Gids: Spinnen rijden weg

Foto door de auteur

Patrick

Gids: Spinnen rijden weg

Gids: Spinnen rijden weg

Urd, Werdandi en Skuld. N.v.t.? Weet jij wie het is? Juist. Dit zijn de drie wevers van het lot, ook wel Norns genoemd. In de Noorse mythologie beïnvloeden ze je lot door het te weven. Om deze reden worden ze ook geassocieerd met onze huisspinnen. Als je niet wilt dat het lot zich in je woonkamer afspeelt, dan is dit iets voor jou Raadgever.

We checken: wat helpt tegen de achtbenige meesters van creativiteit?
In deze Raadgever Laten we eens kijken naar de verschillende opties, wat je met natuurlijke middelen kunt bereiken, wat er gebeurt als je stofzuigt met een stofzuiger en of er een chemieclub is.
- Raadgever: spinnen wegjagen

Gids: verdrijf spinnen - producten - in vergelijking

DFNT Bed Bug Spray 500ml | Middelen tegen bedwantsen | idealen...YACHTICON Anti Spider Spray, maat: 500mlEnvira spider spray - spinnenwerend voor buiten en binnen - 4 x...YACHTICON anti-spin middel, inhoud: 5 literCleanPrince Anti Spider Spray 2,5 liter | Spin moordenaar...GARDIGO® Spider Repellent Ultrasonic Plug - Set van 2 I...Substral Celaflor ongediertespray met barrière-effect, pompspray...
Controleer prijsControleer prijs€18,78€139,95€97,00€31,90€16,99€11,99Controleer prijsControleer prijs
DFNT bedwantsenspray 500ml | Remedie voor ... *YACHTICON Anti Spider Spray, maat: 500ml *Envira Spider Spray - spinnenwerend middel voor buiten...*YACHTICON anti-spin middel, inhoud: 5 liter*CleanPrince Anti Spider Spray 2,5 liter | Gek zijn...*GARDIGO® Spider Repellent Ultrasonic Plug - Set van 2...*Substral Celaflor ongediertespray met ... *
◼️ Nvt◼️ ✔️ 3 MAANDEN LANGDURIGE BESCHERMING - DFNT Anti Bed Bug Spray ...◼️ Yachticon Anti Spider Spray snel en...◼️ ZEER EFFECTIEF: De kant-en-klare Envira Spider Spray was ...◼️ Yachticon Anti Spider Spray snel en...◼️ Leveringshoeveelheid: 2,5 liter (2 liter in de canister en 500 ml in de ...️🕷️...◼️ Pompspray voor gerichte bestrijding van ongedierte zoals ...◼️ Nvt◼️ Nvt
◼️ Nvt◼️ ✔️ GEUR-NEUTRAAL & REST - Omdat DFNT ...◼️ Natuurlijke geuren voorkomen de hervestiging van ...◼️ OP WATER GEBASEERD: de op water gebaseerde anti-spinnenspray is ...◼️ Natuurlijke geuren voorkomen de hervestiging van ...◼️ voor binnen en buiten, residuvrij️ ...◼️ Uitstekend als barrière-spray, voorkomt ...◼️ Nvt◼️ Nvt
Amazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
prijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenisprijsgeschiedenis
Controleer prijsControleer prijs€18,78€139,95€97,00€31,90€16,99€11,99Controleer prijsControleer prijs
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op 21 februari 2024 10:25 Links doorsturen naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API
YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Verspreid spinnen - waarom?

Ze zijn geen drager van ziekten, noch zijn de meeste vertegenwoordigers gevaarlijk. Spinnen in huis zijn meestal op zijn best vervelend. Ze houden van donkere hoekjes en spinnen daar hun webben - en hebben daar ook hun kinderen. Het krijgen van kinderen is overigens een goed argument voor spinnen om bij iemand anders in te breken. Hier kunnen ze in alle rust hun baby's krijgen. Er wordt ook gezegd: "Spinnen zijn een teken van een goed binnenklimaat". En hoewel er in de meeste huizen donkere hoekjes zijn waar het rustig is, is de voedselvoorziening nog steeds beperkt. Tegen de herfst zul je merken dat je meer spinnen in je appartement hebt. Ze zoeken gewoon bescherming.

Maar het blijft dat je je huis spinnenvrij wilt houden. Misschien ben je zelfs bang voor ze en bel je de brandweer gewoon plat vanwege elke spin? Onderzoekers gaan ervan uit dat de angst voor spinnen diep betrokken is bij onze genetica, omdat spinnen vroeger groter en meer giftig waren - hoewel sabeltandspinnen nooit hebben bestaan.

Overwin spiderangst

Om je enigszins te bevrijden en minder afhankelijk te zijn van hulp van buitenaf, kun je aan je spookachtige angst werken. Je moet niet tegen een angst vechten - probeer gewoon het tegenovergestelde. Hoe kun je dat doen? Door de trigger van angst aan te pakken.
Je zou kunnen:

  • Kijk spinnen op tv
  • welke verf
  • ze kijken alleen naar jou
  • zie een therapeut
  • om erover te lezen en te leren - omdat spinnen echt buitengewone dieren zijn

Zelfs als je de oorzaak behandelt, kun je je op het tegenovergestelde concentreren. Het voordeel is dat de spinnen je minder maken en je bent niet langer bang. Je zult geen stress meer hebben en dat alleen al ontspant veel!

Schiet spinnen weg

Nu wil je weten hoe je de wezentjes uit je huis of je huis kunt walgen - en hoe je voorkomt dat ze terugkomen?

Spinnen worden op natuurlijke wijze uitgezet

De natuur heeft een geschikt tegengif voor bijna alles. Dus ook tegen spinnen:

lavendel

Spinnen houden niet van lavendel. Om het ingrediënt te gebruiken, kun je lavendelzakken op de ramen hangen. Nog beter, neem je lavendelolie en veeg het frame ermee schoon. U moet dit echter elke twee dagen herhalen. U kunt ook een geurende warmer in de entree plaatsen door verdampende lavendelolie.

citroenen

Citroenen staan ​​ook niet op de lijst met populaire spinkarren. Je kunt er ook mee werken door je geurverwarmer in te stellen. Gewoon een citroen in het raam klappen zal niet helpen. Maar wat je wel kunt doen is de citroenschillen in stukjes snijden en ze op de ramen hangen.

Zinspelen : Munt, citroen en lavendel - deze geuren houden niet alleen niet van de spinnen, ze vermijden ook vliegen en muggen. Combineer de reiniging eenvoudig met de geurstof. Dan ruikt je huis en de ongewenste stank!

pepermunt

Met pepermunt worden spinnen geen prinsen. Als je op zoek bent naar iets dat ook helpt achter het wandmeubel, doe dan wat olie op een zakdoek en leg het onder het bed, achter de kast ... precies waar ze maar willen zijn. Na ongeveer een week moet u de zakdoek opnieuw weken. Dan is de geur verdwenen.

Tabak

Dit is niet voor het appartement, maar voor de garage, de zolder of de kelder. Neem een ​​half handvol tabaksstomp en kook het met een halve liter water gedurende 10 minuten. Je kunt deze bouillon gebruiken die je ermee ontvangt om de wevers uit je klimaat te verdrijven.

Spinnen rijden weg met scheikunde

Niet echt het goede Engels, maar soms helpt niets anders. Hier introduceren we u chemische opties:

Anti-spider spray

De meeste spider sprays bevatten giftige chemicaliën die de spin doden met een neurotoxine. Dit gif blijft enkele maanden op de plaats waar het is gespoten.

Maar Niet alleen wordt het water enorm beschadigd, het brengt ook de gezondheid van uw kinderen, uw eigen gezondheid en die van uw huisdieren in gevaar. Als je gewoon jezelf buiten brengt met de spinnen gedood door het gif en ze worden opgegeten door andere dieren, breng je ze ook in gevaar.

Elektronische spider-distributeurs

Elektronische plaag distributeurs produceren een zeer hoog geluid in het ultrasone bereik, dat de spinnen kunnen horen en vermijden, dat wil zeggen: blijf weg. Dit geluid is wel of niet hoorbaar voor het gehoor van mensen. Niettemin: gevoelige personen kunnen dat indirect benadrukken. Heb je huisdieren? Dan zou je je ook van deze methode moeten onthouden.

Preventieve maatregelen

Spinnen houden van hun rust. Omgekeerd betekent dit dat als u vaker en grondiger poetst, zij zich niet zo goed zullen voelen en zullen verdwijnen of u kunt ze in het algemeen weghouden.

Veel spinnen zijn erg klein en komen al door kleine gaten. Maar sommige zijn gemakkelijk weg te houden door de deuren en ramen te sluiten of horren te installeren.

Spinnen vinden het leuk waar hun eten mee leeft. Zeggen. Vliegen en andere kleine insecten. Daarom moet u uw vuilnis elke dag naar buiten brengen en vaak ook stallen voor dieren schoonmaken.

Hier komt een tegenstrijdigheid en verklaart ook waarom spinnen gewoon overal zijn. Ze houden van hun duistere rust, maar weten op de een of andere manier ook dat insecten worden aangetrokken door het licht. Dus als je 's avonds een lamp opzet die muggen en andere dieren kan aantrekken, dan zijn de spinnen ook niet ver weg.

vangen

Je hoeft ze niet meteen te doden. Je kunt ze ook vangen met een glas en vervolgens ten minste 30 - 50 m uit het huis blootstellen.

Als dat te dicht bij je glas staat, kan een eenvoudige maar diervriendelijke gadget helpen. Het is een soort grapple. Hiermee kun je de spin van een veilige afstand pakken en hem vervolgens in de lucht zetten - en meteen het huis verbieden. 😉

Natuur vs. Chemie - wat is beter?

Als je je aan een paar anti-spider principes houdt, kun je je onbeminde inwoners gemakkelijk van natuurlijke en zinvolle dingen ontdoen. Vaak schoon met citroen of lavendel, sluit je ramen en deuren met vliegen / muskietschermen, voer je vuilnis uit en houd de stallen schoon. Als een spin in de herfst naar je toe afdwaalt, kun je hem met een grijper of alleen een glas in de frisse lucht terugleggen. Alles wat je ermee doet, is niet schadelijk voor jou of de dieren.

Chemicaliën zoals sprays die zenuwmiddelen bevatten, kunnen schadelijk zijn voor u en de hele omgeving.
Ultrasone pluggen irriteren je - zelfs als je niet weet waar het vandaan komt. Alleen omdat je het niet bewust hoort, wil nog niet zeggen dat het je niet beïnvloedt.

Conclusie: jaag spinnen weg

Het is niet zo ingewikkeld, een leven zonder spinnen. Ze zijn niet gevaarlijk, zenden geen ziekten uit en als je ze in huis hebt, vangen ze ook vliegen - als ze bij je wonen. Als je geen angst hebt, kun je de wandeling in de herfst met een paar eenvoudige middelen kennen. Misschien is het de moeite waard om de angst het hoofd te bieden en de spin wil je precies dat vertellen.
Als je echter een heel groot exemplaar vindt, is het misschien goed dat ze een aangrenzende gast is en dat kan zelfs gevaarlijk zijn. Bij twijfel, bel dan om hulp.

Ontdek de top 10 van de beste en best verkochte spiders die producten distribueren in 2024 op Ehrliche Tests. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte spinnenafstotende product voor uw behoeften!

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

COMPO Spider-Raus, afschrikmiddel / afweermiddel voor het afweren van spinnen, spinnenspray, natuurlijk actief ingrediënt, 750 ml

Auf Eerlijke tests vind je wat? Tests (met inbegrip van Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het product.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen:
https://www.brigitte.de/leben/wohnen/spinnen-vertreiben–diese-hausmittel-helfen-wirklich-10910784.html
https://www.kammerjaeger-ratgeber.de/die-besten-tipps-gegen-spinnen/


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 21.02.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter