keuken werk

Keukenwerk is werk in de keuken. Het gaat om koken, inmaken, groenten wassen, fruit inmaken, invriezen, bakken met automatische broodbakmachines of sap maken met de snelkookpan. Met meer dan een derde van het huishoudelijk werk is keukenwerk een belangrijk onderdeel van ons leven. Het werk in de keuken krijgt betekenis door Keuken apparatuur veel makkelijker.

Ook de kennis van de individuele werkprocessen en de juiste omgang met onze voeding hoort daarbij. Praktische tips zullen het werk in de keuken gemakkelijker maken. Elektrische keukenapparatuur maakt uw keukenwerk gemakkelijker en bespaart tijd bij het koken, zodat u meer tijd overhoudt voor nieuwe en interessante recepten. Zo kunnen eierkokers, magnetrons of blenders kostbare tijd besparen.

Keramische gemberrasp

Niko

Ngwer wordt gewaardeerd als specerij, in kleine stukjes gesneden als ingrediënt in een salade of in thee. Bij een keramische gemberrasp komen de voordelen goed tot hun recht.

kaas

Bewaar kaas op de juiste manier, bewaar het

Niko

Kaas op de juiste manier bewaren, bewaar het. De houdbaarheid van kaas hangt voornamelijk af van het watergehalte.

aardappelen

Aardappelen koken en bewaren

Niko

Aardappelen koken en bewaren, de mogelijkheden zijn divers. De aardappel is rijk aan koolhydraten, mineralen en vitamines.

Kruiden

Kruiden en specerijen in de keuken

Niko

Kruiden is een kunst waarbij je een beetje tact, een goede tong en jarenlange ervaring nodig hebt. Met de juiste kruiden is minder vaak meer. Veel kruiden en specerijen hebben een gunstige invloed op de verteerbaarheid van het voer.

groentesnijder

Groenten - voorbereiding, bereiding, opslag

Niko

Om de vitamines met zo min mogelijk verlies aan het menselijk lichaam te kunnen leveren, zijn de volgende tips over het bewaren, bereiden en bereiden van groenten het overwegen waard.

gevogelte

Gevogelte - kip, kalkoen, gans, eend

Niko

Gevogelte - kip, kalkoen, gans en eend is fijner van korrel dan rundvlees of varkensvlees. Het vlees van jonge dieren is zeer mals. Ouder gevogelte wordt daarom meestal gekookt en maakt een sterke bouillon.

Soorten koken

Soorten koken van voedsel

Niko

Als het gaat om het koken van voedsel, vereisen verschillende soorten koken verschillende procedures.

Vlees

Voedsel vlees

Niko

Vlees is een voedsel van hoge kwaliteit. Vlees is een hoogwaardige voeding, vooral vanwege het hoge gehalte aan eiwitten, mineralen en vitamines.

Visbereiding

Visgids - Bewaren - Kruiden - Blauw

Niko

Visgids - bewaren - kruiden - blauw voor alle koffers. Volgens het marktaanbod moet ook zo vaak mogelijk vis gegeten worden.

Ontwaken

Conserveren - Conserveren | Advies & tips

Niko

Bij het inblikken of inblikken worden verschillende soorten voedsel lang bewaard.

12 meer