Winter

Warme antislip winterschoenen in de winter

Warme, antislip winterschoenen in de winter: optimale bescherming bij ijs en sneeuw

Redactie ET

Optimale bescherming tegen ijs en sneeuw in de winter. Warme antislipschoenen zijn essentieel om u warm, droog en veilig te houden tijdens het lopen.

Startenset voor auto-sprong | Jump starter voor auto-accu

Auto-jumpstarter met Jump Starter: hoe het werkt en tips

Maren

Lage batterij? Vorst? Lange levensduur? Stroomslurpers in de auto? Deze handleiding gaat over het starten van de voertuigaccu. Jumpstartkits tegen een lege auto-accu in de winter. U kunt nu lezen wat u moet weten over batterijboosterkits voordat u ze koopt.

Sneeuwkettingen - meer grip in de winter - top 10

Maximale grip op sneeuw en ijs: Alles over sneeuwkettingen voor uw voertuig

Maren

In deze gids bespreken we de grip en hebben we het belangrijkste van sneeuwkettingen samengebracht.

bescherming tegen hagel

Hagelbeschermingshoezen voor auto's: veiligheid voor uw voertuig

Maren

Bestsellers voor hagelbeschermingsauto's 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Eerlijke tests Als u geen eigen garage heeft,...

Gids: Sneeuwruimwerktuigen - winterdienst

Effectieve sneeuwruimen: een gids voor gereedschappen en technieken voor winterruiming

Maren

We hebben deze gids geschept: wat moet een goede sneeuwschop, sneeuwschuiver of sneeuwruimer doen, hoe kunnen ze worden gemaakt, welke modellen zijn mogelijk en hoe duur is al het plezier?

looien capsules

Bruine huid zonder de zon: een uitgebreide gids voor bruiningscapsules

eTests

De vervulling van het verlangen naar een zachte, natuurlijke en langdurige zomerkleur zonder grote inspanningen en gezondheidsproblemen. Maar zijn deze verleidelijke beloften waar? Wat kunnen zonnecapsules echt doen? En voor wie is welk product geschikt? Deze en fundamentele vragen over zonnecapsules zullen nu worden onderzocht.

De-icer Spray Top 10

Ontdooisprays: Effectieve oplossingen voor ijsvrije oppervlakken

Patrick

Niet elke ontijzingsspray is de beste in termen van kosten en prestaties. Waar het om gaat, waar de drug van keuze te kopen, waar de spray over gaat en waar de voor- en nadelen liggen - in deze gids gaan we dieper in op deze kwesties.

Digitale kamerthermostaat vloerverwarming Top 10

Moderne verwarmingsregeling: digitale kamerthermostaten voor efficiënt warmtebeheer

Maren

Wat zijn de mogelijkheden van digitale thermostaten om geld te besparen en de temperatuur in de kamers zo aangenaam mogelijk te houden zonder drie keer per dag door elke kamer te moeten rennen? We behandelen deze gids.

Warm winterjack Top 10

Gezellig en warm: vind topwinterjassen voor ijskoude dagen

Maren

Welke materialen zijn geschikt voor wie? Welke prijs moet je verwachten? Welke eigenschappen zijn nuttig, die alleen op de tweede plaats staan? Zodat er geen teleurstelling is en je moet 3 trui op elkaar leggen onder de nieuwe winterjas, hebben we hier nader gekeken.

Sneeuwschijfhoes auto

Voorruithoezen voor de winter: Ultieme bescherming voor uw auto

Patrick

Lees meer voordat u topverkopers in raamhoezen winterbestsellers 2024 koopt en vergelijkt: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke testen | Meningen en beoordelingen van andere kopers zullen u hierbij helpen.

12 meer