Bruine huid zonder de zon: een uitgebreide gids voor bruiningscapsules

Foto door de auteur

eTests

Zonnecapsules - Gids voor een bruine huid zonder zon - Basisinformatie en producteigenschappen

bruiningscapsules bruine huid zonder zon

Met de warme zomermaanden komt eindelijk de tijd dat het hele lichaam na het uiensysteem niet in meerdere lagen kleding hoeft te worden gewikkeld. Eindelijk kunnen de stijlvolle shorts of mooie sandalen worden gepresenteerd. Maar de nieuwe vrijheid betekent ook uitdagingen voor degenen die niet fit zijn voor de zomer. Maar als het warmer begint te worden, is het al een beetje laat in de strijd tegen de laatste winterreserves en de nobele bleekheid. Met slimme stylingtips kunnen ongunstige kilo's goed worden verborgen totdat ze zijn verdwenen of je jezelf hebt neergelegd om aan belangrijker dingen te besteden.

Maar wat kan er worden gedaan aan kaaspoten en nato-tan? Zelfbruinende sprays Er zijn bijvoorbeeld verschillende varianten om uit te kiezen. Deze beloven eenvoudige toepassingen en een effectieve bruine kleur in de kortst mogelijke tijd. In de praktijk zijn er echter maar heel weinig looistoffen voor toepassing op de huid overtuigend. Dit komt vooral door het slechte resultaat omdat de tint ongelijk is geworden. Bovendien duurt het getinte effect niet lang, dus het aanbrengen moet moeizaam keer op keer worden herhaald. Veel ontevreden gebruikers klagen immers dat zelfbruiners ook de neiging hebben om een ​​zooitje te zijn wanneer ze worden toegepast. Geruïneerde kleding en gênante momenten in het openbaar zijn het resultaat.

Op dit moment beloven bruine capsules niet alleen verlichting, maar uiteindelijk ook de vervulling van het verlangen naar een zachte, natuurlijke en duurzame zomertint zonder veel moeite en gezondheidsproblemen. Maar zijn deze verleidelijke beloften toch waar? Wat kunnen zonnebankcapsules echt doen? En voor wie is welk product geschikt? Deze en fundamentele vragen over zonnebankcapsules worden nu behandeld.

Bètacaroteencapsules, hoge dosering voor bruinen [25 IE],...Omega 3 Capsules Hoge Dosis 2000mg Omega 3 Olie 1000mg EPA + 500mg...NATURE LOVE® Magnesiumcomplex - 180 capsules - 400 mg elementaire...Vitabay Beta Caroteen Depot Bruiningscapsules - 180 VEGAN...Vitamine A druppels van EXVital - 5000 IE (1500 µg) per...BÄRBEL DREXEL® natuurlijke tan pellets, ...Beta-caroteen, 50.000 iU (30 mg), 120 vegetarische capsules, hoge dosis...Biologische kurkuma met zwarte peper – 240 capsules – 4350 mg...Kurkumacapsules in een glas - hoge dosis, veganistisch. Kurkumapoeder +...
Bèta-caroteen capsules hoge dosis voor het bruinen [25...*Omega 3 Capsules Hoge Dosis 2000mg Omega 3 Olie...*NATURE LOVE® Magnesiumcomplex - 180 capsules -...*Vitabay Beta Caroteen Depot Bruiningscapsules - 180...*Vitamine A-druppels van EXVital - 5000 IE (1500...*BÄRBEL DREXEL® natuurlijke bruine korrels, ... *Bètacaroteen, 50.000 IE (30 mg), 120 ... *Biologische Kurkuma met Zwarte Peper – 240 capsules...*Kurkumacapsules in een glas - hoge dosis, veganistisch....*
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B06XXMJ32C" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Bruiningscapsules - Wat zijn tablets voor zelfbruining en hoe werken ze?

Het is net zo natuurlijk als niet modieus, want juist omdat het nodig is om zich tijdens de koude wintermaanden behoorlijk aan te kleden, wordt de huid van de romp en de benen als het ware niet bruinig door de zon. Samen met het feit dat de intensiteit van zonnestraling in de winter meestal (niet altijd en overal, respect voor zonnebrand in de winter!), Zwakker is dan in de zomer. Daarnaast hebben we de neiging om in de winter te warme, gesloten plaatsen. Veel redenen waarom de huid bij de eerste zomerse temperaturen bijzonder bleek kan lijken.

Veel mensen op onze breedtegraden hebben ook inherent een relatief bleke huid. Alleen op de onderarmen, de handen en op het hoofd blijven vrije huidgebieden, die bruin zijn in overeenstemming met de blootgestelde zonnestraling. In directe vergelijking met de niet-gebruinde huid lijken deze zelfs bleker. Bovendien zien velen deze ongelijke huidtint als onbelangrijk.

Een effectief, maar niet per se aanbevolen alternatief Ligbedden en Zonnestudio's. Je kunt hier veel geld investeren om een ​​intens kleurtje te krijgen. Mits je de gewelddadige en toch redelijke gezondheidswaarschuwingen over het intensieve gebruik van zonnebanken negeert. Hetzelfde geldt voor optische bruiningsversnellers, want hoewel mensen zonlicht nodig hebben om te leven, is het fundamenteel verstandig om direct zonlicht te vermijden, vooral als het gaat om schadelijke UV-straling.

Bruiningsvloeistoffen voor toepassing op de huid beloven een verstandig, soms zelfs voedend alternatief. Maar afgezien van de vele nutteloze en zelfs schadelijke ingrediënten, zijn veel gebruikers erg ontevreden, vooral omdat de toepassing niet alleen een bepaalde hoeveelheid oefening vereist, maar ook relatief duur is. Maar hoe zit het met het bruinen van capsules? Immers, je moet ze gewoon regelmatig nemen en geduldig wachten op de beloofde, natuurlijk ogende kleur. Maar is dat echt zo eenvoudig als het klinkt? Hoe werken zonnecapsules en werken ze echt?

Bruiningscapsules - werkingsprincipe en details

In principe werken looien capsules volgens hetzelfde principe als looistoffen voor toepassing. Ze bevatten allemaal hoge doses caroteen, omdat dit primair verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de kleurpigmentatie van de huid. Hier wordt hoog gedoseerd bètacaroteen gebruikt, wat via de stofwisseling tot de zomerse tint van de huid zou moeten leiden.

Een soortgelijk effect is bekend bij pasgeborenen en baby's. Hun licht bruinachtig glinsterende huidtint komt inderdaad van de opgeslagen caroteen. Bij volwassenen is dit proces niet zo eenvoudig te implementeren. Namelijk, de kleurstof verzamelt overwegend onderhuids vetweefsel. De bovenliggende huidlaag is echter aanzienlijk dikker bij volwassen mensen dan bij pasgeborenen, zodat de relatief zwakke resultaten kunnen worden verklaard.

Het kan dus goed gebeuren dat het verwacht goudbruine huidskleur is alleen merkbaar door een nauwelijks herkenbare oranje "tint". Houd er ook rekening mee dat de tint zeer snel verdwijnt als u de looien capsules wordt onderbroken. Overigens is er een goede aanwijzing om mensen te helpen identificeren die hun zomerse kleurtje aan het krijgen zijn looien capsules kwam naar voren: een blik op de handen onthult de echte reden, want bij een gebruinde huid zijn de handpalmen aanzienlijk bleker dan de achterkant van de handen en armen. looien capsules zorg er dus voor dat de handpalmen ook verkleuren.

Selecteer de juiste bruiningscapsules - Belangrijke opmerkingen

Misschien herinneren sommige lezers zich nog een tijd toen heftige discussies over zonnebankcapsules werden gevoerd, zelfs in de Bondsdag. Dit ging uiteindelijk zover dat sommige van de op dat moment beschikbare producten werden verbannen. Maar wat was er gebeurd?

In feite was de eerste generatie bruiningscapsules zo krachtig dat gebruikers een verminderd zicht en goudkleurige kristalafzettingen in het netvlies van de ogen meldden. Het was de kleurstof canthaxanthine die de schuldige was en het was lange tijd niet duidelijk welke gezondheidsgevolgen de opslag van deze stof zou kunnen hebben. Bovendien hielden de afzettingen soms jarenlang aan, terwijl de kleurstof in de huid uiterlijk na 10 dagen was afgebroken. Na het verbod op de misleidende stof wordt sindsdien alleen de kleurstof gebruikt Beta-caroteen voor het bruinen van capsules gebruikt.

caroteen is eigenlijk een natuurlijk bestanddeel van menselijke voeding en is daarom meestal onschadelijk voor de gezondheid. Voor de bruiningscapsules wordt het materiaal echter synthetisch geproduceerd. Het gebruik van moderne bruiningscapsules is in principe veilig voor gezonde volwassenen. Studies van verschillende groepen proefpersonen hebben echter aangetoond dat een schadelijk effect kan worden verwacht van de combinatie van caroteen en nicotine. De ongecontroleerde inname van bruiningscapsules wordt daarom met name voor zware rokers afgeraden, integendeel.

Gebruik zonnecapsules correct - instructies en tips voor gebruik

Als u een zomers kleurtje wilt bereiken door carotenoïden te gebruiken, kunt u geen zichtbare resultaten verwachten onmiddellijk nadat u ze voor de eerste keer hebt gebruikt. Een toename in bèta-caroteen betekent echter niet alleen het vooruitzicht van een gebruinde huid, de plantenextracten ondersteunen ook de celbeschermende functie van de huid en reguleren de vochtbalans op een positieve manier.

De schadelijke effecten van beta-caroteen in combinatie met nicotine zijn al besproken. Daarom moeten mensen die regelmatig nicotine roken de inhoud van de potentiële bruiningscapsules van dichtbij bekijken. Kortom, sponsachtige en ontoereikende productdetails zijn een reden om de bruine capsules niet te kopen. Rokers moeten er ook rekening mee houden dat bijpassende producten niet meer dan 20 milligram beta-caroteen bevatten. Bovendien mag niet worden vergeten dat het dieet ook bètacaroteen bevat, bijvoorbeeld groenten en vooral wortelen.

Beta-caroteen is ook populair in de voedingsindustrie om afgewerkte producten een smakelijke kleur te geven. Daarom kan het schatten van de maximale hoeveelheid bètacaroteen soms niet eenvoudig zijn. Neem bij twijfel contact op met een apotheker of een huisarts voordat u gaat experimenteren ten koste van uw eigen gezondheid.

Bruiningscapsules kopen - Belangrijke punten in de Bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testbeslissing op internet

Kortom, bij het kopen op het internet geldt een zekere voorzichtigheid, omdat deze niet helemaal is zoals vereist bij particuliere of particuliere aankopen. Per slot van rekening koopt men een product ongezien en wil de verkoper geloven dat hij een degelijk artikel zal verkopen en zonder aarzeling naar huis zal sturen. Maar vooral met voedingssupplementen en medicijnachtige producten, moet speciale zorg worden toegepast. Het gaat tenslotte niet alleen om je eigen geld, maar vooral om je gezondheid.

Daarom vóór de laatste bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Een eerlijke testbeslissing zorgt er bijna voor dat de verkoper een goede reputatie heeft en dat de betalingsvoorwaarden correct zijn. Veel aanbieders dringen aan op vooruitbetaling, daarom moet een betrouwbare verkoper, naast de juridisch correcte informatie over garanties en omruilingen, ook passende veilige betalingsmogelijkheden aanbieden. Onafhankelijke en gecertificeerde betaalmethoden zijn optimaal omdat ze soms een zeer uitgebreide kopersbescherming bieden bij eventuele overdrachts- en leveringsproblemen.

Ten slotte maken authentieke opinies en beoordelingen van klanten het mogelijk conclusies te trekken over de ernst van de aanbieder en zijn producten. Ook mag een Google-zoekopdracht niet worden gemist, als er geen geloofwaardige opmerkingen of recensies rechtstreeks via de provider of populaire consumentenforums kunnen worden gevonden. Ondanks de mening van de klant is in het algemeen aangetoond dat bruine capsules van Duitse fabrikanten de voorkeur verdienen boven producten uit het buitenland. Dit kost misschien een paar euro meer, maar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de bruine capsules zijn gegarandeerd.

Bovendien moet het ontvangen pakket grondig worden geïnspecteerd zodra het door de bezorgdienst is geleverd (idealiter is een opening nog steeds in aanwezigheid van de koerier, met name in geval van schade), zodat bijvoorbeeld een afleveringsbonnen of een factuur moet worden opgenomen, evenals de verwachte factuur Afzender en, natuurlijk, vooral het beloofde product. Afwijkingen van het geadverteerde artikel moeten verrassend zijn, evenals duidelijk geopende of gemanipuleerde verpakkingen. In het bijzonder zijn reeds vervallen bruiningscapsules onaanvaardbaar en een goede reden voor een klacht.

Het internet is een geweldige manier om producten tegen aantrekkelijke voorwaarden te krijgen in vergelijking met lokale winkeliers of detailhandelaren. Met een beetje gezond verstand en veel kritisch oordeel, is het daarom mogelijk om de ideale zonnecapsules direct bij u thuis af te leveren.

Zonnecapsules - advies voor een bruine huid zonder zon

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte bruiningscapsulesproducten in 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte bruiningscapsuleproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 5,20 €aanbod
- 3,00 €aanbod
- 1,20 €aanbod
Beta-caroteen 15 mg - 100 softgels voor 100 dagen, carotenoïde,...
Beta-caroteen 15mg - 100 softgels gedurende 100 dagen, carotenoïde,...*
Aanbevolen dosering: Volwassenen 1 softgel per dag bij een maaltijd en veel water.
€10,95 - € 1,20 €9,75 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Jelly Pills® Bèta-caroteenbruiningssummies met lycopeen, koper en vitamine A, C en E - Geen toegevoegde suikers - 60 Vegan Tanning Enhancer Gummy Bears met aardbeiensmaak

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het product van de bruiningscapsules.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Leestips: meer Raadgever lesen | keuken Tips | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter