Tribit StormBox Blast Review 2024: gedetailleerde Bluetooth-luidsprekertest

Foto door de auteur

Patrick

Welkom bij mijn ervaringsrapport Tribit StormBox-explosie, een Bluetooth-luidspreker gekocht voor zwembadfeesten, tuinfeesten of films in 2023 en twee keer. In het rapport laat ik u de details zien van wat dit product te bieden heeft, van de technische details tot het gebruik in de echte wereld en mijn conclusie. Veel plezier.

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbaar feest…*
 • [Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
 • [Body-Shaking XBass-technologie] De Tribit StormBox Blast biedt vervormingsvrij, rijk en gebalanceerd geluid en is een…
 • [Ongelooflijke 30 uur speeltijd voor buitenfeesten] Dankzij de Runstretch-technologie van Tribit kan deze draadloze partyluidspreker 30 uur lang spelen.

Technische specificaties

Details: Tribit StormBox-explosie

 • Frequentiebereik: De Tribit StormBox Blast heeft een geweldig geluidsbereik. Dit betekent dat hij zowel hele diepe bassen als hele hoge tonen heel goed kan reproduceren. Of je nu houdt van krachtige beats in dansmuziek of van de kleine details in klassieke muziek, deze speaker doet het allebei heel goed. Je hoort de muziek zoals die hoort te zijn: met stevige bassen en heldere, hoge tonen. Dit is geweldig voor iedereen die van bas houdt of gewoon wil genieten van een helder en vol geluid.

 • Grootte bestuurder: De drivers van de Tribit StormBox Blast zijn zorgvuldig geselecteerd om krachtig maar gebalanceerd geluid te leveren. De kwaliteit van de drivers speelt een cruciale rol bij de geluidsgetrouwheid; ze zijn ontworpen om vervorming te minimaliseren en tegelijkertijd een maximale geluidsuitvoer te garanderen. Dit resulteert in een geluidsbeeld dat zowel rijk als helder is, ideaal voor het spelen van een breed scala aan muziekstijlen.

 • Aansluitmogelijkheden: De Tribit StormBox Blast gaat met de tijd mee en is voorzien van de nieuwste Bluetooth 5.3 technologie. Dit maakt een snelle en stabiele verbinding mogelijk over afstanden tot 50 meter, waardoor flexibel gebruik mogelijk is zonder dat dit ten koste gaat van de audiokwaliteit. Naast Bluetooth biedt de speaker ook een AUX-ingangsoptie die een bekabelde verbinding mogelijk maakt voor apparaten zonder Bluetooth. Deze veelzijdigheid in aansluitmogelijkheden maakt de Tribit StormBox Blast tot een uiterst gebruiksvriendelijk apparaat dat geschikt is voor een breed scala aan audiobronnen.

Bijzonderheden – Tribit StormBox-explosie

 • XBass-technologie: De XBass-technologie van de Tribit StormBox Blast is een van de opvallende kenmerken. Als u op een speciale XBass-knop drukt, worden de bassen aanzienlijk versterkt, wat resulteert in een merkbare intensivering van het lage basbereik. Deze functie is vooral gunstig voor genres als EDM en hiphop, waarbij diepe baslijnen een centrale rol spelen. Dankzij de XBass-technologie kan de luidspreker een hoge geluidskwaliteit behouden, zelfs bij lagere frequenties, zonder de midden- en hoge frequenties te overschaduwen. Het resultaat is een rijk, omhullend geluid dat de luisterervaring aanzienlijk verbetert, vooral in grote kamers of buitenshuis.

 • LED-lichtshow: De LED-lichtshow van de Tribit StormBox Blast is een visuele ervaring die perfect harmonieert met de muzikale prestaties van de spreker. De LED's reageren dynamisch op de muziek en veranderen hun kleuren en patronen in de maat van de nummers. Deze eigenschap maakt van de luidspreker een blikvanger en zorgt voor een meeslepende feestsfeer, of het nu thuis, in de tuin of op het strand is. De lichtshow is niet alleen een esthetisch kenmerk, maar verbetert ook de algehele ervaring van het luisteren naar muziek door een extra zintuiglijke dimensie toe te voegen. Dit maakt de Tribit StormBox Blast een ideale luidspreker voor feesten en bijeenkomsten waar muziek en visuele effecten even hoog gewaardeerd worden.

 • Waterdichtheid en IPX7-classificatie: De waterdichtheid van de Tribit StormBox Blast met een IPX7-classificatie is een cruciaal kenmerk dat het tot een veelzijdige en robuuste luidspreker maakt. Deze classificatie betekent dat de luidspreker gedurende maximaal 30 minuten in water tot een meter diep kan worden ondergedompeld zonder schade te veroorzaken. Deze eigenschap maakt hem tot de perfecte metgezel voor allerlei buitenactiviteiten, of het nu bij het zwembad, op het strand of zelfs bij regenachtig weer is. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken als de luidspreker per ongeluk nat wordt, waardoor het een veilige keuze is voor elke omgeving. Dit hoge niveau van waterdichtheid garandeert niet alleen de lange levensduur van het apparaat, maar geeft gebruikers ook de vrijheid om hun muziek overal mee naartoe te nemen.

Batterijprestaties en oplaadtijd van de Tribit StormBox Blast

Batterijcapaciteit en looptijd: De Tribit StormBox Blast is uitgerust met een krachtige lithium-ionbatterij die een indrukwekkende batterijduur biedt. Met een capaciteit van 10.000 mAh kan de speaker bijvoorbeeld tot 30 uur muziek afspelen op gemiddeld volume. Deze lange batterijduur maakt hem ideaal voor buitenactiviteiten, langere reizen of meerdaagse festivals waarbij regelmatig opladen niet altijd mogelijk is.

Oplaadtijd: De oplaadtijd van de batterij is een belangrijke factor in de bruikbaarheid. De Tribit StormBox Blast kan worden opgeladen via een USB-C-kabel, waardoor een snelle en efficiënte stroomvoorziening wordt gegarandeerd. Indien volledig ontladen, heeft de luidspreker ongeveer 4 tot 5 uur nodig om volledig op te laden. Deze relatief korte oplaadtijd vergeleken met de lange afspeeltijd zorgt ervoor dat de speaker snel weer klaar is voor gebruik.

Batterijweergave en -beheer: Een intuïtieve batterijniveau-indicator op de luidspreker informeert gebruikers over het resterende batterijniveau. Deze functie is vooral handig om te voorkomen dat het apparaat onverwachts wordt uitgeschakeld. De Tribit StormBox Blast beschikt ook over intelligente batterijbeheerfuncties die overladen voorkomen en de levensduur van de batterij verlengen.

Powerbank-functie: Een extra handige functie van de Tribit StormBox Blast is de mogelijkheid om als powerbank te functioneren. Dankzij de USB-uitgang kan hij worden gebruikt om smartphones of andere apparaten op te laden. Deze functie is vooral handig als u onderweg bent en er geen andere stroombron beschikbaar is.

Afbeeldingen – Tribit Stormbox-explosie

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare...
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbaar feest…*
[Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
€229,99 Amazon Prime

Gebruikerservaring - Tribit StormBox-explosie

Eerste installatie en bediening

 • De Tribit StormBox Blast instellen: De inbedrijfstelling van de Tribit StormBox Blast kenmerkt zich door zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Na het uitpakken van de speaker is de eerste stap het inschakelen. Direct na het inschakelen schakelt de speaker automatisch over naar de Bluetooth-koppelingsmodus, te herkennen aan een visueel signaal of een geluid. Dit maakt het verbindingsproces veel eenvoudiger omdat er geen complexe instellingen voor nodig zijn. Gebruikers kunnen vervolgens hun smartphone of ander Bluetooth-apparaat activeren, in de instellingen naar beschikbare apparaten zoeken en de Tribit StormBox Blast selecteren. De verbinding wordt doorgaans binnen enkele seconden tot stand gebracht, waardoor het proces voor alle gebruikers prettig is, ongeacht hun technische expertise.

  Dankzij het eenvoudige koppelen is de Tribit StormBox Blast ideaal voor snelle installatie op evenementen, geïmproviseerde bijeenkomsten of zelfs voor dagelijks gebruik. De speaker onthoudt ook apparaten die al gekoppeld zijn, waardoor een nog snellere verbinding mogelijk is voor toekomstig gebruik.

 • Gebruiksgemak en app-compatibiliteit: Het gebruiksgemak van de Tribit StormBox Blast wordt verder vergroot door de intuïtieve Tribit app. Deze app, beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, biedt naadloze integratie en geavanceerde bedieningselementen. Met de app kunnen gebruikers niet alleen basisfuncties zoals volumeregeling en trackselectie bedienen, maar ook geavanceerde instellingen maken, zoals het aanpassen van de equalizer. De equalizerinstellingen maken het mogelijk om het geluid aan te passen aan persoonlijke voorkeuren of aan de specifieke kenmerken van verschillende muziekgenres.


  Daarnaast biedt de app toegang tot firmware-updates die de speaker voorzien van de nieuwste features en verbeteringen. De gebruikersinterface van de app is duidelijk gestructureerd en gebruiksvriendelijk, zodat zelfs gebruikers zonder technische voorkennis snel hun weg kunnen vinden. Deze combinatie van eenvoudige fysieke installatie en uitgebreide app-ondersteuning maakt de Tribit StormBox Blast tot een uiterst toegankelijk en plezierig audioapparaat.

Geluidskwaliteit Tribit StormBox Blast

Overal goed geluid: De Tribit StormBox Blast klinkt overal geweldig. Of je nu binnen in je kamer naar muziek luistert of buiten tijdens het barbecueën, de speaker klinkt altijd helder en krachtig. Zelfs als je de muziek heel hard speelt, blijft het geluid helder en wordt het niet krassend of vervormd.

super bas: Een van de beste dingen aan de Tribit is de bas. Dankzij de XBass functie, die je eenvoudig met een druk op de knop inschakelt, is de bas ontzettend krachtig. Dit is vooral cool bij muziek die veel bas nodig heeft, zoals dansmuziek of hiphop. Ik vind de bas van deze speaker echt geweldig.

Nog beter met twee speakers: Als je twee van deze speakers hebt en ze samen gebruikt, is het geluid nog beter. Zeker bij films is dit echt briljant, omdat het geluid dan echt ruimtelijk klinkt. Het is alsof je midden in de film zit. Ik kan zeggen dat het films echt leuk maakt.

Perfect voor elke situatie: De Tribit is niet alleen goed voor muziek, maar past zich ook aan waar en hoe je hem gebruikt. Op een feestje buiten vult hij de hele zaal met goed geluid. En als je binnen bent, past hij het geluid aan, zodat het nog steeds geweldig klinkt, maar niet te luid of overweldigend is.

Extra's – Tribit StormBox-explosie

Voordelen van stereokoppeling op de Tribit StormBox Blast

Echte stereo-ervaring: Wanneer je twee Tribit StormBox Blast speakers samen gebruikt, wordt luisteren veel beter. In de stereomodus wordt het geluid in twee delen verdeeld: één voor elke luidspreker. Hierdoor wordt het geluid veel breder en dieper. Het is alsof de muziek tot leven komt omdat je elk onderdeel (zoals de instrumenten en de zang) duidelijker kunt horen. Als je naar muziek luistert of films kijkt, vooral met veel mensen, is het een hele coole ervaring. Het geluid voelt alsof je daar bent, en niet alleen maar daar.

Uitgebreide soundstage voor evenementen: Bij gebruik van twee gekoppelde Tribit speakers op evenementen of feesten wordt het geluidsbereik aanzienlijk uitgebreid. Deze configuratie creëert een kamervullend geluid, waardoor de muziek gelijkmatig en duidelijk te horen is in elke hoek van de kamer of locatie. Dit is vooral handig bij buitenevenementen waar één enkele geluidsbron misschien niet genoeg is om een ​​groot gebied te bestrijken.

Stereokoppeling instellen

Eenvoudig koppelingsproces: Het instellen van stereokoppeling op de Tribit StormBox Blast-luidsprekers is verrassend eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Dit kan op twee manieren: via de Tribit-app of rechtstreeks op de speaker zelf. In de Tribit-app selecteren gebruikers eenvoudigweg de optie ‘Stereo Pairing’ en volgen ze de eenvoudige instructies om twee speakers met elkaar te verbinden.

Snelle verbinding: De daadwerkelijke verbinding tussen de twee luidsprekers wordt doorgaans binnen enkele seconden tot stand gebracht. Eenmaal gekoppeld, synchroniseren de luidsprekers automatisch en splitsen ze de audio-uitvoer in linker- en rechterkanalen. Deze snelle en ongecompliceerde installatie maakt het gemakkelijk om de luidsprekers snel gebruiksklaar te maken voor spontane gelegenheden of geplande evenementen.

Flexibiliteit in opstelling: Een ander voordeel van stereokoppeling is de flexibiliteit bij de plaatsing van de luidsprekers. Gebruikers kunnen de luidsprekers in verschillende delen van een kamer of buiten plaatsen om een ​​optimale geluidsverdeling te bereiken. Dit vergroot niet alleen het bereik van de muziek, maar draagt ​​ook bij aan het creëren van een omhullende luisterervaring.

Gevolgtrekking - Tribit StormBox-explosie

Samenvatting van mijn ervaring

De Tribit StormBox-explosie Ik vind hem erg robuust en het gebalanceerde geluid bij muziek met extreem lage tonen of bij het kijken van films vind ik geweldig. De goede prijs-prestatieverhouding en de veelzijdigheid van de speaker zijn voor mij helemaal prima. Er zijn twee apparaten aan te raden, vooral voor mijn tuin. De waterdichtheid en de handige XBass-functie zijn geweldig. De geïntegreerde LED-lichtshow vind ik een mooie toevoeging voor feestavonden. De betrouwbaarheid van de Bluetooth-verbinding is erg goed en de app is heel eenvoudig.

Tip: Als je op zoek bent naar een iets kleinere Bluetooth-luidsprekerbox, kun je deze krijgen kleinere doos van Tribit in deze post View.

Ik kan dat doen Tribit StormBox-explosie zeer aan te bevelen en volgende zomer kan komen! Laat me in de reacties jouw ervaring en mening over dit product weten!

1e beste product
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbaar feest…*
 • [Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
 • [Body-Shaking XBass-technologie] De Tribit StormBox Blast biedt vervormingsvrij, rijk en gebalanceerd geluid en is een…
 • [Ongelooflijke 30 uur speeltijd voor buitenfeesten] Dankzij de Runstretch-technologie van Tribit kan deze draadloze partyluidspreker 30 uur lang spelen.
- € 16,002e beste product
Tribit Bluetooth draagbare luidspreker StormBox Micro 2 IP67…*
 • Beste Bluetooth-luidsprekers voor 2023: Micro Bluetooth-luidsprekers met de beste prijs – CNET
 • Groots geluid: de verbeterde StormBox Micro 2 levert explosieve audio buitenshuis, meer dan welke andere luidspreker in zijn klasse dan ook. Speciaal…
 • RunStretch-technologie: deze Bluetooth-luidspreker in zakformaat is voorzien van een oplaadbare batterij met hoge capaciteit, waardoor hij...
3e beste product
Tribit StormBox Bluetooth-luidspreker, 24 W draagbaar…*
 • Door Wirecutter uitgeroepen tot “De beste draagbare Bluetooth-luidspreker van 2019”.
 • 360° ALLROUND: Voel het unieke geluid van de Tribit BTS30 Bluetooth-luidspreker in elke richting. Deze draagbare luidspreker biedt…
 • KRACHTIGE XBASS-FUNCTIE: Deze box is perfect voor elke basliefhebber. Onze exclusieve Xbass-technologie creëert bas die...
4e beste product
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Pro, draagbare luidspreker…*
 • High Fidelity 360° audiokwaliteit: de Tribit StormBox Pro is onovertroffen als het gaat om volume en geluidskwaliteit als het gaat om Bluetooth-luidsprekers...
 • Verbeterde XBass-technologie: De XBass-technologie geeft de StormBox Pro zijn bijzonder rijke bassen en volumineuze lage tonen. Voor een spreker...
 • Uitstekende connectiviteit: deze luidspreker is voorzien van Bluetooth 5.3 en de StormBox Pro biedt een stabiele draadloze verbinding, minimale latentie...
5e beste product
Tribit StormBox Flow draagbare Bluetooth-luidspreker, luider…*
 • Beste Tribit Bluetooth-luidspreker: Tribit StormBox Flow – CNET
 • Pulserend geluid: Geniet van de geluidservaring van StormBox Flow buitenluidsprekers met heldere stemmen en krachtige bassen...
 • 30 uur durende muziekreis: dankzij de revolutionaire RunStretch-technologie biedt onze draagbare Bluetooth-luidspreker uitzonderlijke…


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter