Test: Echo Studio | Slimmere hifi | 3D-geluid + Alexa

Echo studio

Amazon levert met de Echo studio een nieuwe generatie spraakgestuurde spelers. De Echo Studio - slimmere hifi - zorgt met zijn speciale 3D-geluid en 5 geïntegreerde luidsprekers voor een krachtig geluid met een goed gemixte bas. Om dit te doen, neemt de Echo Studio automatisch de akoestiek van de kamer op en past de weergave continu aan, zodat deze altijd het best mogelijke geluid levert.

Ik heb de Echo Studio getest - slimmere high fidelity, vergelijk het met andere Amazon Echo-modellen en rapporteer nu over mijn ervaringen.

Is de Echo Studio voor € 199,99 echt beter en nuttiger dan andere modellen?

Echo Amazon in vergelijking

Echo Studio | Het beste geluid dat Echo-luidsprekers ooit hebben geboden...Echo Sub - krachtige subwoofer voor Echo - vereist...Echo (4e generatie) | Met uitstekend geluid, smart home hub...Echo Dot (4e generatie) | Slimme luidspreker met klok en Alexa ...Fire TV Cube│Handenvrij met Alexa, ...Echo Show 8 (Gen 1, 2019) – Smart Display met Alexa – Door...Echo Auto - Breng Alexa in je autoAmazon Smart Plug (wifi-aansluiting), werkt met Alexa, ...Echo Flex - Bedien slimme apparaten voor thuisgebruik met AlexaEcho Wall Clock - houd je timers in de gaten - ...
€239,99€129,99€119,99Controleer prijsControleer prijs€59,99€59,99€24,99Controleer prijsControleer prijs
Echo Studio | Het beste geluid dat...*Echo Sub - krachtige subwoofer voor Echo ... *Echo (4e generatie) | Met uitstekend geluid, ... *Echo Dot (4e generatie) | Slimme luidspreker ... *Fire TV Cube│ Handsfree met Alexa, ... *Echo Show 8 (1e generatie, 2019) - Smart Display met ... *Echo Auto - Breng Alexa in uw auto *Amazon Smart Plug (WLAN-aansluiting), werkt ... *Echo Flex - Bedien Smart Home-apparaten met ... *Echo Wall Clock - houd uw timers in ... *
◼️ Geniet van een meeslepende geluidservaring: 5 luidsprekers voor...◼️ Echo Sub is een downfire-subwoofer met een vermogen van 100 W ...◼️ Uitstekend geluid - Echo biedt rijke, gedetailleerde ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ Alexa laat je meer zien - met het 8 inch HD-scherm ...◼️ Breng Alexa in je auto - Echo Auto maakt verbinding met ...◼️ Amazon Smart Plug werkt met Alexa - bedien elke ...◼️ Nvt◼️ Echo Wall Clock helpt je met tijdbeheer en punctualiteit
◼️ Bedien je muziek met je stem - Stream nummers van...◼️ Verbind Echo Sub met Echo of Echo Plus (afzonderlijk ...◼️ Spraakbesturing voor uw vermaak - stream nummers ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ Blijf in contact met videogesprekken en berichten - ...◼️ Ontworpen voor onderweg - Echo Auto heeft acht ...◼️ Programmeer lampen, koffiemachines en andere apparaten ...◼️ Nvt◼️ De gemakkelijk af te lezen analoge wandklok toont de tijd van de dag.
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€239,99€129,99€119,99Controleer prijsControleer prijs€59,99€59,99€24,99Controleer prijsControleer prijs
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatste update op 8 juni 2023 22:27 Links leiden naar Amazon.de | Bron / foto: Amazon API

Eerste indruk | Installatie - Echo Studio

Ecko Studio

De eerste indruk is echt positief, je houdt de Echo Studio in je hand en merkt meteen dat hij met 3,5 kg behoorlijk robuust is. Dat houdt van het algemeen vijf ingebouwde luidsprekers inclusief subwoofer. Het apparaat is bedekt met een fijne stof en geeft een zeer geslaagde, decoratieve en toch neutrale afbeelding. Naast de Echo Studio worden alleen de voedingskabel en de gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Echo studio

De Echo Studio van Amazon heeft een optische ingang en een 3,5 mm jack voor koptelefoons. Ik was daar echt in geïnteresseerd Dolby-sfeer nieuwsgierig; opgewonden. Het apparaat moet echter eerst in gebruik worden genomen.

Volgens de instructies zou Echo Studio in de buurt moeten zijn 15 cm van de muur op afstand geplaatst worden zodat de geluidskwaliteit optimaal lijkt. Vervolgens, indien nog niet beschikbaar, de nieuwste versie van "Amazon Alexa" gedownload. U wordt nu direct na het aansluiten op de stroomvoorziening door het apparaat begroet en gevraagd om de WLAN-sleutel in te voeren. Deze stappen werkten voor mij zonder moeilijkheid en waren snel gedaan.

Als laatste stap kan Echo Studio de app nog op te zetten. Hiervoor zijn enkele instelmogelijkheden beschikbaar, maar ik kan ze niet per se aanbevelen.

Die Verschillen met Echo-modellen?

Echo studio

de Echo Studio - slimmere hifi is de nieuwste en grootste variant van de momenteel beschikbare Echo-modellen.

In tegenstelling tot andere modellen heeft het toestel 5 ingebouwde luidsprekers, waarvan één optimaal geluid leveren. Bovendien is de geluidstechnologie gericht op 3D Dolby Surround voor het ultieme thuisentertainment 3D-ervaring te verkrijgen.

Een ander kenmerk is dat Studio zich automatisch aanpast aan de kamer met behulp van geluidsgolven en de hoge en lage tonen dienovereenkomstig verandert.

Ik vind het vooral vermeldenswaard dat de Echo Studio een geïntegreerde optische ingang heeft kan op de televisie worden aangesloten​ Zeker als het om films gaat, zijn de speakers absoluut een concurrent voor de soundbar of vergelijkbare uitvoerapparaten.

Talloze apparaten kunnen de Echo Studio gebruiken gecontroleerd door taal worden. Daarnaast biedt Amazon zelf diverse gadgets te koop aan, bijvoorbeeld stopcontacten waarmee lampen, koffieautomaten etc. aan- en uitgezet kunnen worden.

De Echo Studio - slimmere high fidelity - heeft de functie de intercomwaarmee andere Echo-apparaten in huis kunnen worden bediend of zelfs kunnen worden gebeld.

Hoe is de geluidskwaliteit?

Echo studio

Ik heb al oudere Amazon Echo-modellen, maar ik was nooit helemaal tevreden omdat ofwel de stembesturing niet optimaal werkte ofwel de bas teveel op de voorgrond stond. Nu keek ik uit naar de Echo Studio.

Eerst heb ik de stembesturing getest, die meteen behoorlijk betrouwbaar werkte. Mijn vraag werd ook beantwoord toen ik zachtjes sprak.

In ieder geval zo snel mogelijk verbindingsproblemen, door een zwakke WLAN-verbinding of een vraag die minder duidelijk wordt geuit, ontstaan ​​er problemen, dit wordt veroorzaakt door rood knipperen van de LED visueel gesignaleerd. Alexa stelt ook dat ze momenteel moeite heeft met spelen.

De eerste test was het afspelen van liedjes om de kwaliteit van het geluid te testen. Ik was echt onder de indruk van welke Druk en kracht van het geluid is gespeeld. De bas rondt de toon erg goed af. Ik was erg enthousiast over de kwaliteit. De volumeregeling is ook goed gedaan en zorgt voor een behoorlijk volume.

Het aansturen van externe apparaten, in mijn voorbeeld twee lampen, werkt ook direct na akoestische toewijzing. Het enige dat u hoeft te doen, is een naam toewijzen aan de stopcontacten van Amazon en deze vervolgens gebruiken om ze te bedienen. In mijn geval bijvoorbeeld: "Alexa, Lampe Bij".

Amazon doet natuurlijk extra zaken met tweede apparaten, of je het echt nodig hebt is een open vraag, maar het is altijd leuk.

De Echo Studio is natuurlijk ook te bedienen met beschikbare knoppen, het volume is te regelen en er is ook een "Stilteknop beschikbaar zodat Echo Studio geen spraak meer hoort en geen opdrachten meer uitvoert.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Die Voor-en nadelen?

Voordelen

 • Veelzijdige toepassing
 • Top geluidskwaliteit
 • Eenvoudige inbedrijfstelling

 Nadelen

 • Verhoogd prijssegment
 • Gegevensbescherming twijfelachtig
 • Extra aankopen moeten worden gedaan voor volledig gebruik (betaald muziekabonnement, stopcontacten, enz.)
 • Exacte, sterke uitspraak die nodig is voor het uitvoeren van opdrachten
 • stressvolle WLAN-verbinding

Het vermelden waard en tips naar de Echo Studio

 Amazon belooft er een met zijn Echo Studio absolute gegevensbescherming​ Voor dit doel biedt Amazon een service om bij te houden wat de Echo Studio heeft opgenomen. Bovendien moet de zogenaamde "Mute" -knop voorkomen dat de stem wordt opgenomen.

Maar in het huidige tijdperk ben ik dat niettemin sceptisch en ik betwijfel of Amazon voldoet aan 100% gegevensbescherming.

Af en toe start Echo Studio op en geeft een spraakuitvoer zonder dat iemand u vraagt ​​om iets te doen. Laat u hier niet bang voor zijn.

Iedereen moet zelf beslissen in welke context hij de Echo Studio van Amazon wil gebruiken. Amazon wil zelf naast het toestel ook accessoires en abonnementen verkopen en biedt enorm veel mogelijkheden. Ik kan je alleen maar aanraden om je echt te beperken tot wat belangrijk is.

Voor volledig gebruik van "Alexa", een stabiele en royale internetverbinding beschikbaar zijn. Als je het leuk vindt om te streamen, zul je snel merken dat de verbinding anders regelmatig knikt.

Aanbevolen lectuur: Lees meer over Amazon Portfolio hier

Conclusie: EchoStudio

Amazon probeert altijd nieuwe, spraakgestuurde uitvoerapparaten van hoge kwaliteit op de markt te brengen. Ze bieden ook een groot aantal accessoires aan, die soms zelfs nodig zijn voor gebruik (bijvoorbeeld: muziekabonnement).

Desalniettemin levert de Echo Studio echt een heel goed geluid en kan hij met tal van elektrische apparaten via geschikte stopcontacten worden bediend. De prijs van 199,99 € is gerechtvaardigd voor de technologie, maar is nog steeds te vinden in het hoge prijssegment.

Als je op zoek bent naar een alternatief voor bekabelde apparaten zoals soundbars en surroundsystemen, dan is de Echo Studio smarter high fidelity de juiste keuze!

Vind in de Top🔟 de beste & best verkochte Echo Products-producten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
Echo Studio | Het beste geluid dat Echo-luidsprekers ooit hebben geboden...*
 • Geniet van een meeslepende geluidservaring: 5 luidsprekers voor een krachtige, diepere bas met meer gedefinieerd geluid, dynamische middentonen en...
 • Bedien je muziek met je stem - Stream nummers van Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer en meer. Met Amazon Music HD heb je...
 • Past zich aan elke kamer aan - Echo Studio detecteert automatisch de akoestiek van uw kamer en past het afspelen dienovereenkomstig aan voor optimale...
2. Topverkoper
Echo Dot (5e generatie, 2022) met klok | Slimme luidspreker met klok...*
 • Echo Dot klonk nog nooit zo goed - Geniet van een nog betere audio-ervaring dan eerdere Echo Dot-modellen met Alexa, voor helderder...
 • De tijd en meer in één oogopslag - Het verbeterde LED-display toont de tijd, wekker, het weer, titels van nummers en meer.
 • Je favoriete inhoud en muziek - Speel muziek, audioboeken en podcasts van Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer en meer af en laat...
- 25,00 €3. Topverkoper
Echo (4e generatie) | Met uitstekend geluid, smart home hub...*
 • Uitstekend geluid - Echo biedt een rijk, gedetailleerd geluid dat zich automatisch aanpast aan elke kamer. Geniet van heldere hoge tonen,...
 • Stembediening voor uw entertainment - Stream nummers van Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer en meer. Luister ook...
 • Ondersteunt verliesvrije HD-audioformaten van geselecteerde muziekstreamingservices zoals Amazon Music HD.
- 25,00 €4. Topverkoper
Echo Dot (5e generatie, 2022) | Slimme Bluetooth-luidspreker...*
 • Echo Dot klonk nog nooit zo goed - Geniet van een nog betere audio-ervaring dan eerdere Echo Dot-modellen met Alexa, voor helderder...
 • Je favoriete inhoud en muziek - Speel muziek, audioboeken en podcasts van Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer en meer af en laat...
 • Alexa is hier om te helpen - Vraag Alexa naar het weer, voor informatie, of vraag haar om je een grap te vertellen of een timer in te stellen...
- 10,00 €5. Topverkoper
Echo (4e generatie) | Antraciet + draagbare batterijaansluiting...*
 • Deze set bevat 1x Echo (4e generatie) en een draagbare batterijaansluiting "Made for Amazon" - alles wat je nodig hebt om Alexa en...
 • Gecertificeerd Made for Amazon-accessoire, speciaal ontworpen voor gebruik met Echo (4e generatie).
 • Dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij geniet je tot 5 uur lang van je favoriete muziek zonder stroom uit het stopcontact.
6. Topverkoper
Echo Show 8 (Gen 1, 2019) - Smart Display met Alexa - Door...*
 • Alexa laat je meer zien - Met het 8 inch HD-scherm en stereogeluid kan Alexa je helpen je dagelijkse leven te organiseren.
 • Blijf verbonden met videogesprekken en berichten - Bel vrienden en familie die de Alexa-app of een...
 • Laat je vermaken - Vraag Alexa om tv-programma's, films of het nieuws af te spelen, of luister naar radiostations, podcasts en...
- 19,03 €7. Topverkoper
Echo Show 10 (3e generatie), Antraciet + Philips Hue Wit lamp...*
 • Deze bundel bevat een Echo Show 10 (3e generatie) en een Philips Hue White-lamp (E27) - alles wat je nodig hebt om je...
 • ONTWORPEN OM UW BEWEGINGEN TE VOLGEN - Het 10,1-inch HD-scherm beweegt automatisch zodat videogesprekken, recepten en series...
 • Blijf in beeld - tijdens videogesprekken met vrienden en familie of bij het maken van foto's, de 13 MP camera, de automatische ...
8. Topverkoper
Echo Studio, gecertificeerd en gerenoveerd - Slimmer ... *
 • Meeslepend geluid - 5 luidsprekers voor krachtige bas, dynamische middentonen en kristalheldere hoge tonen. Dolby Atmos-verwerking geeft je...
 • Altijd klaar - Alexa kan muziek afspelen, de berichten lezen en vragen beantwoorden.
 • Stembediening voor je muziek - Stream nummers van Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer en meer. Krijg met Amazon Music HD...
- 20,00 €9. Topverkoper
Echo Dot (3e generatie) Slimme luidspreker met Alexa, ...
318.371 beoordelingen
Echo Dot (3e generatie) slimme luidspreker met Alexa, ... *
 • Onze meest populaire slimme luidspreker - nu met een nieuw stoffen ontwerp en verbeterde luidspreker voor een voller en krachtig geluid.
 • Regel het afspelen van muziek met spraakopdrachten - Stream nummers van Amazon Music, Spotify, TuneIn en meer. Je kan ook...
 • Groter, beter geluid - Sluit een tweede Echo Dot (3e generatie) aan voor volledig stereogeluid. Vul je huis met...
10. Topverkoper
Echo Show 10 (3e generatie) | Smart-display met hoge resolutie en...*
 • ONTWORPEN OM UW BEWEGINGEN TE VOLGEN - Het 10,1-inch HD-scherm beweegt automatisch zodat videogesprekken, recepten en series...
 • Blijf in beeld - tijdens videogesprekken met vrienden en familie of bij het maken van foto's, de 13 MP camera, de automatische ...
 • Smart home gemakkelijk gemaakt - Stel compatibele Zigbee-apparaten in zonder een aparte hub. Vraag Alexa om beveiligingscamera's aan te zetten...
- 25,00 €aanbod
- 25,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 9.06.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*