Wereldbeker voetbal 2022 gokspel door Ehrliche-tests.de

9

Wat vind je van ons Duitse nationale team? Zal ze de groepsfase overleven en doorgaan?

Voorspelling WK ​​2022
Prijzengeld 1e plaats 1000 €

de Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar staat in de startblokken. Voor alle voetballiefhebbers en fans van gazonsporten hebben we met de Halbzeit.app ons wedspel WK 2022 gelanceerd. Met de Halbzeit.app kun je pc of smartphone geef gemakkelijk je tips en to fooi koning opstaan.

Omdat voetbal altijd over plezier en opwinding gaat, hebben we er een Prijzenpot van 1000 € opgelost voor beste voorspellingskoningen. Dit zou een kleine stimulans moeten zijn om mee te vechten tot het einde.

De inschrijving staat nu online! De inzetvrijgave voor de spellen wordt pas kort voor aanvang van het toernooi geactiveerd als er voldoende spelers zijn ingeschreven. Dat betekent dat je het voorspellingsspel WK 2022 ondersteunt en deelt, hoe meer deelnemers, hoe groter de kans dat dit voorspellingsspel wordt ontgrendeld en gelanceerd!

Klik hier voor het gokspel >>>> https://ehrliche-testsde.halbzeit.app/

Spelregels: Wij willen het simpel houden!

1. Het exacte inzetresultaat | 2. juiste tip win | 3. Het doelsaldo

Wedspel WK 2022 Wedspel WK 2022
Wereldbeker voetbal 2022 gokspel door Ehrliche-tests.de 3

Als je een exacte weddenschap correct hebt geplaatst, zou je ook hoge punten moeten krijgen, hier is het een hele 5 punten. Aan het einde van het toernooi kun je tot het einde nog een paar punten pakken. Een correcte wintip is 2 punten waard. Bovendien, als het doelsaldo correct is, krijg je 1 punt, dus 3 in totaal.

Klik hier voor het gokspel >>>> https://eerlijk-testsde.halbzeit.app/

Wij wensen u veel plezier bij het deelnemen en een hoge deelname aan het delen en verspreiden van het woord.

POLLS over het WK 2022

Laat een bericht achter