Test: Tribit Stormbox | Bluetooth-luidspreker voor buiten

Foto door de auteur

Patrick

Tribit Stormbox draadloze buitenluidspreker 11

Op zoek naar een Bluetooth jukebox voor in de tuin, voor onderweg op de fiets of op het strand, kwam ik na wat research de Tribit Stormbox tegen. Waarom hiervoor is gekozen en mijn ervaring met de Tribit Stormbox lees je hier in het artikel. Veel plezier - Tribit Stormbox | Draadloze jukebox-test

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare...
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare party...*
[Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
€229,99 Amazon Prime
Tribit Stormbox draadloze buitenluidspreker 2
Test: Tribit Stormbox | Outdoor Bluetooth-luidspreker 59-test: Tribit Stormbox | Bluetooth-luidsprekers voor buiten

Technische gegevens

Eerst de specificaties voor de Tribit Stormbox. Wat is er in de Bluetooth-luidspreker ingebouwd? Hoe groot is de batterij? Hoe lang speelt de Tribit Stormbox mijn muziek af vanaf de smartphone.

NaamTribit Stormbox draagbare luidspreker
Treiber2x 45mm
Uitgangsvermogen2x 12W = 24 watt
frequentie70-20KHz
Oplaad poortMicro-USB
connectiviteitBluetooth 4.2
capaciteit van de batterij2600mAh 3.7V
Gewicht 545g
Afmetingen - oplaadcassette6,8 x 1805 x 6,8 cm
oplaadtijdongeveer 4 uur
EingangAUX-IN
IP waterdichtIPX7
Bluetooth-profielAVRCP, A2DP, HFP, HSP
Speeltijdtot 20 uur (afhankelijk van het volume)
Tribit Stormbox draadloze buitenluidspreker 1
Test: Tribit Stormbox | Outdoor Bluetooth-luidspreker 60-test: Tribit Stormbox | Bluetooth-luidsprekers voor buiten

Inhoud

1x 360 graden Tribit Stormbox Bluetooth-luidspreker
1x oplaadkabel micro USB - USB
1x gebruikershandleiding
1x verwijderbare siliconen lus

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare...
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare party...*
[Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
€229,99 Amazon Prime

Waarom de Tribit Stormbox?

Ik ken ze al UE megaboom, maar wilde een goedkopere Bluetooth-jukebox die vergelijkbaar is in kwaliteit en functies. Snuffelde op internet en kwam de Stormbox tegen. De spreker was vaak gelijkwaardig of zeer goed beoordeeld tegen een veel goedkopere prijs als een UE megaboom. Omdat het alleen voor de tuin zou moeten zijn en zo nu en dan voor onderweg, klonk het Bijdragen en tests aan de Tribit Stormbox zijn veelbelovend.

De Tribit-luidsprekerbox is IPX7 waterbestendig. Mocht het in het zwembad vallen of regen krijgen, dan is het goed beschermd. Ik heb het zelf een paar seconden later onder water gehouden, er gebeurde niets en bleef normaal spelen zonder schade. Andere tests met 30 minuten in het water staan ​​hielden ook goed stand.

De Siliconen lus Ik vond het meteen leuk. Een lus is gewoon praktisch voor de fiets of om aan een rugzak te bevestigen. Het hangen in de tuin is erg comfortabel dankzij de siliconen lus. Als je wilt, kun je het uit de Tribit Stormbox verwijderen.

de Design en eenvoud Ik vond de grote KNOPEN erg leuk. De extra functie met de XBASS - waar je bas uit kunt halen of versterken - is praktisch.

Der Preis van ongeveer 60 € maakte de beslissing duidelijk. Een UE megaboom kost veel meer, maar biedt natuurlijk ook iets meer. Hoewel je je moet onthouden van het geluid, maar ik was opgewekt en bestelde de Tribit Stormbox.

Afbeeldingen: Tribit Stormbox

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare...
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare party...*
[Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
€229,99 Amazon Prime

Ervaring met de Tribit Stormbox

Het belangrijkste nu voor het geluid van muziek. Deze bluetooth speaker klinkt mij oké. Het volume mag niet op 100% gezet worden, omdat hier, zoals bij veel andere speakers, het geluid, de bassen etc. overdrive en niet meer goed klinken. Bij 80-90% van het volume, ik denk dat het oké is. Het volume zelf, wat de doos eruit schiet, is volledig voldoende voor mijn behoeften. Wil je meer, dan kun je bij Tribit een 2e speeldoos kopen en deze aan elkaar koppelen. Maar pas op dat het gaat koppel slechts 2 apparaten, Bij één UE MEGABOOM u kunt er 4 of meer samen koppelen.

Gebruik

Bij het grillen op het terras of bij het zwembad is de smartphone verbonden met de Stormbox. Koppelen is snel en eenvoudig. Met de siliconen lus wordt de speaker snel ergens bevestigd, aangezien het een 360 graden speaker is komt het geluid goed uit de doos. Ook in de tuin zijn de 10 meters via bluetooth helemaal voldoende. De Tribit Stormbox als center speaker op tv zorgt voor een nog beter geluid en bas zoals van de tv zelf Fire TV Stick gebruikt door Amazon om de draadloze luidsprekers te koppelen, allemaal zonder problemen.

Het opladen van de Stormbox is ongecompliceerd en normaal zoals elk ander apparaat, afhankelijk van de oplader duurt het even voordat het volledig is opgeladen. 4 witte leds geven de laadstatus aan. De knoppen zijn super groot en er zijn er niet veel, dus de bediening is heel eenvoudig. De beschermkap voor de AUX-IN en de oplaadpoort is vrij moeilijk los te maken, maar hij is goed beschermd tegen water, dus alles is goed.

Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare...
Tribit Bluetooth-luidspreker StormBox Blast, draagbare party...*
[Awards] Beste draadloze boombox voor 2022 - CNET
€229,99 Amazon Prime

Conclusie: Tribit Stormbox

De bluetooth muziekdoos van Tribit voldoet volledig aan mijn verwachtingen en behoeften. Waterdicht en gemakkelijk te vervoeren, maken deze jukebox een geweldige Bluetooth-jukebox voor buiten in de tuin. Aangezien ik denk dat de prijs helemaal oké is, kan ik deze draadloze speaker alleen maar aanraden!

andere producten van Tribit

Ontdek op eerlijke tests de top 10 beste en best verkochte Tribit-producten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte Tribit-product voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 16,00 €aanbod
- 3,00 €aanbod
Nieuw!
AONKE Harde reistas voor Tribit StormBox Flow...
AONKE harde reistas voor Tribit StormBox Flow...*
Biedt een goede bescherming van de luidspreker tegen vallen, schokken, krassen, stof en slijtage.; Soepel maar sterk...
€14,99 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 22.05.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter