Roller Trainer - Indoor fietstraining met Zwift

Foto door de auteur

Maren

Roller Trainer Cyclus Ops

Roller Trainer - Fietstraining in je eigen 4-muren

Slecht weer? Slechte omstandigheden? Staat uw fiets stof te vergaren en voelt u zich steeds minder fit? Wilt u na een ongeval weer beginnen met trainen, maar durft u niet de weg op? Wij hebben het juiste voor u: een rollentrainer voor op uw fiets thuis. Deze gids gaat over je fiets en welke mogelijkheden je hebt als je niet naar buiten kunt of wilt. Wij leggen je uit wat je kunt verwachten van de bestseller van 2024: De beste en populairste in de top 10 vergelijking | Bij eerlijke tests van een rollentrainer moet aandacht worden besteed aan wat de voor- en nadelen zijn en wat Zwift is. Gebruik uw inhoud en upgrade. Met de rollentrainer bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests – rollentrainer – fietstraining met Zwift

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Roller trainers - indoor fietstraining - in vergelijking

Sportstech premium ergometer hometrainer met 22KG vliegwiel &...Sportstech Professionele Indoor Cycle SX500 met Smartphone App...Sportstech professionele hometrainer met stille riemaandrijving...Elite Trainer Novo Force-pakketElite-rollentrainer Novo Mag Speed ​​111303, wit / rood, FA003510043LALISA Roller Trainer/Fiets Roller Trainer, met voorwiel...Elite Unisex - Roltrainer voor volwassenen Cubo Power Fluid...Tacx fietstrainer Vortex Smart STANDARDRelaxdays Unisex - Roltrainer voor volwassenen inclusief circuit...
Sportstech Premium hometrainer met 22KG...*Sportstech Profi Indoor Cycle SX500 met smartphone...*Sportstech professionele hometrainer met stille...*Elite Trainer Novo Force-pakket *Elite roltrainer Novo Mag Speed ​​111303, ... *LALISA Roller Trainer / Bicycle Roller Trainer, met ... *Elite Unisex – Roltrainer voor volwassenen Cubo...*Tacx fietstrainer Vortex Smart STANDARD *Relaxdays Unisex – Rollertrainer voor volwassenen...*
Amazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B01DPT6SJ4" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Wat is een indoor rollentrainer?

Een rollentrainer is een houder waarin u het achterwiel van uw fiets installeert met behulp van quick-release of dopmoeren in de as van de trainer.
Met verschillende instellingsopties kunt u uw fiets veilig, stabiel en recht in de beugels bevestigen. Dit past op de meeste wielen. Als u uw fiets dienovereenkomstig hebt gemonteerd, kunt u deze eenvoudig weer in- of uitstappen. Moeilijk gedoe verwijderd.

** De rollentrainer wordt rollentrainer genoemd, omdat het achterwiel over een roller loopt en u ter plekke kunt trainen. **

IMG 20190715 142320

Rolltrainer materiaal

Je moet op sommige dingen letten als je een roll-trainer voor je huis wilt kopen. Wat moet hij meenemen en waaruit bestaan?

Materiaal

Hoe zwaarder de coach, hoe stabieler hij is. Staal is het materiaal dat vaak wordt gebruikt. De stal moet breed zijn. Dat houdt ook op. Als u geen star frame wilt kopen, kunt u ook zijwaarts bewegen. Dit kan je meer plezier geven dan hard op het zadel plakken.

Weerstand

Hier kunt u opnieuw kiezen: welke weerstand is het meest aantrekkelijk voor u?
Een rollentrainer met slepen is niet erg effectief, maar goedkoop. Als je dit gewoon met de rollentrainer wilt proberen en geen doelen op langere termijn voor ogen hebt, zou dat een manier zijn om de fietstraining thuis te testen, zonder volledig te bereiken.

De magnetoresistance is stiller dan luchtweerstand en werkt met een magnetisch veld. Aandacht hier bij de aankoop: de magneetweerstand vereist een koeling. Sommigen hebben dat niet en zijn gewoon heet na de training. Zo heet dat je jezelf kunt verbranden als je kunt. Maar ze zijn ook verkrijgbaar met luchtkoeling.

De Störmundwiderstand roteert in olie. Dat is een goede zaak, zij het duurder. Olie heeft ook de eigenschap dat het uniform is - er valt niets te verbazen of te storen. U kunt meestal de weerstand regelen met een hendel.

Hoe werkt de rollentrainer?

Om te kunnen trainen, moet je je weerstand instellen. Dit is het gemakkelijkst elektronisch te doen. Uiteraard heb je hiervoor wel een stroomaansluiting nodig. Het geheel wordt vervolgens verbonden met een tablet of smartphone. Als je geen elektronische rollentrainer wilt, kun je ook een bestseller 2024 krijgen: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests die mechanisch werken. Hier moet je de weerstand aanpassen met een hendel. Deze hendel remt je achterwiel af, waardoor je harder moet trappen.

** Tip: zodat uw rollentrainer niet zo hard is, kunt u er een tapijt of een sportmat onder leggen. Deze nemen het geluid een beetje weg. Hoogwaardige trainer overtuigt door een laag volume. **

Voor welke fiets is een rollentrainer geschikt?

Kortom, een rollentrainer is geschikt voor elke fiets, mountainbike of racefiets. Eenvoudige roltrainers werken mechanisch. Zolang de bandenmaat past, kun je er ook je oude fiets op zetten. Als u een beter overzicht van uw gegevens wilt hebben, zoals afstand, kilocalorieën - verbruik en hoogte, maar u hebt wat technologie nodig.

App voor roltrainers

Sommige fabrikanten bieden hun rol trainers apps aan die daadwerkelijke routes kunnen imiteren. De gegevens worden eenvoudig van internet opgehaald en ingevoerd. De app speelt vervolgens de route. Je kunt het gebruiken om je favoriete nummer naar huis te rijden. Behalve het uitzicht. Je kunt het gebruiken om bergen, valleien, lange afstanden te trainen. Het is ook geweldig om je voor te bereiden op een nieuwe track die je misschien wilt rijden.

** Tip. Let op de bestseller 2024: de beste en populairste in de top 10 vergelijking | Eerlijke tests van de rollentrainer om te zien of en hoeveel de bijbehorende app van de fabrikant kost! **

Aanbevolen lectuur: U vindt er veel handleidingen over verschillende onderwerpen in het adviesgedeelte !

Wat is Zwift?

1, 2, 3D - virtual reality vanuit de woonkamer? Wie op de een of andere manier het holodeck in gedachten heeft, heeft bijna gelijk. Het bedrijf Zwift is gespecialiseerd in het verplaatsen van de training met de fiets naar binnen. INDOORCYCLING noemt zichzelf dat en geniet steeds meer populariteit.

De clou: Je kunt niet alleen fietsen tijdens het spelen van tracks en kijken naar een mooie omgeving, je kunt ook trappen naar scorepunten om nieuwe tracks, gadgets of bonuspunten te ontgrendelen. Je kunt op je eigen spoor blijven of evenementen bijwonen.
Als avatar in deze wereld ben je onderweg - en zoals Super Mario dat kan, helpen verschillende boosters zo nu en dan om een ​​aantal voordelen te behalen.

Zwift heeft een virtuele fietswereld gecreëerd. Dat is het niet Playstation 4Het is een echte workout met je eigen fiets.

Wat je nodig hebt voor twee

Interessant toch? Wat je nodig hebt voor de 3D-wereld:

 • een Fiets
 • trainers
 • internet-verbinding
 • Terminal zoals computer / tv
 • Bluetooth of ANT + snelheidssensoren

Als je dat hebt, kun je beginnen. Daarvoor moet je de Zwift-software downloaden, een account aanmaken, je fiets verbinden met de trainer, de sensoren verbinden en Zwift starten, een route kiezen - en je kunt beginnen met rijden.

Welke routes zijn er?
Zwift heeft zich aan de realiteit gehouden en verschillende routes gecreëerd. Je kunt ook rijden in New York - of in Innsbruck. Er zijn routes met verschillende km-gegevens en ook verschillende hoogtemeters beschikbaar.

Wat kost Zwift?
U kunt rekenen op 15 € per maand. Als je het niet zeker weet, kun je het programma zeven dagen gratis proberen.

Wat u kunt krijgen van de bestseller van 2024: de beste en populairste in de top 10-vergelijking | Je moet letten op eerlijke tests van een rollentrainer

 • Welke weerstand heb ik het liefst?
 • Komen de details van de rollentrainer overeen met de wielmaat?
 • Volume van de rollentrainer
 • Indien nodig, accessoires
 • Heb ik de technologie in huis om misschien naar Zwift te gaan?
 • Hoeveel geld wil ik uitgeven of
 • Hoe vaak gebruik ik de rollentrainer?

Accessoires voor rollentrainer

Een mat of een tapijt slikt het geluid op. Sommige rolcoaches maken lawaai, waardoor hun rijplezier is verloren.

Whisper-tandvlees doet hetzelfde, maar aan het stuur zelf. Whisper-tandvlees zijn speciale banden die u voor uw Indo-training kunt gebruiken. Dit beschermt ook uw raceband betrouwbaar tegen te snelle slijtage.

rubber matten
Rubberen matten*
matwerk
€32,44

Door het achterwiel op te krikken, wordt de hoek van de fiets naar voren gekanteld. Als je er last van hebt, kun je een bok kopen die de hoogte van het wiel corrigeert zodat het waterpas in de kamer staat.

Fietsaccessoires

Wie zijn eigen Fiets installeer, verwissel cassettes of doe ander werk aan de fiets, ik raad een gereedschapskist voor fietsen aan.

Voors en tegens van een roller trainer

Ofwel omdat u niet uw hele conditie wilt verliezen, of omdat u weer langzaam wilt trainen - een rollentrainer kan u aanzienlijk meer voedingswaarde geven. Misschien heb je thuis ook een klein kind of ben je na de bevalling gewoon te zwak of onzeker. Dan kunt u dit allemaal thuis aansluiten.
Het volgende spel is begonnen? Stap dan op je fiets met je buddy! Plezier hoeft niet altijd geassocieerd te worden met bier. 🙂

Voordelen

✔ U kunt routes testen via GPS

✔ U kunt sporten in uw eigen woonkamer

✔ Je hebt geen andere nodig ergometer

✔ Je hebt je fiets bij je op de weg - dat is heel merkbaar in het zadel

✔ maak een fiets niet schoon

✔ geen auto's, geen weer

✔ Geen nacht rijden in de winter bij koud weer

Nadelen

✘ Niet opgetreden

✘ Bandbehuizing slijt sneller

✘ Gladde fietsjas is beter

** Tip: Als je je trainer voor een muur wilt of wilt plaatsen, bescherm deze dan, omdat er vliegend vuil op de muur kan worden gevoeld. **

Roller Trainer versus ergometer

Welke is beter? Wat is logischer? Bij één ergometer u hoeft uw fiets niet heen en weer te brengen. Uw ergometer blijft op zijn plaats. Je kunt er ook op trainen. U bespaart geen ruimte met het ene of het andere apparaat. Zelfs niet echt kosten. Wat is beter van de twee, kan ik niet eens zeggen, omdat beide apparaten nu door specialisten zijn gemaakt. Als je al een eigen trainingsruimte hebt, is het misschien beter om een ​​ergometer voor jezelf te kopen. Als je op de derde verdieping woont en je racefiets mee naar het appartement neemt, is een rollentrainer geschikter.

Conclusie - roller trainer met Zwift

U kunt / moet / wilt fitter worden met een rollentrainer. Je kunt opnieuw beginnen. U kunt aanvullen. Je kunt het overwinteren. In plaats van chips te eten en bier te drinken, kun je op je favoriete serie trappen terwijl je iets voor je gezondheid doet. Je hebt de mogelijkheid om je fiets met andere motorrijders te verbinden en jezelf te meten. Probeer trainingsroutes uit. Werken aan je doel. Meet uw waarden, verhoog uw prestaties. Je hebt alle accessoires die je nodig hebt - en je hoeft je fiets niet eens schoon te maken of terug te glijden in de kelder. Rollercoaches zijn niet duur en passen op bijna elke fiets. Zorg ervoor dat de gegevens overeenkomen. Je kunt de trainers verbinden met een app. Geen excuus telt om je fit te houden of fit te worden. De rollentrainer vervangt geen coole tour, maar is een geweldige toevoeging. Blijf fit!

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte roltrainerproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte roltrainerproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 5,32 €aanbod
Elite-rollentrainer Novo Mag Speed ​​111303, wit / rood, FA003510043
Elite rollentrainer Novo Mag Speed ​​111303, wit/rood, FA003510043*
Snel bevestigingssysteem; Nieuw verstelbaar ondersteuningssysteem; Elastogelroller met een diameter van 30 mm; onbekend
€83,90 - € 5,32 €78,58
- 4,00 €aanbod
- 22,00 €aanbod

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Bronnen:
https://www.fahrradmagazin.net/testberichte/rollentrainer-test/
https://roadcycling.de/rennrad-ausruestung/tests/trainingsgeraete/rollentrainer-top-10-ratgeber


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 19.04.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

Laat een bericht achter