elektrische apparaten

Bosch MUM5 CreationLine_Kitchen_machine_buy-af12da4d

Bosch MUM 5 keukenmachine - de veelzijdigheid in de keuken

Dirk Re.

De Bosch keukenmachine heeft een veelvoud aan opties en wordt geleverd met een groot aantal accessoires voor een flexibele bereiding. Ik rapporteer hoe het presteert in het dagelijks leven.

Popcornlus

popcornlus | Hoe maak je je eigen bioscooppopcorn?

Niko

Als popcornkenners en -liefhebbers laat u zich verleiden door de popcornloop. Bij het kopen van een popcornloop kun je verschillende mixen voor popcorn proberen. De onopvallende hulp bij het maken van popcorn in een pot lijkt meer op een badmuts.

Airfryer | frituren met een beetje olie | raadgever

eTests

Wat is eigenlijk een heteluchtfriteuse? Zijn er gezondheidsvoordelen? Kun je handige accessoires voor airfryers kopen? En wat zijn de andere voor- en nadelen van heteluchtfriteuses?

vacuumsealer

Test: Inkbird vacuumsealer - filmsluitapparaat voor droog en vochtig voedsel

eTests

Ik ben het INKBIRD-vacuümapparaat INK-VS01 aan het testen. Het is mijn eerste voedselverzegelaar voor vacuümverzegeling. Hoe je het apparaat vindt en hoe je het zelf stofzuigt vind je hier in mijn test voor de Inkbird vacuumsealer

Inductiekookplaat | Gasfornuis of elektrisch fornuis?

Niko

Een inductiekookplaat, gaskookplaat of elektrische kookplaat, wat moet het zijn? Hier zijn een paar tips.

Elektrische ijsbreker Gastroback Buy-3ae04ad2

Test: elektrische ijsbreker | Gastroback 41127 | Verpletterd ijs in 15 seconden!

Dirk Re.

De elektrische ijsbreker van Gastroback levert gemalen ijs in slechts 15 seconden met één druk op de knop! Dat staat op de productverpakking. Hier is mijn test & ervaring op de ijsbreker van Gastroback.

Behuizing, bedieningselementen

TEST: Siemens stofzuiger Q5.0 - model VSQ5X1230 - krachtig en stil

Dirk Re.

De Siemens stofzuiger biedt een hoge zuigkracht en stofzuigt toch bijzonder stil. Maar wat zijn de sterke en zwakke punten? Ik heb het getest!

Tefal_Kontaktgrill_Optigrill-37ea45db

Test: Tefal OptiGrill + | Neem contact op met de grill

Dirk Re.

Is de Tefal contactgrill een echt alternatief voor de conventionele gas- of elektrische grill? Deze vraag stoorde me en ik heb de Tefal-grill getest op sterke en zwakke punten.

Keukenweegschaal: keukengadget voor in de keuken

Niko

Vooral degenen die in de keuken koken en bakken volgens het recept en de instructies zijn afhankelijk van de handige hulpmiddelen van de keukenweegschaal. Je zult op een gegeven moment een keukenweegschaal moeten kopen. Daar zit een hele ontwikkeling achter, als je je de keukenweegschalen herinnert uit vervlogen tijden.

Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

Test: Dyson V11 Animal Extra draadloze stofzuiger

Katharina

De Dyson V11 is een van de meest populaire merken in de stofzuigerruimte geworden. De Dyson V11 biedt veel innovatieve functies. Hier zijn mijn ervaringen.

123...5 meer