneer deze is uitgeschakeld en losgekoppeld van het elektriciteitsnet. Ik heb de machine ruw schoongemaakt toen hij bevroren was en grondig schoongemaakt toen hij werd ontdooid.

De resulterende condensatie wordt meestal afgezet in de ijsverzamelbak en kan daarom gemakkelijk worden afgevoerd.

Ik heb ook de machine binnen regelmatig gedesinfecteerd​ Dit is echter niet nodig, omdat de behuizing op zichzelf staat en vuil meestal niet kan binnendringen. Omdat het echter nog steeds een luxe levensmiddel is, raadt de fabrikant aan om regelmatig schoon te maken.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voordelen nadelen

Voordelen

 • Gepland ijs beschikbaar
 • continue productie
 • meer ruimte in de vriezer
 • eenvoudige bediening
 • ideaal voor feesten

Nadelen

 • verhoogd geluidsniveau
 • langdurige eerste productie van ijs
 • gestegen prijssegment
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

Tips voor de Koenig ijsblokjesmachine KB20

De productie van ijsblokjes is echt een beetje luider, Ik verwachtte. Het heeft daarom zin om het apparaat niet direct in de keuken te plaatsen.

Mijn test heeft uitgewezen dat het lang duurt voor de eerste ijsblokjes. Dus als er een grotere hoeveelheid nodig is, is het apparaat logisch vroegminimaal twee uur van tevoren. De continue productie is dan up-to-date.

Omdat ijsblokjes een luxe artikel zijn, is regelmatig schoonmaken zeker aan te raden.

Conclusie: Koenig ijsblokjesmachine KB20

De Koenig KB20 ijsblokjesmachine biedt het comfort dat er regelmatig een groot aantal ijsblokjes beschikbaar is. Afgezien van het hogere prijssegment en het in sommige gevallen toegenomen productievolume, biedt het apparaat absoluut gemak, eenvoudige bediening en een permanente voorraad ijsblokjes. Het apparaat heeft mijn test doorstaan ​​en wordt ten zeerste aanbevolen. 

H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...
H.Koenig KB20 ijsblokjesmachine KB20-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
2 jaar garantie - reparatiewerkplaats in Duitsland
141,00 €

Het toestel is momenteel in de winkel verkrijgbaar voor 139,90 euro en is een zeer handige gadget voor feesten en grotere evenementen.

Aanbevolen lectuur: Je kunt zelf kiezen welke ijsmachine je zelf ijs maakt hier lezen!

Vind in de top 10 de beste & best verkochte ijsblokjesmachines producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
1. Topverkoper
KESSER® ijsblokjesmachine | IJsblokjesmachine RVS | Ijs...*
 • : 7 ijsblokjes worden gegenereerd binnen 13-9 minuten. Grenzeloos...
 • : De ijsblokjesmaker wordt bediend met slechts een paar knoppen. Grote, lichtgewicht...
 • Het heeft ook een transparante ...
- 4,19 €2. Topverkoper
IJsblokjesmachine 15kg 24h met zelfreinigende functie en...*
 • AUTONOOM: De productie van ijsblokjes wordt automatisch geregeld dankzij het digitale display. Het bedieningspaneel informeert u over de maximale...
 • IDEAAL VOOR THUIS: De ijsblokjesmachine heeft een dagelijkse productiecapaciteit van 15 kg. Hiermee kun je gemakkelijk je vrienden verbinden en...
 • ZELFREINIGEND: in gebieden met hard water kunnen mineralen aan de ijsblokjesmachine blijven kleven, wat uiteindelijk leidt tot stinkende en ...
3. Topverkoper
H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ijsblokjes per...
2.910 beoordelingen
H.Koenig KB14 ijsblokjesmachine KB14-ca. 12 kg ijsblokjes per...*
 • AUTONOOM: De productie van ijsblokjes wordt automatisch geregeld dankzij het digitale display. Het bedieningspaneel informeert u over de maximale...
 • IDEAAL VOOR THUIS: De KB14 ijsblokjesmachine heeft een dagelijkse productiecapaciteit van 12 kg. Hiermee kun je gemakkelijk je vrienden verbinden en...
 • SNELLE IJSPRODUCTIE: De productiecyclus is slechts 10-13 minuten, zodat ijsblokjes beschikbaar zijn voor elke gelegenheid en zelfs in geval van nood ...
4. Topverkoper
Salco Coca-Cola SEB-14CC ijsblokjesmachine, rood, ijsblokjes in...*
 • De COCA-COLA ICE CUBE machine is stijlvol en draagbaar. Dit combineert de klassieke uitstraling van uw favoriete drankje met de functionaliteit...
 • De praktische ijsblokjesmaker is eenvoudig in gebruik. Een extra watertoevoerleiding is ook niet nodig.
 • Vul het waterreservoir eenvoudig met water en je hebt al snel ijsblokjes voor je drankje naar keuze. Het apparaat is zeer ruimtebesparend...
5. Topverkoper
Zelfreinigende ijsblokjesmachine, 14 kg in 24 uur, 9...*
 • SNELLER & MEER - Maakt 9 ijsblokjes binnen 6 minuten, 14 kg ijsblokjes per 24 uur. Een grote watertank (2,3 l), een grote...
 • 3 MATEN - bolvormige ijsblokjes, met de draagbare ijsblokjesmachines kunt u 3 verschillende ijsblokjesformaten maken volgens uw ...
 • ZELFREINIGING - Een zelfreinigende ijsmaker maakt het meest vervelende deel van het gebruik van een draagbare ijsmaker - de ...
6. Topverkoper
Arendo - ijsblokjesmachine RVS - testwinnaar 2021 -...*
 • Knapperige, kogelvormige ijsblokjes geven ijskoffie, cocktails en frisdranken een verfrissende "kick". Bij de voorbereiding in...
 • Eenvoudige bediening: vul het waterreservoir van de ijsmachine. Het water wordt naar de 9 tappen van de machine gevoerd en daar afgekoeld....
 • Productiesnelheid aan de hand van het voorbeeld van grote ijsblokjes: ca. 9 minuten voor 9 ijsblokjes. In 1,5 uur is de container volledig gevuld (ca....
7. Topverkoper
H.Koenig ijsblokjesmachine KB15 - ca. 15 kg ijsblokjes per dag -...*
 • AUTONOOM en INTELLIGENTE: De productie van ijsblokjes wordt automatisch geregeld dankzij het LED-display en kan zelfs vooraf worden geprogrammeerd....
 • IDEAAL VOOR THUIS: De KB15 ijsblokjesmachine heeft een dagelijkse productiecapaciteit van 15 kg. Hiermee kun je gemakkelijk je vrienden verbinden en...
 • SNELLE IJSPRODUCTIE: De productiecyclus is slechts 6-13 minuten, zodat ijsblokjes beschikbaar zijn voor elke gelegenheid en zelfs in geval van nood ...
8. Topverkoper
IJsblokjesmachine, 6 min productietijd, 14 kg ijsblokjes per...*
 • [Draagbaar en snel] - De ijsblokjesmachine werkt snel en maakt 6 kauwbare, heerlijke, bolvormige vormen binnen 8-9 minuten ...
 • [Eenvoudige bediening] - Doe water in de ijsmachine, druk op de schakelaar, de cyclus duurt 6-8 minuten. Wees alsjeblieft zeker,...
 • [Doordacht ontwerp] - Door het innovatieve ontwerp voor watergebruik kan het water van de gesmolten ijsblokjes worden gerecycled en meer ijsblokjes ...
9. Topverkoper
Winnaar test ijsblokjesmachine 14 kg per dag, 6 min...*
 • KRACHTIG: De krachtige ijsblokjesmachine produceert tot 14 kg ijsblokjes per dag en is ideaal voor gebruik op feestjes ...
 • AUTOMATISCH: gewoon water bijvullen, aanzetten en na 6 minuten ratelen de eerste 9 ijsblokjes in de opvangmand. Hier...
 • TRANSPARANT: Dankzij de transparante flap kun je de ijsblokjes op elk moment zien groeien. Voor het gemakkelijk, geportioneerd verwijderen van de...
10. Topverkoper
IJsblokjesmachine, 12kg 24h Ice Cubes, bereiding in 6 minuten,...
5 beoordelingen
IJsblokjesmachine, 12kg 24h Ice Cubes, bereiding in 6 minuten,...*
 • 🍹【Kauwbare ijsblokjes in 6 minuten】 Gewoon aansluiten, water toevoegen en genieten van een batch van 9 ijsblokjes in slechts 6 minuten....
 • 🍹【2 ijsblokjesformaten】 Onze draagbare ijsblokjesmaker heeft twee selecteerbare ijsblokjesformaten die passen bij uw verschillende ...
 • 🍹 【Zelfreinigende ijsblokjesmachine】 Onze draagbare ijsblokjesmachine heeft een zelfreinigende functie, zodat u ...
- 4,19 €aanbod
Nieuw!
XYZMDJ. Ice Cream Maker Commerciële Melk Thee Winkel Kleine Huishoud...
XYZMDJ. IJsmachine Commerciële Melk Thee Winkel Klein Huishouden...*
Slim touchscreen, u kunt een vinger manipuleren om ijsvloed te veroorzaken.
710,92 €
Nieuw!
XYZMDJ. Automatische elektrische ijsmachine cilindrische...
XYZMDJ. Automatische elektrische ijsmachine cilindrisch...*
Materiaal: ABS-kunststof; Watervoorzieningsmethode: handmatige watervoorziening; IJsvorm: cilindrische ijsvorm
777,35 €
Nieuw!
XYZMDJ. Ice Crushers Automatische Smoothie Machine Commerciële...
XYZMDJ. IJsbrekers Automatische Smoothiemachine Commercieel...*
Hoofdmateriaal: geïmporteerde PP van voedingskwaliteit.
452,28 €
Nieuw!
XYZMDJ. Ice Cream Maker Commerciële Melk Thee Winkel Thuis Kleine Ijsmachine...
XYZMDJ. IJsmachine Commerciële melktheewinkel Thuis Kleine ijsmachine ... *
Geschikt voor vele gelegenheden (thuis/commercieel).; Hoogwaardige materialen, duurzaam, glad en gemakkelijk schoon te maken.
541,31 €
Nieuw!
XYZMDJ. Commerciële automatische ijsmachine elektrische kogel...
XYZMDJ. Commerciële automatische ijsmachine elektrische kogel ... *
Transparant venster: het ijsbereidingsproces is in één oogopslag duidelijk.; Warmteafvoersysteem: snelle warmteafvoer en verlenging van de levensduur.
694,43 €

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 20.05.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Hoorbaar op Amazon

Laat een bericht achter