Test: Air Up drinkfles | Geurpods voor smaak?

Foto door de auteur

Julian

Air Up drinkfles starterset

Iedereen die op internet zit, heeft waarschijnlijk onlangs een advertentie van de provider gezien Lucht omhoog zijn tegengekomen. Het bedrijf maakt daar reclame voor Alleen met geuren smaak toevoegen aan water kan. Dit zou u moeten motiveren om in het dagelijks leven meer water te drinken.

Ook hier spelen aspecten van duurzaamheid een rol. Met behulp van de Air Up-fles kun je tonnen doen Wegwerp plastic flessen worden bewaard. Air Up kan ook een stap in de goede richting zijn voor iedereen die zichzelf betrapt op het slepen van te duur water uit de supermarkt.

Hoe werkt de Air Up drinkfles eigenlijk?

Drinkfles luchten

De technologie achter het verbazingwekkende Air Up-fenomeen wordt genoemd retronasaal ruiken. Simpel gezegd, dat is het Opname van aroma's en geuren via de keel. Als we eten en drinken, proeven we niet alleen met onze tong, maar nemen we ook de smaak waar met behulp van onze neus.

Als je drinkt uit de Air Up-fles, zuig je het water op via het rietje. Extra geuren worden aangezogen via de bijgevoegde geurpod. Deze worden aan het water toegevoegd en gescheiden van het water in uw mondholte. Dit is waar de smaak die je hebt gekozen wordt gecreëerd.

Het mooie: Smaken kunnen binnen enkele seconden worden gewijzigd. "En dat werkt echt voor iedereen?"vraag je jezelf nu af. Helaas moet ik je teleurstellen. Hoe uitgesproken smaak is, verschilt van persoon tot persoon. Dit is deels genetisch bepaald, maar kan naarmate men ouder wordt ook negatief worden beïnvloed door roken, alcohol of medicatie.

De Air Up drinkfles in één oogopslag

  • Drinkfles (650ml)
  • Rietje
  • Siliconen opzetstuk
  • Deckel
  • Geurpods (starterset of optioneel)

Op het eerste gezicht ziet de fles er erg stijlvol en modern uit. Het product behoudt deze eerste indruk als het om bediening gaat. Het fleslichaam wordt geleverd met een inhoud van 650 milliliter, een rietje, een siliconen opzetstuk met zuigmodule en een deksel. Daarnaast bevat de starterset natuurlijk geurpods die aan het siliconen opzetstuk worden bevestigd. Daarover later meer.

De Het fleslichaam is gemaakt van BPA-vrij Tritan, die ook wordt gebruikt voor drinkflesjes voor baby's. Het siliconen opzetstuk is gemaakt van voedselveilige siliconen die wordt gebruikt bij de productie van fopspenen. Zoals u kunt zien, is bij de productie ook rekening gehouden met uw veiligheid.

Opmerking: Air Up drinkfles is BPA vrij en onderdelen gemaakt van voedselveilige siliconen

Gebruik van de Air Up-drinkfles

Het vullen van de fles is kinderspel en duurt maar een minuut. Je trekt het siliconen opzetstuk van de fles en vult kraanwater. Druk vervolgens het opzetstuk er gewoon weer op. Met het deksel kan de fles waterdicht worden afgesloten voor transport om rommel in de zak te voorkomen.

De fles is in de kleuren zwart en wit beschikbaar. De lus op het deksel is in vele variaties verkrijgbaar en kan eenvoudig worden verwisseld. Alle componenten zijn ook verkrijgbaar als reserveonderdelenvoor het geval er iets kapot zou gaan.

Geurpods: welke smaken zijn er?

Air Up drinkfles peulen smaak
Test: Air Up drinkfles | Geurpods voor smaak? 18 Test: Air Up drinkfles | Geurpods voor smaak?

Theoretisch zou het mogelijk zijn om alle denkbare smaken in één pod te verpakken. De fabrikant heeft ook al een brede selectie in zijn assortiment met fruit zoals kalk en Apfel tot exotische varianten zoals Kaffee en kola gaat. Volgens de fabrikant is elke pod voldoende 5 liter water.

In mijn ervaring kun je de pods wat langer gebruiken. De smaak is dan gewoon niet meer zo intens. Als de pods luchtdicht worden bewaard, zijn ze eenvoudig tussendoor te wisselen. Dat zorgt voor extra afwisseling.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 TYXHXTF Pak van 4 smaakpods, smaakpods, fruitsmaak... TYXHXTF 4 stuks smaakpods, smaakpods, fruitsmaak...* Momenteel geen beoordelingen

De indeling van de verschillende smaken is misschien erg subjectief, maar in de loop van de tijd heb ik één ding ontdekt. Hoe ingewikkelder de smaak, hoe groter de teleurstelling. Met simpele creaties zoals kalk Ik ben er erg van overtuigd. Het smaakt alsof er een echte limoen in mijn fles zwemt. Met de smaak Hop-citroen maar het ziet er een beetje anders uit. De poging om een ​​fietser te imiteren is naar mijn mening mislukt. Minder is meer!

Nuttige aanvullende informatie: Alle geurcapsules zijn veganistisch en geschikt voor mensen met allergieën.

Video - Air Up drinkfles

Op lange termijn goedkoper dan frisdrank?

Für eine Air Up drinkfles starterset bestaande uit Fles en twee geurcapsules u betaalt tussen de fabrikanten, afhankelijk van de kleur en de peulen 35 en 40 Euro. Dat is nogal wat geld voor een fles. Maar als u bedenkt dat u meer kraanwater gaat drinken en bespaart op dure frisdranken, kan de investering al winstgevend zijn. Het kopen van geurpods is ook niet goedkoop.

Drie geurpods van één smaak kosten tussen de 6 en 9 euro. Maar ik denk dat de prijs voor 15 liter frisdrank in hetzelfde bereik ligt. Zoals hierboven vermeld, kunnen individuele geurcapsules ook langer worden gebruikt. Misschien kom je er zelfs goedkoper mee weg.

Voordelen: Air Up drinkfles

De voordelen voor uw lichaam zijn duidelijk. Geen drankje ter wereld is beter dan puur kraanwater. Ik kan begrijpen of dit op de lange termijn te saai voor je is. Lucht omhoog slaagt erin om variëteit en gezondheid te combineren. Ik heb ook de positief effect was dat ik overdag meer drink. De hoeveelheid water in de fles is goed geportioneerd en het zuigen is op zijn eigen manier enigszins verslavend.

Draag bij aan een duurzame wereld!

Duurzaamheid en plastic fles in één zin klinkt in eerste instantie wat verwarrend. Maar op het tweede gezicht zie je dat er wel degelijk een verband is. Want je kunt lang met je Air Up fles doen als je hem regelmatig schoonmaakt. Daarnaast wordt door het drinken van kraanwater een enorme hoeveelheid CO2 bespaard, die anders bij het transport van flessen drank zou zijn ontstaan. – Codewoord WK-weddenschap: flesopener

De geurpods zijn gemaakt van recyclebaar plastic. Een geurcapsule weegt maar één keer 7,6 gram.

Vergeleken: een 1 liter PET-fles weegt daar omheen 54 gram. Dit betekent dat je bij Air Up kunt rekenen op 5 liter Gebruik tot 50 keer minder plastic.

Conclusie: Air Up drinkfles

Als je iets goeds wilt doen voor je lichaam en het milieu, maar niet wilt afzien van smaak, dan is Air Up de juiste keuze. Houd er rekening mee dat uw water zonder suiker en toevoegingen niet als bij toverslag wordt omgezet in appelsprits, cola of koffie. Het is gewoon een lichte smaak die dan van consument tot consument verschilt. Als u al een slechte smaak heeft, moet u uw handen van Air Up houden, anders riskeert u een grote slechte koop te doen.

Anders staat niets je in de weg en zwaai je Voordelen op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en prijs.

Aanbevolen lectuur: Als je in het water wilt proeven, kan dat Bolero drankje poeder ausprobieren

Alternatieve drinkflessen


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 19.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Julian

Ik ben Julian, 19 jaar oud en kom uit Kiel. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de middelbare school. In mijn vrije tijd doe ik graag allerlei soorten duursporten. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of zwemmen, een of andere sport lokt me altijd de frisse lucht in. Mijn favoriete afstand is de halve marathon, waarin ik al internationaal heb gereden in Denemarken en Noorwegen. De combinatie van duursporten, zoals triatlon, vind ik ook erg populair. In de toekomst wil ik trainen voor een triatlon over lange afstanden.

Laat een bericht achter