Test: TonieBox door Tonies | Muziek en hoorspelen voor kinderen

Dirk Re.

Geen reacties

toniebox

Toniebox van Tonies

Kan een TonieBox de klassieke cassetterecorder vervangen?

De klassieke cassetterecorder ondervindt concurrentie van het bedrijf "Tonies" vanwege de verdere ontwikkeling van de technologie. Dit biedt momenteel een kleine draagbare luidspreker voor kinderverhalen en muziek. Op een speelse manier kunnen verschillende gehoorfiguren worden opgezet voor verschillende verhalen en zo gemakkelijk via WLAN te gebruiken.

Maar houden de luidsprekers, geprijsd vanaf 79,99 euro, wat ze beloven?

Technische gegevens: TonieBox van Tonies
productafmetingen: 12 x 12 x 12 cm
gewicht van het product: 798 gram
accumulator: krachtiger, met een looptijd tot 7 uur
Oplaadstation: Duitse stopcontactstandaard (type C en F)
Volume: verstelbaar
WLAN: geïntegreerd en moet in het huishouden aanwezig zijn

Opgelet! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden

Toniebox in vergelijking

Toniebox starterset blauw + opbergbox voor vele Tonies + ...Toniebox starterset grijs + opbergbox voor vele Tonies + ...tigermedia tigerbox starterspakket groen cd box streaming box...Toniebox starterset bes + opbergbox voor vele Tonies + ...Mahona Tonie tas met beschermfolie, regenhoes (rood-grijs) Tonie...tonies transporter gehoorfiguren, transporttas met...Toniebox starterset bes met audiofiguur leeuwBoxine Toniebox starterset rood met creatieve toon + ...BOARTI de originele kinderplank letter L in wit...BOARTI het originele kinderplankhuis klein in wit, geschikt...
€154,93€152,90Controleer prijs€149,99Controleer prijs€17,89Controleer prijs€129,00€78,99€65,99
Toniebox starterset blauw + opbergbox voor velen ... *Toniebox starterset grijs + opbergbox voor velen ... *tigermedia tigerbox startpakket groene cd-box...*Toniebox starterset bes + opbergbox voor velen ... *Mahona Tonie tas met beschermfolie, regenhoes...*tonies transporter gehoorfiguren, transporttas...*Toniebox startset bes met audiofiguur leeuw *Boxine Toniebox starterset rood met creatieve toon + ... *BOARTI de originele kinderplank letter L in...*BOARTI het originele kinderrek klein in...*
◼️ Toniebox starterset blauw◼️ Toniebox starterset grijs◼️ De tigerbox TOUCH is een streamingbox voor kinderen. Met...◼️ Toniebox startset bes◼️ Nvt◼️ Tonie-Transport - Zodat de Tonies altijd ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ RUIMTEWONDER: Ongeveer 25 Tonies vinden hun ...◼️ RUIMTEWONDER: er zijn in totaal 25 Tonies te vinden op de Toniebox-plank
◼️ met organizerdoos◼️ met organizerdoos◼️ De tigerbox TOUCH is te streamen met de...◼️ met organizerdoos◼️ Nvt◼️ Slim ontwerp - dankzij het robuuste buitenmateriaal met ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ PRAKTISCH: Met BOARTI houd je je kinderkamer...◼️ PRAKTISCH: Met BOARTI houd je je kinderkamer...
Amazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
€154,93€152,90Controleer prijs€149,99Controleer prijs€17,89Controleer prijs€129,00€78,99€65,99
AmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazoneAmazone
Laatst bijgewerkt op 8 december 2023 22:02 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Eerste indruk van de Toniebox

Uitgepakt zorgt de Toniebox in eerste instantie voor een modern, kindvriendelijk imago. Op het eerste gezicht lijkt het speciaal ontworpen te zijn voor kinderhanden. Volgens de instructies vergeeft de fabrikant schokken en vocht, is het ook opgevuld en heeft het geen scherpe randen of hoeken. De Toniebox is bekleed met kindvriendelijk materiaal en voelt eigenlijk gewatteerd en zacht aan.

Ik kocht de Toniebox als startset en ik merkte al snel dat er geen klassieke knoppen zijn. Er zijn slechts twee oren van verschillende grootte en een ruimte voor de Tonies, de zogenaamde hoorspelfiguren.

Inbedrijfstelling en installatie

Toniebox van Tonies

Tonies 'Toniebox wordt verkocht als een Startset met creatieve Tonie, oplaadstation en gebruiksaanwijzing meegeleverd​ Het laadstation is geschikt voor Duitse stopcontacten (type C en F). De systeemtaal is Duits. De accu wordt opgeladen geleverd, wat ik altijd erg goed vind.

De eerste stap is het opzetten van wat de kubus wordt genoemd. Gelukkig, aangezien de systeemtaal Duits is, zijn de stappen gemakkelijk te begrijpen. Om het Toniebox wordt eerst verbonden met het WLAN worden. Het heeft een geïntegreerde app. Van de Het tot stand brengen van de verbinding heeft voor mij maar een paar momenten geduurd.

De verbinding wordt visueel aangegeven door de ingebouwde LED en knippert blauw na succesvolle verbinding. Volgens de instructies is het Vereiste van wifi verplicht, aangezien dit nodig is bij het eerste gebruik. De Toniebox van Tonies is ook in meerdere huishoudens te gebruiken, hij hoeft maar één keer per keer op het WLAN te worden aangesloten. Wanneer dit is gebeurd, is de installatie al voltooid. Ik vind deze stap eigenlijk heel gemakkelijk.

Toniebox Tony's 2

Sinds ik dat doe Startset van Tonies aangeboden waren bij mij 2 Tonies hoorspel karakters inbegrepen​ Na een succesvolle installatie plaatst u deze eenvoudig op de daarvoor bestemde ruimte en de Tonie installeert zichzelf vervolgens via het WLAN. Zodra de Tonies op de doos zijn geladen, heeft u Geen wifi-verbinding om vanaf nu naar deze Tonies te luisteren meer, dat vind ik erg prettig, want je kunt de box ook meenemen als je onderweg bent. Ik vind deze technologie ook erg succesvol als ik met de auto reis.

De Tonie-doos van Tonies heeft er een geïntegreerde batterij, die gemakkelijk kan worden opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel.

De ingebruikname was al heel eenvoudig, maar hoe zit het met het geluid en de kwaliteit van de behuizing?

Kwaliteitsgeluid en behuizing | Toniebox

Toon

Zodra de eerste Tonie of het eerste hoorspelfiguur volledig in de app van de doos is geladen, begint het verhaal of de muziek onmiddellijk te spelen.

Het volume kan worden geregeld door twee oren van verschillende grootte. Het grote oor wordt groter en het kleine oor verlaagt het volume. De toon lijkt mij echter duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Het volume is goed aangepast aan de oren van kinderen, vanaf een bepaalde maximale waarde kan het volume niet meer worden verhoogd.

Ik voel dat het verschil tussen taal en zang goed gemixt is, want je weet van de radio dat de gitaar in een lied bijvoorbeeld veel luider is dan de taal. Dit is goed geregeld in de Toniebox, en je kunt vooruit of terug naar het volgende hoofdstuk springen door zachtjes op de zijmuur te tikken. De klassiek snel vooruit is niet mogelijk met de Toniebox.

HeLLo mini Gepersonaliseerde plank voor de Toniebox-meisjes -...
HeLLo mini Gepersonaliseerde plank voor de Toniebox-meisjes -...*
Personaliseerbaar gewenst ontwerp met gewenste naam; Kinderplank als praktische opberger zorgt voor orde in de kinderkamer
€49,95

Behuizing

De Toniebox wordt geleverd met een kindvriendelijk Aanverwant materiaal, zelfs de Hoeken zijn opgevuld​ Je krijgt niet het gevoel dat de doos meteen na de eerste val breekt. Maar mijn zoon heeft deze test al per ongeluk gedaan. De Tonies-doos van Tonies staat recht op zijn nachtkastje en het gebeurde dat de doos gemaakt was van een Hoogte van ongeveer 40 cm viel op de grond​ Het interessante was dat de doos geen enkele schade en het afspelen van het verhaal werd alleen onderbroken.

Toniebox Tony's 6

De hoorspel karakters moeten dus altijd op de plank staan, anders kan het verhaal logischerwijs niet gespeeld worden. De koffer was dus onbeschadigd en ook de vulling was niet gedeukt. Het verhaal werd onmiddellijk hervat. De Toniebox blijkt hierdoor stabiel en zeer robuust te zijn. Om eerlijk te zijn, ik heb dat op één Prijs van ongeveer 79,99 euro maar ook verwacht. De hoorcijfers zelf, die ongeveer 14,99 euro kosten, hebben de val ook onbeschadigd overleefd dankzij robuust plastic.

De batterij gaat naar mijn mening mee niet lang genoeg voor de prijs. Stel dat een verhaal ongeveer 30 minuten duurt, dan moeten we ons model na ongeveer elke vijfde dag opladen, dat is een batterijcapaciteit van slechts ongeveer 3 uur zaken en minder dan 7 uurzoals gespecificeerd door de fabrikant.

Test op geschiktheid voor kinderen

toniebox

Inbedrijfstelling moet worden gedaan met een ouder vanwege de installatie van het WLAN. Het kind kan dan al het andere zelfstandig doen. Het volume en de verandering van Tonies zijn waarschijnlijk voor Kinderen vanaf 3 jaarzoals de fabrikant beweert haalbaar te zijn.

De ingebouwde LED zijn naar mijn mening een beetje te fel en kan voorkomen dat sommige kinderen in slaap vallen. De blauwe LED brandt altijd voor verhalen, de rode als de batterij moet worden opgeladen.

Zodra de batterij leeg is, de leds knipperen roodDat Het kind weet dus ongeveer 10 minuten voordat de batterij echt leeg is is dat er een laadproces in behandeling is. Ik moest mijn zoon ook eerst laten zien dat je nog 10 minuten hebt nadat hij in paniek belde toen het de eerste keer rood knipperde 

Over het algemeen zou ik het zeker kunnen kindvriendelijk apparaat kennisgeving.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voordelen en nadelen toniebox

Voordelen

 • Eenvoudige bediening
 • Snelle configuratie
 • Robuuste en stabiele behuizing
 • Goede stoffering
 • Grote selectie van verschillende tonies mogelijk
 • Verkrijgbaar als starterset

Nadelen

 • Verhoogde prijs (ook voor hoorspel karakters)
 • WLAN-vereiste
 • LED vrij helder
 • Relatief lage batterijcapaciteit
 • Geen vooruit- en terugspoelen binnen een verhaal

Korte tips van mij

De Toniebox is ideaal voor thuis en onderweg, net als de Tonies locatie-onafhankelijk kan horen. Gaat u een langere reis maken, dan dient de box vooraf zeker volledig opgeladen te worden, aangezien de accucapaciteit vrij laag is zoals beschreven.

Als het kind niet van licht in de kamer houdt, zal dit apparaat zichzelf geen dienst bewijzen, aangezien de LED's altijd oplichten als het werkt. Helaas kunnen deze niet worden afgedekt omdat het hoorspel er op staat. Kinderen die een nachtlampje nodig hebben als ze in slaap vallen, zijn weer prima.

Accessoires voor de Toniebox

Als alternatief is er de tijgerdoos

Conclusie: Toniebox van Tonies

Ten slotte kan de Toniebox van Tonies worden gezien als een goed gemaakt apparaat dat technologisch geschikt is voor de wereld van vandaag. Het is absoluut kindvriendelijk in gebruik en dankzij de volledig ingebouwde vulling bestand tegen normale valpartijen vanaf bedhoogte. Er is een Verscheidenheid aan verschillende hoorspelerswelk gemiddelde Kost 14,99 euro​ Tonies biedt daarom voor elke smaak passende hoorspelen.

Met 79,99 euro is het toestel een beetje duur, maar door zijn eenvoud is het de moeite waard.
Lees meer over de Toniebox hier meegemaakt.

Vind de beste & best verkochte Toniebox-producten 2023 in Eerlijke tests in de Top🔟

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 10,95 €1. Topverkoper
tonies Toniebox startset incl. 1 creatieve figuur - audiospeler...*
 • Toniebox Starter Set - De Toniebox is een innovatieve audiospeler voor kinderen, ideaal voor verhaaltjes voor het slapengaan, als...
 • Eenvoudig in gebruik - Dankzij het doordachte ontwerp is de draagbare doos gemakkelijk te gebruiken: plaats het Tonie-figuur gewoon op de doos en u kunt beginnen...
 • Hoorspelplezier met tonies - Met de Toniebox wordt alles wat met horen te maken heeft een tastbare ervaring! Toniebox-accessoires kunnen niet alleen...
2. Topverkoper
3. Topverkoper
Boxine Toniebox startset groen met Kreativtonie +...
31 beoordelingen
4. Topverkoper
5. Topverkoper
Toniebox startset roze + opbergdoos voor vele Tonies +...
79 beoordelingen
6. Topverkoper
7. Topverkoper
Tonie® set van 3 rode Toniebox startset Lauscher Transporter
66 beoordelingen
- 5,00 €8. Topverkoper
9. Topverkoper
10. Topverkoper
Boxine Toniebox startset antraciet met Kreativtonie +...
33 beoordelingen
- 10,95 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.12.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending