TEST: Siemens stofzuiger Q5.0 - model VSQ5X1230 - krachtig en stil

- 80,99 €
Siemens stofzuiger met zak Q5.0 extreme stiltePower ...
Siemens stofzuiger met zak Q5.0 extreme stiltePower ... *
XL stofzakvolume: voor minder frequente zakwisselingen en lage vervolgkosten
€229,99 - € 80,99 €149,00
Siemens stofzuiger Q5.0
Siemens stofzuiger

Nadat mijn oude stofzuiger zijn geest had opgegeven, ben ik op zoek gegaan naar een eigentijdse stofzuiger die een sterke zuigkracht heeft en ook nog eens stil zuigt. In vergelijking met anderen wel Model VSQ5X1230 van Siemens Beste snit naar mijn mening, dus ik heb voor deze stofzuiger gekozen.

De Siemens-stofzuiger Q5.0 voldoet aan al mijn belangrijke criteria krachtig 850 Watt en ook over de zogenaamde Silence Power, wat een maakt een bijzonder stille afzuiging mogelijk. 

Ik vroeg me af of deze Siemens-stofzuiger in vergelijking echt beter presteerde en testte hem op sterke en zwakke punten.

Inbedrijfstelling | Eerste indruk

De Siemens Q5.0 stofzuiger is snel in elkaar te zetten. Moeten In eerste instantie hoeven alleen de zuigslang en de zuigkop te worden aangesloten, dit kan op een eenvoudige manier met het kliksysteem. Dan een van de mDe meegeleverde stofzuigerzak is in het apparaat geïnstalleerd en is dus de eerste Het zaaiproces is al klaar om te beginnen.

De eerste indruk was erg positief, ik had een heel robuust toestel voor me, die tal van verschillende bevestigingen heeft voor een breed scala aan ondergronden beschikt. 

de 7,1 kg zware stofzuiger is bij zijn 850 Watt, vergeleken met anderen Vooral modellen energiebesparende. De fabrikant geeft een verbruik aan van slechts 34 KW / uur per jaar. De capaciteit is getiteld met 4,5 liter, die royaal is ontworpen.

Een ander opmerkelijk punt is dat de stofzuiger maximaal vermogen heeft Geluidsniveau van slechts 70 db gegenereerd. Ook hier ligt de waarde ruim onder die van Bosch of andere stofzuigerfabrikanten. 

Siemens-stofzuiger in vergelijking

Siemens stofzuiger met zak Q5.0 extreme stiltePower ...Siemens stofzuiger met zaksynchronisatie VS06B112A, ...Siemens stofzuiger met zak Z 7.0 VSZ7442S, ideaal voor ...Siemens stofzuiger met zak Z 3.0 VSZ3B212, vloerstofzuiger, ...Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSP3AAAA, stofzuiger,...Siemens stofzuiger met zak Z 7.0 familie VSZ7330, ideaal voor...Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSC3320, stofzuiger,...Siemens stofzuiger met zak iQ700 VSC7AC342, stofzuiger,...Siemens zuigmond voor harde vloeren voor stofzuiger VZ124HD, 2 roterende...Staubtüten24 set HEPA filter + motorfilter geschikt voor Siemens...
€145,24€99,99€174,99€108,50€135,67€208,52€119,99€189,00€34,93€15,99
Siemens stofzuiger met zak Q5.0 extreme ... *Siemens stofzuiger met zaksynchronisatie ... *Siemens stofzuiger met zak Z 7.0 VSZ7442S, ... *Siemens stofzuiger met zak Z 3.0 VSZ3B212, ... *Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSP3AAAA,...*Siemens stofzuiger met zak Z 7.0 familie...*Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSC3320, ... *Siemens stofzuiger met zak iQ700 VSC7AC342, ... *Siemens zuigmond voor harde vloeren voor stofzuiger VZ124HD, 2...*Dustbag24 set HEPA-filter + motorfilter ... *
◼️ Grondige stofopvang: compressorTechnologie met...◼️ Hoge stofopname: grondig reinigen met weinig...◼️ quattroPower Technology: hoogwaardige technologie voor...◼️ Hoge stofopname: grondig reinigen met weinig...◼️ quattroPower Technology: Siemens high-performance technologie voor ...◼️ quattroPower Technology: hoogwaardige technologie voor...◼️ Hoge stofopname bij laag energieverbruik◼️ De intelligente autoControl-technologie van Siemens ...◼️ Geschikt voor Siemens cilinderstofzuigers VSZ6 .., VSQ5 .., VSZ5 .., ...◼️ Nvt
◼️ Wasbaar HEPA-hygiënefilter: luchtafvoerreiniger dan ...◼️ Hygiënefilter: voor schone afvoerlucht◼️ Wasbaar allergiePlus filter: luchtafvoer schoner dan...◼️ Langdurige reinigingsprestaties: constante zuigkracht, zelfs wanneer...◼️ Altijd de optimale duwkracht dankzij handmatige bediening van de ...◼️ Wasbaar allergiePlus filter: luchtafvoer schoner dan...◼️ Voor minder frequente zakwisselingen en lage vervolgkosten◼️ quattroPower Technology: Siemens high-performance technologie voor ...◼️ Speciaal voor parket en gevoelige harde vloeren.◼️ Nvt
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0Siemens stofzuiger Q5.0 Siemens stofzuiger Q5.0
€145,24€99,99€174,99€108,50€135,67€208,52€119,99€189,00€34,93€15,99
naar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbodnaar het aanbod
Laatst bijgewerkt op 9 augustus 2022 23:34 Links leiden naar Amazon.de | Bron / Foto: Amazon API

Voordelen van de Siemens stofzuiger Q5.0

De Siemens VSQ5X1230 stofzuiger heeft de een of andere technologisch up-to-date functie, waardoor stofzuigen aanzienlijk aangenamer wordt.

De stofzuiger heeft de zogenaamde Stilte kracht. Deze functie bevat een actief ruisfilter waarmee je er maar één kunt gebruiken, zelfs bij volle zuigkracht vindt stille motor. In eerste instantie bleef ik onder de zuigborstel door gaan keek of het echt klote was, want het stille zuigen leek me vreemd. De Stofzuiger zuigt ondanks zijn stille motor absoluut sterk en genereert er maar één Geluidsniveau van 70 db.

Een ander pluspunt is dat Siemens speciale stofzuigerzakken gebruikt, die ook voor allergisch zijn geschikt. Het stof en vuil wordt veilig opgeborgen in de zak en het voorkomt dat stof terug in de aanzuigbuis wordt gegooid. Hierdoor gaan deze tassen erg lang mee.

Siemens levert een aantal verschillende bijlagen bij de een grote verscheidenheid aan ondergronden kan worden gestofzuigd. De stofzuiger is geschikt voor tapijten, tegels, laminaat en nog veel meer, met handmatig trappen op elk moment Er kunnen wijzigingen aan de zuigborstel worden aangebracht zonder dat het opzetstuk elke keer hoeft te worden vervangen.

Siemens levert ook mee met de stofzuiger 13 meter lange kabel, wat een Maakt stofzuigen op grote oppervlakken mogelijk zonder constant van stopcontact te moeten wisselen.

Het eerste gebruik | Kwaliteitsbeoordeling

Nu was ik enthousiast over het eerste gebruik en heb ik eerst op laminaat gestofzuigd. Ik heb het bijbehorende essay gebruikt. Ik heb de zuigkracht anders ingesteld om verschillen te kunnen opmerken. Bij gemiddelde zuigkracht is de stofzuiger echt heel stil, bijna aangenaam en zuigt niettemin absoluut intens en grondig. 

Met name de Siemens Q5.0 stofzuiger heeft het voordeel dat hetzelfde opzetstuk ook voor grote tapijten gebruikt kan worden. Om dit te doen, schop je gewoon een omkeerbare rolborstel geactiveerd. Dat scheelt veel tijd en is een prima idee.

De sukkel heeft veel invloed op mij professioneel verwerkt en levert altijd een zeer sterke zuigkracht. Stof, zand, korrels en vuil kunnen gemakkelijk worden aangezogen. 

De grote stofzuigerzak met een inhoud van 4,5 liter maakt lang stofzuigen mogelijk, wat natuurlijk ook betekent gespaard geld omdat de tassen niet meer zo vaak vervangen hoeven te worden. 

Na het stofzuigen van de bank en ander meubilair bleek het positief te zijn Resultaat naar beneden afgerond. De verschillende essays leveren ook op echt goede Resultaten. 

Alleen dat Beugel voor de zuigleiding op het apparaat zelf kan beter worden verwerkt worden. De houder voor het inbrengen van de zuigslang was maar een paar keer al opzij gebogen dat de pijp niet meer kon worden vastgehouden.

Ik ben nog steeds erg onder de indruk van de kwaliteit, in mijn test is de Siemens-stofzuiger Q5.0 VSQ5X1230 absoluut geslaagd!

Video | Siemens stofzuiger Q5.0

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Voordelen en nadelen Siemens stofzuiger Q5.0

Voordelen

 • Opmerkelijk stil (maximaal 70 db)
 • Bijzonder sterke zuigkracht
 • energiebesparende
 • Lange aansluitkabel (13 meter)
 • Grote tassen
 • Geschikt voor mensen met allergieën

Nadelen

 • Zwakke aanzuigbuisbeugel

Conclusie: Siemens stofzuiger Q.5

In mijn test was de Siemens-stofzuiger Q5.0 absoluut overtuigd. De zuigkracht is erg goed gemaakt en kan snel worden aangepast. De stille motor maakt het stofzuigen ook aangenaam en draaglijk. De stofzuiger voorkomt onderbrekingen, bijvoorbeeld om van stopcontact te wisselen, met een lange aansluitkabel.

Naar mijn mening is de prijs van 128,99 euro marktconform en qua prestaties zeer redelijk.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare en krachtige stofzuiger, dan doe je alles goed met dit apparaat en laat je je verrassen door het resultaat.

Aanbevolen lectuur: Dyson V11 recensie hier! Stofzuiger met accu hier! Kärcher draadloze raamzuiger hier!

Vind in de top 10 de best & best verkochte Siemens stofzuiger met zak producten 2022 op eerlijke tests

Hoogste Verkoper% besparing % Nieuwe uitgaven
- 50,00 €1. Topverkoper
Siemens stofzuiger met zaksynchropower VS06B1110, ...
10.309 beoordelingen
Siemens stofzuiger met zaksynchronisatie VS06B1110, ... *
 • Hoge stofopname: grondige reiniging met een laag energieverbruik dankzij de innovatieve krachtige motor
 • Langdurige reinigingsprestaties: constant stofzuigen, zelfs wanneer de zak vol raakt - dankzij het powerSecure-systeem
 • Hygiënische filter: voor schone afvoerlucht
 • Compact: ruimtebesparend ontwerp voor eenvoudige opslag en comfortabele bediening
2. Topverkoper
Siemens stofzuiger met zak Z 7.0 VSZ7442S, ideaal voor ... *
 • quattroPower Technology: hoogwaardige technologie voor uitstekende reinigingsresultaten bij een laag energieverbruik
 • Wasbaar allergiePlus-filter: afvoerlucht schoner dan kamerlucht. Geen terugkoop nodig. Uitstekend geschikt voor mensen met allergieën
 • Actieradius van 12 m: de extra lange kabel voor meer reikwijdte en minder stopcontactwisselingen
 • XXL stofzakvolume: voor minder frequente zakwisselingen en lage vervolgkosten
3. Topverkoper
Siemens Z 7.0 familie stofzuiger met zak VSZ7442S, zeer...*
 • Product 1: quattroPower Technology: Siemens high-performance technologie voor uitstekende reinigingsresultaten bij een laag energieverbruik
 • Product 1: XXL bekledingszuigmond: Extra breed voor snellere reiniging van gestoffeerde meubelen
 • Product 1: Zeer lange kabel voor een actieradius van 12 m minimaliseert het gedoe van het verwisselen van stopcontacten
 • Product 1: allergyPlus-filter: Uitstekend geschikt voor mensen met allergieën
4. Topverkoper
Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSP3AAAA, stofzuiger,...
246 beoordelingen
Siemens stofzuiger met zak iQ300 VSP3AAAA, stofzuiger,...*
 • quattroPower Technology: Siemens high-performance technologie voor eersteklas reinigingsresultaten bij een laag energieverbruik
 • Altijd de optimale duwkracht door handmatige regeling van de luchtstroom: twistControl.
 • Kan worden opgeborgen om ruimte te besparen en is gemakkelijk te gebruiken dankzij het compacte ontwerp
 • Lange kabel voor 11m-actieradius vermindert vervelende socketveranderingen
5. Topverkoper
Siemens cilinderstofzuiger VS06A111 met 4 opbergzakken, zeer ...
48 beoordelingen
6. Topverkoper
Siemens VS06B110 stofzuiger synchroonkracht met zak, ... *
 • Grondige reinigingsprestaties vergelijkbaar met een 2200 Watt-stofzuiger * - met bijzonder laag stroomverbruik
 • powerSecure-systeem: voor langdurige reinigingsprestaties, zelfs wanneer de zak volraakt
 • Bijzonder praktisch in gebruik - een echt lichtgewicht van slechts 4,7 kg
 • Het grote volume van de XL-stofzak minimaliseert de vervanging van stofzakken en bespaart vervolgkosten
7. Topverkoper
Siemens VS06B113 stofzuiger synchroonkracht met zak, ... *
 • Grondige reinigingsprestaties vergelijkbaar met een 2200 Watt-stofzuiger * - met bijzonder laag stroomverbruik
 • Powersecure-systeem: voor langdurige reinigingsprestaties, zelfs wanneer de zak vol raakt
 • Met mondstuk voor harde vloeren, geschikt voor het voorzichtig reinigen van harde vloeren
 • Het grote stofzakvolume van 4 l minimaliseert het verwisselen van de stofzak en bespaart vervolgkosten
8. Topverkoper
Siemens VS06A211 busstofzuiger met zak*
 • Grondige reinigingsprestaties vergelijkbaar met een stofzuiger van 2400 watt - met een bijzonder laag stroomverbruik
 • PowerSecure-systeem: voor langdurige reinigingsprestaties, zelfs wanneer de zak volraakt
 • Het grote volume van de XL-stofzak minimaliseert de vervanging van stofzakken en bespaart vervolgkosten
 • Hygiënefilter voor schone afvoerlucht
9. Topverkoper
Siemens VSP3AAAA iQ300 Plus Limited Edition stofzuiger,...*
 • Product 1: quattroPower Technology: Siemens high-performance technologie voor eersteklas reinigingsresultaten bij een laag energieverbruik
 • Product 1: Altijd de optimale duwkracht door handmatige regeling van de luchtstroom: twistControl.
 • Product 1: Kan bijzonder ruimtebesparend worden opgeborgen en is dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk te hanteren
 • Product 1: Lange kabel voor een actieradius van 11 m vermindert vervelende stopcontactwisselingen
10. Topverkoper
Siemens VS06C110 vloerstofzuiger synchropower (EEK C,...*
 • Energie-efficiëntieklasse (van A tot G): C.
 • Gemiddeld jaarlijks energieverbruik (kWh / jaar): 40
 • Tapijtreinigingsklasse (van A tot G): E
 • Reinigingsklasse harde vloeren (van A tot G): D
- 50,00 €aanbod
Siemens stofzuiger met zaksynchropower VS06B1110, ...
Siemens stofzuiger met zaksynchronisatie VS06B1110, ... *
Hygiënisch filter: voor schone afvoerlucht; Compact: ruimtebesparend ontwerp voor eenvoudige opslag en comfortabele bediening
€134,99 - € 50,00 €84,99
Nieuw!
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VM 10300 zakken...
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VM 10300 zakken...*
papieren zakken; dubbele laag; Voor ketelstofzuigers; verbinding met rubberen ring; Geen origineel reserveonderdeel
€16,37
Nieuw!
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VM 10200 zakken...
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VM 10200 zakken...*
papieren zakken; dubbele laag; Voor ketelstofzuigers; verbinding met rubberen ring; Geen origineel reserveonderdeel
€16,37
Nieuw!
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VZ 5 AFU zakken...
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VZ 5 AFU zakken...*
papieren zakken; dubbele laag; verbinding met rubberen ring; Geen origineel reserveonderdeel
€15,39
Nieuw!
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VU 01H1700 - Power...
Reinica 10 stofzuigerzakken voor Siemens VU 01H1700 - Power...*
papieren zakken; dubbele laag; verbinding met rubberen ring; Geen origineel reserveonderdeel
€15,39
Nieuw!
MisterVac 20x SG stofzuigerzakken compatibel met Siemens...
MisterVac 20x SG stofzuigerzakken compatibel met Siemens...*
20 x stofzuigerzakken *meerlaags vlies; Optimale aanpassing aan de functie en zuigkracht van uw stofzuiger
€12,99

Leestips: coole DIY Projecten | GESCHIKTHEID | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 10.08.2022-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een bericht achter