Tafel vaatwasser | Mini-vaatwasser voor kleine keukens, tuin of campinggids

Foto door de auteur

Maren

tafel vaatwasser

Tafel vaatwasser | Mini vaatwasser

Een echte Vaatwasser is praktisch, maar ook groot. Het past niet in elk appartement en zeker niet in een camper. Moet een tafelafwasmachine echt zijn? Vooroordelen zoals: "Wel, ik laat de drie kopjes zelf spoelen!"
De tafelafwasmachine is een uiterst praktische en hygiënische metgezel. Bij ons kom je erachter waarom dit het geval is en welke mogelijkheden je hebt, waar je op moet letten bij het kopen van een tafelvaatwasser en de voor- en nadelen van een vaatwasser. - Tafel vaatwasser | Mini vaatwasser

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Tafelafwasmachine - in vergelijking

Bomann TSG 7402.1 vaatwasser/tafelvaatwasser, met en...Bomann® vaatwasser voor kleine keukens | mini vaatwasser...Mini draagbare automatische aanrecht vaatwasser ...Klarstein Amazonia Mini vaatwasser, vaatwasser met ruimte...Klarstein Azuria tafelvaatwasser vrijstaand 6 ...Klarstein Aquatica Mini vaatwasser - vrijstaand...
Bomann TSG 7402.1 ... *Bomann® vaatwasser voor kleine keukens | Mini...*Mini draagbare automatische aanrecht ... *Klarstein Amazonia mini-vaatwasser, ... *Klarstein Azuria tafel vaatwasser, ... *Klarstein Aquatica mini vaatwasser -... *
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B08HGF6BZW" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Wat is een tafel vaatwasser

Een tafel vaatwasser is kleiner. Dat is in principe het enige verschil met een normale vaatwasser. De materialen zijn hetzelfde, de mini-vaatwasser heeft verschillende programma's voor de wascyclus en ook voor het drogen, het kan zelf worden gemonteerd en binnenin is er een geavanceerd systeem voor de meeste hoogwaardige modellen, waarin u borden en kopjes en bestek kunt plaatsen is geschikt voor ruimtebesparing. Sommige apparaten hebben ook een timer.

Binnenin is er meestal een vak voor bestek en een mand voor Teller, cups en Co.

Voor wie is een tafel vaatwasser geschikt?

Heb ik het echt nodig? Als u een klein appartement heeft, heeft u mogelijk ook ruimteproblemen met een enkele vaatwasser. Voor een kleine tafelvaatwasser daarentegen kun je eigenlijk overal wel een plekje vinden. Als jij:

 • heb een klein appartement
 • bezit een camper
 • zoals kamp het rijden
 • u kunt een feestzaal bezitten
 • hebben een kleine keuken op kantoor of
 • op zoek bent naar een cadeau

een kleine vaatwasser is echt een optie voor jou.

De apparaten van vandaag gebruiken minder water en minder Spülmittelalsof je met de hand wast. Bovendien zijn je vaat op 60 ° C gewassen, hygiënisch schoon. U bespaart zelf tijd, ook als u af en toe moet plannen dat u het toestel moet onderhouden en onderhouden.

Tafel vaatwasser of vaatwasser?

Zelfs als er ruimte is, hebben sommige mensen geen grote vaatwasser nodig. Integendeel. Als u zelden thuis bent of heel weinig kookt, werkt uw grote vaatwasser mogelijk niet op volle capaciteit. Het werkt mogelijk veel vaker dan zou moeten, simpelweg omdat u niet zoveel doet aardewerk jij hebt nodig. Niet alles pannen en Pfannen zijn niet toegestaan ​​in de machine vanwege het zout - misschien zijn er aan het eind van de dag veel borden en bril afspoelen - en de machine is na twee of drie dagen nog niet vol. Zelfs dan kan een klein apparaat voor u de betere keuze zijn. Het is druk en de resten op het bord en de bekers zijn niet gelijmd.

Waarom tafel vaatwasser

De tafel vaatwasser kan verschillende voordelen hebben:

 • De vaat is altijd schoon en hygiënisch
 • Zelfs kleinere hoeveelheden hoeven niet meer in de "spoellijn" te zitten
 • Meer tijd
 • Niets staat in de weg
 • Bespaart water en wasmiddel
 • Past bijna overal

De verbindingen zijn hetzelfde als voor één grote vaatwasser, zo gestandaardiseerd. Het enige wat je nodig hebt is een wateraansluiting en elektriciteit.

Tafel vaatwasser mogelijkheden

Zelfs met één table vaatwasser je hebt verschillende opties. Op welke verschillen moet je letten?

Tafel vaatwasser aansluitingen

Sets voor het aansluiten van de tafel vaatwasser zijn verkrijgbaar in winkels. Zorg ervoor dat de diameters en de schroefdraad passen, maar eigenlijk zijn ze altijd gestandaardiseerd. Werkelijk! Een normale toevoerslang met beluchteraansluiting wordt meestal meegeleverd. Mocht dit niet passen, dan zijn er bijbehorende adapters die zowel op de afsluiter als ook op de inlaat gemonteerd kunnen worden.
Een kleine vaatwasser kan ook tijdelijk op de kraan worden aangesloten. Dit maakt hem bijzonder flexibel voor campers!

Afmetingen tafel vaatwasser

Hoeveel past er in een tafel vaatwasser? Normaal gesproken gaat men uit van zes couverts. Dit varieert natuurlijk van de grootte van de borden en glazen en kopjes. Als u alleen kleinere borden heeft (dus geen pizzaplaat) en met normale bekers kun je er veel in krijgen. Elke fabrikant heeft een paar voorbeeldafbeeldingen met betrekking tot zijn machine, die u kunt gebruiken om te zien hoeveel ruimte uw machine heeft. Slimme fabrikanten hebben ook de mand voor de vaat ontworpen, zodat u ze heel ruimtebesparend kunt gebruiken om kopjes of borden in op te bergen.

De buitenafmetingen van het apparaat zijn bij benadering (plus minus afhankelijk van het model) bij 50 x 55 x 45 cm.

Energie en tijd

De verschillende programma's van de machines laten ook een korte spoeltijd toe, dus over 90 minuten heeft een normaal programma nodig maar ook als een grote vaatwasser. Als je op de efficiëntieklasse let, krijg je al apparaten van A+ en vind hoger. Dit maakt wassen met de kleine machine bijzonder zuinig.

Lautstärke

Veel fabrikanten hebben al aangegeven hoe luid de vaatwasser zal zijn. Dit kan een voordeel zijn, bijvoorbeeld als je maar een kleine pantrykeuken hebt of de vaatwasser in je camper staat. Zeer stille vaatwassers produceren ongeveer 48 dB. Dit volume nam af toen het werd overgebracht naar "stille bibliotheek" naar "stil appartement". Ter vergelijking Een stofzuiger genereert een volume van ongeveer 70 dB.
Maar zelfs deze informatie is slechts van geschatte waarde - hoe luid je uiteindelijk het gevoel hebt dat de machine ook komt door je eigen hoorprestaties, het achtergrondgeluid en waar het daadwerkelijk staat.

Overig

Veel extra opties. Sommige machines kunnen herkennen hoe vol ze zijn en reguleren zich daardoor een beetje, dankzij een timer kunnen andere machines het afwassen afmaken als je 's morgens opstaat, veel machines hebben tot wel 5 verschillende programma's aan boord. Deze trucs variëren van machine tot fabrikant - dit heeft uiteindelijk ook invloed op de prijs.

Tafel vaatwasser met watertank

Tafel vaatwasser met watertank zijn volledig vrij van een vaste wateraansluiting en zeer mobiel. Je hebt alleen een stroomaansluiting nodig en vul water in de watertank, wat erg interessant is voor campers.

# Voorbeeld Product waardering prijs
1 Hermitlux Mini Vaatwasser, Vaatwasser voor 4... Hermitlux Mini vaatwasser, vaatwasser voor 4...* Momenteel geen beoordelingen €279,99Amazon Prime
2 HAVA draagbare mini-vaatwasser, compacte vaatwasser, 6 ... HAVA draagbare mini-vaatwasser, compacte vaatwasser, 6...* Momenteel geen beoordelingen

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Tafel vaatwasser notities

Is er iets dat niet in de vaatwasser mag? Ja. De zouten die in de vaatwasser worden gebruikt, tasten de coating van veel potten en pannen aan. Roestvrij staal houdt ook niet van vaatwasser, het start snel op. De beste manier om erachter te komen of uw kookgerei vaatwasmachinebestendig is, is door de instructies van de fabrikant te raadplegen.

En glas? Hoe zit het met glas in de vaatwasser? Kristalglas, zeer dunwandig glas (wijnglazen) of glazen met een print of matglas houden ook niet van de vaatwasser.

Er zijn ook borden of Houten lepels. U kunt het het beste met de hand afwassen.

Wat overblijft is eigenlijk alleen keramiek en dik glas, want zelfs materialen als messing, zilver, tin, brons en koper houden helemaal niet van het automatische bad.

Tafel vaatwasser

Hij loopt en loopt en op een gegeven moment loopt hij minder goed. De zeven zijn vol, de afvoer is verstopt. Om deze reden maakt regelmatig schoonmaken en onderhoud deel uit van de zorg voor uw vaatwasser.
Als je de grove resten van tevoren even van je borden haalt, komen ze niet in de machine terecht. Regelmatig bijvullen van speciaal zout en glansspoelmiddel is net zo belangrijk als maandelijks leeg spoelen (bij de hoogste temperatuur). Als je erg kalkachtig water hebt, kun je ook azijnessence toevoegen aan de lege spoeling van de machine.

Dit alles helpt om ziektekiemen en bacteriën weg te houden en uw vaat is glanzend schoon.

Waar u op moet letten bij het kopen van servies

Waar moet je op letten bij het kopen van een tafel vaatwasser?

 • Omvang : De afmetingen moeten passen in uw keuken / kantoor / camper
 • hoedanigheid : Hoeveel couverts en wat voor borden en kopjes wil je wassen?
 •  
 • verbindingen : Passen alle aansluitingen bij uw project en zo niet, welke adapters heeft u nodig?
 • verbruik : Is het een zuinig apparaat of is het relatief?
 • Faciliteiten : Van de programma's tot de verdeling van de gerechten, uw nieuwe mini-vaatwasser moet precies bij u passen

Bekijk bij de volgende gelegenheid uw favoriete model bij een dealer. Ook hier kunt u direct uw vragen stellen!

Voor- en nadelen van tafelafwasmachine

Wat zijn de voor- en nadelen van een vaatwasmachine?

Voordelen tafel vaatwasser

✔ Past in bijna elk hoekje
✔ Is zuiniger dan met de hand wassen
✔ Verse gerechten die niet uitgedroogd zijn
✔ Hygiënisch, want wassen vindt plaats op 60 ° C plus
✔ Meer tijd voor andere zaken

Nadelen tafel vaatwasser

✘ Verhoogde inspanning voor reiniging en onderhoud van de machine

Tafel vaatwasser conclusie

Het kleine broertje van een normale vaatwasser heeft het allemaal: vooral voor eenpersoonshuishoudens of voor mensen die alleen echt groot koken thuis, een kleine vaatwasser verlicht niet alleen de waterkosten, maar maakt ook de hele keuken razendsnel veel netter. In kantoren, in de theekeuken, in de camper: kleine apparaten nemen weinig ruimte in, maar helpen de boel netjes te houden. Ze zijn ook zuiniger. Zelfs als de machines regelmatig onderhoud nodig hebben, mag je niet alles in de vaatwasser doen: de nieuwe modellen zijn stil en zeer energiezuinig.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte tafelvaatwasproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte tafelvaatwasproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
# Voorbeeld Product waardering prijs
1 HAVA draagbare mini-vaatwasser, compacte vaatwasser, 6 ... HAVA draagbare mini-vaatwasser, compacte vaatwasser, 6...* Momenteel geen beoordelingen
2 Midea ST 3.6F met tafelvaatwasser, 6 wasprogramma's,... Midea ST 3.6F met tafelvaatwasser, 6 wasprogramma's,...* Momenteel geen beoordelingen €269,00 €249,99
3 Midea ST 5.31 mini vaatwasser 42cm vrijstaand ... Midea ST 5.31 mini vaatwasser 42cm vrijstaand... * Momenteel geen beoordelingen €349,00 €329,99Amazon Prime
4 Hermitlux tafelvaatwasser, mini vaatwasser, met en zonder... Hermitlux tafelvaatwasser, minivaatwasser, met en zonder...* Momenteel geen beoordelingen €278,99 €269,99Amazon Prime
5 HEINRICHS draagbare mini-vaatwasser, vaatwasser,... HEINRICHS draagbare mini-vaatwasser, vaatwasser,...* Momenteel geen beoordelingen €269,00
6 Fullwatt mini-vaatwasser, vrijstaand... Fullwatt mini-vaatwasser, vrijstaand...* Momenteel geen beoordelingen €259,99
7 MEDION tafelafwasmachine (6 couverts, 6 ... MEDION tafelafwasmachine (6 couverts, 6 ... * Momenteel geen beoordelingen €279,99 €249,99Amazon Prime
8 Karlxtom TDQR03A Mini-vaatwasser, 6 programma's Vrijstaand... Karlxtom TDQR03A mini-vaatwasser, 6 programma's vrijstaand...* Momenteel geen beoordelingen €325,90 €299,99Amazon Prime
9 homeX tafelvaatwasser | Mini vaatwasser met 6... homeX tafelvaatwasser | Mini-vaatwasser met 6...* Momenteel geen beoordelingen
10 Exquisit tafelvaatwasser GSP508-030D wit | Afwasmachine... Exquisit tafelvaatwasser GSP508-030D wit | Afwasmachine...* Momenteel geen beoordelingen €379,95Amazon Prime
- 19,01 €aanbod
- 19,01 €aanbod
- 9,00 €aanbod
- 30,00 €aanbod
MEDION tafelafwasmachine (6 couverts, 6 ...
MEDION tafelafwasmachine (6 couverts, 6 ... *
Leveringsomvang: tafelvaatwasser MD 37496, gebruiksaanwijzing en garantie
€279,99 - € 30,00 €249,99 Amazon Prime
- 25,91 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Hermitlux tafelvaatwasser, mini vaatwasser, te gebruiken met en zonder wateraansluiting, 43 cm breed, ruimte voor 4 couverts, geschikt voor kamperen, 175 kWh/jaar, wit

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het product voor tafelvaatwassers.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen:
http://tischgeschirrspueler24.com/tischspuelmaschine-anschluss/
https://www.otto.de/haushalt/geschirrspueler/tischgeschirrspueler/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

1 gedachte over “tafelafwasmachine | Mini-vaatwasser voor kleine keukens, tuin of camping - gids "

 1. Heya! Ik wilde alleen vragen of je ooit problemen hebt met hackers?

  Mijn laatste blog (wordpress) werd gehackt en ik verloor uiteindelijk vele maanden hard
  werken vanwege geen back-up. Heeft u oplossingen om hackers te voorkomen?

  antwoorden

Laat een bericht achter