Poriënreiniger - verwijder mee-eters van het gezicht

gezicht sucker

Poriënreiniger - verwijder mee-eters van het gezicht

Poriënreiniger - verwijder mee-eters van het gezicht. Wie kent het niet ?! De vervelende kleine zwarte vlekjes op het gezicht, de zogenaamde mee-eters! Ze zijn voor velen een probleem, zowel voor vrouwen als voor mannen. Velen hebben er moeite mee, hebben veel geprobeerd, maar geen schoonmaakwater, peeling, geen masker of crème helpt. Maar dit zou het einde moeten zijn van deze poriënreiniger!

Wat is een poriënreiniger?

een Poriënreiniger of poriënvacuüm reinigt poriën en acne met een stofzuigerdoor de vervelende mee-eters, de kleine zwarte vlekjes op te zuigen. Hij helpt ook om de teint te verfijnen en bevordert een onberispelijke huid.

Waarom een ​​porievacuüm gebruiken?

Er zijn veel producten die reclame maken voor de resultaten van een poriëndiepe schone huid - of het nu gaat om crèmes, reinigingswater, wasgels, maskers, enz. Ik heb veel geprobeerd - zowel merkproducten als drogisterijproducten en tot nu toe heeft niets me geholpen. Zelf mee-eters uiten is echter ook geen goed idee en persoonlijk vind ik het behoorlijk pijnlijk. Bovendien kunnen doordringende bacteriën een pijnlijke ontsteking veroorzaken.

Mijn maandelijkse professionele gezichtsbehandeling is ook niet genoeg om altijd een schone huid te laten zien en vaker naar cosmetica te gaan, en op de lange termijn wordt het behoorlijk duur. Toen ik op YouTube zag dat iemand een poriënzuiger aan het testen was, was ik erg onder de indruk van de video en wilde ik zelf een poriënreiniger testen. Toen bestelde ik de "Xpreen elektrische microkristallijne IPL-poriënreiniger hier bij Amazon'En hem getest.

Wat bevat de poriënreiniger - verwijder mee-eters op het gezicht van Xpreen?

De porieafzuiger werd geleverd in een mooie, stevige verpakking, waarin je hem in de toekomst kunt bewaren. Het pakket bestaat uit het apparaat zelf en de andere 4 verschillende essays,: een grote ronde, een kleine ronde, een ovaal en een microkristallijne bijlage. Elk van de essays voldoet aan zijn doel, daarover later meer. Een pakket is ook inbegrepen in het pakket Isolerend kusseneen Oplaadkabel, een roestvrijstalen comedondrukker naald en een gebruikershandleiding. De porieafzuiger is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: één in wit met roze opzetstukken en één in wit met transparante opzetstukken, ik heb voor de roze gekozen.

wurmpje

Het apparaat ziet optisch zeer modern en ligt door zijn formaat, vorm en gewicht van 129 gram zeer goed in de hand. Met 3 instelbare niveaus: "zacht, normaal en sterk" is de poriënreiniger geschikt voor alle huidtypes. Het bevat er ook een Krachtige lithiumbatterij, wat een snelle laadtijd mogelijk maakt. Volgens de fabrikant gaat de batterij 3 weken en 5 minuten mee als hij twee keer per week wordt gebruikt. De zuignap is al gemonteerd, dus je hoeft niet te sleutelen aan het apparaat, ook de batterij wordt geplaatst en opgeladen.

Inhoud van de verpakking:
1 vacuümzuignap (elektrisch)
1 grote bijlage
1 kleine bijlage
1 een ovale bijlage
1 microkristallijne bevestiging
1 pak isolatiekussens
1 oplaadkabel
1 roestvrijstalen mee-eter naald
1 gebruikershandleiding

Waarom heb ik de porieafzuiger gekocht?

Zoals al beschreven heb ik altijd last gehad van mee-eters, voor mij is het vooral de huid in het neusgebied waar de vervelende zwarte stippen zitten. Ik heb al een paar dingen geprobeerd, altijd zonder succes, en toen ik dit apparaat per ongeluk tegenkwam, wilde ik het meteen proberen. Ik vond het ontwerp meteen leuk en de Prijs is ook absoluut in het normale bereik. Ik hoopte er ook een te krijgen goede, snelle verwijdering van mijn mee-eters met weinig moeite.

Hoe gebruik ik de poriënreiniger in mijn dagelijks leven?

Ik gebruik het poriënvacuüm ongeveer 2 à 3 keer per week - soms meer, soms minder - meestal voor het aanbrengen van make-up, omdat het me een zeer schone en zachte huid geeft en dit een zeer goede basis is voor make-up, of 's avonds voor het naar bed gaan. Ik gebruik het apparaat op mijn gezicht, voornamelijk rond mijn neus, kin en voorhoofd. Het vacuümzuigapparaat maar kan op elk deel van het lichaam worden gebruiktwaar je maar wilt, bijvoorbeeld op de rug of op de benen.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Hoe bereid ik me voor op de aanvraag?

Voordat je hem gaat gebruiken, moet je eerst de zuigkracht van de verschillende standen testen op een minder gevoelige plek, bijvoorbeeld op de rug van je hand. Stel eerst het laagste niveau in en stofzuig kort op één plek en trek het er dan weer af. U kunt alvast een eerste indruk krijgen van de zuigkracht. Herhaal voor de andere twee fasen. De applicatie is volledig pijnloos, het is gewoon een kwestie van de juiste zuigkracht kiezen voor uw huidtype. Persoonlijk gebruik ik altijd het "sterke" zuigniveau. Ter voorbereiding dient u uw gezicht zoals gewoonlijk te reinigen. Om het schoonmaken te verbeteren, helpt het als je een handdoek in warm water laat weken en deze een paar minuten op je gezicht legt of je gezicht een paar minuten boven stoom houdt om de poriën een beetje te openen.

Wanneer gebruik ik welk essay?

Vervolgens kiest u de juiste bijlage voor uw toepassing. Het grote ronde opzetstuk wordt het best gebruikt voor grote gebieden zoals de kin of het voorhoofd. U kunt de kleine rondjes gebruiken voor geïsoleerde kleine gebieden om niet te veel huidoppervlak te irriteren. Persoonlijk neem ik altijd het ovaal voor de moeilijke plekjes op de neusgaten. Het microkristallijne opzetstuk kan worden gebruikt om tegelijkertijd oude huidcellen, vuil of olie van het gezicht te verwijderen, maar probeer het individueel uit en bepaal zelf welk opzetstuk je waarvoor gebruikt.

Hoe gebruik ik de poriënreiniger?

Wanneer het apparaat voor het eerst op het gezicht wordt gebruikt, begint het ook met de laagste instelling om verwondingen zoals blauwe plekken te voorkomen. U kent zelf uw huid het beste en u weet hoeveel het kan kosten. Plaats daarom eerst het laagste niveau op een plek op je gezicht en trek het toestel er weer af. Zorg ervoor dat je de speen niet te lang op één plek vasthoudt, anders bestaat er kans op kneuzingen. Het kan zijn dat je huid daarna een beetje rood is, maar dat het na een paar minuten zal verdwijnen, dus doe het niet onmiddellijk voordat je je make-up aanbrengt, maar laat het tussendoor een paar minuten intrekken om de huid wat te laten kalmeren. Gebruik de zuignap overal waar je mee-eters hebt. Je zult zien dat het vuil zich ophoopt uit je poriën in het voorste hulpstuk. Deze kun je na gebruik eenvoudig verwijderen met water en een wattenstaafje. Vervolgens gaat het met de stofzuiger terug in de verpakking en is het klaar voor de volgende toepassing.

Hoe gebruiksvriendelijk is het poriënvacuüm?

Durch sterven zeer makkelijk te gebruiken en Voorgemonteerd van het apparaat waardeer ik de mee-eter verwijderaar als zeer gebruiksvriendelijk een. Zoals hierboven beschreven komt hij bij u thuis klaar voor gebruik, dus u kunt hem direct gebruiken zonder naar batterijen te hoeven zoeken of hem op te laden met de meegeleverde oplaadkabel. Het wordt bediend met slechts één knop, die eenmaal wordt ingedrukt voor het lichtste niveau, tweemaal voor het middelste niveau en driemaal voor het sterkste niveau. De vierde keer gaat het weer uit. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en kan zonder veel nadenken worden bediend. Dit is ook een groot pluspunt eenvoudig wisselen van de verschillende opzetstukkendie je gewoon inplugt of loskoppelt. De Reinigen is ook heel eenvoudig door water en / of met een wattenstaafje.

Wat is de kwaliteit en fabricage van de mee-eterverwijderaar?

De poriënzuiging van "Xpreen" is van zeer hoge kwaliteit gemaakt, het werkt perfect. Zowel de externe criteria zoals de stabiliteit van de behuizing als het moderne design voldoen aan mijn volle tevredenheid, evenals de functies van het toestel. De niveaus kunnen individueel worden aangepast door zeer eenvoudige bediening en door de ook stabiele individuele hulpstukken kunt u zelfs de moeilijkste delen van het gezicht bereiken, zoals de neusgaten. Batterijprestaties zijn ook eerste klasse. Ik gebruik de reiniger nu een maand en hoefde de batterij niet eens op te laden. De kwaliteit van het poriënvacuüm komt overeen met mijn volledige tevredenheid.

Wat zijn de positieve eigenschappen van het porievacuüm?

Ik ben zelden tevreden met mijn schoonheidsproducten, vooral als het gaat om het verwijderen van mijn mee-eters of het reinigen van mijn huid, maar ik heb echt alles goed gedaan met deze aankoop. Het belangrijkste: Het resultaat is over de hele lengte overtuigend. Je kunt na een paar keer gebruik echt een verschil zien. Ik vind het ontwerp ook echt geweldig, het ziet er modern uit, is niet te groot, niet te zwaar en past daarom in elke handtas en in elke koffer. De bediening is zo eenvoudig dat ikkan in elke leeftijdsgroep worden gebruikt, zelfs moeders en oma's die hun nieuwe smartphones niet aankunnen, zullen de poriënzuiger van "Xpeen" gemakkelijk kunnen gebruiken en zullen er dol op zijn. De Verschillende niveaus maken het gebruik van de poriënreiniger voor elk huidtype mogelijk. Je hoeft niet bang te zijn dat verschillende ingrediënten je huid beschadigen, allergielijders hoeven niet op te letten dat er een bepaalde stof in de crème of het masker zit.

Wat is mijn conclusie?

Het maakt niet uit welke poriënreiniger je kiest, ik heb het poriënvacuüm van "Xpeen" getest en ben er meer dan tevreden over. Ik ben echter van mening dat je met elk poriënvacuüm vergelijkbare resultaten krijgt, sommige hebben 3 instelbare niveaus, de andere 4, maar over het algemeen verschillen de producten alleen qua ontwerp en prijs. Dus je moet zelf beslissen welke je kiest, maar het is een feit je hebt er een nodig. De porie-aspirator is gemaakt voor iedereendie problemen heeft met verstopte poriën, man of vrouw, jong of oud, allergielijders of veganisten.

andere mee-eterverwijderingsproducten hier

- 0,40 €1. Topverkoper
Blackhead Remover Pimple Squeezing Tool Bonus Inclusief IZUKU...
17.162 beoordelingen
Bonus voor mee-eterverwijderaar Pimple Squeezing Tool inclusief IZUKU...*
 • Hoogwaardig materiaal - Chirurgisch roestvrij staal (naaldkop) en roestvrij staal werden gebruikt voor de instrumenten voor het verwijderen van mee-eters ...
 • Veilig en betrouwbaar - Het verwijderen van mee-eters of acne door er met uw vingers in te knijpen kan leiden tot besmetting, ontsteking en ...
 • Professionele behandeling - Elke IZUKU comedonenknijper van 6 stuks is dubbelzijdig en heeft twee naaldpunten of ...
2. Topverkoper
INLEIDENDE AANBIEDING - PEELULS® Zwart Masker tegen mee-eters |...*
 • ✅ LIJDT U AAN MEEKOPJES, PIMPELS OF GROTE PORIN? Het PEELUALS Black Mask bevrijdt je huid gemakkelijk van mee-eters, puistjes...
 • ✅ HOGE DOSIS & BETERE CONSISTENTIE: Ons Black Mask heeft een zeer hoog aandeel actieve kool. Dit maakt ons mee-etermasker speciaal...
 • ✅ GRATIS MASKERBORSTEL GEMAAKT VAN ZACHT SILICONE: bij ons krijg je niet alleen een hooggedoseerd zwart masker, maar ook een hoogwaardige ...
3. Topverkoper
Amazon Brand - Eono Blackhead Remover Pore Cleanser Mee-eter...*
 • 𝐒𝐢𝐜𝐡𝐞𝐫 𝐮𝐧𝐝 𝐄𝐟𝐟𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯 - 4 stuks, pincetten, naalden en ringen van verschillende maten. We...
 • 𝐍𝐢𝐜𝐡𝐭 𝐧𝐮𝐫 𝐟ü𝐫 𝐆𝐞𝐬𝐢𝐜𝐡𝐭 - Kan niet alleen gebruikt worden op het voorhoofd, neus, wangen, kin, maar ook op de rug,...
 • Ze zijn taai. Vergeleken met elektrische...
4. Topverkoper
AIBEE Comedondrukker Comedo-knijperset -10PCS Mee-eter...*
 • ✔ [20-in-1 mee-eter verwijderaar set]: deze 10 PCS verschillende dubbele kop praktische mee-eter verwijderaar comedonenknijper professionele set met ...
 • ✔ [Professioneel hulpmiddel voor het verwijderen van mee-eters]: professionele set met 10 comedonenknijpers, elk knijpgereedschap voor puistjes met 2-zijdig ontwerp voor ...
 • ✔ [420 comedonenknijper chirurgisch staal]: gemaakt van 100% roestvrij staal, anti-allergisch ontwerp, ondersteunt desinfectie met alcohol, ...
5. Topverkoper
13 stuks Comedondrukker Comedonknijper Kit, Acne...*
 • 13-delige multifunctionele extractieset: 13-delige tools voor het verwijderen van mee-eters met naalden van verschillende maten, lussen en ...
 • Premium kwaliteit: alle gereedschappen zijn gemaakt van roestvrij staal, gemakkelijk schoon te maken, kunnen worden gebruikt voor verschillende huidtypes (vette, ...
 • Ergonomische handgreep: antisliphandgrepen helpen u het gereedschap tijdens het gebruik beter te beheersen en ervoor te zorgen dat iedereen ...
- 2,00 €6. Topverkoper
Verbeterde zuigkracht voor mee-eterverwijderaar met...*
 • 💆Geavanceerde adsorptietechnologie✨ Onze mee-eterverwijderaar heeft een krachtiger vermogen om het stof en de huid te zuigen ...
 • 💆Een professioneler ontwerp✨ We hebben de mee-eterzuiger gebaseerd op een hete kompresfunctie. Een massage met een constante...
 • 💆Multifunctionele zuigkoppen✨ We bieden 5 verwisselbare zuigkoppen voor verschillende huidgebieden. Kleine ronde zuigkop: geschikt...
- 5,00 €7. Topverkoper
Comedondrukker Pore Sucker Comedondrukker Pore Cleaner ... *
 • Allround gezichtsverzorging - de mee-eterstofzuiger werkt niet alleen om mee-eters en poriënreinigers te verwijderen, maar heeft ook een effect op uw ...
 • 4 zuigkoppen, 4 toepassingen - Het poriënvacuüm wordt geleverd met vier sondes of zuigkoppen om een ​​specifieke taak uit te voeren: een...
 • 5 instelbare zuigniveaus - De zuigkracht van deze poriënreiniger zuig- en mee-eterverwijderaar kan worden aangepast aan uw huidtype: ...


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 25.03.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*