Organisatiesysteem voor de koelkast - koelkastmand

mDesign 4-pack opbergdoos voor de keuken - kunststof koelkastmand - koelkastdoos voor zuivelproducten, fruit en ander eten - transparant

Het juiste systeem om uw koelkast netjes te houden. Met het organisatiesysteem voor de koelkast of een koelkastmand heb je meer overzicht in de koelkast. Veel te vaak vind je voedsel in koelkasten dat ofwel een lange tijd is verlopen of gewoon niet is opgebruikt. Het is een schande voor het waardevolle voedsel en het geld dat eraan wordt besteed.

Maar bovenal is zoiets relatief eenvoudig te voorkomen met het juiste systeem en meer perspectief. Als je eenmaal de juiste basisbestelling in de koelkast of vriezer hebt staan, raak je de boel niet zo snel uit het oog. De volgende keer dat u winkelt, kunt u uzelf het ene of het andere product besparen door iets meer te bestellen.

Als u een basisbestelling in de koelkast wilt maken, kunt u eerst de compartimenten toewijzen aan bepaalde voedselgroepen. Het bovenste compartiment kan gebruikt worden voor boter, margarine, yoghurt en kwark, het volgende voor worst en smeerkaas. Vers voedsel zoals groenten en fruit vinden hun plaats onderaan. De koelkastdeur kan ook als volgt worden ingedeeld: dranken komen helemaal naar beneden, jampotten worden in de bovenste vakken gesorteerd.

HapiLeap koelkastladen, verstelbare opbergplank ...GOURMETmaxx klemlade set van 3 | Ideale koelbox voor...Verstelbare Opbergrek Koelkast Koelkast Lades...HapiLeap koelkast opberger Lade opberger Uniek...BEYONDA voedselbewaarbakken koelkastset, 3-delig, ...Koelkastladen Koelkast Organizer Verstelbaar ...Chef's Path 32-delige set opbergdoos keuken (16...Koelkast / vriezer organizer, ruimtebesparend, plank, ...mDesign opbergdoos - stapelbare doos met vier vakken...SZWL intrekbare lade-organizer, ladebakken koelkastplank ...
€18,95€19,99Controleer prijs€32,98Controleer prijs€13,99€41,99€6,99€16,20€18,99
HapiLeap koelkastlades, verstelbaar ... *GOURMETmaxx klemlade set van 3 | Ideaal...*Verstelbaar opbergrek koelkast Koelkast...*HapiLeap Koelkast Organizer ... *BEYONDA voedselbewaarbakken koelkastset, 3-delig, ... *Koelkastladen Koelkast Organizer ... *Chef's Path 32-delige set opbergbox...*Koelkast / Vriezer Organizer, ... *mDesign opbergdoos - stapelbare doos ... *SZWL Intrekbare lade-organizer, ladebakken ... *
◼️ Verstelbaar: de scheidingsrails van de koelkastladen strekken zich uit ...◼️ TRANSPARANTIE - Voor een snel overzicht in uw ...◼️ Nvt◼️ Veilig en duurzaam: gemaakt van voedselveilig PP-plastic, ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ KITCHEN Organizer: organiseer je keuken met...◼️ 5 kleine gaatjes aan de onderkant, met goede ventilatie, ...◼️ PRAKTISCH CONCEPT: de doos heeft vier compartimenten en ...◼️ Nvt
◼️ Multifunctionele opslag: dit opbergrek kan ruimte besparen, ...◼️ IDEAAL - Uitermate geschikt voor het schoon opbergen van ...◼️ Nvt◼️ Volledige afmetingen: 33 x 21,8 x 13 cm (L x B x H), geschikt voor ...◼️ Nvt◼️ Nvt◼️ VERSCHILLENDE MATEN: De (3) voorraadpotten van 1000 ml zijn...◼️ Lichtgewicht en duurzame voedselcontainer met opvouwbare ...◼️ PRAKTISCHE OPSLAG: De organizerbox past in elke ...◼️ Nvt
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
€18,95€19,99Controleer prijs€32,98Controleer prijs€13,99€41,99€6,99€16,20€18,99
AanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbiedenAanbieden
Laatst bijgewerkt op 31 maart 2023 20:42 Links naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API

Maak een basisbestelling

Als alles een vaste plek heeft gekregen, is het makkelijker om overzicht te krijgen. Zo'n regeling is ook handig bij het sorteren van nieuwe aankopen, omdat je precies weet waar welke producten gesorteerd moeten worden.

Zinspelen Er is ook een kleine truc om al het voedsel vóór de houdbaarheidsdatum op te gebruiken. Voedselvriendelijke doorzichtige glazen containers worden gevuld met elk product waarvan de houdbaarheidsdatum nadert. Deze wordt dan goed zichtbaar in het midden van de koelkast geplaatst en voorzien van een plakbriefje. Hier moet duidelijk iets staan ​​als "Eet eerst" of "Gebruik alstublieft op".

Het briefje herinnert elk gezinslid er direct aan dat deze producten eerst moeten worden gegeten. Op deze manier kan vervallen en ongebruikt voedsel volledig worden vermeden. Nieuw gekochte artikelen moeten ook altijd zo ver mogelijk naar achteren worden geplaatst, het voedsel dat al beschikbaar is, moet rechts vooraan worden geplaatst. Deze nemen dus automatisch beter op.

Ook kan er meer orde worden gebracht door glazen containers, zodat iedereen een bijdrage kan leveren aan een plasticvrij leven. Dat is duurzaam en ontziet het milieu. Deze zijn voedselvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende maten. Sommige zijn zelfs verkrijgbaar met vacuüm genererende deksels, die zorgen voor een nog langere houdbaarheid.

Deze glazen bakjes kunnen vervolgens gevuld worden met worsten en kazen. Enerzijds ziet het er smakelijker uit dan plastic verpakkingen, maar anderzijds is het ook hygiënischer omdat de containers hermetisch afgesloten kunnen worden. Bovendien kunnen deze containers op elkaar worden gestapeld zodat er meer ruimte kan worden bespaard. Dit garandeert een duidelijkere structuur en een beter overzicht.

Is er nog iets over van je favoriete maaltijd voor morgen? Wil je het in de koelkast bewaren, de volgende dag opwarmen in de oven of magnetron of liever eerst invriezen?

Dan zijn de glazen voedselbewaarbakken "GOURMETmaxx" Klickit precies wat u zoekt! Deze praktische allrounders zijn temperatuurbestendig van -20 °C tot +330 °C en daardoor geschikt voor alle gelegenheden. Je kunt er diepgevroren etenswaren mee direct in de oven bereiden (zonder deksel) of, dankzij het magnetronventiel in het deksel, opwarmen in de magnetron en daarna serveren "klaar om te serveren".

De elegante containers van stevig borosilicaatglas zijn druipwaterdicht gesloten met het 4-voudige kliksysteem en een afdichtring van siliconen - voor een langdurig aroma en tegen vriesbrand. Het "kristalheldere zicht" op de inhoud bespaart u zoeken in de vriezer en koelkast! De glazen containers zijn vaatwasmachinebestendig.

Er zijn speciale plastic containers beschikbaar om ruimte te besparen en de vriezer netjes te houden. Deze zijn speciaal gemaakt voor de ijzige temperaturen en lopen niet het risico poreus te worden. In deze containers kunnen diepvriesgroenten, frites, enz. worden gegoten. Om te weten waar wat in zit, kunnen de containers leesbaar worden gelabeld met een permanent marker.

Dit betekent dat je niet elke keer dat je iets in de vriezer zoekt, je een weg moet banen door veel verschillende tassen. Deze containers zijn ook veel gemakkelijker te stapelen dan goederen in zakken - wat meer ruimte en opslagruimte creëert.

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Regelmatige schoonmaak

Als de buitenkant van de koelkast of vriezer er onrein en slordig uitziet, komt dat vooral door de vele kleine magneten en afbeeldingen die eraan zijn vastgemaakt. Of de oppervlakken van de deuren zitten vol vlekken en zien er daardoor niet schoon uit. In beide gevallen moet er een remedie worden gevonden. Magneten, afbeeldingen en de kindertekeningen worden verwijderd zodat de oppervlakken met cleaner kunnen worden behandeld.

Voor vet, vlekken en vuil in de keuken gebruik je best universele reinigers zoals die van Cillit Bang. Dit tast vlekken zeer snel en effectief aan, zodat u het oppervlak alleen maar in cirkelvormige bewegingen met een poetsdoek hoeft af te vegen. De vlekken verdwijnen zonder veel werk.

Zodra de koelkast- en vriezerdeuren schoon zijn, kunt u ze desgewenst desinfecteren. Als je bedenkt dat elk gezinslid de oppervlakken vaker per dag aanraakt en ziektekiemen achterlaat, is deze stap logisch.

Hiervoor kunt u bijvoorbeeld desinfecterende gel gebruiken, die eenvoudig met keukenpapier over alle oppervlakken kan worden uitgesmeerd en ingewreven. Als je alle oppervlakken ermee hebt ingewreven, laat je het desinfectiemiddel drogen. Het geheel duurt niet lang, is eenvoudig en zorgt bovendien voor een goede hygiëne.

Ook de binnenkant van de koelkast moet regelmatig worden gecontroleerd als het gaat om een ​​goede hygiëne. Gebruik er een Organisatiesysteem voor de koelkast, dan is er minder tijd nodig voor het wissen. Want hier wordt voedsel bewaard dat zo goed mogelijk beschermd moet worden tegen ziektekiemen en bacteriën.

De binnenkant van de koelkast kunt u het beste ontdoen van vuil als deze leeg is. Ook hiervoor is de universele reiniger zeer geschikt. Dit moet met een poetsdoek over alle oppervlakken worden verspreid en vervolgens voldoende tijd krijgen om in te werken.

Heb je moeite om je boodschappen in de koelkast te ordenen? Draadmanden zijn een alternatief voor de plastic koelkastmand. Zo'n flexibele opbergmand voor de koelkast kan ook gebruikt worden als universele mand.

Of het nu als keukenmand, in de voorraadkast, op kantoor, als badkamerplank, opberger in de kinderkamer of elders is - deze manden zijn geschikt voor vele doeleinden en scheppen op veel plaatsen orde. Zo'n koelmand heeft vaak ook nog ingebouwde handvatten. De netmand kan gemakkelijk worden vervoerd en verplaatst.

De draadmand als koelkastmand is niet alleen functioneel, maar maakt ook visueel een goede indruk. De metalen mand is een echte eye-catcher. De meeste van deze manden zijn gemaakt van gesatineerd staaldraad, wat een lange levensduur belooft. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen om zelfs grote voorwerpen, zoals keukengerei in de keuken, overzichtelijk op te bergen.

Veeg goed schoon

Daarna worden de oppervlakken schoongeveegd (idealiter met een frisse doek). Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je de uitneembare glazen planken ook in de vaatwasser doen op 90 graden, of heel heet afspoelen in de gootsteen.

Dezelfde procedure geldt voor de vriezer, maar deze moet je eerst ontdooien. Desinfectie is ook erg belangrijk in de koelkast en vriezer. U kunt de desinfecterende gel opnieuw gebruiken en met keukenpapier op alle oppervlakken uitsmeren, of gewoon desinfectiespray op alle oppervlakken spuiten en vervolgens uitvegen.

De koelkast moet minimaal eens per twee weken worden schoongemaakt en de vriezer kan eenmaal per maand worden ontdooid en schoongemaakt. Als beide echt schoon en netjes zijn, hoef je niet meer alle magneten en tekeningen of afbeeldingen terug te plaatsen.

Dit brengt onrust in de kamer en ziet er meestal rommelig uit. Als je echt iets op de koelkast wilt plakken, kun je magnetische boodschappenlijstjes gebruiken. Ze zien er meestal mooi uit qua design en zijn ook nog eens praktisch omdat ze je een goed overzicht geven van wat je nog nodig hebt.

Vind in de Top🔟 de beste & best verkochte koelkast krob-producten 2022 op Honest Tests

Geweldig🔟🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
1. Topverkoper
LOHAS LED koelkastlamp E14 LED lampen, 1.5W vervanging voor 15W...*
 • De E14 die in koelkasten wordt gebruikt, kan ook worden gebruikt voor afzuigkappen.
 • Afmetingen (BxH): 18 x 50.5 mm. Kijkhoek: 360 graden. Lichtopbrengst: 135lm.
 • Warm witte 2700K kleurtemperatuur om uw ogen te beschermen.
2. Topverkoper
KICHLY Hoge Kwaliteit Pantry Keuken Organizer - Set van 8 (4...
3.970 beoordelingen
KICHLY Hoge Kwaliteit Pantry Keuken Organizer - Set van 8 (4...*
 • PANTRY ORGANISATION SET VAN 8 - Deze set van 8 bevat 4 grote en 4 kleine lades. Elke grote lade meet 14,5 x 7 x 3,9 inch,...
 • VEELZIJDIG - Transparante multifunctionele organisatie-eenheden voor uw keukenkasten, pantry, werkbladen, koelkasten, ...
 • STAPELBAAR OPSLAGSYSTEEM - Deze opslagcontainers kunnen eenvoudig op elkaar worden gestapeld voor een ruimtebesparende ...
- 1,29 €3. Topverkoper
Mepal koelbox modula vleeswaren 550/3, kunststof, wit, 1...*
 • FUNCTIE: De transparante voedselcontainer Modula van Mepal is een praktische koelkastorganizer voor het opbergen ...
 • ONDERDELEN: De luchtdichte vershouddoos bestaat uit 3 vleesdozen op elkaar. De bovenschaal is verzegeld door een...
 • PRODUCTDETAILS: Door de vershouddoos met transparant deksel kun je in één oogopslag de inhoud zien. Dus weet...
- 3,00 €4. Topverkoper
D&D Living® Draaiplateau Ø 25 cm - Keuken & Koelkast...
349 beoordelingen
D&D Living® Draaiplateau Ø 25 cm - Keuken & Koelkast...*
 • ORDER IN DE KEUKEN: Ruimtebesparend en draaibaar organisatiesysteem in de keukenkast. Of als draaiplateau in de koelkast voor weckpotten,...
 • OPSLAG IN ELKE KAST: Met onze roterende lade kunt u de dingen in de voorraadkast of badkamer bijhouden en uw schoonmaakmiddelen ...
 • EENVOUDIG TE REINIGEN: Het matte oppervlak beschermt tegen vervelende vingerafdrukken. Dankzij het moderne design met afgeronde hoeken...
5. Topverkoper
Rotho Rondo 3-delige voorraadpot 2x 0,75l en 1x 1,35l met ... *
 • Gemak: stapelbare koelboxen, biedt overzichtelijke en ruimtebesparende opslag van voedsel - ideaal voor worst en kaas -...
 • Hygiëne: De luchtdichte en geurgeïsoleerde stapelbakken zijn gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser, de bodemgroeven bieden betere ...
 • Eigenschappen: Tweedelige ruime huishouddoos is ideaal voor een meergezinshuishouden, geen vervorming na...
6. Topverkoper
iDesign 58630 keukenopberger, klein draaiplateau van...
3.017 beoordelingen
iDesign 58630 keukenopberger, klein draaiplateau van...*
 • Schept orde - Deze roterende plaat maakt ruimtebesparende en overzichtelijke opslag van kruidenstrooiers, voedingssupplementen ...
 • Draaibaar ontwerp - de op het draaiplateau geplaatste containers zijn altijd goed zichtbaar. Dankzij het draaibare ontwerp kan de inhoud ook...
 • Slim ontwerp - het kruidenrek heeft een roestvrijstalen kogellager dat zorgt voor een soepele draaibeweging. Daarnaast is de onderkant geribbeld,...
7. Topverkoper
Exquise koelkast KS585-V-091F | 75 L inhoud |...
6 beoordelingen
Exquise koelkast KS585-V-091F | 75 L inhoud |...*
 • De upgrade voor uw keuken: de witte koelkast combineert een eenvoudig ontwerp met geweldige functionaliteit en stelt u in staat om...
 • Extra opslagruimte: of het nu voor kleinere huishoudens is of als een tweede apparaat - met in totaal 75 liter bruikbare capaciteit en verstelbare planken, de ...
 • Compact en krachtig: het groentevak houdt groenten en fruit altijd krokant en vers. En zodat jij ook...
8. Topverkoper
Hoogwaardige dozen, set van 4, ruimtebesparend stapelbaar (stapeldozen)...*
 • EERSTEKLAS MATERIAAL: De hoogwaardige koudgesneden blikken zijn gemaakt van stevig plastic (BPA-vrij) en beloven een lange ...
 • MULTIFUNCTIONEEL: De koelboxen hebben een afneembaar deksel en kunnen daarom ook als serveerschaal worden gebruikt. Ook ideaal...
 • PRAKTISCH: De vershouddozen houden uw etenswaren zoals worst en kaas lang vers en zijn daarom bijzonder geschikt voor het bewaren van ...
- 13,00 €9. Topverkoper
FINEW koelkast organizer set van 6 (medium), hoge kwaliteit...*
 • KOELKAST ORGANISATOR SET VAN 6 - Deze set opbergdozen voor koelkasten bevat 6 middelgrote opbergdozen met ...
 • MULTIFUNCTIONELE OPSLAGBOX VOOR KOELKASTEN - Het opbergrek kan ruimte besparen, voedsel vers houden en uw voedsel / ...
 • NIET ALLEEN GESCHIKT VOOR VOEDSEL - De transparante opbergbakken zijn ideaal voor het opbergen van verschillende items en ...
- 710,00 €10. Topverkoper
Siemens KG39EAICA vrijstaande koel-vriescombinatie / C /...
1.177 beoordelingen
Siemens KG39EAICA vrijstaande koel-vriescombinatie / C /...*
 • lowFrost: Minder en gemakkelijker ontdooien dankzij lowFrost: De technologie van deze vrijstaande koel-vriescombinatie vermindert ijsvorming en...
 • Led-verlichting: Dankzij de inbouw led-verlichting is het interieur van uw staande koel-vriescombinatie aangenaam en ...
 • anti-vingerafdruk: de hoogwaardige roestvrijstalen oppervlakken van de koelkastdeuren zijn bedekt met een speciale coating - voorkomt...
- 1,29 €aanbod
- 3,00 €aanbod
Nieuw!
Respecta Retro Koelkast Rood Bento KS144VR, met 4*...
Respecta Retro Koelkast Rood Bento KS144VR, met 4**...*
aantrekkelijk vintage ontwerp; 171 liter totale inhoud; snelvriesfunctie; innovatief wintercircuit
€339,99 Amazon Prime
Nieuw!
Comfee RCT284IX2 koel-/vriescombinatie / bovenvriezer /...
Comfee RCT284IX2 koel-/vriescombinatie / vriesvak boven /...*
204L totale capaciteit: 163 L koelkast + 41 L vriezer; Energie-efficiëntieklasse E/ 176 kWh per jaar
€299,00 Amazon Prime
- 218,01 €Nieuw!
Gorenje NRK 418 ECS4 koel-vriescombinatie/ NoFrostPlus/...
Gorenje NRK 418 ECS4 koel-vriescombinatie/ NoFrostPlus/...*
NoFrost Plus, MultiFlow 360°; CrispZone, BigBox, ExtraTry; LED-verlichting, FreezeBox; Afmetingen apparaat in cm (H x B x D): 182,4 x 55 x 55,7, 41 dB
€618,00 - € 218,01 €399,99 Amazon Prime

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 1.04.2023-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Laat een reactie achter

user review
 • behandeling
  Verzending
 • processing
  Verzending
 • product verwachting
  Verzending
 • Prijs-prestatie verhouding
  Verzending
 • aanbevelenswaardig
  Verzending

🕹️🎮 Koop Sony PlayStation®5-console 🕹️🎮
🔥PS5™-console🔥
kijk naar*