Online competitie | Online voetbalmanager-test | idee

Foto door de auteur

Patrick

23452345234

Test: Online competitie | Online voetbalmanager

We hebben de website Onlineliga.de keek naar. Hier vind je een browsergame voor voetballiefhebbers die zelf een voetbalteam willen managen. Het beste kun je je eigen team samenstellen en in een nabijgelegen competitie spelen tegen vrienden en collega's. Hier krijg je inzicht, advies en tips over de Onlineliga.de voetbalmanager

Online competitie | Online voetbalmanager

De startup / company is opgericht in 2017. Het browsergame is begin 2020 officieel van start gegaan. In 2019 is een bètaversie online gegaan, waar je je kon registreren.

Video | Verbeelding Onlineliga.de

YouTube

Door de video te downloaden, accepteer je het privacybeleid van YouTube.
Meer weten?

Laad video

Algemeen Online competitie

Er zijn in totaal 6 online competities die weer zijn onderverdeeld in landen, districten en gemeenten. De 6e online competitie is de laagste competitie waar je begint. De 1e online competitie is de hoogst mogelijke competitie (zoals de 1e Bundesliga). Op dit moment (vanaf 01.03.20 februari 1 februari) werd een 5 seizoen volledig gespeeld en werden de teams gepromoveerd naar de 4e online competitie. De online competities 1e-2e zijn momenteel vacant. Seizoen XNUMX is net begonnen en we zijn er vanaf het begin bij geweest. Als voetbalmanager moet je voor je team / club zorgen.

Hier volgen enkele punten:

  • Train team, ontwerp trainingsplan, opstellingen, tactieken
  • Stadionbouw, oefenterreinen, promotie van jong talent, sponsoring
  • Financiering, transfermarkt, saldi

Galerij | Overzicht - een beetje inzicht

Het proces in Onlineliga.de

U registreert en bedenkt een clubnaam in uw regio. Wacht in welke competitie je wordt ingedeeld.

Een seizoen duurt altijd 44 echte dagen en omvat 34e speldagen met winter- en zomervakantie. Elke dag kun je een hele week training plannen en het een keer doen. De betreffende wedstrijddag vindt de volgende dag plaats. De spellen zijn tussen Gesimuleerd om 4 uur en 5 uur. Dan kun je je volgende trainingssessie voor de komende wedstrijddag afmaken.

Tip: Je kunt je het beste altijd inschrijven als een seizoen is afgelopen. Je komt dus in competities die vol zijn of nog samen gevuld zijn.

Test en speelde!

De registratie sprak voor zich en daarom noemde ik mijn team "1.FC Eberswalde" naar mijn geboortestad en regio, die waarschijnlijk nog niet als naam bestond. U kunt uw eigen fantasienamen opgeven. Omdat de competities nog in oprichting waren, moest ik een paar dagen wachten tot er een competitie met voldoende teams was gevormd.

Tip: Registreer u tegelijkertijd met uw vrienden en collega's in de regio met uw locatie, zodat er een grotere kans is om te worden gepromoveerd naar dezelfde competitie, wat een heel andere aantrekkingskracht geeft in de competitie.

Mijn team kwam in de 6e online competitie> Brandenburg> Barnim> Duitsland15 - Omdat er regionaal niet genoeg was voor een nieuwe competitie met de stad Eberswalde, werd ik samen door Duitsland gegooid. Door promotie of nieuwe seizoenen komen we terug in regionale competities, dat is mijn huidige status. Mijn broer schreef zich even later in en werd gepromoveerd naar dezelfde competitie en zo wordt de ambitie om beter te presteren weer gewekt.

Fazit: Online competitie | Online voetbalmanager

U kunt Onlineliga.de gedurende de dag kort beheren vanaf uw pc of smartphone. U kunt ook meer tijd investeren om betere resultaten te behalen.

De ontwikkeling gaat door. Er zijn regelmatig updates en bugfixes of verbeteringen. Een forum of Facebook-pagina waar een levendige uitwisseling plaatsvindt. Het oppervlak is modern en mooi vormgegeven. Als je meer over alles wilt weten, moet je dat zeker doen Onlineliga.de | Online voetbalmanager lees handleiding na registratie.

Belangrijk: Je zou elke dag actief moeten zijn, de competitie, de competitie, je team leeft ervan Onlineliga.de. Je krijgt ook betere resultaten met je team. Als je het beu bent, zal je team INACTIEF zijn en na een SEIZOEN worden verwijderd. Onlineliga.de | Online voetbalmanager

Foto door de auteur

Patrick

Voor mij speelt informatie een cruciale rol bij de aanschaf van nieuwe producten. Daarom wijd ik mij intensief aan het lezen en onderzoeken op internet. Op mijn website, Ehrliche-tests.de, deel ik artikelen over onderwerpen en producten die mijn interesse wekken, evenals mijn ervaringen met producten die ik heb gekocht en geprobeerd. Mijn producttests, tips en aanbevelingen kunnen handig zijn bij het doen van een aankoop of als je vragen hebt over een specifiek onderwerp. Als je vragen hebt over een van mijn berichten, producten of onderwerpen, aarzel dan niet om een ​​reactie achter te laten of mij een e-mail te sturen.

Laat een bericht achter