Over ons

Ben je nieuwsgierig en wil je iets leren over de totstandkoming van de website/blog en de mensen erachter? - Laten we gaan! 🙂

Patrick Witte | Tester, adviseur, operator & admin

Eerlijke tests - Over ons

Hallo allemaal, dit is Patrick uit Eberswalde, geboren in '82, trotse papa en het brein achter de blog “Eerlijke Tests”. Als je het nog niet door hebt: ik ben een fan van de informele 'DU' in mijn berichten - dus laten we chatten als goede vrienden. 😉

In mijn wilde jeugd was ik gek op computersystemen, games, multimedia en het snelgroeiende internet. Het enthousiasme voor technologie was duidelijk aanwezig. Herinner jij je de 286 nog? Ik heb er zelfs nog eentje in de kelder! En dan de 486, de Gameboy, de SNES... Mijn eerste contact met een pc was in 1995 - Windows 95 & DOS, de goede oude tijd. Natuurlijk was gamen aan de orde van de dag, maar ik vond het ook leuk om de pc uit elkaar te halen - en dan moest iemand natuurlijk de rommel repareren. 😉

Na verloop van tijd werd ik een pc-hobbyist voor mezelf en anderen. Als het om multimediatechnologie ging, zeiden mensen vaak: “Patrick, jij weet waar je het over hebt!” Maar ja, niemand weet alles, dus voor mij was het: onderzoeken en leren. Ik ben door en door autodidact, ik heb mezelf alles geleerd - met YouTube, dvd's, tijdschriften, blogposts en natuurlijk veel vallen en opstaan.

Toen kwam de liefde voor fotografie en Photoshop, en zelfs het hebben van een eigen kleine fotostudio. Opnieuw was het leren door te doen. Fotograferen, plannen, fotobewerking - dit alles leidde tot mijn eigen blog/website. Ik herinner me nog het begin van JOOMLA... bestaat dat nog? – Wacht even, ik zal dat snel controleren. 😄 Oké, wauw, het is er nog steeds en het is geëvolueerd! Op een gegeven moment ben ik overgestapt op WordPress, makkelijker, handiger en ja, bijna de helft van alle websites draait erop. Het begon echt met de oprichting van “die.verbreiter” – samen leren en helpen.

De tijden veranderen, uitgebreide fotoshoots werden minder gebruikelijk, niet omdat het niet langer leuk was, maar vanwege de moeite die het kostte. Maar ik wilde altijd al een eigen blog hebben. Zo ontstond ‘Eerlijke Testen’. Hier heb ik alles geleerd over WordPress, SEO, online marketing, backlinks, blogartikelen schrijven, affiliate marketing, HTML/CSS & PHP. Een constante leerervaring!

“Honest Tests” is mijn baby die al mijn interesses en vaardigheden combineert. Foto's, afbeeldingen, technologie, servers, tools, problemen en oplossingen – het wordt nooit saai! Ik help met tests, handleidingen, tips, aankoopadviezen, ideeën en aanbevelingen, net als voorheen, alleen op grotere schaal. De onderwerpen zijn net zo gevarieerd als ik, dus er zijn geen beperkingen op “eerlijke tests”. Of het nu gaat om een ​​doe-het-zelf-project met mijn zoon, het presenteren van een cool product of het schrijven van een gedetailleerd testrapport - alles is inbegrepen. 🙂

In het kort over mij: ik ben wielrenner, voetballer, sportliefhebber, RC-piloot, seriefan, bioscoopbezoeker, gamer, tuinman, doe-het-zelver, positieve denker, humoristisch, liefhebbende vader, pixelartiest, doe-het-zelver, tester, copywriter, beheerder en veel meer. 🙂


Team - Eerlijke tests

Een overzicht van bijdragende auteurs, testers en adviseurs.

Maren Frentrup | raadgever

Maren Frentrup

Ik ben een freelance schrijver en ik ben geboren in 1983. Ik hou van lezen, boeken en schrijven op papier. Houdt van stoffige bibliotheken en de stilte. Ik had al een eigen bibliotheek toen ik op school zat – die achteraf in mijn verbeelding veel groter bleek te zijn dan hij in werkelijkheid was.

Ik heb twee boeken gepubliceerd. Schrijf als gepassioneerd ghostwriter, overtuigd adviseur, enthousiaste e-booker en vooral als freelancer. Een tijdlang was de stadsbibliotheek van Osnabrück mijn tweede slaapkamer, tot ik op een dag geld verdiende en zelf boeken kon kopen. Ik heb mezelf professioneel nooit iets verboden, zelfs niet dat ik veel ervaring heb mogen opdoen. Daardoor heb ik veel mogen meemaken en deze schat aan kennis – die elke dag wonderbaarlijk groeit – werd de hoeksteen voor mijn stap naar het zelfstandig ondernemerschap als schrijver. 

Julian P | tester

Julian

Ik ben Julian en ik kom uit Kiel. Ik ben in 2020 afgestudeerd van de middelbare school. In mijn vrije tijd doe ik graag allerlei soorten duursporten. Of het nu gaat om hardlopen, fietsen of zwemmen, een sport lokt me altijd de frisse lucht in.

Mijn favoriete afstand is de halve marathon, die ik ook internationaal heb gelopen in Denemarken en Noorwegen. De combinatie van duursporten, zoals triatlon, is ook erg populair bij mij. Ik ben ook aan het trainen voor een lange afstand triatlon. Ik schrijf mijn ervaring & testrapporten over sport- en fitnessproducten voor "Eerlijke Tests".

Julian S. | Tester & Feeënmeter

IMG 20220210 WA0009

Ik ben Jule, een kleine decoratiekoningin en ik hou echt van de vintage stijl. Als vrouw ben ik graag bezig met beauty- en modeproducten, wie had dat gedacht. 😉 Ik geniet van veel producten, die ik graag met jullie wil delen om zelf meer blogervaring op te doen.

Daarnaast doe ik kleinere dingen op de achtergrond als het gaat om invoeren, updaten en testen bij "Eerlijke Toetsen". Professioneel werk ik met mensen en daar komt mijn grote hart goed van pas. In mijn vrije tijd en zonder internet sport ik graag in de sportschool of in de buitenlucht. Mijn hondenman “Luke” vergezelt mij al 5 jaar.

Sarah W. | tester

Sara avatar

Hallo! Mijn naam is Sarah. Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te testen, vooral beautyproducten, maar ook andere dingen die het dagelijks leven makkelijker en mooier maken.

Ik ben blij om mijn ervaringen met je te delen en te schrijven over producten die ik gebruik en zelf heb getest wanneer mijn tijd het toelaat. Mijn Bolonka "Dexter" staat altijd aan mijn zijde. Je bent van harte welkom om ons te volgen op Instagram

Toni W. | tester

Hé, ik kreeg de kans om te proberen te schrijven en Wordpress te gebruiken. Mijn interesses zijn technisch aangezien ik een mechatronica-ingenieur ben. In mijn vrije tijd besteed ik tijd aan knutselen in huis en tuin.

andere auteurs & testers

Dirk R.

Katharina

Niko