Mobiele noodtoiletten voor onderweg: een onmisbare reisgenoot

Foto door de auteur

Maren

Emergency wc

Noodtoilet voor de weg

Het Pippi-karton gaat revolutie!
In tijden dat de wereld voller wordt, zijn oplossingen voor vochtproblemen nodig. Pippi. Als je ooit vastzat in een file, worden onplezierige herinneringen nu wakker. Soms weet je niet waar je heen moet, achter de vangrail is niet alleen gevaarlijk, maar zelfs niet zichtbaar. Ze is daar niet voor gemaakt. De vangrail. Dus ook jam in je blaas.

In deze gids presenteren we verschillende oplossingen voor noodsituaties. Voor de vrouw, voor de man en de kinderen. Welke opties heb je onderweg? Gebruik je liever wegwerp? Of beter herbruikbaar? Je kunt de voor- en nadelen en onze conclusie hier vinden. - Emergency wc voor de weg

Noodtoilet voor onderweg - in vergelijking

Bramble - 2 damesurinoirs voor onderweg met tas & accessoires -...YACHTICON mobiel vouwtoilet wit | Campingtoilet toilet...Ecosharkz noodtoiletbundel voor kinderen voor dringende kleine ...Uriwell mini-urinoir voor haar en hemFashionapple draagbaar nood-urinoirtoilet, urinoirtoilet...Happy Pi reistoiletTRAVEL JOHN wegwerpbaar urinoir 3-stukEasyPee dames urinoir voor onderweg: Het originele urinoir voor...Uriwell mini-urinoir voor haar en hem
Bramble - 2 damesurinoirs voor onderweg met tas...*YACHTICON mobiel vouwtoilet wit | Campingtoilet...*Ecosharkz noodtoiletbundel voor kinderen voor ... *Uriwell Mini urinoir voor hem en haar *Fashionapple draagbaar nood-urinoirtoilet,...*Happy Pi reistoilet *TRAVEL JOHN wegwerp urinoir 3 stuks *EasyPee damesurinoir voor onderweg: de originele ... *Uriwell Mini urinoir voor hem en haar *
Amazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon PrimeAmazon Prime
KopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingenKopersbeoordelingen
Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!Kijk nu!
Laatst bijgewerkt op [apn asin="B06XWSJ5HD" typ="state" false="unknown"] Links rechtstreeks naar Amazon.de | Bron/foto: Amazon API
TOILET VOOR ONDERWEG? - Interessante DINGEN in de DM! ▹ AnnaMaria ♡

Wat is een urinoir voor op reis?

Praktisch, klein en hygiënisch. Deze drie kenmerken parafraseren een urinoir om prima te reizen. Er zijn voor mannen en vrouwen, vanwege de anatomische verschillen, voor elk geslacht volgens het juiste urinoir.
Het doel van elk urinoir is om opzettelijk de urine te geleiden. Of het nu in een toilet is voor de weg of, voor ons vrouwen, om gewoon niet te hoeven uitkleden en ons kleine bedrijf dienovereenkomstig staande te kunnen houden.
Of het nu in de file is of als er geen toilet beschikbaar is, deze urinoirs zijn praktisch.
Je kunt het gewoon in je zak stoppen en het gebruiken als het nodig is. Op de hygiënische aspecten komen we hieronder.

Noodtoilet: urinoir voor vrouwen

Geslacht : Vrouw

blaasvolume: gemiddelde 550 ml

extreme situaties: zwangerschap, na de geboorte, PMS, incontinentie op oudere leeftijd of door ziekte, zwakke bekkenbodem, prikkelbare blaas

Jij als vrouw bent onderhevig aan natuurlijke schommelingen, wat het niet alleen een keer per maand moeilijk kan maken, maar ook vanwege je leven om de urine vast te houden. Als je je dagen hebt, gooit je lichaam alles weg wat het niet nodig heeft. Als je zwanger bent, neemt de baby de blaas weg. En als je eenmaal bevallen bent, is niets meer zoals het was. Je bekkenbodem moet herstellen. Dit kan leiden tot urine-incontinentie. Zelfs op oudere leeftijd of als je een prikkelbare blaas hebt, ben je 'verloren' - je moet vaker plassen.

De fabrikanten hebben veel voor je verzonnen:

 • Wegwerp-kartonnen urinoirs die u aan de urethra kunt hechten. Dus, de urine, vergelijkbaar met de man, niet naar beneden, maar horizontaal afgeleid. Na gebruik gooit u gewoon het Pippi-karton weg.
 • De herbruikbare urinoirs, gemaakt van plastic, werken op dezelfde manier. Hetzelfde principe: het urinoir wordt vastgehouden aan de urethra en afgeleid van de urine. Na gebruik kunt u het urinoir eenvoudig met een doek afvegen, onder stromend water houden of reinigen met een desinfecterende vloeistof. Klaar.
  Voor sommige urinoirs hoeft u alleen uw broek te openen. Ze zijn zo ontworpen dat je je niet eens meer hoeft uit te kleden.
 • een Pocket toilet is een zak gevuld met korrels, net als een luier. De capaciteit is maximaal twee liter. Het nadeel: na Pippi maak je een hele zak vol met Pippi - korrels, die je in een vuilnisbak moet doen. Het voordeel: u hoeft het niet meteen weg te doen. Dat kan een optie zijn als u in de file staat.
 • Fles: er zijn vrouwen, evenals mannen en zelfs geslachten - compatibel, urinoirsdie je als vrouw kunt gebruiken met een soort trechter. Deze trechter is aangepast aan uw geslacht en u kunt hem gemakkelijk aansluiten op de urinefles. Reinig na gebruik de trechter en sluit de fles met de schroefdop. Er passen maximaal twee liter in deze fles. Zonder afval en recyclebaar!
 • Voor alles wat er onderweg met je kan gebeuren, zijn er nog steeds tassen. Het maakt hen niet uit of je een groot of een klein bedrijf moet doen of moet overhandigen. Het zakje is ontworpen om al je lichaamsvloeistoffen erin te houden. Ook in deze zak zitten korrels en na gebruik kan de zak goed worden gesloten. Met het in de volgende vuilnisbak.

Noodtoilet: urinoir voor mannen

Geslacht : Man

blaasvolume: gemiddelde 750 ml

extreme situaties: Incontinentie met ouderdom of van ziekte, zwakke bekkenbodem, prikkelbare blaas, prostaatproblemen, diabetes

Jij als man bent niet zo gecompliceerd, eigenlijk heb je altijd je "trechter" bij je en kom je in de buurt van gênante situaties van nature. Desondanks is er soms geen boom beschikbaar en kun je ook vastlopen in een file.
Dus wat je nodig hebt, is een inhaalmogelijkheid.

 • De urinefles zou zo zijn. Het is zo gemaakt dat (met een beetje oefening misschien) er geen druppel mis kan gaan. Omdat je als mens een grotere bubbel hebt, is een fles met een groter volume beter.
 • Ook een zakentoilet is goed voor je. Het bevat speciale korrels, die uw urine eenvoudig kunnen absorberen. U kunt deze zak goed afsluiten en bij de eerstvolgende gelegenheid in een vuilnisbak weggooien.

Noodtoilet: urinoir voor kinderen

Natuurlijk, zowel op grote als op kleine schaal. Om deze reden zijn er aparte urineflessen voor kinderen, en de meeste zijn ontworpen als een grappig personage, dat minder volume heeft, maar toch genderspecifiek is.
De flessen zijn erg milieuvriendelijk. Maar als u wilt, ook voor de grote onderneming, korrel zak voor volwassenen zijn ook geschikt.

Voor wie is een toilet voor de weg

Samenvattend is het zaktoneel geschikt voor:

✪ mannen

✪ vrouwen

✪ kinderen

✪ file - situatie

✪ Festivals

✪ Parken / Dierentuinen

✪ Bouwplaatsen (vooral in de zomer wanneer mobiele toiletten pas de volgende dag worden ingeleerd

✪ Bouwplaatsen zonder mobiel toilet

✪ in het buitenland of reizen in het algemeen

✪ dure snelweg - u kunt toiletten besparen

✪ lange busritten

Camping

Een dergelijk noodtoilet heeft het grote voordeel dat u het eenvoudig in uw zak kunt stoppen en zo volledig onafhankelijk kunt zijn.

Je bubbel

Wist je dat?

 • een bubbel kan tot 1,5 liters vloeistof bevatten,
 • Maar met 200 - 500 ml begint ze al een Pippi-signaal te geven
 • een mannelijke blaas kan gemiddeld 750 ml bevatten,
 • een vrouwelijke blister 500 ml
 • Een zwakke bekkenbodem kan het plassen voor beide geslachten vergroten

blaastraining

Als je kunt, kun je ook je blaas trainen. Als je het gevoel hebt, moet je gewoon een paar minuten wachten en je spieren naar beneden trekken. Je blaas zal zich na verloop van tijd herinneren dat hij meer ruimte heeft en dat je spieren ook sterker worden. Je kunt een bekkenbodemtraining volgen.

Voordat u aan een lange reis begint, moet u afzien van het genot van 'autorijden'. Deze omvatten koffie, alcohol, zwarte thee en distilleerthee.

allerdings : als u geen water drinkt, schaadt u uw lichaam.

Urinoir materiaal

De materialen bestaan ​​uit de verschillende kunststoffen. Het granulaat uit de zakken is meestal biologisch afbreekbaar. Als u herbruikbare producten gebruikt, let dan op de stabiliteit. Een urinefles of trechter voor de vrouw viel snel naar beneden. - Het product moet dit kunnen weerstaan.

Urinoirverzorging

Bij herbruikbare producten kunt u de gereedschappen eenvoudig afspoelen met water of met een desinfecterende vloeistof. Misschien is het genoeg om op te ruimen met een zakdoek. Af en toe moet je je urinoir grondig reinigen. Dat kun je gemakkelijk doen met water en zeep. De materialen zijn zo gemaakt dat ze heel gemakkelijk te onderhouden zijn. Alleen als ze scheuren vertonen, moet u ze om hygiënische redenen vervangen.

Administratieve overtreding Wildpinkeln

Wildpinkeln is een regelgevend delict?
Ja. Het staat dus in de §118 van de OwiG:
(1) Overspelers zijn degenen die een grove onfatsoenlijke handeling begaan die het publiek waarschijnlijk zal lastigvallen of in gevaar brengen en de openbare orde schaadt.
Dit kan erg duur zijn, dus als iemand zich geïrriteerd voelt door te plassen.

... en in de file?

Speciaal voor de jam raden we urineflessen aan met verschillende bijlagen (voor de vrouw en de man). Hiermee heb je geen vuilnis in de auto die rondvliegt en kan je de fles bij de eerstvolgende gelegenheid dumpen en ook uitspoelen.

Voor- en nadelen van een mobiel toilet

De verschillende urinoirs hebben verschillende voor- en nadelen, maar over het algemeen kan gezegd worden:

Voordelen van een noodtoilet onderweg

✔ U heeft nooit meer openbare toiletten nodig

✔ zelfs niet als u ziek of zwanger bent

✔ U kunt mogelijk ook besparen op afzettingen of plaszakken / katheters

✔ Ze zijn beschikbaar voor de vrouw, voor de man en ook voor kinderen

✔ en zakken met korrels die je ook voor je grote bedrijf kunt gebruiken

✔ zelfs als u onderweg moet braken

Reispakketten bevatten vaak complete familiesets. Er is voor elk wat wils en zelfs een flesje desinfectiemiddel

Nadelen van een noodtoilet onderweg

✘ Misschien moet je een beetje oefenen of overwinnen om onderweg het toilet te gebruiken

✘ Je hebt een aankoopprijs

✘ en moet je zoeken, wat het beste is voor jou

✘ als u wegwerptoiletten gebruikt, is dat een andere omgevingsfactor

✘ Je moet herbruikbaar schoonmaken

Conclusie - mobiele noodtoiletten

Zo'n zaktoilet kan heel logisch zijn. Gal, waar je ook bent, je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet op tijd naar een badkamer komt. Het kan als vrouw wat meer oefening vergen om zo'n hulpmiddel te gebruiken, maar de voordelen zullen groter zijn dan de voordelen. In plaats van je broek neer te hurken, open je gewoon je rits en doe je het Pippi-karton om. En dan kun je naast een man staan. In theorie tenminste.
Een fles met verschillende essays is geschikt voor het hele gezin, is milieuvriendelijk en schoon.

Ontdek op eerlijke tests de top 10 van de beste en best verkochte noodtoiletproducten van 2024. We tonen een selectie van de meest populaire items met geweldige klantrecensies en waar voor uw geld. Vind nu het perfecte noodtoiletproduct voor uw behoeften!

Top10🔥Aanbiedingen🔥 🆕Online
- 4,00 €aanbod
- 1,88 €aanbod
Nieuw!
Draagpotje Draagbaar urinoir Kinderen Reizen Urinoir Nood...
Draagpotje Draagbaar urinoir Kinderen Reizen Urinoir Nood...*
Functie: Toiletkoppen houden uw kind veilig in vervelende openbare badkamers.
€8,82
Nieuw!
Handgreep toiletframe voor ouderen,...
Handgreeptoiletframe voor ouderen,...*
en vakmanschap, duurzaam en praktisch.; Gemakkelijk schoon te maken, met een moderne en eenvoudige uitstraling, ontwerp met verborgen...
€129,99

Leestips: coole DIY Projecten | Fitness | Je houdt van testen van het product lezen?

Jonhy Wee plaszak zaktoilet voor onderweg 600 ml verpakking van 3 - noodtoilet toilet voor dames, kinderen, heren - reistoilet auto - camping festivaltoilet dames urinoir onderweg urinezak

Auf Eerlijke tests je kunt enkele tests vinden (inclusief Zwembad, Fitness, Huis & Tuin) & Raadgever (met inbegrip van Smart Home, Beauty, ambacht) die je verder kan helpen.

- 4,00 €1e beste product

Tip: Een cadeau-idee of Verjaardag cadeaus mogen nooit goedkope producten zijn, geef niets weg wat je zelf niet zou gebruiken qua kwaliteit.

Veel positieve punten Kopersbeoordelingen zijn vaak een teken dat mensen blij zijn met het noodtoiletproduct.

Aanbevolen lectuur: massage gun, fitness Bike, testen van het product

meer top 10 lijsten

Bronnen: noodtoilet
https://dejure.org/gesetze/OWiG/118.html
https://amazon.de


* Productafbeeldingen en links | Bron: Amazon PA API | Laatste update op 18.06.2024-XNUMX-XNUMX | * = Aangesloten links | De prijzen op deze website zijn mogelijk gewijzigd. De werkelijke prijs van een product is te vinden op de website van de verkoper. Real-time updates zijn technisch niet mogelijk. Prijzen inclusief BTW plus verzendkosten


 

Foto door de auteur

Maren

Ik ben een freelance auteur die onder andere twee boeken heeft gepubliceerd. Schrijf als een gepassioneerde ghostwriter, een toegewijde adviseur, een fervent e-booker en vooral gratis. Mijn motto: het leven komt niet achter je aan, maar het komt je twee keer zo snel tegemoet.

1 gedachte over “Mobiele noodtoiletten voor onderweg: een onmisbare reisgenoot”

Laat een bericht achter